Jag undrar...

Jag undrar hur länge det tar tills någon kommentar detta. Alltså inte inlägget utan en helt annan grej dårrå!

Aja, anyways, ska ut och vattan blommorna nu så geey som jag är innan jag lägger mig och fortsätter dö.

Btw, Christina Berg! Om du läser detta är jag inte nöjd med dig! Humpf! Bajskorv!

Refrängen?

dags att tänka på refrängen kanske? är jätte trött, helt utbränd. men jag tvivlar på att jag kommer kunna somna. Aja, värt ett försök iallfall. Tjarrå

♥♥♥


Du har nässlat dig in i mitt vad folk kallar kalla hjärta, och där ska jag förvara dig!
Saknar dig gaaaaaaaaaaaaaaalet mycket!

...

I’m not the same, years have past
It kind of scares me how it went so fast
It’s a brand new game, life has past
And all I wanted was to make it last


Ehe

Heheh, tror jag bör sluta med naturdiet, jag börjar ju faktist tycka att det är gott.

Cecilia got parkinsson(?)?

Jag skakar som ett cp. tjarrå

Tror att det här kan vara början på någonting stort


Jag tror att det här kan vara början på någonting stort. Lägger ut korten på bordet och lever på hoppet! För en gång skull i mitt liv handlar det om att inte vara rädd, utan jag vågar chansa och jag berädd att förlora allting om det går åt helvete.

Det är på väg i helt rätt riktning i livet, om bara två år kommer jag ha helt sinnesro med mig själv, kunna starta ett riktigt liv osv. För snart har jag gjort det som jag vill göra. Det jag måste göra för att kunna bli gammal. Innan jag gör det här kommer inte jag kunna växa upp ordentligt.

Känner dock att det kan finnas en tendens till lite komplikationer med en vän om en grej, men hey, Man lever bara en gång och jag vill ha ut de mesta av mitt liv, synd bara att du inte vill de.

Sooooova

Jag gick och la mig halv fyra för att jag skulle kunna sova ut, vilket inte gick riktigt som planerat. Där kring fem tiden så var jag på skype på telefonen och pratade med mitt hjärtegull som flyttar idag. Trodde att det skulle vara helt omöjligt att somna om, men efter MÅNGA om och men så gjorde jag de där vi halv tio och vaknade nyss. USCH så skönt! Synd bara att jag har missat många timmars solning, men helt ärligt så är det totally worth it!

Men det är helt knäppt, det känns som att min kropp har ställt in sig på att vakna före FAN! Inte helt okej! Fast det är ju skönt när jag börjar nio, men jag börjar som fundera på om jag borde haft 06.00 istället. Hahah.

Helt sick

Nä, nu ska jag typ sitta och glo rakt fram för att gå och lägga mig om typ 3timmar så att jag sover längre för en gång skull!!! Men jag hoppas dock på att få jobba imorgon ;d hehehe, är ju ledig, meeeen... JAG VILL INTE :D


Knäpp katt?!


Har jag en knäpp katt?! Svaret är nog ganska glasklart för dom som har träffat min kissebäbis. Men helt seriöst, jag undrar vad Gusses hjärnspöken håller på med egentligen... Då han lixom sover sådär. Vilken tur att han är söt iallfall!

Inte okej!


Inte okej! Min hy håller på att gå under och jag hatar mitt liv (not) Men det är INTE OKEJ!

God morgon

Tja tja tja, waaaazup!? Sitter och pratar med min kurd :) mwihihhi

GILLAR INTE

att det är 21 grader ute redan och jag ska JOBBA!

Hehe

Har varit vaken jätte länge och ändå måste jag stressa till jobbet? Hahah! Eller ja stressa och stressa är kanske och ta i, men jag kan inte chillit precis, men det gör jag iallfall. Har nyss duchat och funderar på om jag ska ta och äta nå mer innan jag far, heehhe

Gömårn!

Titta vem som är uppe äckligt tidigt?! Wöööörd! Pratar med min älskling sådär nu när jag käkar frukost och inna jag hoppar in i duschen!

a monkey needs to dance so do you

You like to do it as a child on your own
you're in the jungle and the monkeys
take your mind from your home
How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself

But you, and you, and you and you
you're just an animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you

one second on your lips forever on your hips

Funderar på att fara och köpa lite godis, har ju inte ätit nå sånt på evigheter känns det som (måndags) men jag tycker jag förtjänar de och jag ska ha mina fläskardagar på söndagar så why not lixom? men.. one second on your lips forever on your hips, är de värt de? :O

Sorry!!!

Dålig uppdate jag vet! SRY! Men jag jobbade hela dagen igår och jag orkade inte skriva nå när jag kom hem ;) Dock så fick jag beröm för att jag var så trevlig, vem hade anat att det skulle hända? Inte då jag ;) Men jag GILLART!

Annars då? Pojkproblem ni vet ;) Ska jag eller ska jag inte? Jag ska inte! Haha! Men sen att min föredetta maxstalker var på boddan och försökte få kontakt med mig är ju lite creepy, och sen att jag har en ypperligt creepy arbetskollega är ju ännu mer creepy och sen att jag har en som dampar och håller på, en som hör av sig all the time osv. Jaaa, jag börjar ju nästan tro att dom aldrig tar slut?! För dom tog ju inte slut där :O Men om sanningen ska fram (hehe) så vill jag inte ha någon av dom. SÅ what tå då lixom?!

Funderar dock på att höra om jag kan jobba hela nästa helg. Orkar inte med alive tror jag.


Tjaa

hehe, sitter och hinkar i mig juice och jag känner mig sjuuukt stressad. Blev utringt till jobb, eller ja dom behövde folk tidigare så jag börjar på 20min, så varför bloggar jag nu? Joo, för jag kommer att dööö när jag kommer hem ikväll ;) haha

Go... vaddå?

Go Kväll? Go morgon? Du väljer själv :)

Har iallfall just kommit hem från en ypperligt trevlig kväll, cyklade till stan, drog smörblomman, bodensia, smörblomman, statoil, hem. Hahah värt att veta va? ;) Men det blev att dricka nån cider på boddan iallfall (två) och sen blev det en korv på statoil (fy skam) och sen fick jag skjuts hem, det var AWESOME! Har fett ont i skinkorna! Men nu måste jag klura ut hur jag ska få hem bättan! Jaja, ska se om min älskling kommer in på skype nå, annars blir det att sova på en strax en stund för jag ska ju faktist jobba imorgon/idag.

Min första rutinkontroll

Jag har ju då haft körkort i ca 3år och idag var första gången jag blev stoppad av das polizai! Mwihhih och det var en sjuuuukt söt pooolis :D hihihhih

Nu är jag helt slut och ska vila lite innan jag ska göra nå med Fride :)


Drar till jobbet dårrå


Hörs efter fyra :) tjarrå

Tönt vänner?


Ibland jag undrar jag vad jag har för vänner egentligen :|

Åhåå myyyys :)


Jag och Gusse har haft lite morgon mys :) han kom och purrade och var gaaalet kelsjuk, var typ 100 år sen han kom till mig på morgonen?! Hade typ glömt hur mys det är :) Så vi låg och gosa i en timme innan det var dags att kliva upp, mwihihihi :)

Tror dock inte att jag ska cykla idag då det är lovat regn, även fast det är ful äckliga moln och sol nu så är kommer de garanterat regna när jag slutar och... Det är inte okej! Så jag taroch cyklar senare istället :)

Slut tjej hej!


Jag och bloggen har bråkat idag, vi har inte kommit överens om kakorna. Sååå, sry för baaad uppdate på min lediga dag ;) hahah :D Men iallfall så kommer jag inte ihåg vad jag skulle bloggat om tidigare men men. That's life.

Nu på kvällen har jag iallfall varit och tränat, skickade ett mejl på facebook till sara och sa att hon skulle höra av sig om hon skulle och träna (tänkte typ imorgon eller nå) en minut senare ringde telefonen! Bara att bege sig till stan, så en halvtimmes promenad till gymmet för att sedan pressa allt från tårna till hårspetsarna och en halvtimmes promenad tillbaka och bilfärd hem så sitter jag här. helt slut. och inser hur jobbigt det är att skriva. Och inser hur jobbigt det kommer vara att jobba imorgon. HAHA! MEN JAG SKA TILL MIAMI! Sååå... Det blir att ta cykeln imorgon till jobbet så då är det 8km dit och 8km hem (lite + då jag bor längst bort i byn dårrå). Känner att det här är början på mitt skinnybitch liv ;)

Go kväll!

Har nyss kommit hem från jobbet och är helt slut, blir att se Ringaren i NotreDame med mami och käka jordgubbar du myyyyyyyyyyys! :)

Yeeeei!!!

För jag har en resekompis! WÖÖÖÖÖRD! Hon bokade flyget idag, samma som jag dårrå både dit och hem! Hur awesome är inte de? Helt toppen tycker jag! Förhoppningsvis har hon bokat med dom jag bokade med för då ska vi fixa satt vi får sitta brevid varandra (how gays is that?)! Men det känns jätte bra att inte behöva göra allting själv, två fixar det bättre än en! Jag slipper leta gaten på arlanda själv, jag slipper vara flygrädd själv, slipper vandra omkring på tysklands flygplats själv och vara förvirrad, slipper ta mig till hotellet i miami själv. TOPPEN!

Jag känner TAGGGGGEN mer än någonsin nu och började just fundera på om jag skulle packa, HAHAHA! DET ÄR I NOVEMBER JAG FAR!!!! Men det känns toppen iallfall och jag vet att jag iallfall kommer ha en kompis där :)) Yeeeei!!!!




I'm too weird to live but much too rare to die.


Kan inte sluta glo!


Jag kan inte sluta glo på min biljett, IIIIIIII!!!!!! DET PIRRAR I MAAAAAAAAAAAGEN!
I'M IN MIAMI BITCH!


sliten tjej hej!

Huvva vad trött jag är! Feber har jag också! Och jobbar gör jag! Meeeen, JAG SKA TILL MIAMI! Och min elskling kommer inte hem nästa vecka som jag har hoppats på, hon ska till texas. Och inte blir det en tripp för mig dit, icke de! Sp hon får komma till miami!!!! Ja då jag är där ofc!

Regn regn och mera regn

Idag var det ju världens bajsväder! Huvva! Eller... Haha, jag tycker det är ganska mys ändå :D hahah! Iallfall så har jag suttit och hållt på med visum ( eller EATH? inte dom bokstäverna dårrå kommer bara inte ihåg vad det var) men sen insåg jag att jag inte riktigt förstod betalningen så det får min mor göra ;) resten kan jag nu utantill :D mwhihihhi

Skorven får nya fötter på onsdag eller torsdag, känns bra :) så just nu får jag bara köra 80. Yeey, hur skall detta gå? HAHA!

Vad händer idag då? Ska nog fara och träna i kväll, måste ju bli fit till miami ;) så fy skam den som äter kcal O,o hahha! Nä men fan nu måste det bli ändring och inge alkohol i onödan här inte! Så, får se hur mycket som händer i sommar för mig ;) Men men, jag har ju november - december att se fram emot och sen hela nästa år :) kommer bli kalaskul :) Vad nu det hade med idag att göra vet jag inte! Jag ska iallfall till Jennifer på en strax en stund :)


Eggs on the run



Ursäkta för den dåliga uppdateringen under helgen, men... Jag har ju som varit med mina älsklingar så jag har inte haft tid + att det är tråkigt att blogga från mobilen. Men iallfall, i fredags drog jag till Arvidsjaur efter att jag hämtat Lisse. Resan gick ju jätte bra, tills... Det kom vägarbete... Grus, grus, asfaltskanter, grus på asfaltskanter. Ja osv. Det var ingen bra väg för skorven. Så när vi låg i 50 km/h så fick vi punka. YEY! Men vi tog oss till asfalten och en liten informationsficka. Så upp med grejorna och däcket. Meeen, vi insåg ganska snabbt att vi inte hade rätt grej till sommarmuttrarna till däcken så... Vi ringde ett samtal så kom Matilda med värktyg, sen så var det bara att bege sig åt arvidsjaur (dom sista 3 milen) vi roade oss ganska bra då vi väntade på Matilda, vi dansade och hade oss. Hahah, tacka gudarna för spotify premium ;)

Då hon då väl kom så kirrade vi däcket och sen drog vi åt Arvids (i 80km/h) och Matilda körde före och jag var tvungen att ringa och fråga om hon hade supit, hahah. Tur att hon är söt iallfalll ;) Sen blev det statoil och lite ragg i samhället innan vi drog hem till Matilda och spelade kort och sen dog vi lite i sängen.

Lördagen var chill, Lisse köpte massa pysselsaker och sen blev det pizza till lunch (size 0 here I come) för att sedan dö i soffan flera timmar för att äta en påtok försen middag bestående av tacos (brings me back) och sen drog vi på Caps.

Söndagen har vi tittat på Paris Hiltons New BFF! Hhaha jag dör! Men sen bar det iallfall av mot Boden i 80 km/h och jag kan lova att jag ska göra allting för att undvika att behöva göra det igen, vi for dock Piteå istället för Älvsbyn så vi inte skulle behöva fara över vägarbetet igen, vilken gav några mil extra men totally worth it!

Har varit en underbar helg med mina älsklingar som jag ser på tok för lite av. Saknar dom som tusan och det är inte helt okej! Och det är skönt att man bara kan dega på en soffa och känna gemenskapen med dom utan att behöva anstränga sig att prata om man inte vill. It brings me back to Piteå med massa flottig Pizza var och varannan dag och efter de... fett från ICA! Åhåå!!! ♥

Trallalalalalaaaa

Nu blir det att skölja ur hårete, bränna en skiva, fixa håret, fara och tanka, köpa färdkost och sen fara till sikfors för att vänta på tant Lisse och sen beger vi oss till arvidsjaur! HELL YEAH!

Väntar på att det ska bli varmare

Nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli varmare satt jag kan gå ut och lyssna på skön musik och steka! mwihhiih, det är min nya hobby! Tur att det inte är riktigt ännu för då hinner jag raka benen och pussa lite på gusse! Har dock haft hela morgonen på mig men jag har inte orkat. Heheh.


Goood morgon Goooood morgon!!!

Cha cha! Sovit gott?  Inte för att jag fortfarande har börjat bry mig om de. Men det har iallfall jag, tror jag!? HAHA! Iallfall blir det att käka frukost nurrå och sen bege mig till stoun och om jag ids springa in resia och kollad vad flyg till sthlm + hotell på arlanda kostar! Inte helt okej, meeen... Är som ett måste dock! Mwihihhihi. Sen blir det jobb 12.00 - 20.00, huvvad vad länge :S brukar inte jobba så länge :/ MEN CASH IS KING!

Och efter jobbet blirre BIFF!!

MIAMI BITCH!


Ja mina vänner, nu ska jag berätta för er vad JAG har att se fram emot och ni kommer få reda på vad ni kommer få läsa om ;) mwihihih. Jo jag ska till MIAMI! På bartenderutblidning! Jajomen det ska jag! Mwihihhihi! Egentligen tänkte jag skit i det och det är lite läskigt att åka själv! Men med saker att se fram emot (förutom att bli bartender) som Disney World, Bahamas, NHL -NBA, volleybolluturneringar och massors med nattklubbar. Kan man annat än bli taggad? + att man får en feeeet bränna ;)

Så mina vänner, november-december hittar ni mig i Miami! Flyget ska jag ta och betala jävlart NU!

Som planerat?

Nej absolut inte! Idag skulle jag byta P-stav, fixa en sak och sola. Men blev det så? Nej jag fick ett samtal klockan 08.30 så jag börjar jobbar 12.00, aja... cash is king.

Saker som jag stör mig på

Om man pratar med någon och säger "men alla är smarta på olika sätt", då blir jag sjukt irriterad om man får en fråga som "hur är du smart då?". Seriöst? Sånt gör mig irriterad!

Folk som anser att man är sur bara för att man inte gör smilisar eller är kortfattad. Seriöst, varför måste man skriva "nej jag gör absolut ingenting :):):):):)" ? Alltså va? Kan man bara inte skriva "typ inge, sj?" man kanske inte alltid är på smiley humör?! Men bara för det är man inte sur. Visst det ser trevligare ut, men känner man värkligt någon nog bra om man tror att dom är sur bara för att det inte är en glad gubbe?

Folk som ställer en fråga också har man inte ett svar, tre dagar senare "har du tänkt på frågan jag ställde dig?". Men nej vet du vad?! jag har faktist ett liv, trot eller ej! Och jag föredrar att tänka på dinosarier än din dumma fråga

Man säger till någon att man ska någonstan och får 1000 frågor "vad ska du göra där?" "vad finns det att göra där" "vilka ska du vara med?" "varför då?" Räcker det inte med "vad ska du göra där?" får man inte ut de mesta då? (eller är det bara jag?)

Människor som säger p-snutt, seriöst? Det heter p-nap inte nå jävla p-snutt. Så jävla TÖNTIGT! (seriöst, grow up)

Om man träffar någon på krogen eller bara allmänt ute som man pratar lite med och så och inte visar ett dugg intresse för och sen tar dom kontakt med en på facebook och skickar mejl och ställer 1000 frågor! Seriöst, det stör mig ibland. (om det inte är en snygging dårrå ^_- )

Sen då folk som får dissen och skriver ett mejl på facebook (efter att ha tagit reda på alla namn) och skriver om att dom fick värsta feta dissen av en, HAHAH SERIÖST? Hur TRÖÖÖÖÖÖÖG får man vara? "Hej du, tack för dissen!" "Jaha, tydligen var man inte nog intressant" "Hej, alltså jag tänkte bara fråga, vart tog du vägen? Du stack ju bara iväg i en bil när vi kom ut" Alltså seriöst?! (jag har alltså fått mer än ett sånt, dom kanske vill ha mig så mycket satt dom känner att dom vill förnedra sig in i det sista?)

Bitterfittor och joykillers! Finns inge värre, SCREW U BITCHES! Dom gör mig sur och bitter! (och ja just nu är jag en fucking bitterfitta)

Folk som ändra allting för att nöja sin "respektive", musik, kläder, hår, skor ja u name it! (snäll om jag någonsin blir så, ge mig en rak höger)

Jag stör mig på att när jag läser skvallerbloggarna (ja jag älskar dom) och så ser man kissie (ändå gången jag läser om kvinnan) så är hon ORANGE?! HAHAH SERIÖST?!?!?? ORANGE?!??!?!!?  Tror faktist inte att det finns någon fulare kvinna än hon. (Eller kanske ska kalla hon för vandrandepinne?)

Folk som ska prata om tex, en husvgan i en timme och får endast responsen "mmm" "ojj vad kul" "mmm" tillbaka! Brukar man inte fatta att man inte bryr sig ett skit om den satans jävla husvagnen?

Folk som inte kan dra ett fucking jävla kort i kortläsaren på coop! ALLTSÅ VA? Och sen blir dom sura på mig?! Va fan, LÄR DIG HUR MAN DRA IDIOTJÄVEL!

Folk jag inte känner som tycker att det är helt okej att påpeka mina bröst när jag jobbar eller är på krogen, det är inte okej! Det är mina bröst och jag ska fan kunna ha vilka jävla fucking kläder jag vill utan att dom ska bry sig? Jag har inte VALT att ha dom så låt mig ha dom ifred. Den dagen jag vill att alla ska se dom så kommer jag satsa på att bli utvikningsmodell, okej?! (har vi fått de klart?) Skämtar jag eller mina vänner om de, en helt annan femma! Men fan inte nå jävla randoms. Usch fy nej!

Jaja, bara några alla 1000 saker jag stör mig på. Tack och hej för nu! Nu ska jag forstätta vara bitter tills Stina kommer in, för då blir jag glad!


Imorgon

Ohoo IIII imorgon kommer kaaanske, om vi har tur, EN FEEEEEET UPPDATE om hösten/vintern!!! WIIIIOOOHOOOOHIIII!! TAGGA!

Inte okej!

Jag fick namnbricka idag, jag ogillar det skarpt! Jag gillar inte att vem som helst kan få reda på vad jag heter. Dels då ni som känner mig vet ju vilken tur jag brukar ha och vilka idioter som brukar ta kontakt med mig. Sen att det kommer diverse alkolister och psykisktsjuka människor och handlar gör det inte nå bättre. Jag tycker att det är obehagligt. Och sen att dom ska stå och stirra på mina bröst för att få reda på vad jag heter, hem... Neeeej tack!!!

Sen är det inte heller riktigt okej att en svin snygg kille stod och försökte ragga på mig idag, hahah, och jag märkte ingenting! Hur blååååååååst får man vara egentligen? När han hade gått vände sig han som satt baki mig och sa "faan vad han ragga!" Han var ju jätte snygg ju :(

Hehheehehhe he he ehehe


Jag längtar... Eller?


goood morgon

Har varit vaken så där snortidigt och sovit apdåligt. Vilket resulterar till zombicici! Iallafall... Skulle tagit ut p-staven på nu, meeeen självklart övertalades jag att BYTA!!! Uppe i onödan och en ny sätts in i morgon. Humpf. Jaja jag blir ju inte på tjocken iallafall. Ha.. Ha... Anyways, sockerfri red bull är sjuuukt äckligt! Hoppas eran dag blir bra, eller nå? Själv ska jag spana då så länge ögonen orkar vara uppe! Tjarrå

Undra om han ens existerar?

Jag börjar fundera om det är ett spratt min hjärna spelat mig! Jag tror inte han existerar längre. Jag tror inte de! Dels så har jag sett snygga män idag, sviiiiin likt han! Men inte han! Jag tror inte han finns. Jag tror min hjärna hittade på han. Synd. Aja, mr P måste ju finnas där ute iallfall. Eller... Nej! För min hjärna mixtrade ihop min MR P! FUCK U HJÄRNAN!

Super dag på jobbet!

Har varit en super dag (idag igen) hehe, allting har gått som på räls (inte nu som sj dårrå hehe) och när jag kom hem från jobbet fick jag en RÄKMACKA! AMNOMNOMNOMNOM heheh :)))

Hoppas!!!

Mina ******* kommer idag, hehhe! Fast då blir det imorgon och inte dag jag börjar med dom. Jag vill faktist sova! Haha! Så jag funderar på en fläskar dag idag också ;) men dock blir det ju mindre fläskish till helgen dårrå :/ mer jordugbbar åt cecilia ;) mwihihihi! Men jag hoppas du kommer idag iallfall :) Ajaa ska ta och käka lite mer nu innan jag far och jobbar satt jag orkar! Haha!! Amnomnomnom maaat <3 känner att detta inte kommer gå så bra (A) hahah

YEEEEEEEEEEEEY

fett stolt tjej hej! ÄNTLIGEN har jag fått tag på människorna!!! NU ryker p-staven i morgon! hahahahhah

Aja, bara att sova då?

Ja nu är ju sjukt utråkad och skiter i det här. Inge roligt är inne som jag kan prata med och stina är upptagen. Så nu säger jag hej då superveckan och välkomnar en ny där helgen avslutas i arvidsjaur (och inte sliten efter drängarna), hur awesome är inte de?

Uppdate:
Tänkte bara säga att jag ska hitta mitt schema och äta glass innan jag somnar, för till veckan kommer mina ***** och då är det bara att börja for real lixom ;) beställdes hem i fredags och nu funderar jag på om jag kanske ska börja med  ***a****... Hehe. Kommer bli awesome! Men... en sak i taget! eller?

Elskling


Stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilig han är min prins!

Kommer nog skratta tills jag kissar på mig!


När jag får hem den här, åhåå jag lääääääääääääääääääääääääängtar :') dock är det ju ett tag kvar ;( MEN IALLFALL :D

Transcykeln klar!


(för nu) och på rullning! Har nästan glömt hur det är att cykla, haha ^^,

knasiga gurkor på coopish


Enda gången jag hoppas att du läser min blogg ;)

Kan kanske vara lite känslokallt det här inlägget engligt vissa, men tror ni seriöst jag bryr mig? HAHA!

Men iallfall, för någon stunde sen (vet alltså inte när) så läste jag min föredetta kompis blogg. Då nämnde hon någonting om en bilolycka och att någon kört rattfull! Som hon då ville strypa eller nå. Så: Enda gången jag hoppas du läser min blogg, haha!

Iallfall, i fredags var jag ju PAAARTY! Och jag träffade jag en gammal kompis på kioskbaren och frågade ju SJÄLVKLART om han skulle festa på kvällen! Och då sa han att han inte visste, trodde att han skulle ta det lungt pga olyckan. Där stod jag som ett frågetecken och fattade ingenting.

Saaaaaakta men säkert föll bitarna på plats, tur i oturen för dom att dom böt plats, men hade dom inte gjort de hade olyckan varit en aning värre för min kompis. Ja men iallfall... Det var ju inte bara det att jag fick reda på vad som hänt osv osv. Jag fick ju även veta vem som körde. Hehe

Så, till dig då som ville veta (om du inte redan fått veta, om du ens läser), är du kapabel till att gissa rätt på tre försök om jag säger: du har hans skjorta! Cooosi hu? :)

Men iallfall, nu vet du vem du ska strypa/skada eller vad FAN  du skulle gjort.

Men jag är ju självklart glad att min vän lever :)

....

Talk to me, show some pity
You touch me in many, many ways
But I'm shy can't you see

Ändå!!!


Färgen börjar ta sig ;) jag har ju typ negerben jämfört med vad jag brukar ha, albino nr 1!!! Hahahaah! Men jag är nöjd att mitt pressande ger färg iallfall ;) mwihihihhi

Och Matilda... Stanna innne hela sommare, okej?

:)


Undra om jag kanske ska

Humm.. Undra om jag kanske ska ta och ta tag i mina 167 missade samtal? Tror jag ska ha med mig laddaren vart jag än går.


Kvällen



Det var en toppen kväll igår! Määäängder av alkohol! Måtta? Vad fan är de lixom? Haha, meeen kvällen började hos Ramona, sen drog vi till några studenter längre bort i stan för att sedan bege oss andra sidan stan. HokusPokus så var jag helt ensamen som jag har en tendens till att lyckas bli?!

Så jag har sju skavsår och kan knappt gå, mina skor är förstörda, mina ben är svällda och jag hade sand i mina kläder! Kan inte säga annat än att de var lyckat?

Steeeeeeeeeek

Sitter just nu hos Raaaamona med raaaaaamona och friiiiiide!!! Vi har stekt idag och som jag sa tidigare har jag bränt mig! Mwhihihihhihihhihihihihihihihihihihihihihi :) Jag har fått JÄTTE GODA NYHETER IDAG! MWIHIHIHHIH :))) JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!! :)) mwihihhiihiihhhiihhihihihihihihih :))))))

Fride hälsar bloggen btw ;)

Tar en paus från solen

Jag har bränt mig. Då vet ni. PUSSKRAMHEJSKÅL!

Studentdag!

Ja, idag tar folk studenten här uppe! För ett år sedan sprang jag ut genom dörrarna med min älsklingar på backa. Tiden har gått fort och saknade har varit stor!



Men idag tar två av mina älsklingar här hemma studenten och självklart ska jag stå redo när dom springer ut :) mwihihihi :) Och... SJÄLVKLART ska det förtäras alkohol ;) Och eftersom jag inte har någon bil just nu (för mina päron blev som dom blev) så kan jag knäcka första nu! HAHA! Ska köpa däcken till bäättan sen (som jag inte gjorde igår) så jag tar mig senare. WIIIOOOOO!!! Tar mig til staoun nu för att Ramona är så GULLIG och hämtar mig! PUSS PÅ HENNE!

Meeen jag kanske ska ta och fixa mig iställe för att blogg? ;) Hehehe

UPPDATE!
Jag började just blöda nääääsblod! Aaaawesome!?

Öhm...


För att jag inte vill ha ett förhållande (med han) så påpekar han att de är spännande att knulla runt? Öhm.. Duuude. När ska du förstå att du aldrig har någon chans?? När jag var 15 sa jag att jag hade flickvän och inte gillade killar, för att bli av med dig!? Tror du att efter alla dessa år att de har förändrats? Tssss. Näääver! Men seriöst? Håller ni inte med om att det var jääävligt onödigt att säga?


Toppen dag, idag igen :D

Börjar som få många toppen dagar nu känner jag, helt fantastiskt! Fick mitt schema för sommare, jobber mer än förra året och jag tror jag kan fara på PDOL på lördagen! Om jag kollade rätt :D Jobbar inte lördag eller söndag nästa helg, så DRÄNGARNA HERE WE COME! (eller hur Lisse?) Min älsklingsSara klarade uppkörningen och hon fick även veta att hon får slutbetyg, jag vet bara hur glad JAG blev när jag fick reda på att jag HADE slutbetyg (tre månader senare haha).  Firade med milkshake! Bäättan är nymålad, jag har glidit cab hela dagen, jag har steeeekt i olja och ätit gott! LIVET ÄR UNDERBART! Plus att alla mina vänner är så UNDERBARA! Och jag har helt FANTASTISKA saker att se fram emot till hösten!

ÅHÅÅ PUSS PÅ LIVET!

Bäättan har fått ny färg ;d


Nu ärre bara nya däck till Bäättan så är hon klar för rullning :D ska fara och fixa de strax ;)

Caaaaaaaabgiiiild


Sol sol, strååålande sooool!!!


'cause He made u perfect, babe


Alltså jag blev så överlycklig när jag fick ett måååånster till chilicheese! Han döptest genast till mååååånstercheeese! Goood var han! Dubbelt så stor än en vanligt! Jag blev nästan tårögd :')

Btw, Sara vet hur man mutar mig. Kebab och chiliicheese. Amnomnomnom. Tack för maten baby!

Annars har det varit en sweeet dag idag! Tyvärr inget bad, men det blir någon annan dag ;)

Myyyys :)


Har varit med ett stycke Sara hela dagen och haft lite damp på kvarnängen,heheh :) men snart blir det att BAADA :) mwihihihihhi :)

God morgon!

Strålande sol och jag funderar på vad jag ska ha för sommriga kläder! Mwihiihhii :)

Idag ska jag steka på min ben kan jag loooova! Tjarrå

ohooiiiiaaaoooiii

KAN DET INTE BARA BLI HÖST NU?

Jag pallarde mig till gymmet, men det blev inte riktigt som jag tänkt, ringde Matilda när jag for och slutade när jag kom hem, humm.. Hahah :D men jag tränade iallfall de jag skulle så det var ju bra gjort av mig :D

Men nu vill jag ha hööööööööööööööööööööst!!! :)

...

dagar som dessa saknar jag dig extra mycket... men bara några månader kvar!!!

Piteå



Efter att jag for från Skellefteå igår så for jag ju till Piteå och hälsade på Lisse. Vi började med att ta en promenad och sen kom jag på den brillianta ideen att vi skulle fara till Sikfors, så vi for dit och gick på den läskiga hängbron och sen kollade vi på den läskiga tunnan och gamml kraftverkshuset. Creeepy, fick brillianta film idéer ;) mwiihhii
Sen for vi till en badplats(?) men det var så myggit så vi satt i bilen och pratade om allt möjlig :)
Sen visade jag henne lite saker och sen glodde vi på lite andra och sen hittade vi mig på en sidag :O creeepy, ska sluta gilla saker på fejjan :(
Som vanligt flög tiden iväg men Lisse ska komma till jag nästa helg, ELLER HUR??? För vi ska på drängarna då! Wiiihoo :)

Sen har då Hugo slutat lyssna på Hugo, han heter numera Golvmopp!

Är det tisdag tro?

God morgon!

Eller jag har faktist varit vaken i typ 3 timmar, men det passar som bra till dagens första (och sista?) inlägg. Börjde dagen med de vanliga, ni vet ge high five till batman, kolla fejjan för att veta vad det var för väder ute osv. Insåg snabbt att det var stekar väder. Men jag kunde inte gå ut ännu, var ju tvungen att ringa vårdcentralen. Och vill ni veta vad jag så glatt fick reda på? Joo, dom två jag ska ha tag på har semster. Jag är så nöjd! HORER!

Sen var det bara att hoppa i shortsen och lägga sig i solstolen, men insåg ganska snabbt att jag hade för mycke energi, så jag tvättade bilen :) sagt och gjort, nu sitter jag här med en shaish i högsta hugg för att sen fara och träna :)

Fika?


Jag har nog fika för ett år idag... men.. GOTT VARRE!!!

6 juni

Ganska jobbigt med nationaldagen, bara för att jag vet att min morfar hade fyllt år ♥

Men iallfall, vissa firar nationaldagen mad kalas, vilket jag också hade gjort om jag inte varit i Skellefteå ;) haha. Men vi ska ju ha kalas för min bror så mami och papi kommer på en strax en stund. Efter de så bär det av till mitt kära Piteå och hälsa på Lisse :)

Har inte så mycket mer att säga än så, kan ju påpeka hur duktig jag har varit och lekt teletubbie när jag har städad och diskat på nedervåningen här. Jag är stolt över mig själv då det är mer än vad jag brukar städa på ett år ;) hahah

Joo, jag upptäkte att jag hade ett blåmärke på vaden. Alltså va? När hände de och när kom den dit?



Aja, ska se om dom behöver nå mer hjälp. Tjarrå


Awesome väder


Idag fyller min bror år :) men vi ska tydligen fira han i morgon, vilket stör mitt tidsschema lite, men jag ska kirra biffen!

Iallfall så har det varit awesome väder, men dagen börjades med att baka bulla för att jag sen skulle kunna slänga mig i solstolen mitt på ängen och steka lite :) skööönt! Det följdes upp med grillning och mys med enzo på gruset i väntan på maten :)

Btw, vad tusan hände med statistiken? SKYhög ju!

Man är nyttig

Måste bara påpeka att man är nyttig här i skellefteå!


Det är alltså fyra olika glasser, två chkoladtoppingar, kolasås, jordgubbsströsse, tutifruttiströssel, silverkulor och hallon. Mwihihi, ser sjukt äckligt ut, men... OMNOMNOMNOMNOM


I saw a Spanish guy doing the Bartman

So many types of people they'll never get along
Till I bust out my boombox and play this song

Shit alltså!!!


Nu kommer allting bara POFF! Jag bröjar se ljuset i framtiden, haha, inte nu för att jag har sett ett mörker, utan lite molningt bara! Men nu ser jag ljuset! Mwihihihi!!!!

Åhåå, love life! ♥

Sikken dag!



Vaknade, käka frulle sen drog vi till stan! Kollade lite saker och sen handlade lite, sen for vi tillbaka. Då hjälpte jag min bror i garaget och efter de tog vi hand om jordgubbslandet! Haha, lättare sagt än gjort ;) Sen tycker jag att det är lite fubbit att ha har flera äppelträd :(
Sen var de bara hopp i duschen och dra in till Skellefteå och kolla lite bilar, de är ju trotsallt crusing i staoun ;) Men efter att vi kollat lite bilar drog vi hem och nu blir det film och sen vettetusan, kanske drar på crusingen en snärt? :)

Justja, tromber har det också varit =) men tydligen inte lika mycke som hemma :( åhårå

Gula ängar är... bra?


Kåmpiz in das garage


Teletubbie

Mwihhihii, fick världen mysigaste Jumpis idag av världens bästa bror :)) mwihihhii :) Så nu går och och känner mig som en teletubbie! Mwihiii :)


Blir nog en gul sen när jag får lön :))

yeah dude



Åhåå, det pirrar lite i magen när jag inser vad som kommas skall! Jag vill BERÄTTA allting, men inte ett knyst innan allting är klart! Men... Köpa en? Fixa en? Boka en? Köpa en? Köpa en till? Fixa ett? Åhååå, lyckliga jag!

Skulle jag vilja vara någon annan just nu? Aldrig! Kommer ju leva som en rockstjärna sen! Mwihihii.

Just nu är jag i skeå btw, hos min bror :) kommer vara här över helgen! Mwihihihi

Naglar



Borden dock ta tummen ur och skaffa gele nu ^^,

Gusse


Alltid mysigt att gosa ute med min bäbis, men borstar man han kan man sen ställa frågan: vem är hårigast?

Mer bus pågång?

Mer detaljer om detta kommer när allting är spikat! Men jag gillar allting som komma skall! Mwihihihih

Börjar ha lite väl många bollar i luften, men... WTF? Allting kommer ju bli av så vad klagar jag för? Hösten kommer bli den bästa någonsin!

Men nu ska jag sitta och kollar runt lite mer och se om jag hittar nå bra ;D


Gullebäbis


Humm..

Spånar, ritar, funderar... men det blir inte bra. RÖV!!! varför kan det bara inte bli lika bra som det är i mitt huvud??? men, det kommer bli awesome! kanske får be "den" fixa de istället så det blir precis som jag vill ha! låter svin bra! :D

God morgon

Nu har jag vaknat och jag är inte på bättre humör än igår. Ska jobbar klockan 15.00 och har lovat att fixa mat till ikväll. Humpf. Jaja, jag har kanske inget var just nu?

Men iallfall... Fuck u!

kan mina bröst sluta växa? snälla?!

Jag köper bhar hela tiden känns det som! Och dom blir bara större och större! Inte samma storlek! Nej absolut inte! Det som var en E förra året den här tiden är en H nu! SERIÖST, de ruinerar mig! Kan dom snälla, snälla sluta växa!?

Sen.. Brukar inte brösten sluta växa när man är 20??? Jag är 21!!!!!!!!! Jag har jätte många fina bhar, som jag aldrig kommer kunna använda! SERIÖST! DET ÄR INGE ROLIGT! Och min rygg börjar ta STRYK som FAN!!!

Även fast jag går ner i vikt, SÅ VÄXER DOM! Om jag kommer gå ner i vikt till den vikten jag vill kommer jag se ut som KISSIE! (fast hälsosammare då). Men seriöst! Det är fan inge kul nå mer!

vet ni vad?

mwihihi!

Nej självklart vet ni inte vad! Och ni kommer inte få vet vad! Men ni kan få veta detta:

Del ett kommer ni få veta då de är klart, vilket kan dröja ganska länge eller kanske slutet av månaden? Who know?

Del två kommer ni antagligen få veta på dagen de hända!

Haha, och jag lovar. Ingen ide att ens försöka luska, ni kommer aldrig få veta.

För vet ni vad? Om inte jag ens kan ha en åsikt utan att någon blir sur/arg eller tar åt sig. Så är de lika jävla bra att strunta i de! Eller hur? För det är ju ABSOLUT inte ett fritt land!

Fast sen å andra sidan. Tar man åt sig... Kanske man bör tänka om, varför tar jag åt mig av det hon skriver? Tycker jag själv att jag gör så? Humm.. Värt att tänka på kanske?


RSS 2.0