Det är fan inte kul!

Jag ska sluta resa... Jag ska stanna här och mögla... Alltid när jag ska ha farit och rest så har det varit nå... allt från nytt hotell till ett satans jävla askmoln. Men nu ni mina vänner, så hade jag planer på att fara till Egypten över min födelsedag... Jojo, fuck that. hajattacker och inbördeskrig, nej tack

En tripp till heden

står på schemat, blogg ya later bitches :)

Hemma

ja jag är tillbaka hemma nu, har varit det ett tag med då har jag hunnit vila middag också och det var skönt kan jag lova :)

Von Benzo - bad father bad son


God morgon alla

Sovit gott? Det har tamefan jag! Ohoo ja, vill inte kliva upp.. Men men, mer gjort än sagt för uppe är jag och driker lite mulit, nomnomnom. SKa till vårdish strax och få min au pair saker underskrivna och ska sedan skicka iväg dem till London? Hahah, aja anyways bara fixa klart här lite innan jag beger mig. Undra om det finns en fax på coop som jag kan låna? Går ju som lite snabbare än post?


HAHAHA

alltså va... tycker folk att det är så svårt att läsa tidningen lixom? Alla med iphone har trott att det har varit fel på iphone... HAHAHAHAHHA visst. iphone suger hästkuk! men iallfall, och alla olika anledningar till att nätet inte funkat, vissa säger att bara Tele2s inte funkar och om man har telia och ringer till någon och det inte funkar har den tele2? jahahahahahhaha alltså va? shit jävladumsnutar. men iallfall. folk kanske inte tänker steget längre att kolla vad som typ kanske står på nsds sida? ahhaha


Chacha

Hej alla, idag är det söndag och jag har precis fått igång mitt internett och min telefon laggade ihop av alla sms jag fick just. Har inte haft telefon eller internet pga att folk tycker det är roligt att klippa kablar... Suck

Skriver lite mer sen...

Good Riddance - Time Of Your Life


Gigi D'Agostino - The Riddle


HAHAHAHAHHA


iiiii

hihihihihihihihihiihihiiiiiii :)



då vet ni ;)

Samma visa varje gång

Alltid så förändras du, varje gång, samma visa. Du är aldrig likadan, du bara anpassar dig. Hela tiden. Samma jävla visa. Lite smått less... Men bara lite smått less...


varför?

alltså... ja... om jag säger att jag inte tar mig så tar jag mig inte, eller hur? och varför frågar man då varför? är det inte ganska lätt att räkna ut... jag tar mig helt enkelt inte? eller? jag menar, vill hon ha livshistorian om varför jag inte tar mig? jag har ingen bil? ehm, va? hur svårt är de lixom att bara förstå att jag inte kan ta mig? jag är inte lika jävla bortskämd som dig och får allting jag pekar på!!! så där är ditt jävla svar på varför jag inte tar mig. jag bor just nu i stan utan bil! JUST DE!

så less

på jävlart allt och alla så nu sover tills jag känner att det är dags att dricka alkohol. för de mina vänner, det är min hobby!

Eftersom jag fick lite batteri i kamerna

så blev det bara några få bilder :(

Vi som var med:





Och gula byxor är bra att ha



Västerbotten, det är ingenting som jag vet om jag egentligen är så big fan of lixom


Och rosa bajspåse i brevlåda


Och kvällen började så här:

Allt på plats!


hihi, byrån är proppfull kan jag lova ;)

My Chemical Romance - Na Na Na


nu ni!!!!

så, nu är vi i piteå igen och påväg 9mil hem... och nu mina vänner ska jag sova en snärt

skojja!!!

inte blev det att sova nå, ne inte de!! har varit och lämnat en rosa bajspåse med döskallar och en liten text i Daniels brevlåda som jag lovade. Han ville ha bevis på att vi varit i vännes, då han självklart hade farit till piteå då jag hade tänkt hälsa på... humpf.. men iallafall.. ibland kan man inte fatta hur pantade vissa människor är... shit alltså... anyways, tror vi är påväg tillbaka norrut till storstaoun... hörs sen!

vännes

hej alla, nu är jag i vännes... bara sådär. hade tänkt sova en snärt, vet inte riktigt hur det ska gå men iallafall ;) hörs sen bitches

roadtrip!!!

hej hej mina kära bloggläsare! just nu befinner jag mig i piteå, snart på E4an påväg söder ut. Emmas idée men jag klagar inte. Man är bara ung och dum en gång i livet, eller hur? först trodde jag att emma skämtade först då vi skulle driva med sara att vi skulle till luleå och köpa korv, korven blev köpt i piteå . haha blogg ya layer bitches ;)

Uti byn!

Jag for ut till byn idag för att hämta lite saker och en säng, så nu har jag en säng och ett ställe att ha mina kläder på. Börjar som känna mig som hemma här :) en hel byrå för mig själv ;) åhå så stiligt jag har gjort :) även tagit ner julgranen, påtiden va? Jag är så duti!

Men iallfall uti byn så hämta jag lite viktiga saker och fick även med lite mat och en kram eller kanske två av min mamma som saknar mig jätte mycket. Men men... Det var ju en annan femma. Hon blev iallfall jätte glad när jag klev in genom dörren. Hon ska även följa mig till af i morgon, vad snällt av henne.

Men det bästa med allting var ju GUSSE! ÅHÅÅ MIN KISSEBÄBIS! Vad jag saknar honom, funderade på att ta hit han, men... Jag vet ju att han har det bäst där och det är ju han jag ska tänka på... Men han saknar mig också juuu! Han är hela tiden på nedervångingen och ligger mellan två dörrar och väntar på att jag kommer hem... också gör jag aldrig de... Hjärtat då :( mama misses sin missebäbis.


Världens stiligaste prins ♥

Hoff, det är ju jobbigt det där med hund

Ojjojj, har just varit ute och gått med Sally, det kan faktist vara ganska intressant att gå ut och gå med henne... Hon tycker om att det här med race, det är kul! Men det tycker inte jag med mina ugs! Hujj nej inte de! Killen bakom måste ha skrattat åt oss -.- hahah, men tillslut gick det bra och jag fick lite pli på hon så hon gick brevid mig ;) men ibörjan var det lite svettigt och jag såg framför mig hur jag ramlande på rumpan, vilket jag nu inte gjorde och det är jag stolt över :) hihi

God morgon God morgon

Har alla sovit gott? Det har jag, eller ja då jag lyckades somna vill säga ;) Tankarna bara snurrade runt, runt, runt i mitt huvud och sen vet jag inte riktigt vad Sara har pratat med i natt :O Hahaha, får nog fråga hon sen ;)

Blev visst att sova lite längre än väntat dock, men det var skönt så det var totally worth it! Men dock har jag haft myso drömmar.. Humm... helt wierd... Undra vad drömmarna vill säga mig?

Sen så har en Sally kommit och tagit över soffan....


Bullet For My Valentine - Your Betrayal


tror jag börjar gråta

mina rommiesar sitter i saras säng och håller på med varandras hår :')

Killen som gillar att gå ut och gå


Sitter och gör ansiktsbehandling


Sen blir det att smörja sig med bus och lite kroppssmör satt man luktar jordgubbe och sen till att plocka ögonbrynen, tända lite ljus och bara mysa på :) en helt awesome onsdag alltså ;)

( sen att sara och emma och gör ansiktsbehandling är ju ganska awesome, jag tycker jag lyckas ganska bra med detta (; )

Hemma igen!

Saknat miiig? Klart ni har ;) hihi

Ja, jag kom mig iallfall till mitt kära systembolag och kom ut med två påsar som inehöll lite jäger och så ;) helt okej alltså! Men förutom de så kom jag med ett par skor, underkläder och lite mer. Hade jag planer på de? NAE! Det bara råkade ;) Men I love it! Nu tror jag att jag ska ta en p-nap... Men jag vet inte... Känns lockande


...

det blir systemet iallfall :)) och lite andra sker kanske ;) men hääär ska köpas vin ;)


TJARRÅ!!!!!

...

jag tror inte jag tar mig till systemet idag... det är kallt ute

Vad finns det att göra??

ÖHÖÖMMMM!!!!!!!!! ÅHÅÅ! Nä jag tror jag ska på systemet idag... ska bara idas ta på mig ett par andra brallor... och sockar... och tröja... och fixa håret... och sminka mig... och.... jaaa... visst är det onsdag idag?

Idag är en dag

som jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på :)

Hardcore Superstar - Honeymoon


Avantasia - The Seven Angels


Avantasia - Death Is Just a Feeling


Bad bad bad

När vi kom hem tyckte jag att det var påtiden att jag skulle ta mitt efterlängtade bad. Och det gjorde :) Har även köpt schampoo och balsam som luktar JÄTTE gott :)

Så nu luktar jag smultron och jordgubb! Nomnomnom


Och vad fick Sally av Cecilia?

Jooo, ett beeeeeeeeeeeeen :)))

Och nog vet jag en Sally som vart glad :))

Och vad handlade fröken Cecilia?

Jo det ska ni nu få se! :)


Sara


Åhåå, jag börjar nästan gråta? Är det samma Sara?? Hujj, ja lyckliga jag! Jag börjar tro att jag lyckas? Haha, men jag vill ha facelook på din blogg också, även fast jag kommer se dig varje dag typ ;)

Emma



Cecilia är mycket stolt över Emma! Så, nu vill jag ha facelook på din blogg varje dag du är och jobbar!

Stan, stan och åter stan

Ja vi for ju då till stan, och där spenderades pengar må jag lova ;) Av alla tre! Hihihi, jag har ju en plan att göra mina rooomies femenina och jag är på god väg må jag lova! Jag ska visa vad mina rooomisar har handlat strax, jag är stolt över dem!

Sen så blev det att käka thai mat, då jag försökte förklara för Emma att Thaimat och Kinamat smakar nästan likadant! Ja, det gick ju inte så vidare... Eller vad säger du Sara?

Avantasia - Runaway Train


Blir tydligen stan

Det blev att fara till stan iallfall, mina rooomies skulle dit och vem är jag som stannar kvar och möglar i soffan? Nej vet nån vad. Man måste lära sig att dra en gräns ;) yeey :) så ska köpa lite onödiga saker, bara för att jag kan...

Ehmm... okej!

Jag ringde till en vårdcentral i förra veckan, tisdag, onsdag... Där någongång. Och dem skulle då ringa upp mig dagen efter. Jag vet inte vad ni tycker men dagen efter betyder inte veckan efter enligt mig. Dem ringde alltså mig idag. Öhöö... Alltså va? Aja, fuck them. Kan man inte ringa dagen efter som man skulle behöver man inte ringa alls... Eller?

Egentligen

Skulle jag på stan och gjort en massa saker... Men jag orkar inte, tror det längst jag tar mig är konsum :)

Avantasia - Forever Is A Long Time


Ojjojj

har som börjat hitta lite nya favoritlåtar här, jag blir som lite glad :) så jag tänkte he upp dessa låtar under dagen och sist av allt ska jag he upp min absolut favoritlåt ever! Jag kan bara sitta och lyssna på den och bara flyta bort typ. Och självklart är det med samma grupp då ;) hahaha kommer upp lite här och var under dagen :)

Sally!!!!!!

Jag hinner inte mer än ställa ner min mugg med vatten :(


Taskigt Sally!! TAAAASKIGT!

Runaway train



Riding on to a world of funny flowers
Riding on to the white wide world
If coming back would hurt my pride
I rather take another ride
Riding on, winter on the mirror
Riding on into the unknown
If I'll awake in pain one day
I gotta catch just one more train


Avantasia - In My Defense


För bruna ben är bra!


Plaaaaner

Ohoooiii, alltså det pirrar i magen! Hoppas det blir ;) Matilda, u know what I'm talking about ;)

HEEEEEEEEEEEEEELT GAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET :)


Fniss


Stina, får du samma längtan som jag av denna bild? ;)


Stilig kille


...

Somehow I got a notion
Just a little affection
On this cold and windy road
Save me from a state of unemotion
Just a little affection
On this windy road


Morgonen

Nu någon gång på morgonen... Så kom Sally och hoppade på mig och sprang runt mitt huvud. Jag vet en Cecilia som inte var så nöjd på sin ny bff när hon väckte henne från hennes skönhetssömn. Höhö, me sen tittade hon på mig så sött och då var det lungt, hahaha.


Gusse, jag har en plan! :)

Inte nu för att du är kapable till att sätta dig framför datorn och läsa. Men jag har en plan älskling jag lovar! Måste bara fixa allting sen kommer jag och hämtar dig och då sticker vi! Men just nu mår du faktist bättre av att vara där du är, istället för att behövas flyttas hit och dit! Men snart hjärtat. Snart är det du och jag mot världen igen :)


Min nuvarande bostadsyta


Jag trivs och soffan är skön och bra för min rygg, än så länge iallfall ;) fast då blir ju allting dåligt för min kropp efter en stund men ska vi inte vara den som är den. Just nu sitter jag och dansar i soffan till In my head när mina rooomies är och dricker kaffe.

Jag kan nog säga att jag har nog haft mer funderingar vid detta ställe under dessa dagar än vad jag har haft på ett år. Vilket tär på sömnen men jag försöker vara glad iallfall :) jag vet ju att det egentligen inte kan bli så mycket värre. Jo jag hade ju kunnat bli tvungen att återvända till översittarna. Men det hoppas jag icket på!

Humm, jag undrar om det egentligen någon som hänger med om vad som händer? Men jag kan faktist säga så här. Skit i det så lever ni längre fuck faces!

Men nu börjar jag nästan känna mig lite ensamen. Sally, vart erru???

Det handlar om att prioritera ;)

Dessa saker har jag att leva med :))



Sen har jag ju självklart min bejbidator och telefon och lite andra saker, men det är ju en självklarhet ;) jag menar... datorn följer mig ju vart jag än, även till bulgarien ;) hihiih... Vissa hade nog valt andra saker, men jag tog de viktigaste :) går kanske att diskutera enligt vissa ;) eller?

Jag vill bara

WROOOOOMA ÖVER MED EN SKOTERS!


♥♥♥


Soffmys


Cecilia och Sallybäbis


Wunderbara


Jag tror inte jag känner någon som har så stora hjärtan som dessa två (det är ju nu då jag i vitt)! Har man lyckats nessla sig in i deras liv så finns man där och jag är glad att jag lyckades :) Jag finner faktist inga ord och jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna återge det ni har gett mig. Ni är underbara ♥

Tycker inte om tystnaden

...

då hör jag mina tankar

I got a plan!

Humm... Ja sorligt nog så måste jag nog skjuta upp USA med ett år eller så. Det känns förjävligt. Men under omständigheterna så känns det inte helt rätt att fara just nu. Jag är en trasdocka!? Då kan jag inte fara på andra sidan atlanten och ta hand om barn, nej vet nån vad. Det inser ju tillochmed jag!

Men iallfall så har jag en liten liten plan. Imorgon ska jag försöka hitta mina papren till "stadenduharkommittillnärduharkommithem" och göra en intresseanmälan på en lägnhet. Hoppas på det bästa att jag får den.
Sen ringa ett samtal till en kompis om möjligtvist helgjobb och även skicka in en ansökan på ett annat. För att sen på måndag ska jag ringa till "detärhitduharkommitnärdukommithem"bo om jag inte hittat mina pappren och lägga en intresseanmälan för att sen gå på af och höra om det spelar någon roll om jag bor här eller där med det här jävla ungdomsgarantin och höra om det möjligtvist går att lösa på ett enkelt sätt om jag mot förmodan skulle få denna lägenhet. Det skulle varit awesome.
För att jag sedan hade tänkt att ringa till coop i denna stad och höra om det skulle finnas tillfälle för ströjobb där, det skulle ju varit ypperligt bra.

Men nu är det ju faktist mig det handlar om så ingeting av detta kommer ju självklart att gå. Men... Jag kan ju alltid hoppas. Men jag börjar få ihop en plan nu. För nu är jag less! Nu ska jag härifrån!


För det är tamefan hit jag har kommit när jag har kommit hem!

Förstår inte ens varför jag flyttade därifrån. Varför lämna staden du har mest underbar minnen i? Visst den är ju inte likdan utan Matilda, men hon får helt enkelt komma och hälsa på lite mer, lite oftare. Eller hur??? :) Nää, vet nån vad. Nu ska jag tamefan fixa det här! Jag måste ju vara kapabel till nå?

Don't think

Don't think. Don't fucking think. Because when you think you realise just how fuckt up everything really is. You realise you don't know how you got where you are, you don't know where your going and you don't know what to do anymore!

Så här på kvällskvisten

Så saknar jag min bäbis ännu mer :(

Cici och Sally

Sally och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika.
Vi tycker om olika saker.
Sally är fyrbent ,jag är två bent.
Sally är galen, jag är chill.
Sally är spinkig, jag är välbyggd.
Men en ska har vi nog gemensamt...
SMÖRGÅSTÅRTA!



Sallybäby på Cecilias 20års dag :)


Just varit ut med sally

Nu har jag och Sally varit ute på en promenad, jag tror hon tyckte att det var roligt :) hon åt snö och då blev inte jag glad men hon tyckte det var roligt och då blev jag glad :) en glad sally är en söt sally och en tyst sally, den är en gullegull sally :)


Jag och Sally



Kååååmpizar, hon dricker tillochmed mitt vatten från muggen, liiiite taskigt sally!!! LIIITE TASKIGT!

Hihihhi buuusigt

jag gick och hoppade i sängarna så dem vaknade, jag och sally :) hihi

God morgon

Åhåå vilket härligt väder det är ute! shiiit glad Cecilia, ohoo ja!
Funderar på att väcka dem andra som sover, man kan ju inte sova bort en dag som denna ju!???! Hallåååå???

fuck this

nu ska jag sova...

Ord

Det finns iget kvar att säga
Nu när allting är dött.

Jag har varit här
Mer än en gång
Det har ristats fast i mitt minne.

Är det här sista scenen i våra tragiska liv?
Det finns ingen anledning att stanna kvar
Konversationen är över
Monologen tar över.

Fast jag är fortfarande här
Fast jag är alltid här.

Allting jag vet
Känns som en evighet
Men ingen har någonsin lärt
Att en evighet känns som hemma.

Alla berättelser är över
Kapitlen är klara
Allt detta kaos omkring mig
Alltid omkring mig
Finns fortfarande kvar

Hur kunde du låta mig hamna i detta?
Släkte jag glöden i dina ögon?
Beskriv vad du ser
Kom bara ihåg
Att det du tittar på är
Mig.

Jag hoppas att vi kan finna orden outtalade
För denna sida av mig är borta
Jag börjar ändra allting omkring mig
Men jag behöver veta,
Kommer jag göra det rätt den här gången?

Det är bara en annan scen
Kom ihåg att det bara är annorlunda från det du har sett
Det du är van vid.


jag saknar



jag vill pussa på han och säga god natt... som jag gör varje kväll...bejbi ♥

underbar vänner

man ska inte glömma de vänner som betyder...
man ska inte glömma de vänner som man skulle kunna gå genom eld och vatten för...
och man ska inte glömma de vänner som skulle kunna gå genom eld och vatten för en...

något att tänka på...

...

 


Usch fy...

Gillar inte att datorn jag sitter vid just nu låter precis lika illa som Stinas... Åhåeååå FLYGPLAAAAAAAAN!!!

Ojj, lyckliga jag!!!

Jag sitter här vid datorn med gusse i famen och vi hör hur det låter på gården... Gusse springer till fönstret och jag till dörren. Tittar ut och ser ne SKOOOOOTERS! Åhåå lyckliga jag!!! Så fort jag blivit frisk ska jag ut!
Synd bara att det inte var min pärla :( Men, men... Hon står ju i Tjocksmokk!


Åhååå

Kom just att tänka på detta...

Jag ska ju fara som au pair har jag ju bestämt. Och för att jag ska bli klar med min ansökan (alltid någonting nytt varje gång jag närmar mig slutet) så måste jag ha mitt hälsointyg (som typ alla andra kan ha när dom typ har fått match å allt) för att dom ska veta att min allergi inte är luyftburen (!??!?!?!??).
Men, jag kan ju inte säga emot, jag kan inte käfta emot för då kan dom ju ta bort mig. Men för att jag ska få allting som jag behöver så kommer det gå på typ 600 kronor, för alla andra ca 300... Liiiite orättvist. Jag blir så less. Jag har inte valt att bli alergiskt. Jävla diskriminering.
Och sen att jag inte ens kunde ha min interjuv innan jag har fått mitt intyg är ju bara helt sick och att människan ifråga inte ens kan svara på mitt mejl. Ibland undrar jag vad det är för inkompetenta jävlar som jobbar åt dem. Men nu har jag iallfall kontakt med en snubbe som är helt okej, inte dryg och otrevlig. Antagligen kommer jag fråga efter han då jag ringer dit i framtiden. Men för att återgå till interjuven, så kan jag inte sluta undra om jag måste vänta typ tre månader extra för att få en ny interjuv tid. Det är ju faktist INTE mitt fel att jag inte kunde ha den, det är ju faktist DERAS fel. Så jag tycker som att dom borde kunna fixa satt jag har den på asp när mina pappren har kommit in.
Men varför skulle de vara så? Har någonting gått som jag vill hitlls? ;) Njaaa, men men... Har just skickat ett mejl och frågat :)

Mycket går faktist fram och tillbaka med detta nu. Om jag ska vara ärlig. Jag vill och jag vill göra detta så fruktansvärt mycket. Men att bara stå still och stampa på samma ställe hela tiden är ganska frustrerande. Men för att det har gått så bra för min kompis som nu har fått en familj och far i April så blir det som en spark i baken. Jag menar... Kan hon klara av det så kan jag! Och jag är så oherhört glad för hennes skull att hon äntligen ska få ta sig iväg, så länge som hon har pratat om det. Och familjen låter helt underbart. Jag hoppas du kommer ha det bra och att du inte saknar mig allt för mycket innan jag kommer ;)


Egentligen vill jag inte publicera detta inlägg för jag vet att det är så många som glädjs av det, men jag glädjs av att jag kommer komma iväg på ett eller annat sätt medans dem ruttnar här, eller förhoppninsgvis på ett annat ställe. Men jag ska komma iväg, jag ska klara av det. Jag ska visa er alla jävla tvivlare, jag är inte den som pratar, jag GÖR det JAG VILL! Och inget kan stoppa mig, inte nå jävla allergier, inte nå! Inte ens DU! Det som glädjer mig är att jag är starkare än dig! Även om jag kommer hem efter en månad för att jag inte trivs. Jag tog mig iväg och det är värt mer än att inte ens försöka!

God morgon

Hej hej, har alla sovit gott? Det har då jag, lika bra som alla andra dagar ;)

Så vad händer idag då? Fredag... Humm... Ja jag ska nog inte göra mer än vad jag måste. Är dock ypperligt sugen på en grandiosa pizza så jag tror min mami får fixa en sådann till mig ;) Yey :) Nä nu ska jag sova vidare lite till ;) hiihhii

Hej hej

Dåligt uppdaterat idag, I know.

Men min dator och jag är inte riktigt på samma nivå så den skall till datordoktorn asp! Men iallfall.. Har legat döende idag. Lika döende som dagen före.

Men även fast det är så synd om mig och jag mår så dåligt, så har jag aldrig mått bättre ;) Jag tror vissa fattar vad jag menar ;) anyways, nu ska jag sova... Eller? ;)

ajj

jag har snytit sönder min näsa :(

Nu ska jag få ett bländande smiiile ;)


Så här har jag sett ut hela dagen


och jag trivs!

Helt övertygad om att jag har svininfluensan!

Jag bara känner det på mig. Hujj, det är så synd om mig. Men dock är det bara jag som tror att jag har det. (även fast jag också vet att jag egetnligen inte har det) men, jag har det iallfall. Det finns ingen i hela världen som det är så synd om som det är om mig. Nej hujja... Jag behöver en räddande prins, typ nu!


ohoo

köpte en ny drinkbok idag. och nu längtar jag till min avskedsfest! För då bjuds de på drinkar och shotar av olika slag ;) yey :) så nu ska jag bara le åt dom jävlarna på vårdis. Ska dock prata med en privat istället och se om jag får tid snabbar. för jävla jävla jävla skit. ja ni fattar, kanske? anyways, min avskedsfest kommer bli legen wait for it... dary!

Frustrerande

För att jag ska bli klar med min ansökan måste jag till vårdcentralen. Så att dom på SI inte ska veta att min allergi är luft bunden. Men då undrar jag hur dom nu kan veta om det är sant eller inte då min läkare kommer fråga mig om jag reagerar när någon äter nötter i min närhet. Jag kan ju sitta och blåneka de!? HALLÅ?

Men nu har jag iallfall kontakt med en annan och inte någon av dom retaderade människorna som skickat mejl till mig tidigare. Usch vilka apor dom var! Och när jag nu måste ringa till dem så kommer jag att be att inte få prata med någon av dem. Bra va?

Jag är så gud förbannad irriterad just nu... Jag skulle lika väl kunna ringa och skriva ut mig och skita i allting bara för jag är så arg. Dom fattar ju ingenting jävla aphjärnor! 

Nytt på bloggen

Gästbok!!!

Jag har nu sakffat en gästbok som man kan skriva i, lite roligt så där :) tror inte det kommer gå så bra men en kul grej iallfall :)


Fisherman's Friend

Jag hatar att dricka vatten efter att ha sugit på fisherman's friend. huvva


Christina Aguilera

Fick just Christina Aguileras parfym by night av mina päron :) dom är som söta ibland :)


Funderar på att lösenordskydda min blogg...

Bara för att inte galningar ska kunna läsa den... har lixom haft nog med galna personer och stalers i mitt liv. Och jag behöver nog inte mer. Bara för ett tag lixom! Men jag vet inte. Ska överväga de...

Jag kattnappa han!


höhö

Cecilia das Oxe goes Vädur?

Tydligen, enligt nsd så är vi inte längre våra stjärntecken som vi föddes i. Och anledningen till de är att jordaxeln har ändrat position och nu har även ett nytt stjärntecken "ormbäraren".

Jaha, då var man vädur, det sög ju!


Yey

I got a sexy sexy röst!

Anton Kristiansson - Du är knark


Bafucin

Min drog ♥



Ska he upp en låt om vad bafucin är för mig

Cecilia the bully?

Jag och min kära Stina satt och tittade på top model. Ni vet då dom fotades med text and so on!!

Och det handlade ju då om att dom har blivit mobbade och vad dom har kallats och blablabla... Och då så utbrister jag till Stina: Jag har aldrig blivit mobbad!!!!
Och så började vi prata om såna saker och sen insåg vi att jag kanske istället var en sån som mobbade folk?

Fast jag tycker ju inte att jag var elak när jag var lite, men... Kanske... Jag menar jag var ju inte den som var den som var rädd för att säga vad jag tycker, samma sak idag då. Men ja, jag vet inte. Jag fick mina lärare att gråta på lågstadiet och jag var inte lätt hanterlig. Ja kanske finns en saning om de.
Och sen under årskurs 7,8,9 så var jag nog ganska elak mot folk jag inte tyckte om. Eller? Ja, haha. Shit alltså. Och det som är det värsta är ju att Stina inte säger emot mig och lixom påpekade att det var jag som var den elaka. Åhå darnit. Hhaah, men jag har aldrig blivit mobbad iallfall ;) Yey! IN YOU'R FACE BITCH!

Jag är för awesome för att bli mobbad ;)

Nyår!!!


Äntligen min!!!!


Sjuk

Jag hatar att vara sjuk...
Finns ingen i hela världen det är så synd om...
Som det är om mig...


Ute på äventyr


true

vill man, så gör man.
skriver man om att man ska göra de, är man för feg.
men skriver man till sin "bästa vän" om de, då är man bara egoistsik.
du kommer aldrig göra de.

men ska nog aldrig säga aldrig. jag vet ju inte vilket metalt tillstånd du är i. du slutar ju aldrig att förvåna mig.

Hej hej

nu var det längesen sist ;) hihi

Jag har haft en jätte rolig helg, helt underbar nästan. Och nykter!

I fredags blev det ju Piteå och möta upp Johanna och Lena och käka, där vi träffade Bella och sen fick jag höra att min Fru var i Piteå så jag skulle krama på henne lite :) Sen blev det lite fynd och jag har mig nu jeans ;)
Sen blev det att fara till Skellefteå och träffa min Bror och Nina, det blev att jag sov över där efter att ha käkat groteskt mycket tacos!

På lördagen tvingade jag med min bror på stan och det blev ännu ett par jeans och lite andra saker som kanske ett par skor ;) sen käkade vi och drog på hemma kväll där jag inhandlade Dexter säsong 2 och 3 (awesome) och sen var det bara att bege sig hem.
Väl hemma hade jag en gosig kissen som jag pussade på och sen var det bara att hämta Jennifer, Frida och Nicola! Blev GH och käka lite kyckling! Sen kom Sandra förbi och då började vi dansa och jävlarns vad vi svettades ;)
Sen skjutsade vi hem Frida och jag och Jennifer for bort till skogen för att hälsa på Ramona och hennes karl en sväng som var i hans stuga. En lite roadtrip sådär på kvällskvisten ;) Var nog hemma där vi fyra.
Och jag somnade nog där vi sjusnåret :(

Anywas, det har varit en awesome helg ;)


Tjarrå nu dra jag ;)


Hejj hopp gummisnopp!

hihii, vad busigt!

nå, nu har jag skjutsat mina päron och hunnit duscha. Fett trött men snart ska jag börja bege mig mot piteå och min slutdestination ;) yey :)

helgen fullbokad ;)

Ja, fredag, imorgon (idag?) så ska jag på morgonen skjutsa mina päron till kallax för dom ska till sthlm och på nå färga och supa som na ungdommar (?) haha. Men det betyder inte att mitt liv går under för de ;) jag har 1kg räkor att leva på!? hallå!?

Haha, men anyways så ser helgen ut så här:
Imorgon(idag?) så ska jag då somsagt sjuktsa dom.
Sen ska jag till Piteå och luncha med Lena och Johanna. Mys :) jätte längesen jag träffa dem :( så det blir nog att snacka en jävla massa skit och glo kläder efter de ;)
Sen bär det av till Skellefteå och hälsa på min bror och Nina :) hihi det kommer bli mys :) om jag hittar dit villsäga ;) kanske blir att kolla lite kläder där också;)  sen beroende på hur trött jag blir och hur sent om jag far hem eller om jag sover över :)

Lördag (imorgon?) så blir det att spela lite gh och dansa med nå awesome brudar här hemma då jag har "ff" hahah ;) men det kommer bli sweet och beroende på hur kallt så drar vi kanske en grillning också :)

Och på söndag så ska jag hämta mina päron :)

Jag tycker det låter som en awesome helg alltså :) och nu ska jag sova för det blir en lång dag imorgon (idag?)

saknar sommaren lite


Buskatt


Han tycker om pumlor ;)

Allting har förändrats, men du finns kvar


...

I don't know if I can
I don't know if should
I don't know what is right
And what's to come if you would
Here I stand in the rain
Here I stand in the cold
I'm reluctant to get
Another shot at my soul
I'm afraid of that hole

Bäbis♥


Jag funderar faktist helt ärligt... Hur fan ska jag klara ett år utan min prins? :(

Ska tydligen till stan!?

Men det är ju bra då jag är så duktig och har lyckas he sönder nästan alla mina jeans, förutom dem som ska vara trasiga, höhö... Yey... Så jag ska köpa jeans ;) höhö

Chacha

Godmorgon, eftermiddag, förmiddag. What eva! I dont give a fuck!

Anyways, jag är sjuk sjuk sjuk och jag hatar att vara sjuk sjuk sjuk. Men jag ska bli frisk frisk frisk snart snart snart. Jag tror att om jag upprepar de så blir jag de. Eller? hahahhaha, så jävla lejd!  Men, jag gillar att jag spenderar iprincip all min vakna tid på samma ställe som när jag sover. I sängen! Jag tror inte att det är hälsosamt!?

Idag ska jag börja pluga italienska, sweet! Och btw, jag tror jag ska kirra en header ikväll ;)


Yey

Mitt paket har kommit, men inte nu kläder å så, utan de jag säljer. Så mitt paket som jag tjänar pengar på har kommit ;) jag har även beställt saker till mig, som jag nämde tidigare. Ska visa sen och hur awesome dem är ;) höhö :)

blir jävlia äcklad

av tanken att mitt ex är tillsammans med typ en 95... JK, hon är typ 15!? HALLÅ? DU SKA FYLLA 23??? Är det inte dags att skippa fjortisfasonerna och sluta vara en fjortishunter och ta tag i ditt liv? usch, tanken på att han pedofilar sig och har varit med mig får mig att rysa. JK!!! KRÄKAS ÄR DET JAG VILL!

Usch

jag är less på mitt röda hår! jag är less!!! vill inte ha rött hår nå mer! förändring TACK! men... frågan är bara vad? jag orkar inte bli blond igen även fast det är mitt blonda hår jag saknar, jag vill inte ha svart och färgar jag det brunt blir de brunrött och det tycker jag är FULT!

Petter & September - Baksmälla


Bäbis♥


True true


Bitchkatt?

`
Nu tänker alla som känner mig... Vaddårå? Han ligger ju bara där!?
Jojo det är ju sant, men det är ju inte hans bädd! Han mobbade Enzo (min bror och hans tjejs hund) och sen tar han hans säng! Hur snällt är de? Gusse, du måste lära dig att dra en gräns för så får man inga vänner!

Julklappsutdelning

For och lämnade en julis till min älsking den 25 december ;)


hihiihih :)

nuni

nu ska här he upp bilder ;)

glaaaad :)


Yey

fick hem mitt paket idag, lycko dag!!! hihiihhi :) nu har jag endel saker löst iallfall ;)

nu på fredag kommer fet lönen! så det blir betala en fet hög med räkningar, typ sisådär 10 räkningar... Yey! Men sen så ska jag handla skor och byxor på fredag, jag LÄNGTAR!!! hihihihiih

Ebba Grön - Ung & Kåt


Ska till staoun

och dra förbi af så min mor blir nöjd... grrr.. sen ska jag ta och dra på åhlens och glo om dom har nå jag vill ha, dom har typ utfärsäljning och det är ju fett nice.

Men innan de ska jag bju på en nice låt ;)

KATASTROF!!!


Jag håller på att bli sjuk, febrig, snorig och jävlig! USCH JAG HAR INTE TID!
Speciellt inte när jag blir lonelygirl_90 till helgen, då kan jag ju inte vara sjuk och tycka synd om mig själv ;( Speciellt inte då jag har planer på att fara till Piteå och bada med nå BRYYYDS!!! åhåå darnit! Jag ska vara envisare :|

Awwwi :)


God morgon!

Jag måste bara säga att denna James Belushi, det är en riktig karl, men han skulle man nog aldrig ha tråkigt ;) höhö

Myyys


Ligger och myser med Gussepusse :) awwwi :) (höhö, ursäkta kaggen, har just käkat sjukt mycket gurka)

Undra om du vet sanningen?

Jag gillar de att du är less på många människor, tycker att dem snackar mycket och att dem kan flyga åt helvete.
Men sanningen är att det är nog dig alla är less och det är nog du som kan flyga åt helvete.
Du har satt dig i situationen helt själv och sen vet du inte ens varför alla är sur på dig.
Undra om du ens vet den riktiga anledningen till varför du och jag inte är vänner!?
Undra om du ens vet att egentligen, så är allting ditt fel?
Undra om du ens vet, att du inte har några riktiga vänner här nå mer?
Undra om du ens vet, att han inte älskar dig?

Helt ärligt, så är jag jävligt nöjd med hur livet är just nu. Och att du inte är en del. Även om du saknar mig jätte mycket och jag var en jätte stor del av ditt liv. Men, nu är ju sanningen den. Att du är en sådan som snackar, inte jag! Och det är påtiden att du får känna på värkligheten, att allting inte blir bra genom att säga förlåt utan att fatta innebörden om varför du ens säger förlåt.

Sen... Det är ju ganska skönt att slippa ditt gnäll ;)

Hahahahahha

Oho jag var och fikade i Luleå idag. Hahahah shit jag dööör! En tjej studerade mig väldigt länge och sen kom hon fram och sa: Men gud vad jag känner igen dig! Vart jobbar du?
Och jag skulle dryga lite med henne och säger: Alltså.. Jag är bloggare!

Hahhahahah, och hon fick jätte stora ögon och utbrister: DET ÄR ALLTSÅ DU! Visst heter du Cecilia???

Hahahahha, alltså VA? Jag döööööööööööööööööööööööööööör! Men kul var de... Och helt seriöst trodde jag aldrig att någon skulle komma fram och prata med mig för att dom kände igen mig från min blogg? hahaha jag har typ världens mest useless blogg eva! Men men ;)

Usch skärpning!!!

nu är det dags för förändring! och förändring ska det bli! talk to ya later!


Och en beställning på det hela

Får ju inte förglömma att jag ska he iväg en beställning också till de jag säljer. Shit alltså, pengarna bara rullar in nu känns de som;) men dock så försvinner dom lika fort, med räkningar och sen så en hel resa ska bli betald ;) shit alltså :) men men, skulle egentligen inte beställa nå men då tänkte jag på resan och insåg att jag ska ju bli neger där så jag behöver mina morotstabletter och sen lite slimfitfetttight grejjor ;) mer om de när de kommer :)


Undra vad jag just klickade hem?



yeeeey! :) hihhiihihihihi jag lääängtar tills jag får hem de ;)

Justja...

I fredags fick jag en del av min beställning från cdon, lite filmer och spel och så. Men nu kom mina böcker :) jag har som nyårslöfte att jag ska läsa minst fem böcker i år ;)




yeah!

Såå...

nu ska jag göra som alltid annars då jag är deppig och upprörd.  JAG SKA KLICKA HEM KLÄDER!  YEEEEEEY! Får mig alltid på bra humör!!!

Duude, not okej!

Åhåå jag blir så arg! Jag blir så fruktansvärt arg!

Helt seriöst? Varför kan du inte ta biljävel själv så jag slipper passa upp dig genom att fara och hämta dig, när du kunde tagit bilen helt själv! Varför? Seriöst varför? Visst om jag hade behövt bilden på dagen, men nu tyckte jag att jag gjorde det ganska klart för dig att jag inte behövde bilen på dagen idag. Men du kunde inte ta bilen. Seriöst? Är du handikappad eller nå? För jag tycker då att din jävla kropp fungerar helt jävla utmärkt!

Sen inte på tal om maten och att ni gör mig fet! Fuck off liksom! Låt mig va. Nu ska jag börja med pulver all-the-time lixom!

Och att du inte ens kan sitta och vänta på resia med mig, utan gnäller och gnäller som ett jävla litet barn och sen då jag går så säger du att jag inte behöver stressa för din skull. YEAH RIGHT IDIOT! Så jävla less...

Så jävla less på att se er och höra era röster och inte kunna leva som jag är van. Att jag ska behöva höra skiten ni ser på tv, och att jag inte kan lyssna på musik all-the-time lixom! JÄVLA VÄRRE ÄN JÄVLA FÄNGESET FÖRFAN! BOJIKJUHNSLKNJOÖDFXBGVKLPOÖÅJCDUSXZFCOKJPŨÖLOKUCD.SGXLOKPÖCI!!!!

Är det ni eller jag som ska bry sig som jag går på af? INTE FAN ÄR DET DÅ NI ERA JÄVLA JUBELIDIOTER! JAG GÅR DIT DÅ JAG IDS! OEKJ!? VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR ERA JÄVLA TÖNTAR!

Och när jag säger att jag funderar på att skaffa ett akvarium så är ni helt rutala i huvudet och säger att det inte ska in ett akvarium i huset. JAG FÅR VÄLL TA IN VAD FAN JAG VILL JÄVLA IDIOTER!

ÅT HELVETE MED ER! NI FÅR MIG ALLTID PÅ LIKA JÄVLA BRA HUMÖR. TACK. JAG VET INTE HUR JAG SKA UTTRYCKA MIN TACKSAMHET ALLTSÅ!

LÅT MIG VA!!! JAG HATAR ATT BO HÄR I DEN HÄR JÄVLA HÅLAN!

Hajattacker vid Sharm el-Sheikh?

JAG DÖÖÖÖÖR!!!! :'( iiiöööbläääää

5 hajattacer på en vecka :'(

och jag som bara skulle kolla om det fannas hajar :( jag som är nog rädd för våra svenska fiskar :(

och det har typ bara hänt på Sharm el-sheikh kusten :( åhå, typsikt!


Röra på döfläsket

Nä nu ska jag ta och shaaaka ass en stund, sen blir det nog lite yoga tror jag och avslutningsvis situps, ryggups och armhävningar.

Kan ju faktist säga att jag redan har gått ner, det här med LCHF är nog inte så dumt ;)

Slut på att ligg i sängen och slöa

Nä, nu är det så här! Jag ska inte ligga i min säng hela dagarna och nätterna, nej! Jag ska bara ligga i min säng när jag ska sova! Eller ja.... Kan ju försöka och se hur länge det håller! Men jag är less på att bara ligga, ligga och ligga! Nej HUVVA! Slut med det!

Humm


Har precis käkat och ser en ypperligt udda film på TV1000

Inte bara att resa inte

När jag ska resa, då shoppar jag alltid jätte mycket för resan! Jag köper alltid nya skor, så jag måste införskaffa mig ett par nya ballerina skor, och en strandtröja/pool måste jag ha, en ny bikin, solskyddsfaktor till både kroppen och pussmunnen, höhö. Och det är ju jätte kul då jag har 10 på benen, 15 på magen och armar, 20 på brösten och 30 på axlar och gäddhäng. Sen då aftersun måste jag ju självklart ha! Shampoo och Balsam, hudlotion osv osv. Det är inte bara att resa för mig ;)



Men först måste jag ju faktist se till att vi får hotellet vi vill ha satt man vet att det blir en resa ;)

Just Dance 2

= PARTY!

Känner man inte folket på festen och man kör det, då känner man alla sen. Shit vad kul det var igår på förfesten, även fast vi bara var fyra... Så jag kanske ska kalla det för förkrök? Anyways så var det fett kul och as useual så tog jag alla hjärtan med storm ;) och spöade skiten ur dom i Just Dance ;) ELLER? Hahahah

men guuuud!

folk vill resa med mig! det märker jag ju nu! shit har inte kollat min mejl på några dagar och jag har fått fem mejl om att folk vill fara runt och resa med mig, hur awesome är inte det liksom? Men tyvärr så kommer jag ju inte att kunna göra det försten om nästa år :(

fylleblogg

alltså... det här med att vara kär är ju fan inte min melodi! men det här med fylleblogg!!! DET ÄR MIN MELODI!!! ;) höhö (skrattar på ett riktigt gubbigt sätt)

Nu har jag kommit hem, käkat awesome fyllekäk och pratat med en tequeeeela full gheey Helt okej avslut innan jag sover alltså. Alltså.. Efter jag har BLOGGAT DÅ! höhö (sammasak)
'

Och jag må då säga att jag tycker det är HUVVENS TUR att ingen vet om vem det är jag tycker om and so on och att iprincip ingen av minna vänner ens vet om det! För då hade jag inte kunnat vara en sådan bra lovedocktor som jag är! höhö! Speciellt då det gäller min kussin som är kär i en kille som är iprincip precis som jag har varit de senaste 1,7året.. Eller vad fan det nu blir! Jag gillar när jag ska berätta någonting så börjar jag med : men du vet ju hur jag har varit.... hur jag har behandlat killar osv osv... Höhö skit kul falktist! :) what ever! för att fortsätta...

Var förkörk (som kommer mer om imorgon) sen drog vi till krogen och det dröjde inte länge innan någon blev kär i mig.... Efter 3min på dansgolvet hade jag någon som smekte sin kuk mot mig och inom loppet av en halvtimme så frågade han om vi skulle tänka på refrängen... Jag hade varit på krogen i 30 min.. VAD FAN TRODDE HAN??? HAHHA SUUUUCKER!

Ja och kvällen forsatte i samma stil.

What ever... det jag vill säga är att jag åt fett god mat.... nomnomnomnomnomnomnonom.


ähhhhhh.... fuck it godnatt! :)

Lördag

och inte har jag gjort mycket, sovit sovit sovit, ätit, systemet, resia, duschat och nu ska jag snart ut... Bra att blogga då va?;)


Visst syns det att jag skulle varit borta för typ 10min sen?;) höhö saken gör det ju inte bättre att det är polisskolan på femman ;)

Fredagen

ja igår var det fredag och jag märkte att jag var på topp på att blogga ;) haha, men vi hade middag hemma med släkten så jag stod hela dagen och lagade mat typ.

Sen efter maten och så så drog jag till Stina med mitt spel som kom igår, Just Dance 2, och vi stod i nån timme och skakade rumpa och rööööv vad jobbigt det är! Men ack så kul! hihihhi :)

Jag vill



Typ nu!!!!

Skärpning

haha nu måste jag sluta vara emo och blogg om tjafs ffs! Så nu ska jag ta och se en disneyfilm, som jag gör varje kväll! Det visste ni inte va? ;) Och sova :) Så puss tja! Hörs imorgon!

Inte jag inte kär




Hummz...

När man kör från Piteå i drygt 70km/h pga fett snöoväder och att man inte riktigt ser vart diket och vägen är hinner man klura lite på saker och ting.


Och då kom jag och tänka på mr.Perfect!


Alltså vaddå att jag är kär? Inte kan jag hålla på med sånt? Vem hade trott och helt seriöst är inte det min melodi... Känner mig faktist ganska tom då jag tänker på det. Med tanke på att han dels for tillbaka till sin håla som han tycker det är kul att utbilda sig i... Så nästa gång jag ens kommer träffa han är i februari/mars? Om ens de!!! Men det är nog lika bra, för det där med kärlek är somsagt inte min melodi! Så jag låter det gå till det tysta, låte det falla bort, men eftersom jag har försökt det tidigare... och det har ju gett resultat... tills nästa gång jag hör hans röst. Oho snap! Fuck it! ÅT HELVETE MED ATT VARA KÄR! Dock.. så kan jag ju faktist säga att jag är de, men jag kommer ALDRIG säga vem det handlar om. ALDRIG!  Men det mina vänner... Är ett stort steg för Cecilia

För helt ärligt, så vill jag inte ens att det ska bli nå mer... För jag är en sådan person... att jag kommer att sabba det hur det än är...

eftersom det är min blogg så får jag säga precis vad fan jag vill!

Nu är allting nästan klart

ohii, vilket hotell vi har hittat. SHIT POMMES ALLTSÅ!! jag vet då några som kommer ha fett kul där iallfal ;)

Visst syns de...


Att jag är påväg till Piteå? ;)

Onsdag

Jaaa, igår var det onsdag och det betydde tydligen utgång!? Haha, fan vad roligt det var! Hahaha :) Helt impulsivt, skickade ett sms till Ramona på skojj då jag jobbade, tre timmar senare satt jag och drack mitt vin och var påväg till krogen för att snurra på stången ett x antal gånger ;) Undra när dom skaffa de de?

Jag gillar det här: VET DU INTE VEM CICI ÄR? Alla vet vem Cici är! Alla som är NÅ vet vem CICI är...!

Hahah, I love it!

Yey :)

heheh, istället för att lägga upp en massa så ska jag faktist fara helt impulsivt till Lisse och Piteå och glo lite resor ;) busigt va?


Ska kolla lite resor

Eftersom alla nu inte tyckte att mitt drömpalats var nog bra till priset, darnit, så ska jag kolla och se om jag hittar lite billigare resor till Cypern eller Turkiet och se om jag hittar nå kul hotell and so on så jag är vet lite innan jag går på resia :)

Dock så hade LissePisse rätt att det inte var så lång preliminärbokning, det är typ två veckor och det sög ju jävla häst kuk! Men jag ska se och kolla vad Cecilia kan fixa ;) ska lägga ut lite alternativ här så mina medresenärer får ta sin del och säga, blir lättare så än att ta det på telefon lixom! Right? ;)

Oho snap!!!



Jag tror helt ärligt... Att... Jag... Cecilia... Är... KÄR!? Alltså... VAD FAN HEEEENDE?

Det är inte helt okej, i min plan finns inte det här med! Jag har inte tid eller ork för sånt här tjafs! Men varje gång jag ser han så känner jag hur kinderna rodnar och sen märker jag hur jag små ler hela tiden han är i närheten... Shit alltså...

Och nu pratar vi inte intresserad... Som jag kanske har varit i nån tidigare och berättat för mina vänner och sen blivit mer intresserad bara för att jag känner mig tvingad för att jag har berättat de? Nu är det fjärilar i magen som blir jätte stora, neeejj ojj ursäkta mig. Jag säger ju faktist dinosarier i magen som blir jätte stora och gör volter! Så fort han kliver in i samma rum!

Men som vanligt så kommer jag inte göra någonting åt saken och jag är faktist ganska nöjd med de. Dels så ska jag faktist till USA och då känns lite, humm.. Jaaa mer kompliserat om jag ska fara om jag har en karl... Och sen så orkar jag inte med allting, även fast jag nu inte tror att det skulle vara som någonting som jag är van vid. Jag tror att det skulle vara nå fint. Men tyvärr kommer jag aldrig få uppleva det fina. Men som sagt... Jag är ganska nöjd med det, det är trotsallt någonting jag själv har valt. så... ja... hihi, men varje gång han ser på mig är det som att allting stannar till ;)

Visst helt ärligt...

Jag saknar dig också! Vi hade svin kul! Men helt ärligt... He blir it! Det var droppen som fick bägaren att rinna över... Hoppas allting går bra och att du får det du vill ha. Men tyvärr har du en axel borta, och ett numer mindre som bryr sig. För helt ärligt. Jag orkar inge mer. Jag orkar inte med allt drama. Det är över för mig, jag har haft nog med drama i mitt liv och jag vill inte ha nå mer drama!!!

Som en nedsolkad skjorta
Som en trasig medalj
Som nått som stod för nått vackert, men som tappat sin glans

Som ett urdrucket glas
Som ett skämt dom hört förut
Som att bocka för publiken när dom redan gått ut

Det är försent att rätta till
Det är försent att börja om
Det är försent för ett påkommet svar

Ska jag förbanna och gråta eller skratta och förlåta?
Spelar det nån roll?
Det är ju försent
Det är åt helvete försent.

Allting har sitt slut, brukar man säga. Men jag tycker inte det, men tyvärr så har det här ett slut och vi får helt enkelt ta tillvara de minnena vi har och se tillbaka på det roliga vi har haft. Det har helt enkelt varit påtok för mycket och det är åt helvete försent! För jag kan inte ens plaser vart jag har dig just nu... Men vem säger att våra vägar inte korsas igen? Det har ju hänt tidigare...

Haha det låter som att jag skriver om nått gammalt ex, men det är inte så det ligger till!

Man ska helt enkelt inte ta allting förgivet


Yeey

Hemma från jobbet, har det hänt mycket? naj har tvättat banden dem sista två timmarna typ och bara haft kul :) hahahaha :)

Planer planer och åter igen planer

Jag hoppas bara att min mellan plan kommer att funka :)

För nu kan jag nog lungt säga, att jag har planer för året och jag tror det här kommer bli det bästa året EVA!

Alltså.. Helt ärligt

Dessa anti rök reklamar, som pratar om cigaretter... Jag tror inte att jag har varit så jävla sugen på en cigg sen dom har börjat med dessa. Alltså... Seriöst... GE MIG EN CIGG FÖR FAN!!!! Vad fan ska dom dilla om att man ska sluta röka när man blir röksugen av reklamen? Bra jobbat nicorett. bra jobbat...

Stromae - Alors On Danse


Satkärringarfrånhelvete

Ibland när jag sitter i kassan... Så ser jag framför mig hur jag knäcker nacken på dessa ohyggligt fula och otrevliga kärringar! Och vet ni vad? Jag har blivit så less på dem satt jag har börjat säga åt dem att dem inte har någon anledning att vara otrevlig!

Som idag... Jag råkade slå in potatisen fel. Ni vet: den mänskliga faktorn!? Mmm, så blev kärringen skiiit sur och började skrika på mig att hon inte hade köpt bananer två gånger. Jag sitter där i min kassa och säger att vi ska kolla på det, bara jag får ta två kunder till så stänger jag kassan.

Då muttrar hon att hon har en bil som står och väntar och att det alltid blir fel och bla bla bla och jag säger lungt: Det går inte fortare bara för att du låter sådär. Tro mig.

Sen börjar hon he upp alla nästa kund sak och jag säger att hon inte behöver göra det, lixom varför skulle hon ens he upp dem? kassan var ju stäng? STIUPID!

Aja, anyways, så stod hon och muttrade och var jätte sur för att jag inte kommer ihåg vad hon hade köpt för saker och att hon var tvungen att packa upp varorna för att det skulle bli rätt...
Hon blir alltså sur för att hon måste göra någonting som hon själv påpekade.

Och sen börjar hon då skrika på mig och säga att det alltid är fel när hon handlar här och aldrig har det blivit rätt and so on. Och då blev jag arg... Och jag säger helt enkelt: Det var ju tråkigt, så ska det ju absolut inte vara. Men nu är det ju så här att jag är bara en människa... Och får jag fråga... Är det jag som har suttit i kassan alla andra gånger?
Självklart så sa hon ju nej absolut inte. Så då ställer jag kärringen den ultimata frånga:
Men va fan är du otrevlig mot mig för då?
Och satan så tyst hon vart.

Sen så får ju alla som har fel på kvittot en 25kronors "presentkort" typ och då fick hon ett av mig då och frågade varför hon fick en sån.. Ja då förklarade jag för henne att man får en sånn när det står fel på kvittot. Vilket jag då tycker att hon borde veta om det nu händer henne varje gång.

Men nu ska ni veta, nu är jag less alla otrevliga kärringar och jag säger det till dem. He är bara för dem att välja en annan kassa nästa gång, för dem har fan ingen rätt att komma och vara otrevlig bara för att dem kanske dör i morgon.

Men jag förstår inte, dem skämmer ju bara ut sig själv. Det är ju det dem gör. Och speciellt nu när jag har börjat säga till dem så märker man på dem andra i kön att dem som skämms för deras skull och tycker att det är bäst att dem typ gräver ner sig.

Haha och sen , det är alltid bra att vara efterklok, skulle skickat hon till kundtjänst... Höhö, då hade hon fått vänta länge ;)

Hahah

insåg just att jag snart har allting jag vill ha... Det enda som saknas i mitt liv är en one piece! höhö, men det dörjer nog inte allt för länge innan jag har en sån :) fniss

Har precis kommit på!

Eller, kanske ska säga, att jag precis har ändrat på min ansökan till USA, jag har förut haft att jag vill åka så fort som möjligt, me nu har jag faktist ändrat till att jag vill åka tidigast 01/08. För då behöver jag inte stressa nå, jag behöver inte känna pressen på att åka iväg. Ingenting, hinner nog få mer barnerfarenhet, and so on. Bara för att jag har valt det datumet så betyder det att jag kan likså ha fått en familj i april, men att jag inte åker försten i augusti! Fett  nice, och då hinner jag jobba under sommaren och få massa pengar som jag kan roa mig med in the US ;) och sen så kan jag ju fara till Cypern i maj :) yeeey :)

Livet leker just nu bitches ;)

Jag har hittat de!



Så, jag skrev ju att jag skulle utomlans då jag fyller år om jag inte har farit till USA... Nu har jag hittat vart jag ska! Och jag vill ju självklart ha med mig mina närmsta vänner. Vilket jag tror att jag kan ha problem med! Men vet nån vad... Det skiter jag i!

Så Lisse, bara satt du vet om du nu har råd efter USA (grr) så blir det Cypern den 2/5 Olympic Lagoon Resort, Ayia Napa och den har som hotellbetyg 5! För två så kostar det 15 790 så du får räkna ut själv att det blir typ 7895 kronor per skalle och det är ju ofc all inclusive!

På detta hotell ingår:
*Frukost-, lunch och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller mineralvatten).
*4 à la carte restauranger med menyval.(bordsbeställning) Restaurangerna Captains Deck och Japanese kan besökas 1-2 gånger per vistelse.
Restaurangen Japanese har en åldersgräns på 18 år.
*Fria drycker (mineralvatten och läsk) och lokala alkoholdrycker i barerna 10:30-24.
*Snacks 11:30-22:30.
*Glass 11:30-22:30.

Så hev dig iväg till USA nu och kom hem, se till satt du har pengar så övertalar vi MATILDA! Och sen Christna, om du ser detta, så hoppas jag att du är inräknad i detta om du nu inte är i USA -.-

Humm, grekland blir det kanske inte

Det är inte nog varmt... Meeen... Hehe Då finns det ju alltid Cypern som har kring 27 grader, Turkiet med 25, Egypten med 33, Spanien med 25... Typ :) heheheh

MEN JAG FATTAR INTE... VARFÖR GÅR DET BARA FLYT TILL JÄVLA TURKIET OCH BULGARIEN I MAJ????? JÄVLA BÖÖÖG!

Blir så arg

Jag försöker spela in min au pair video just nu, men tror ni det går bra? Nää för när man bor på ett mentalsjukhus så får man aldrig vara ifred och om det hörs att någon pratari rummet så måste man så snabbt som det bara går att kolla vad som händer... Vilket resulterar i att mina klipp blir störda.
Det blir inte bättre av att dem springer í hallen utanför, her på tvättmaskinen som är precis baki väggen som jag har som bakgrund (tack mamma♥) för det lever ju inte om nå? och att dem smäller i dörrarna.
Ohoo jag är så lycklig just nu... Jag lovar!

Kom till mama!


Mina vänner

Det ni kallar kärlek... Det är fan inte kärlek!
För skulle det varit kärlek, skulle det inte varit lika lätt att hitta nån ny.
Det ni har... Mina vänner... Är hopplöst många förälskerser!
Men kalla det fan inte kärlek!

Och sen vet jag inte riktigt, om man är kär i en den ena dagan...
Hur kan man vara kär i en annan två dagar efter för att sen bli kär i den tredje veckan efter?
Jag fattar inte... Och tror ni på allvar att alla ids lyssna?
Man börjar ju blanda ihop dem.

Jag tycker personligen så här:

Kan man inte vara själv,
Kan man inte vara med någon annan.
Är man inte hel själv,
Så blir man inte hel med någon annan.
Älskar man inte sig själv,
Så kan fan ingen annan älska en.

Men men, jag kanske bör vara glad? För alla är ju the one?

Har egentligen jätte mycket att skriva om det här, men... Jag känner helt enkelt att jag inte vill...

Fett sugen på att fara till Grekland

I maj... Om jag inte har tagit mig till USA då så vill jag vara i Grekland när jag fyller 21!


Älskar röda läppar ♥


LCHF

Under åren som har gått så har vi mycket som påverkar oss. Stress, avgaser osv. Och en sak som även påverkar oss är vad vi äter. Vi har gått från 1700-talet med 0.1 kg socker per person under ett år till 40 kg socker per person under ett år.
För 20 år sedan kom kostrekomenadationerna om att äta mindre fett i maten. När dessa kostråd förverkligades tappade vi kontroll över kroppen och extrem fetma blev vanligt och åldersdiabetes bytt namn till diabetes typ 2!
Med kostråden vi får idag så säger dem att fett är onyttigt. Och Sverige och resten av världen är fettskrämda. Att mättat fett är farligt har vi blivit intalade sedan 50-talet. Men studier visar att det inte finns något bevis att mättat fett eller kolesterol skulle vara farlig, det visar sig faktiskt vara nyttigt.

LCHF kan delas in i tre steg.
Steg 1

  • Byt ut allt margarin till riktigt smör.
  • Ät mindre kolhydrater och mer fett. Köttfärssås med spagetti istället för spagetti med köttfärssås.
  • Våga har rikligt med smör och grädde i maten som om det vore fest varje dag.
  • Ät lagom mycket, ät när du är hungrig, ät tills du blir mätt, ät när du är hungrig igen nästa gång.
  • Uteslut tillsatser, glutamater, smakförstärkare, sötningsmedel.
  • Om du äter bröd välj ett surdegsbröd, ha rikligt med smör, ost, skinka. Pålägget ger dig näringen, inte brödet.

 Steg 2

  • Uteslut allt rent socker helt.
  • Minska ytterligare på stärkelse, ät inte pasta, ris, potatis eller bröd.

 Steg 3

  • Max 5E% från kolhydrater varje dag. (ca 20g kolhydrater eller i vissa fall färre)
  • Ät när du är hungrig, inte på fasta tider. Ät bara rena produkter, kött, fisk, fågel, ägg.

Steg 1 är ett steg som alla kan ta och den skapar troligen inte någon speciell viktnedgång men det finns mycket som talar om att sjukdomar minskar eller motverkas om man byter till denna kost.

Steg 2 innebär att man oftast börjar gå ner i vikt och diabetiker kan minska på sin medicinering.

Steg 3 är upp till vara individ hur man vill lägga det. Detta steg är till för viktnedgång och innebär minimerad mängd kolhydrater och maximerat fettintag. Steg tre används oftast under kortare perioder.

Det två största och viktigaste resultaten av ett minimerat kolhydrat och ett maximerat fettintag blir ett kontrollerat blodsocker samt att kroppen åter igen lär sig använda fett som energikälla. Utan extra kolhydrater som stör blir blodsockret helt jämt och man blir inte hungrig och sugen hela tiden. Har man ätit frukost så kan man klara sig 12 timmar utan problem. Vilket är omöjligt för en som äter mycket kolhydrater.

Så... Det här ska jag då börja med... Wish me luck!


Ceciliainwonderland

Nytt klädesmärke? Höhö

Nä men jag fick faktist frågan om varför jag inte var designer igår, av mer än en person. Det var ganska coolt och jag kan nog faktist säga att jag fick en liten egokick av det faktist.
Fick frågan om jag hade gjort andra saker och varför jag inte har prova skicka in de.

Hehe, det var kul :)

Men vem vet? Kanske CeciliaInWonderland är det nya IT lixom? ;)

01/01/2011

Alltså, nu är det den 1a Januari 2011, alltså nu ska man börja skriva ett nytt år precis som vare år. Kommer antagligen vara lika svårt att komma ihåg 11 och inte 10... Haha men det blir nog bra i slutet, det brukar ju de :)

Jag och Stina drog och köpte frasse mat och glott på Harry, sen kom jag hem och vi gjorde typ fruktsallad. Helt okej :)

Nyårs

Ja vi var ju hos Stina först, sen for vi och kollade raketer och sen drog vi och fixade käk i lägenheten. Efter efterrätten så funderade vi på att ta på oss mjukisar och stanna hemma hela kvällen och bara käka tårta! Haha, men så blev inte fallet!

Vi drog till Ewe och Ludde och det var ypperligt trevligt, nytt folk (för mig då) eftersom jag inte brukar festa så mycket med dem, men det var jätte trevligt och jag tror inte att kvällen kunde bli bättre.

Tolvslaget var awesome, vi gick på parkeringen, sköt raketer, hede upp sådanna luftsaker, sprätta skumpan lyssnade på kyrkklockorna, det var helt underbart! Det var precis så jag ville ha mitt tolvslag, alla kramade alla och. Off, det var awesome!

Jag är nöjd! :) Det kommer bilder sen när Stina lägger ut dem :)

RSS 2.0