Tror det är dags

Att packa upp resväskan från London nu (A) hahahha! När var jag i London? Juni? Hehehhee, anyways, jag måste nog byta ut inehållet i den nu :) fniss

JAG ÄR LYCKLIG OCH SITTER OCH HOPPAR I MIN SÄNG!

LoveFilm och Sjukhusräkningar

Hujj så trött jag är! Men  jag har likså varit vaken sen 09.21? Aja anyways, då jag hämtade posten så hade jag fått mina sista filmer från LoveFilm och en sjukhusräkning, de sistnämnda vet jag inte om det är så ovanligtatt det kommer hem i brevlådan... Haha, enligt stina borde jag få stämpelkort på sjukhuset! Skulle nog vara en fin idée! ;)

Och jag blir lite stött över att räkningen har höjts med 20kronor, grrr! Inte Okej! Alltså 270kronor för att få reda på att man har höga värden och 38,3 i feber!? Då det låter som att man håll på att kvävas? Det är fan inte okej! Svin...

Så nu ska jag nog he på en av filmerna jag fick hem och käka lite tacos! ;)

Igår

For hem från Jokkmokk. Åt. For till Stina.
Spela kort. Glodde. Hemliga planer.


Alltså jag har lösningen!
Jag har den perfekta lösningen! I Ryssland finns det ju JÄTTE mycket land som dom inte använder för det är för kallt, eller hur? Aaaa just de! Sååå, då kan man ju bygga JÄTTE stora fryshus där, allltså JÄTTE STORA, och göra isberg, ha sjöar med fiskar osv, alltså hänger ni med? Stora fryshus med isberg och odlad fisk!?

Vi kan ju inte låta stackarna vara utanför fryshuset, det är ju påtok för kallt för dom, även fast dom är tjocka och goa med jätte mycket päls, men dom har ju också en gräns, eller hur?

Nå för att återgå till min lösning! Man gör iprincip allting satt det nästan serut som där dom bor nu, fast dom sakta dör ut helt omedvetande, åhå stackars kramnallar! För dom skall ju inte behöva äta gräs? Dom är inte gräsätande nallar juuu!

ÅÅhåå jag kommer av mig hela tiden och glömmer min idiotsäkra plan! Men vi gör såhär :För att förklara nu detta!

Det som är högt uppe på taket är då glas, satt isbjörnen kan få solljus osv, riktigt och inga äckliga glödlampor! Och tak, ja det fattar ni kanske? Och värme som gör satt vattnet inte fryser och fiskarna kan leva, den bildas då i det svarta partiet! Logiskt va?

Och jag tänkte mig att vi kan placera fryshusen, mer än ett då, på dessa ställen! Bor det folk där kan dom faktist flytta, det är ett stort land med många möjligheter alltså! Okej? Vi kan inte ha ett i Sverige, det är ju ett förlitet land!? Dha!?Och innut i tänkte jag att det skulle se ut typ så här:Tänkte då att man kan ha en målning på väggarna, med is eller nå, bara satt dom inte är gråa och fula, annars tycker jag att ni borde fatta principen själv, och självklart en jättesnömaskin då så det snöar lite då och då, vad annars?

Anyways, så tycker jag att jag har kommit på en idiotsäker plan, fryshus för isbjörnar? Att ingen kommit på de tidigare och gjort de. Aja, alla kan ju inte vara lika smarta som jag ;)

Så låt oss rädda dessa gulliga kramnallar nu!


Känner att...

det här med att vara arbetslös är inte riktigt min grej!
Jag tycker inte om det de minsta!
Försöker ragga jobb där jag har jobbat men just nu har dom inget jobb till mig.
Över 120 anställd, vad skulle jag tro?
Men det löser sig nog.
Eller?

Inskriven på AF!
Vad hjälper de?
Får ju ingen hjälp dom tre första månaderna!?
Jävla vänstern och jävla Reinfelt (eller apans namn nu stavas)

Hittat en utbildning i ö-tårne.
Som gör att jag kan jobba i Norge under vintern.
Men utbildningen är 15veckor så skulle vara fint att söka nu!?
Men...
Då måste man ju vänta tre månader innan man ens får söka.
Jävla AF och Jävla Politik!

Hade varit sweet att jobba i Norge under vintern!
Jag vill ju de!
Dom söker folk till Norge!?
Men jag måste vänta först tre månader!
För att sen se om jag kommer med på utbildningen som är i 15 veckor.
Kommer jag med så måste jag vänta 15veckor innan jag då ens kan söka jobben i Norge!?
Det finns INGEN LOGIK!

Och jag hatar att det jag måste göra är...
Att vänta...
Jag hatar de...


he...he


Marknaden

idag, igen.

Fast denna gång kom jag därifrån men souvas kebab i magen, fyra brutalt goda munkar i påsen och tre remmar i handen ;)

Jo just de

Marknaden var inte så mycket att se. Ganske useless faktist och inte värt! Hade nog gjort andra saker om jag kunde, men nu ska jag inte säga att det är helt waist att vara här, hittade dock en rosa höstjacka (som jag även kan ha som snowboardjacka) för drygt 1300, den är awsome! Men den är inte ens köpt på marknaden.

Börjar dock känna mig lite brääätig med priserna, typ, speciellt då jag ska och köpa mer kläder till veckan skulle jag tro, sinful, love it! Äckligt dyrt dock, men helt klart värt!

Höstmarknad

Nu är det den tiden på året då det är Jokkmokks höstmarknad, självklart ska jag dit! What els liksom? Hahaa ;) men anyways! Skulle farit igår men jag blev som fast i tv-spel (A) haaha, det har varit ett sådant I-landsproblem i detta spel.

Först fastnade jag på ett ställe, kom jävlart ingenstans, spelade på min brors gubbe kom dit fastna, började om på min kom dit fastna, tacka gudarna vettja dutuben ;)

Anyways, ska packa lite sen sätta mig i bilen med min katt och min mor för att dra till Jokkmokk :)

Blogg ya later ;)

Pojken i randig pyjamas

Åhå sitter och glor på Pojken i randig pyjamas med morötter och gurka, det är typ sorligaste filmen eva! :'(

På väg till moi


Lättskrämd och trevligt folk?

Varför har jag träffat trevligt random folk idag?
När jag och min mamma var på Gina så höll en dam (kom inte på nå bättre ord, tänkte på kärring men det vart lite fel) på att skrämma skiten ur mig! Men hon ville bara se hur en tröja satt (för jag är så awesome) för hon skulle köpa den till sin dotter och hon var hel nöjd med att jag just provade den mitt i affären och sen surrades de på!

Sen på GodisArenan så skulle jag och Jennifer gå ut och precis då kom den en kille som skulle in, och han höll då på att skrämma ihjäl mig och han ba: jag måste säga desamma!
Hahaha det var ql!

Sen då vi stod utanför Jennifer så kom hennes nyinflyttade grannar och var översociala och trevliga och babblade på.

Sen då vi stod utanför Jennifer igen då jag skulle fara så kom en av killarna igen, fast han höll då på att ta våra liv, han kom runt hörnet och det var ju äckligt mörkt ute och det var snor läbbigt! Och så stod han och surra och var så där äckligt trevlig!

Varför har folk börja bli så trevliga? Måste nog vara för att jag är så söt ;)

Nu när hösten

är kommen är det dags att köpa nya knäsockar och nå mysiga tröjor som är 70x förstora :)

GussePusse


:)


Stan

Var på stan med min mami idag :)
först gick vi på coop och handlade till vårrullar, nomnomnom, vi gjorde egna och dom blev fett god sen gick vi runt på stan och handlade lite mer, slutade med att jag köpte ett par skor för 1400, det sved i plånboken må jag lova men helt värt! Sen blev det en korsett och ett par leggins :) hihi :)

Var dock ypperligt jobbigt att gå på stan då jag har världens feber och det kändes som att jag skulle svimma hela tiden... Men men, jag gjorde inte de och tur var ju de :)

Sen for jag och Sara och hyrde film och myste på, sen kom Emma och Sally (sally är då en hund) och hon hade saaaaknat mig och hon hoppade på mig i soffan och låg på mig, alltså jag satt/låg i fosterställning typ, och Sallys skulle vara på hela mig, töööt :)


mina vårisar :)

MeeeeKörde lite natural idag och en hårnål i morronfluffet ^^,

Hur gör man då man blir vuxen?

Skolan börjar ju på måndag/idag, men det är första året det inte börjar för mig, allting börjar kännas att det är på riktigt. Livet börjar nu och det är bara att inse, livet är inte som förut!

Nu är det dags att bli vuxen! Ta mitt eget ansvar, börja jobba och göra allting själv, tillslut så blir det hela att man skaffar familj osv. Men tanken på att ha en egen familj, förutom den jag har, skrämmer mig. Jag är inte kapabel till att ta hand om mig själv! Varför ska jag ens gå i dom tankarna då? Varför ska åren gå så fort?

Det finns då mycket i livet jag vill göra men det känns som om allting är försent, jag är 20år! 20? Det är ingenting men för mig känns det som att det är jätte mycket, tror att det kan vara att jag hade ett extra år i skolan som gör att det känns som att jag har slösa bort ett år. Ett år då jag kunnat göra så mycket. Men om det inte vore för det året hade jag inte kunnat träffa alla underbara människor som jag har gjort idag!

Det är sjukt, jag märker också på mina föräldrar, jag får mer ansvar och jag blir inte lika bortskämd, det märks att de mjuka livet är över och att det inte kommer att bli lättare. Visst jag får bo hemma, så länge jag är arbetslös behöver jag inte betala, men om jag har jobb så ska jag bara lägga undan pengar så jag har till senare i livet, så jag behöver iprincip inte betala då.

Men jag vill inte bo hemma? Jag har bott själv i tre år och nu bor jag hemma? Jag klarar inte av det, det tar på mitt psyke, ha folk runt mig hela hela hela tiden! Jag klarar det inte! Jag behöver tid för mig själv! Lite Cicitid!

Och på det hela så är det inte ett plus att min kropp failar totalt! Jag är mer allergisk, jag tål jävlar ingenting, jag är konstant sjuk, jag har ont i mina leder, min rygg gör ont och jag har ont i händerna!

Hur gör man då man blir vuxen? Jag vet inte, det finns ingen självgudie som säger steg för segt vad man ska göra för att bli vuxen! Hur funkar kaffekokaren? Hur funkar tvättmaskinen? Hur betalar man räkningar på internett? Hur håller man i pengarna? Vilket vill säga, hur blir man ekonomisk? Varför ska jag stänga av tvn när jag ska sova? Varför kan inte datorn stå på? Varför kan inte lamporna vara tända då jag lämnar huset? Varför kan jag inte göra allting som jag gjort förut? Hur gör man allting? Måste jag kunna allting? Måste jag de? Finns det något slags prov att göra för att bli vuxen? Eller är det studenten?

Anyways

så ska ska jag nog förtsätta med det jag har gjort dom senaste dagarna, sova ;) talk to ya 2 mårråw

Kan berätta lite kortfattat vad som har hänt på senaset

Kom hem från Jokkmokk idag, varit där sen i torsdag, for dit med min far och sen kom min bror! Gusse fick jaga en skogsmus och blev hyper och äckligt glad :)
Sen kom min mor och min bror for, och sen på lördagen for min far och jag och min mor for på sjukan!
Jag har varit sjuk sen i onsdags och sovit på soffan, vaknat av att jag andas, ansikte har svällt och min högra rygghalva var sväld osv.
Alla trodde jag hade lunginflamation, och läkaren trodde de eller astma, hahah, jag tyckte ju det var waist att fara dit, vilket det var.. Vad fick vi veta? Jo jag har 38,3 i feber? Woooooow! Ja min lungkapasitet var jätte bra och mina lungor var lät jätte bra, men han förstod att min mor ville fara in med mig. Men eftersom att det aldrig är fel på mig, även fast det låter som att jag håller på att kvävas då jag sover och inte orkar göra någonting så har jag bara lite höga värden och 38,3 i feber? Well what eva!
Sen myste jag och min mor och såg på film och sen så for vi hem idag! Far tillbaka på torsdag! :)


Imörrön

Om jag är frisk, ska jag börja på gym :) fuck vad jag är awesome :D

Humm

Loggar in på msn och möst av detta:

wow vilka bobs, äkta eller? tänkte dom såg för stora ut för din kropp 

Jag blir så LESSS!


Hahahahahaha

Hihihihi hohohoh hahahaha mwhihihhihi maahahahahhaa jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR!
Jag ÄLSKAR när mina ex skaffar nya fula flickvänner... Hahahah och inte nu påtal om att mitt ex nya flickvänn är 92, men serut som en 00, hahahahahhaa jag blir så lycklig :)

Varför är det en wunderbaum i rutan?

Hela låten?Är det så påriktigt? Eller är det någonting som kommit dit sen? Eller ska den vara där? :O

Ringde just

till Lovefilm och var blåstblondin! Haha jag fattade ingenting men det slutade med att dom mitt konto blev uppsagt (vilket jag bad om) och att jag fick hyra fyra filmer gratis denna månad, sweeet :) så nu är dessa filmer påväg till moi :)Nomnomnom


Igår, måndag

Tror jag... Jag har varit arbetslös nu sen i Lördags och jag vet inte hur längsen det är, och nu tror jag att det var måndag igår vilket innebär att det är tisdag idag? Men det är ju gårdagen jag skall berätta om!

Dagen började med att jag låg som en ostkrok i sängen och gosade lite med Pusse! Sen kom min far hem? Aja, det var förtidigt att tänka! Sen for jag till Stan och åt med min mor och drog på lite affärer, blev en kalender (behövligt?mhmmM!!), en spargris(uggla), en nys stav och en myyyströja :) Sen blev det att fara till min mormor en sväng och hjälpa henne med diverse saker.

Sen for ut till Mamma och Pappa 2, haha :) och då tvingade Martia mig att gå på AF idag, har jag gjort de? Nee.. Har jag nyss vaknat? Ehee jooO! Väntar jag på en burgare? Mhmmm! Men blir nog att fara dit efter de! Jobbigt...

Sen så for jag och Fride och grillade korvbullar och bigsizzzemarishar! Det var hel mysigt och jag ska ta babykort på hennes bäääbis sen :) busigt va? Eftersom jag är awesome på att ta kort egentligen ;) Och hon fick en lite present till lilla Nicola också :)

Sen drog vi Statoil, 5drickor, 2chipspåsar, 2,gräddfil och 2dippar... Och vi var två som köpte! Hahahahaha :D Det var fint :)


Hihi

Jag köpte ju en ny sak till min bäbis i förra veckan, så tänkte visa den :)


Han blev helt tokig i den :)

Hösten närmar sig


Yeah


Skojja!

Jag far till P-town ;)


Ny filmHar köpt min älsklingsfilm!!! Nu kan jag ta bort den från datorn med världelös kvalla ^^, haha, anyways ringa brossan, sen soffläge hela kwellen ;)

Hej hej hallå

Ska nog ta och börja fara till jobbet, börjar om en kvart och jag har inte ens byxor på mig ^^, hahah, blir att snabba sig lite och hoppas på att det inte är så mycket trafik ;) Det är ju trots allt drygt en mil till jobbet ^^, hahahaha, jag har haft hela jävla dagen på mig ;) anyways! Leta brallor så hörs vi ikwell, för he blir inge farmen för moi, jag ska göra ansiktsmask och mysa på här hemma :) kanske fara till jokkmokk, who knows liksom? Sista arbetsdagen :( kanske drar söder ut ikväll? :O haha nee nu drömmer jag, jag kommer nog göra anisktsmask, dricka loka och spela och kanske se en film ;)

ANYWAS I GOTTTTTA RUSA NU LIKSOM! TJAAARÅÅ!


Just nu

Har jag egetnligen så mycket att skriva, men så mycket personligt, om allting, om mitt liv! Vad ska jag ta mig till? Vad ska jag göra? He blir ju tydligen inge usa för moi... Så... Jag vet inte, har varit inställd på det ett tag nu, men nä...Jävla betyg! Vänner, falskhet och allting, är så less men jag kunde faktist inte vara lyckligare? Mysko...

Men jag och stina har kommit på mitt framtida yrke: Utvikningsmodell! Och, why not liksom? haha men vart börjar man?;)
E???

Efter jobbet idag så gick jag och stina och handlade underkläder, eller ja, det blev en bh och en korsett (kommer bilder i mörrn om jag ids) och lite annat tjafs!

Men anyways! Så jag har alltid haft B och C bhar! Och iprincip ALLA mina vänner har varit emot de, men jag menar, dom har ju fått plats? Haha, så idag så tvingade hon mig att prova en D, enligt henne var den förliten, så det blev en DD, och jag bha SHIIIIT! DD??? DRA EN GRÄNS! Men den var även förliten... He slut me att jag kom hem med en E:bh! VA? SERIÖST? E???? Aja, det är ju bekväm så...

Ett minus med att ha stora bröst är ju att det finns inte så många snågga bhar, och hittar man någon så är dom äckligt dyra! En vanlig går på typ 127kr max 220kr, om det nu inte är värsta märket, men för mig så måste jag börja tänka där vi 224 och sen så stiger det bara, alltså helt seriöst? Det är inte kul :(


Just de

Jag tror folk är ute efter att göra mig förbannad idag, jävla fuckfaces!


Bra (Y)

Det är ju bra att man kan säga att en skada är skedd då det händer... Och inte två månader efter!
Då har min mor och far lyckats he sönder min tvbänk, som jag har köpt all by my self! Kul!
Så frågar jag: Och hur kom du på att säga det nu?
Svar: Kom på det när du började prata om ikea!

...

Yeah so long suckers


Hörs vid 22.00 eller nå ;) hade tänkt sola en sväng efter jobbet :)

Nä, hujj

Nu ska jag och mitt sjuka jag börja fixa oss för jobbet och dra till staoun och hinna dra på lindex en sväng innan jobbet och glo underkläder, värsta jag vet... Det finns aldrig min storlek... Dra en gäns! Och jag är inte taggad att stänga i kwell! Åhåå inte! Åhå inte ens lite! Anyways, måste ju för, om man hoppas, lite extra mycket i smyg, kanske man får jobba lite extra sen!

Sen har jag insett, rött hår får mig att se tjock ut!


Hihihihi

hahahah, tur att när man vaknar så gäspar man och rör sig lite och inser att man inte kan röra benen för då dödar man sin bejbis? Haha, självklart somnar man ju om då ;) och nästa gång man vaknar så gäspar man och rör på benen och vrider huvudet i en extremt lång gäspning, tur att ens katt inte siticker in sitt huvud/nos i munnen, det är rätt shcokerande ^^,

Men anyways så har jag och pusse myst på hela morgonen, jag har inte gjort någonting som jag skulle gjort... För jag är sjuk! Eller jo, jag ringde ett samtal, men hon svarade inte, men det var inte de samtalet jag skulle ringa. Men eftersom jag har insett att det inte blir nå USA för mig och mina au pair planer kan jag likväl gå tillbaka till att hata barnm jävla betyg!

Men bara för att en dörr stängs betyder det inte att alla gör de, så det blir kanske road trip nästa vecka, om jag nu har någon som vill följa, annar far jag kanske själv? Who knows!? Anyways, jag har en ny plan iallfall och ärligt talat på tal om jävlart åssit tror jag inte att jag ids dra farmen avslutiningen, jag tror jag dra till jokkmokk efter jobbet på lördag! Jooo...

Vissa saker kan jag bara inte ta helt seriöstHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH SERIÖST? x)

som om jag saknar detta hår


Hehehe


Åhååå

jag har så många planer nu! och efter jobbet kommer jag sitta i telefonen i drygt 4 timmar, okej! Jag överdrev I kNOW, men he känns som de!

:)


Vänner


Vänner kan inte alltid hjälpa dig på fötter
men...
De kan hjälpa dig att inte falla

Hujj, har så mycket att göra i veckan

Har kommit från Piteå i dag och varit på ett möte.
Imorgon innan jobbet måste jag på ett möte.
Under veckan måste jag ringa om praktik.
Ringa CC och höra lite saker.
CC möte i Luleå.
Western Farm.
Kräftskiva med Ramona
Plus att jag jobbar!


Smått och Gott

På lördagen så kom Ramona och hämtade mig efter jobbet och vi drog till henne och krokade upp! Sen fixade vi oss och sen plingade det på dörren och folk kom. Det var jätte trevligt och en ypperligt fin kväll som slutade med utgång och det var en fin kväll!

Jobb på söndagen och efter jobbet blev det att fara till Piteå och ta sig en jävel med brudarna ;) min kära sötnöt fyllde 20 så jag for och översakade henne, ohoo så glad hos blev :) så vi satt där ett tag men eftersom att hon skulle på af på morgonen så drog jag och Lisa till henne och jag somnade som en bäbis där vid fyra medans hon, det lilla puckobarnet, var vaken till åtta... Dra en gräns för fan ;)

Sen idag så blev det att fara på Ica innan vi for tillbaka till Sabina och satt och ugglade och så B-Hills och sen var det bara för moi att dra mig hemmåt! Så nu sitter jag här :)


Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano


Fredag kväll

har jag spenderat med min bror! Det har varit ypperligt trevligt :P vi spelade spel, fettade oss och pratade massa strunt, jag kommer sakna min bror jätte mycket då han flyttar med sin bryyyd till hus mer än 15mil härifrån :( men, men... än är det inte, bara typ... två månader :(

Anyways, sitter och lyssar på we speak no americano och taggar för morgondagen med loka ;)


Jag och Pusse drog ut och sola ;)


Ehe, va?


Hujj

Idag har det inte varit min dag... Åhå inte... Dra en gäns!

Började med att jag vaknade och insåg att jag inte skulle hinna göra någonting som jag hade planerat att göra innan jobbet... Hujj, och sen då jag skulle fixa håret så blev de inte bra och sen såg jag att hälften av färgen har farit ut. Dra en gräns!

Sen så håller nå jävla invandrare och dillar om vad? Åhåå, dom kan fan inte svenska då dom ska betala, men om dom ska klaga på någonting (som stämde) då kan dom svenska, och då dom kan läsa svenska, men inte annars! Så jävla LEJD! Jag blir så frustrerad!

Och sen måste jag ifrågasätta sveriges psykvård! Vart fan finns den? Finns det nån? Självmedicinering, vad fan ÄR DE? Helt seriöst? Ska sånna människor få gå på gatan? Helt seriöst? Min arbetskollega var tvungen att ringa vakten för han trodde att hon skulle slå mig! Jag sa hej och då började hon ankalaga mig för att vara nazist, vi var även beakade, nazisterna såg allting vi gjorde, allting på datorn, ALLTING! sen var jag ute efter henne och sen så var det mitt fel att 48 helikoptrar hade försvunnit och att Klara Eliasson, min gammla kompis skulle komma och prata med mig? Dom skulle sätta dit mig, och vems fitta var det jag kollade på första sidan? Dom visste allt vad jag gjorde! Och dom skulle sätta in mig, jag skulle i fängelset!
Seriöst? Sånna människor ska fan inte vara på gatan! Vart är psykvården i detta land?

Så kommer jag hem och ska leta en bikini, tror ni att den ens existerar i detta hus? Mjaaa skulle inte tro det! Åhåå så jävla less! Och tror ni att jag har fått någon middag ännu? nää...och klockan är vad? elva? idioter

äckligt

jag  har seriöst börjat bli trevlig, jag fattar de inte!? jag är inte en trevlig person! eller jo... TYDLIGEN!

Nya skorawesome

Hehe

på lunchen så bjöd min far på kina, och sen slutade det med att jag gick och impuls köpte nett par skor 5min innan jag började, det är bra då man har minus på kortet ;) hahaha

Hej hej godddddag

Jag är trött som en gnu! Funderar på att at en p-nap men jag ska till Emely! Men jag kanske hinner ta en liten innan ;) hihihihh :) För jag ligger död i min säng just nu


För hon har minus på kortet (8)

gissa vart jag har handlat?

tycker att lönen kan komma nu och... när tusan åkte jag taxi östergötland? :O
och man kan ju undra... hahahah! vad fan gör jag om dagarna? coop coop coop! dra en gräns...
fast, det ser ju ganska roligt ut ^^,


Langos

Nu ska vi käka en sommrig middag, jag min mor och far och jag tänkte vara awesome och göra hemma gjorda langos! Dom blir så äckligt goda, och det är ett löfte! Jaa, om man gör dom rätt och är som jag ;) hahah, skojja! Eller ja... Du måste ju göra dom rätt!?

Anyways, her upp recept på de sorten jag brukar göra sen :)

hahahaha va?


Oho herre gud

Nu är det ju så här!


I Sverige har vi en lag som säger att man måste vara 15år för att köpa enegidryck! Men på mitt jobb har vi som policy att vi inte säljer det till folk som är under 18, vilket innebär att man ska vara myndig! Vad är det som gå att misstolka?

Men dessa unga norrmän har väldigt svårt att acceptera det, medans föräldrarna tycker att det är bra men undrar varför, och då förklarar jag att det helt enkelt är så att vi har så här och att det är trots allt koffein i och att man kan faktist bli beroeende av de. Och dom säger ju inte emot! Med barnen/ungdommarna! Det finns inget slut på det hela!
Och eftersom dom blir nekade gång på gång har dom kommit på en annan sak, dom öppnar dryckerna innan dom betalar, för då måste vi ju sälja den till dom, jojo kanske hos någon annan än mig! Stackars sate som kom till min kassa och hade öppnat energidrycken!

Jag: Hade du tänk att köpa den öppnade red bullen?
Han: Ja det hade jag
Jag; Men hörru, jag får inte sälja den till dig, du måste vara 18!
Han: Jaha, det visste jag inte, vi har inte så i Norge
Jag: Så hur ska vi göra nu?
Han: Jag har ju redan öppnat den så...
Jag: Jaa... Alltså... Du får ju antagligen ta och betala för den.
Han: :)
Jag: Men... du får ju lämna den!
Han: VA?
Jag: Jaaa, du får ju lämna den eftersom jag inte får sälja den till dig, men eftersom du har öppnat den så får du betala för den!
Han: :|
Jag: Ja, eller så kallar jag på vakten?

Hör det till att jag nekade han igår? Och dagen innan de? Jag antar att det var hans kompis som kom på idéen,jävla horunge! Och jag tror att han snodde en idag, hans kompis då, inte han jag nekadel.


hej hej hallåFreaking awesome, och jag tror jag tar självmord för folk är så jävla tråkiga!

Hhiiihii

snart kanske man är med ******** och kanske med **** ;) hihiihih

Tittta

jag är vaken och ny duschad! Jag är stolt över mig själv! Även fast jag inte hörde mitt första larm så vaknade jag innan mitt andra ;) hahaha

Nä nu blirre att fixa sig och sen ringa några samtal, klia gusse och sen dra till stan!

Just de

hahaha, jag har fan 5 bloggar och en hemsida!? Vart får jag all tid ifrån? Jag har en privat, lösenordsskyddad alltså som bara jag kommer åt, sen har jag en masksida, haha, ironi det där eftersom namnet är acanofworms, sen har två till som jag inte nämner vad de handlar om ;)+ då en hemsida som jag gör åt en förening som jag bygger på hela tiden...

Hahaha, någon som har påtok förmycket fritid? Man kan ju nästan tro att jag har ett jobb ;)

wooopsi

Två dagar sen jag bloggade, shame on me ;) hahah!
Det kanske inte är så att jag har ett liv jag också? nja, jag tror inte de... Men anyways så har jag bara jobbat och jobbat och nu längtar jag tills jag får mitt lönespec! Det kommer vara sweet!
Har beställt lite kläder, men jag vet dock inte om det beställdes, mysko sida!
Annars blir det att beställa nytt i morgon!

Imorgon blir en hektisk dag innan jag börjar jobba, ska förbi min mormor, jag ska göra några beställningar och sen så ska jag några äranden, hade även tänk hinna städa lite och ringa några samtal... Hujj hur ska jag hinna då jag älskar att dra mig på morgonen!? Darnit... Men, men... ska nog bli bra :)


RSS 2.0