RABIOSA

tjeeena faaan, tess skrev här just! hon trodde hon var smidig men hon var lite osmidig, höhö!

Jag och sara har grillat och bastat! heheh och snackat SKIIIIT! det har varit awesome!

Puss&kram btiches!!!!

tjaaaa

jag är awesome, jag vet... hehe... puss på er & ha en awesome valborg, för det tänker då tamefan jag ha!

TJARRÅÅÅÅ!!!

Vad gör jag när jag sover?

Igår vaknade jag i en tröja, idag vaknade jag i byxor och tröja. När jag har gått och städat nu på förmiddagen så har jag hittat mina kläder på... Märkliga ställen. Och dom var inte där igår... Jag blir nästan lite.. rädd?


God dag!

Alltså, jag måste nog få påstå att jag är LIIIITE missnöjd över vädret.... Alltså... HUMPF! Men iallfalll...

Nu blir det storstädning och FORT ska det går! Har potatisen på kokning just nu och lyssnar på musik! HEheh jag måste ju väänja grannarna, jag tror dom hatar mig lite i smyg just nu (efter veckan) hihihhihi. Och det blir ju inte bättre av kvällen som kommer ;) men men, nu måste jag åter gå till städningen. Jag ska ju faktist till Göteborg på tisdag och då hinner jag ju INTE städa! ;d

Jag skruvade just fast en penis

Ja ni hörde, jag skrivade fast en PENIS!  PENIS PENIS PENIS! ni kan klura på det ett tag :)

Iallfall, fick lite besök på kvällskvisten, var kyyl för annars hade jag bara suttit helt lonely på soffan (som jag gjort hela dagen) och möglat :) sen fick jag en godispåse, det var det lycklaste ögonblicket i veckan (nej lachme jag är inte störd) jag blev så lycklig, och det var JÄTTE många salta i den :))) amnomnomnom

Nackdel: Kort hår


Du kan inte ta ett "KOLLA VAD LÅNGT HÅR JAG HAR" För du har de inte. Man ser en rygg och en överflödig arm. Vänta... Din filt är RANDIG!!!


Du kan inte göra en slips, fluga eller ens en knut. DU KAN INTE ENS TA DITT LIV, useless! Vad är det bra för??


Jag-är-ett-retard-som-visar-mitt-örhänge? Nää posen passar bättre i LÅNGT HÅR!!!!


Man kan göra SKÄGG!!! Men sist jag kollade så har man SKÄGG på hakan och inte under näsan!? Eller är det bara jag som är så missformad och missanpassad som en humla och tror de?



Nej, jag kan inte gå naken, för håret täcker inte. Det är inte okej då! Det är bara okej om man har långt hår som täcker, men det går inte... Så nudistplanerna får alltså vänta!


Hur mycket man än böjer och vänder på sig, så kan man inte... PILLA SIG I NAVELN! (om man nu inte är sjuk och är så där äckligt vig då, men jag TVIVLAR ÄVEN PÅ DE) Inte ens om jag trycker upp min preggo magen så funkar de. Det är omöjligt, och... ALLA VET!!! Att man har HÅR för att pilla sig i naveln!

Så... Förstår ni hur jobbigt jag har det ibland? Jag har påtok för mycket fritid!


Jag behöver HJÄLP NU!!!



Nu mina vänner, är det fastställt att det blir @ my place! Mi casa lixom (eller hur man nu säger de, eller vänta.. FRÅGA OM JAG BRYR MIG!) Hihi, sen är det upp till vädergudarna om vi blir här hela kvällen eller inte. Men dagen kommer då att börja hos mig :)

Så, nu behöver jag hjälp. TEMA??? ska jag ha det eller inte? Det är ju roligare med tema men, det är ju ganska svårt!? Så, det står mellan glitter & glamour, film, rockabilly eller INGET! (rock har alla så det är uteslutet) Eller nån kanske har nå bättre förslag? HJÄLP MIG NU HOMBERS!

Sen kan ni ju ge lite låtförslag, ALLA MINA LÄSARE (annars är ni elaka-.-) komigen nu, var inte blyga, ALLA LÅTAR ÄR VÄLKOMMNA, allt från runkeball till love me tender typ! KOOOMIGEN!!! Jag har bara en liten tid att fixa allting på då jag bort så jag vill ha allting klart! Så EN LÅT, eller en lista? Spotifye!

Och mina homisar som kommer, nej tyvärr, det är min lista för jag har SPOTIFY I TVN!!! HIHHIHIHIHI (alltså premium) vilket innebär, INGEN REKLAM! så vill ni ha nån låt, SKRIV!!!

Vaddå övertaggad?? HEHEH, men det är ju årets höjdpunkt ;) HIHIHIHIIHHIHIHIHIHIHIH (inga kommentarer om just de tack)

KOMIGENNUVA TEMA? MUSIK? I KNOW U CAN DO IT!

PUSS & TACK PÅ FÖRHAND!

Spänner fint i magen :)

Jag tror jag har börjat göra  mina situps rätt, alltså HELT RÄTT! För det spänner inte i nacken eller så längre och det tar BARA i magen! Och det är ju JÄTTE bra :D eller hur? Vad tog de? Jag räknar mig som 21 (eftersom jag fyller de om en vecka typ) och när började jag idrotta? Räknas gymnastiken då man var fyra och gjorde björnen sover? Nee. Och inte simskolan då man lärde sig simma. Det räknas inte heller. Så när var 6år började jag idrotta (tror jag, om det inte var 5? men vi säger 6) Jag har alltså i 15års tid hållt på med diverse sporter och efter 15 år så kan jag göra situps rätt? HAHAH HUR SJUKT LÅTER INTE DET DÄR? Är det så svårt att göra dom? För jag har alltså haft tränare som har stått och gnällt på hur jag gör dom och sen gör jag som dom säger, och enligt dom ser de rätt ut men det tog aldrig, HAHA. MEN NU JÄÄÄVLAR :D

NU SPÄNNER DET FINT I MAGEN OCH JAG ÄR NÖJD :)

Är det någon annan som har haft sådanna svåra problem med situps? Att dom aldrig har tagit osv? Jag menar... Det kan ju inte bara vara jag!? :O HAHA, jag kanske har en efterbliven muskel i magen :)

God morgon!!!

God morgon mina sköna bönor! Sovit gott?? Det har iallfall jag! Även om det var ljust ute när jag gick och la mig!? Alltså va?? Skype i FYRA TIMMAR? Shit alltså, det är FAN INTE OKEJ!

Nu blir det att steka mig nå ägg och göra mig någon form av frulle? Humpf! Jaja, det blir nog jätte bra. Sen kanske jag ska... ta och funderar på vad jag ska ha med mig?


Fördel : Långt hår!

Kolla här vad man kan göra!!!


Du kan ta kort: OJJ KOLLA VAD LÅNGT HÅR JAG HAR!!! JAG LOVAR!!! DET ÄR MITT!!!


Om du inte har en slips kan du göra det av håret, eller göra en knut under hakan!! Är du självmordsbenägen har du ett ypperligt tillfälle att strypa dig själv!


Se-ut-som-en-anka-och-smeka-undan-de-långa-håret-från-ansikte-pose, alla gör de! Och du kan även göra det med långt hår!


Du är innerst inne en man så du vill ha din mustch! Eller så har du lite att göra så du gör det iallfall! Du kan!


Du skulle kunna gå toppless då håret täcker pattarna lixom!


Pilla navvelludd kan du också göra! Håret räcker! Men har du slut toapapper så har du även en utväg där! (för den som vågar)

Vaddå... Är det bara jag som ser fördelarna med långt hår?

Go kväll

Ja idag har jag inte gjort allt för mycket, ovanligt va? Men jag tog mig till staoun och drog en sväng på systembolaget (hihi), satt det är ordnat för helgen :) Sen träffade jag på en kompis så vi satt och snackade en stund, sen kom hans syster och vi surrade ett tag till. Nu funderar jag på vad det blir för middag... Funderar på nutrilett... hehhe

Alltså, HALLÅ!?

På tisdag kliver jag lixom på tåget och far till Götet. Och jag glömmer som bort de emellan åt, och tänker: fan vad sweet piteå crusing näta helg, MEN INTE DE!!! JAG ÄR I GÖTEBORG :)))) och... jag måste ju som städa och jag sjukter ju på det för jag tänker "men det måste ju vara fint den 14" vilken är två dagar efter jag kommit hem!!! hahahha :)))) åhåå vad KYYYYL!!!

Och kvällen avslutas med


Myyyys med den bästa jag vet :)


Guacce!!

Amnomnomnom, har käkat gurka och gucca ikväll! Som jag gjort själv då ;) blir alltid godast så! Amnomnom :)


God och nyttig, helt awesome om man bantar konstant ;) sen att den är med i min diet är ju bara ett +!!!

Stan?

Kanske ska ta och göra lite nytta och fara och handla en sak innan allting stänger (alltså far jag om typ en timme eller två) och kanske drar en solning? joo jag tror det låter som en plan ;) men först! Ska jag göra saker som jag egentligen inte behöver! hahaah

Glad tjej


Håååååååååååår


Nu måste jag bara färga mina blonda"slingor" som jag har och få de liite mörkare, annars var det rätt :) awesome

Emo J**e


He började å spruta blod :( och vi hade inge plåster så jag fick göra mig ett eget. Känner mig som en jävla **de. Tur att man inte är en storbloggare och har någonting med nyheter24 att göra ;) FATTA vilken skandal det skulle bli då X) HAHAH


Lunch


FETT GOTT! Frusta frönsaker (stekta då) i pitabröd och sås, amnomnomnom :)


God morgon!

Eller ja det är inte precis morgon, och jag har faktist inte nyss vaknat. Har sovit sjukt dåligt inatt. Men det är en annan femma! Och nu till att GNÄLLA: ÅHÅÅ JAG HATAR MITT LIIIIV!!! JAG HAR FETT ONT I HALSEN OCH I NACKEN! JAG LÅTER SOM EN KRÅKA!!! ÅHÅÅ JAG ORKAR INTE :'(

Så nu har jag gnällt av mig :)

Anyways, dagen kommer bestå av STÄDA, städa städa städa! Kul va? Men jag måste ju städa och sånt innan jag far till Götet för jag tvivlar att jag hinner när jag kommer hem!? Heheh :)

Nu ska jag ta och käka min frulle/lunch och sen är det bara att börja lite :)

Räddaren i nöden


Han räddar mig alltid från dessa spydisar (förutom badkarsincedenten) men, annars. Åhååå Gusse vs Spidy tar nog aldrig slut ;)

Ben&Jerrys + DH & BB

Ja, JA, JAG VET! Jag skulle inte käka mer glass, men det var sista gången nu! Och, ja... Jag klämde en hel Ben!!! MEN DET VAR FETT GOTT!!! Och ont i magen har jag :(

Men jag kompenserade det hela med att köpa min lilla "tränings"tidning också! :D
Där jag även hittade min nya diet jag ska börja på, den lät lovande med saker jag gillar :) yeeey :)

Sen var det bara att skjutsa hem lachme då vi båda var helt slut, även gusse var slut efter all glass ;)




the last exorcism

Och eftersom jag är en sådan vänlig vän så tvingade jag sara att se the last exorcism, inte att rekomendera! Men men... Jag fick se den iallfall med sällskap och det är jag glad för :) men den var ju helt fuckt up i slutet. Öhöö va?


Grill med lachme!

Ja, det blev ju då grill till middag. Första målet på dagen, WOHOO! Och det var ju då inte det lättaste... Först for jag ju till stan och handlade, sen insåg jag att det inte fanns briketter så jag for och handlade de, sen så fick jag ett sms om tändvätsk, NÄR JAG NÄSTAN VAR HEMMA!!! Så det var bara att vända och köpa de också... Men efter många om och men så fick vi ingång den och fick oss vårat käk! (typ två timmar senare)


Hehe, tyckte den liknade en svan ;)

Gusse följer mig överallt!

Hihi han är som töt min bäbis, han är överallt där jag är. Åhååå jag blir som glad, börjar nästan tro att han är en hund?


Här håller han då koll på mamma då hon fixar käket, töööt :)

(ja jag vet att han syns mycket i min blogg just nu, men hallå? Han är ju så SÖT!)

höhö, kanske ska bege mig?

heheh, kanske ska ta och bege mig till staoun nu?;) hihihihihhihiihhiihihhihihihih. men det blev helt plöstsligt massa annat också! Jag har gjort i ordning potatissallad (måste bara he en grej till) och kirrat kycklingen å så, så nu måste jag ju SJÄLVKLART handla, och jag MÅSTE köpa FLUX! Åhåå fett jobbigt, aja ska kanske dra på mig na kläder och sen ringa den där lachme! Puss tja heiirrå

OFTA!

Jag sa ju igår att jag skulle sluta med glass och sånt. Mmm, nu har min hals börjat faila i protest mot att jag ska sluta äta glass, för... engligt mig är ju glass livets medicin... Humpf!

NOTE TO HALSEN:
Hej hej, du... Du har inte tid med sånt här. Du har mycket att göra... SKÄRP DIG NU FÖR FAN! DU FÅR INTE GLASS DIN TÖNT!

...

We are the seven, judgement of heaven
Why don't we know : We are the angels


Lite yoghurt och staoun

Tjatja, wazzzup?

Hehee, nää nu ska jag äta lite yoghurt och fixa lite kycklingspett tror jag innan jag far till staoun och fixar lite saker. Tycker att jag ska grilla idag ;d hihihi. Fast, jag funderar, ska jag gå ut och gå innan jag far till stan? Tänk om det lixom hinner komma ett ont litet moln sen?:(

Nu:

Nu blir det mer filmmys med min ÄLSKLING!


Här ska bytas ut!

Inge mer glass och så! Nej, eller ja jag säger inte att jag ska sluta äta glass 4-eva eller så, man kan ta en lite då och då! Men jag äter sjukt mycket glass och nu får det fan vara slut med de! Sommaren kommer och jag gillar färska bär! Så, nu du Cecilia, skärpning! Här ska glassen bytas ut till frukt och cola mot ramlösa och godis och chips mot chiliriskakor! Ja, vet nån vad! Jag tror jag ska ge det en chans! Inge mer sånt där nu! Sommaren är nära!


Alltså... VA?

Om jag lägger ner 20min av min dyrbara tid på att göra mag-och-rumpövningar så skulle det typ inte vara nå ångest över beachen2011... jag menar, jag har hunnit med att jag göra 150situps nu. På bara denna tid! Alltså... VA?


Biffning på G ;)

Bara för att jag har tyckt mig ett glasspaket under harry så ska jag ta och och göra lite mag-och-rump övningar ;) Måste ju fan komma i form nu! Lite surt att jag inte kunde göra min utmaning, men jag kommer till de, men det kanske blir efter götet å så, men Lisse, jag lovar att jag ska göra de ;)

Men nu ska jag biffa skiter ur mig som om min Judas vore här! ;)

Harry ♥

Nu tittar  jag lite på min man harry och dessa dödsredikaler ;)


...


Älskar livet

Just nu är jag i ett "JAG ÄLSKAR MITT LIV" momet alltså. Allting är så jävla underbart! Jag har världens underbaraste vänner, jag har många planer framför mig, mitt liv är egentligen alltifrån tråkigt, jag går ner i vikt, jag är brun (för att vara jag), jag har världens bästa päron, min bror är underbar, jag älskar min katt, jag har bytt vårdcentral, ska påbörja "utredning", jag har snart mer hår på skallen, far snart till götet, lisseberg, jag fyller snart år, sommar värme ute, gräset börjar bli grönt, jordgubbarna finns i affären, fåglarna kvittrar. Alltså, kan livet vara bättre? :)

Hus?

Varför skaffa lägenhet i stan när man kan flytta till hus? SJUUUKT mycket mer bekvämt! Jag har börjat känna det nu när jag är helt lonely här i huset. Jag tror nästan jag ska börja kolla på hus? hehehe. Lägenhetslivet är nog förbi för mig ;) hihi. Men... man vet ju aldrig vad som händer :)

Nu blir det att planera kalas!

Ohooo, kommer lite uppdate sen om vad som gäller ;)


Shit pommes alltså!!!


Gusse är fett slö!


VA FAN!?

Nästa vecka kommer bli awesome! Borde kanske börja funder vad jag ska ha med mig?


WÖÖÖ SPOTIFY I TVN!


Hehehe, så jag dunkar lady gaga (JUDAS) i hela huset, ohoo yeah! ;)


...


Därför kör vi lite naturdiet!Hehe


Humm..

Lisse, vi har ett problem... Jag måste ha en annan utmaning i veckan. Just för att min plånbok är i Jokkmokk (alltså pappa betalar)

Åhå Pusse kramar mammas ben!


Han är som mysig min bäbis :)


Det bästa jag vet!


Jag älskar dom ♥


Hon ser mig som en köttbit


Hon gnager på mig! Hon tar min frukt! Men hon är mysig att sova med den där lurvbollen! Tur att hon är söt!


Fredag


Påsk naglar?

Jag fixade mina naglar i fredags, sådär, fem minuter innan jag skulle duscha. Inte klokt val av mig men iallfall... Dom var ju fina innan :) Och eftersom jag har börjat gilla gult så där apmycket så tyckte jag det var passande med gula naglar till påsk :) (och alla soliga dagar) hihi.


Or wear ear condom next time

Men god kväll! Vet ni vad? Jag har överlevt min första tvådagars på länge! Hoff, jag är inte i samma form som förut om jag säger så! Och krogen börjar jag fan bli för gammal för. Gammla klasskompisars småsyskon. Nej tacka vettja hemma fest!

Iallfall, blev att dra tillbaka till Harads igår. Väl på plats var det bara att steka på grillen i go vädret! Jag hade gjort världens godaste kycklingspett! AMNOMNOMNOM! Efter ett tag i matkoma så blev det att fara till stan och fara förbi en snärt hos moi så jag fick byta kläder. Vad gulligt av dom :) Anyways, efter vi hämtade den andra chaffören så blev det att dra förbi Josse som fyllde år och sen blev det att dra raggen i staoun där jag träffade Sara och Emma och sen for vi till Gammelbyn (läs gammelstan) och vara där ett tag och skratta åt brudar med knappnålar. Hehe. Sen blev det krogen och massa gratis dricka. Det var gode sweet och jag blev gode knall ;) Antagligen var sjuuukt fullare än vad jag såg ut för ramona tyckte jag inte såg allt för knall ut. Awwwi, ju fullare jag blir desto nyktrare är jag?

Har varit en fett bra helg och tack alla inblandade. Det har varit en sjukt bra helg som var välbehövlig!




(Såhär ser en nagel ut om man målar-duchar-klär sig under loppet av en halvtimme. okej!?)


Djurplågeri?


wazup bitches?

Var en rolig kväll igår med lite intriger här och var, hahah! En fylla senare och tre naglar fattigare, det är så man gör sara ;)

Ska fixa mig nå kyckligspett att grilla till ikväll, men jag märkte att jag måste köpa sådanna långa tandpetare... så bara att fara till stan då... blir systemet också då, hade tänkt ta de senare, men är jag likså i stan. Då hinner jag nog med en behövlig p-nap också ;)


tjarrå

tänkte så här...

att påsk är ju ingenting... men... det här är fan världens sämsta påsk.

SKOJJA :)

puss på ramona :)

Ojj, har ju glömt


Den har faktist varit min ett tag nu ;)


Välkommen tillbaka!!!

Hihi, välkommen tillbaka mina trogna läsare ;) Gillar hur statistiken har höjts sen jag låste upp den inatt ;) PUSS PÅ ER ;* det har som hänt lite saker sen sist ;d hihiihh


Sola-chiliicheese-alice

Ja, jag hjälpte min mor och far packa lite till jokkmokk efter jag bytte däck, i väntan på att få luft i dom! Hehe, sen drog jag och hämtade Lachme och vi drog och solade (hon brände sig fett mycket,hihi). Sen drog vi en rönka och det var fett gott! Hehe, sen drog vi raggen och for hem till mig och såg alice in wonderland. Underbar film!


Nu ska jag strax sova och vakna och inse hur ensam jag är... Helt lonely under påsk. Inte okej! Men jag har  ju pusse :)

En riktig kvinna kan!

En riktig kvinna kan banne mig byta däck och ha kvar alla naglar!!!


IIIIII

Åhååå jag älskar JUDAS!!! Jag blir fett glad av låten :D

Anyways, ska snabbstäda lite nu och så, förhoppningsvis far min päron till jokkmokk idag, men jag tvivlar. MEN JAG HOPPAS :D

BTW, jag har stukat foten :| INTE OKEJ!!!


Juicy


Yeeey, mina juicy short!!! Awsome ;)


Gyllene tider och skype ♥

Kunde inte sova så jag tänkte socialisera lite med Stinutt som då är i USA!! Shit alltså PRUTT! Fett långt bort juu!!! Sikken tur för skypen ;) Och jag har gyllene tider i lurarna, awesome!


Amputerade spiror


Kolla brännan på spirorna alltså ;)


Humm...


Nä funderar på att fara och sola, bara för jag vill och kan. För bruna ben är bra! och vet ni, det är ett val jag själv väljer så... Fuck it! Jag vill vara brun och snygg. Inte se ut som ett jävla lik (som vissa). Just de!

Helt seriöst!?

Jag tar inte min allergi på allvar, just för att jag inte vill sluta leva. Men, jag känner som inte att jag heller orkar ta den seriöst då ingen annan tar den seriöst och skulle jag börja ta den seriöst så skulle alla bli sjuuukt less.

Men helt seriöst, ska ni ha special mat åt mig, se då fan till att det är rätt! Jag fick alltså laktosfritt. Jo men jag är ju laktosintollerant. Nej vänta nu... JAG ÄR MJÖLKPROTEINSALLERGIKER! Det betyder att jag INTE TÅL MJÖLKPRODUKTER! Och bara för det betyder de inte att jag vill ha glutenfritt, jag tycker inte om glutenfria kladdkakor. Nej just de!!



Då väljer jag hellre att äta de vanliga. Men är det någon som någonsin tänker på vad jag är allergisk mot och hur mycket det är? Nej! För alla tänker hela tiden på vad min kusin är allergisk mot. Hon är ju då gluten. OJJ EN SAK! Jag får SYNLIGA REAKTIONER, det får inte hon. Vad är värre? Jag kan säga lungt att mitt är VÄRRE!



Men helt seriöst, varför ska jag ta det på allvar när ingen annan gör de? Och jag blir så jävla förbannad just för att det ALLTID ska vara ett daltande om hennes jävla allergi, men ingen bryr sig om min! Jag är allergisk mot mer saker och har varit det längre och MIN ALLERGI BLIR VÄRRE OCH VÄRRE FÖR VARJE ÅR! Men bryr sig nån? Nej. Använder dom precis alla saker jag är allergisk mot? Ja. Frågar nån ens om det går bra? Nej. Är jag less? Ja. Men vet ni vad. Ändringn på de! Väljer jag att äta glass har jag valt de, men jag tänker fan inte äta de om jag inte blir tillfrågad. Då vet ni. Och tjurig ska jag vara. Jag bryr mig egentligen inte, men bara för att. Och om dom ska bjuda på familje middag tänker jag inte äta glutenfritt bara för att det blir lättare. Nej, det blir tre likadana rätter som ska lagas på tre olika vis. Kul va? :)


Prällen

Hehe, prällen tyckte att mina naglar var proffsigt gjorda och var ypperligt intresserad av hur man gjorde :) de var kyl :)


träden fryyyyser


Vila i frid ♥


Tjarrå


rööööööööööööööööööööööööööv

åhåå, neeej.... jag kunde fått jobbat idag... ÅHÅÅ

God morgon

Grått och trist väder på en grå och trist dag ;( menmen, upp och hoppa och kleta färgen i håret! Hujj, jag er trött :( Min promenad kommer bli fett tråkig i det sjukt tråkiga vädret. Tror nästan att jag skippar den idag, men idag får jag! Jag ska faktist på begravning.


Myskväll

Jag började kvällen med att fara på rönkan och käka årets första mjukglass med sara, amnomnom vad gott det var! Men hon tyckte jag var sölig. Elak agda :(


Sen blev det att fara till mig och käka mer glass med meloner och jordgubbar till :) amnomnom! Sen fixade jag hennes naglar (kommer bild sen) och sen klipptes mitt hår av. Hehe (kommer kaaanske bild sen)

Och sen blev det grillning, men vi insåg ganska snabbt att man kan inte grilla korv utan grillpinnar... Och eftersom vi var två mörkrädda töntar så for vi till stan ;D


Har just även haft en skypdate med hjärtat :) nu blir det att sova för jag måste vara pigg på begravningen imorgon.


LISSE KOLLA HÄR DÅ!!!


klarar du det nu gullet? ;)


Ojj

Jag kan säga att jag längtar till nästa veckas utmaning ;)

fucking jävla zigenare!

UUUUSCH UT FRÅN LANDET ERA SVIN! Ojj får jag säga så? Nu blir jag säkert kallad för rasist/nazist... Men vad fan ger dom rätten att stå med sina fula kläder och kalla mig för "vittu" SERIÖST? JAG KAN SVÄRA PÅ 15 SPRÅK SÅ TROR DOM INTE ATT JAG VET VAD FITTA BETYDER PÅ FINSKA? Äckligan jävla zigenar med deras fulan jävla klädern och gulan tänder. Men... Det är ju ingen ide att käfta emot dom där... Då är jag ju typ död imorgon!? Nej vet nån vad. HEJ DÅ!!! FAR HEM!!!


Bildtagenfrån






På 1500-talet var det belagt med dödsstraff för manliga romer att uppehålla sig i landet. Den 28 april 1543 får befallningsmannen i Västerås Rasmuss Klott en barsk anmaning att jaga en tattarhop, om vilken han tydligen skrivit till konungen (Gustav Vasa), ut ur landet.År 1576 utsände konung Johan III en rundskrivelse till fogdarna i Norrland rörande förvisning av tattarna ur riket. År 1577 stod det i Johan III:s utgående diarium att om "Tatterne" försöker komma in innanför gränserna skulle de hängas allesammans.


Besiktat bilen :)

Sådär, nu har skroven blivit besiktad å allt :) han gick igenom utan problem :) duti skorven, han ska få lite mat sen :)) men nu blir de p-nat, promenad, städa och se om saran hör av sig :)

Dö klocka dö


Naglar



Kommer färg på dom eftr begravningen :) min mami tyckte inte att solgul var så passande till en begravning... Jag vet inte vad hon pratar om... Hela jag kommer ju vara svart då :( Men jag är nöjd =) ska bara fixa mer vitt längst ner satt det ser bättre ut =)


Vad tycker ni? ;)


höhö, men jag hade ju självklart en färg i efter ;) men det blev inte
som jag ville så det blir ingenbild. Blir däremot en ny färg imorgon!


Completed!

Nu är min lilla sammling komplett!


Lydig bäbis

Lydig bäbis som inte är på bordet! ;d


tänk om posten är

Tänk om posten är gullig och jag får fina presenter idag? :) vad glad jag skulle bli då :) alltså bara presenter som är gratis :) som någon vänlig själ har skickat? tänk om :) man kan ju alltid hoppas :) men jag tror inte de :( MEN MAN KAN JU HOPPAS :D

Ojj... Va FAN?

Kort om tid? Ehm JA!?

Nu är det ju då måndag, eentligen har jag inge speceillt för mig... Men jag ska typ hjälpa mamma lite i det sista i lägenheten, imorgon ska jag besikta skorven! Onsdag är begravningen och jag funderar på att dra till skeå på kvällen eller på torsdag och vara med min bror under påsk. Om dom nu inte vill vara själv! Och vara där till typ måndag och se fara till Jokkmokk och vara där några dagar. + Så hade jag tänkt hinna med två andra städer också en snärt också! Sen är det valborgs och vad tusan ska jag göra då? Sen är det den 3 och då är det TJARRÅ! För att sen komma hem och ha KALAS? VAFAAAN!??!?!?!?

Veckans Utmaning




I veckan ska jag då gå ut och gå varje dag. Minst 30min men det kommer nog bli 60min. Beroende av vad tiden säger. Men jag ska ut varje dag iallfall med awesome musik i lurarna! Nog kommer jag klara att gå ut och gå i 7dagar! Eller?

Glöm inte att ge tips på en utmaning ;)

Höhö!

JAG SKA BYTA VÅRDCENTRAL!!! :D jag ska bli cool och vara hos privat ;d

Tvätta bilen!

Tvätta tvätta tvätta!!! Tvätta skorven! Heheh, jag har tvättat skorven lite nu och nu väntar jag på das päron så jag kan tvätta klart den, behöver någonting som jag inte riktigt förstår vad det är, manligt va? :) Hihi. Det är behövligt för ni kommer ihåg fastkörningen? ;)


Även fast

Även fast jag ser ut som jag gör just nu, så är det en otrolig lycka av att veta... Jag är inte hon! Haha, jag kommer alltid vara snyggare och bättre än hon. Awww, det får mig faktist på jätte bra humör :D

ohoo, vad ska jag göra?


Men först ska jag städa lite! :(


Nytt

Eftersom jag blir så less på saker så fort så har jag kommit fram till att jag ska ha olika utmaningar varje vecka. Vilket kommer göra det roligare, dels utmanar jag mig själv och peppar mig att klara de. För det handlar ju bara om en vecka varje gång. Och att variera sig är ju det ultimata när man ska gå ner i vikt och träna!

Så jag tänkt... Why not? En vecka hinner jag ju inte lessna på sakerna. Kommer bli kul och för varje utmaning jag klarar så får jag unna min nå. Kanske en ny tröja eller kanske ett skrov? (hehe) För då blir jag mer taggad än om jag bara gå och handlar varje dag. Förstår ni hur jag menar? För jag älskar ju att handla saker och om jag då inte klarar utmaningen så får jag tex inte köpa den där tröjan jag vill ha. Kommer nog bli svin bra!



Om ni kommer på en utmaning som kan vara rolig eller en utmaning ni inte tror att jag skulle klara av så lämna en kommentar så kommer den upp förr eller senare. (om det nu är någonting som jag tycker är vettigt!) Alltså om allting, mat, träning, utålighet, styrka osv. Komigennuva! Jag vet att ni vill se mig plågas ;)

 


Vems soffa är det egentligen?


Undra varför jag isolerar mig?

Måste bara få säga att jag är fett söt! Och det här är resultatet efter en solning... (Det jag hade fått tidigare hade försvunnit). Varav... Jag börjar funder... Är jag allergisk mot el eller uv-ljus. Yey... Åhå, ibland hatar jag mitt liv.

Varning för äckliga bilder!!!



Jag blir alltså äcklad av mig själv!
Blir att ringa vårdcentralen på måndag.
Blir att KRÄVA starkare allergitabletter.
Blir att ringa hud på sjukhuset på måndag.
Yey, lyckliga liv!?

Men jag vägrar se ut så här under sommaren!


Gusse, kung över alla




Hehe, inte får någon ta platsen han ligger i inte! Nej icke de! Även om bädden nu tillhör... Enzo (hunden på bilden) hehehe. Nej, det är Gusses! ;)


Gusse vs Spidy 3-0


♥ Räddaren i nöden ♥


Eating my feelings


x2


Måste jobba hårt

Om det nu stämmer att världen går under 2012, så har ju garanterat staten gjort någonting som i filmen 2012, och då måste man ju vara rik och mäktig för att få ett green card. Så det bara att börja jobba nu ffs! Jag har inte så länge! Men jag ska ha ett GREEN CARD! För jag vill inte dö :'(

Innan året är slut!

Ska jag banne mig ha skrivit en bok :) hihi

Bajs på Ica & Matilda

Jaaa, BAJS PÅ ER ;)

Den stora fråga...

El eller uv-stålar.
Frågan är...
Vilket är egentligen bättre?


Varför?

Kan det inte bara gå mer än en dag då allting är bra?

Det är ganska mys

Det är ganska mys när man upptäcker att man har ett lurvigt sällskap i sängen :)


Papis födelsedag!

Min papi fyller år idag och han har själv sagt att han är gammal ;) haha! Men hela dagen har vi förberett käket för kvällen. Nästan alla hans syskon (tacka gudarna att jag bara har en bror) och det är ganska roligt att höra deras historier, vilka bråkstakar! Jag vet då vilken sida av släkten jag brås på, och inte är det mamis ;)

Vi har iallfall käkat och det var fett gott och jag ser ut som en gravid säl! Och under maten så kom Jimmie och Nina och självklart hade dom en fyrbent vän till Gusse med sig. :) hihi

Senare ska jag nog dra och sola lite, tänkte träna men jag har feber och jag vill lixom inte få en hjärtattack och då! Så... Jag struntar i de!

Nä, nu ska jag ut och socialisera med folket! Hörs sen :)


Champange ;) eller ja... jag drack ju cider (alkoholfri) för att jag körde


Bara för att det ser ut som ett hjärta :)


Gillart!

Jag gillar mitt flux! Jag gillar att använda de! Och jag gillar att säga till min mami efter: Mami... Jag har FLUXAT! HIHIHI :) Cool tjej hej!


GusseGull

Självklart hade jag med lite saker till min bäääbis när jag kom hem :)

 

 


Solareitönt? Vem? Jag? Nej det menar du inte?

Eftersom att vi inte har så awesome solarium här hemma, eller ja dom är ju fett bra men dom har inte en grej jag vill ha! Nämligen en maskin med solprodukter som man kan köpa! Därför passar jag på när jag är i min andra stad att ladda ett pytte lager!

Love them! Snart blir jag suuuuper brun ju! :)

Bror Hugo och Syster Lisse

Igår for jag ju och hälsade på bror Hugo och Syster Lisse för en sleepover! Heeeel mysigt och vi somnade hur tidigt som helst faktist? Jämfört med vad vi brukar. Haha! Men det gjorde ju att vi vaknade tidigt och kunde gå ut och steeeeka i det fina vädret :) Jag passade även på att fixa hennes naglar lite (det behövdes), blir nog att prova göra lösnaglar på henne sen :)

Blev att dra till stan en sväng och tanka och springa in på djurmagasinet och sen for vi till sikfors och käkade en glass och gick en snärt med Hugoboi!


lisse sa:

"jag ska komma som en snopp jag har en kund på affärn" HAHHAAA JAG DÖÖÖÖR Vem är det som är perver? Jag och matilda ligger i lä.. Vi har inga sådanna kunded i allafall, eller jag kan ja inte tala för matilda.. Men jag antar.. Hehe

Jag gillar att leka i leran :)


hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi


Göra idag då?

Jaha, nu har jag varit och käkat med mami på den galdes swecharen (vet inte hur det stavas och jag bryr mig desto mindre) och sen handlat till maten och stekt lite på stan (coolt va? med mamma, haha) och så for vi förbi kolombariet och tände ett ljus.

Nu sitter jag hemma, jag vill göra någonting nu när det är fint väder. Men frågan är bara... Vad? Jag skulle ju kunna städa, men jag vill ju vara ute!? Men jag måste ju städa innan fredag iallfall -.- åhåå.

Dagens +
Använda ballerinaskor för första gången i år ♥ ohoo sommar

Det är svårt att vara snäll...

när man aldrig får nå tillbaka...


Yeeey

Hehe, mina päron tyckte också att det var för dyrt med min försäkring så jag ska inte ta den. Dom erbjöd sig att betala det som behövdes göra istället. Dom har sina stunder dom med :)


Nu ska jag försöka vara vaken så jag kan skypa med min älskling sen, saknar hon :( och hon har bara varit borta i typ åtta dagar. Inte okej! Men det blir nog bättre sen! Men men, ska försöka vara vaken iallfall, är dock trött, fast... När är jag inte de?


...

Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött.
Ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp.


...

Jag ger upp... Helt ärligt... Jag ger upp... Jag orkar inge mer...
Jag ger helt enkelt upp på riktigt!

Nej jag vet!?

Jag tar den där tandsaken, sen beställer jag jätte mycket saker. Sen kommer jag inte ha råd att betala någonting. Då hamnar jag hos kronofogden. Men vaddå? Dom kan ju inte ta mina tänder och eftersom ingenting här är mitt så har dom ett problem. MästerSkurkenCecilia.

Morr


Man ska vara efterbliven eller invandrare!

Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.Jag är så arg.

Så om ni inte har fattat de så är jag arg. Åhåå, FAN VAD LESS JAG BLIR!

For till käftis på morgonen, vilket inte var så populärt hos mig. Hatar käftis! Men jag behövde inte vänta i 78år som jag vanligtvis brukar få göra. Nej nej... Icke de. Men då fick jag istället veta att jag måste dra en visdomstand. Humm... Kunde dom inte fixat det då det var GRATIS för mig? nej då, då sa dom att det skulle gå bra med tande. JÄVLA FITTOR!!! + att jag måste laga ett hål! Vilket i sin tur leder till att jag var tvungen att teckna en försäkring. Vilket kommer kosta mig drygt fem tusen per år, i tre år. Yey vem vill inte lägga ner 15 000 på tänder på tre år? WOHO! JAG SOM ÄR MILJONÄR!

Så, poff var jag 1000 kronor fattigare varje månad. Det här kommer ju gå SKIT BRA! DET KOMMER GÅ SÅ BRA FÖR MIG ATT SPARA TILL MIAMI! JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG. FÖRSTÅR NI MIN LYCKA???

Till rubriken.
Efterblivna för så jävla många förmåner satt det finns inge slut, dom får dessutom pengar och alltid som dom vill. Bara för att dom är EFTERBLIVNA!
Invandrare, VAD FAN BEHÖVER DOM GÖRA? Komma hit och ta våra pengar OCH GRATIS TANDVÅDR! SERIÖST? SKULLE JAG FÅ DET I DERAS HEMLAND? NEEEEJ JAG SKULLE INTE TRO DE! JÄVLA FITTOR!

Och inte fan räknas det är jag är 1/3dels finsk inte. Nej nej nej.. Jag är ju svensk medborgare... JÄVLA SLYNOR! JAG HATAR SVERIGE!

+ ATT DET RINGER I HEM TEEFONEN, JÄVLA RETARDS! FATTAR DOM INTE NÄR DET HAR GÅTT 5 SIGNALER ATT INGEN SVARA? OFF


Måndag = Fin dag

Eftersom jag är så duktig och tänker på miljön så tog jag bussen in till stan och karma är min vän så jag fick åka gratis :) Jag tror att det beror på hur söt jag är? Jag menar, när jag gick till bussen så ramlade faktist en snubbe då han inte kunde sluta glo på mig. Det gjorde min dag (efter Lisse).

Väl i stan träffade jag Jennifer och vi busade på och sprang in på affärer och provade kläder, och vet ni? Dom borde skaffa lås på H&M's provrum. Shit alltså! Jag stod där inne och hade precis tagit på mig mina kläder så knackar det på dörren och den öppnas, JÄVLA FITTOR! Fatta vilken schok jag fick! Jävla idioter... Jävla ALKISAR!

Sen mötte vi upp Frida och vi steekte lite, jag gick då omkring med Fridas barnvagn så snart börjar väl rykterna om att jag har barn? Haha, what eva! Men det var ju så snuskigt fint väder med 20+... SWEEET!

Sen gick jag och Jennifer hem till henne och käkade lite och sen drog vi till Frida och spelade lite, fett kul :)


Hehe, hoppa i duschen och bli töt


För det är det sista jag är nu ;) Sen ska jag kolla upp när nå bussar går, kasat mitt linne, käka lite, dricka cola, invänta posten om inte min mami ringt, gå till bussen, fara till stan och köpa mig mina chinos :D typ.

Sen blir det träna och sola :D Fast, jag kan ju börja med duchen ;)


Humm...

Fudnerar på hur jag ska formulera mig.

Ni som har tillgång att läsa detta, ni ska inte ta åt er! (då har vi de avklarat)


Men, just nu är jag den som är den! Jag orkar inte lägga ner tid och energi. Och nu måste jag antagligen förklara mig där. Det jag menar är att jag är less att inse hela tiden att folk inte är den dom jag trodde var. Någon helt annan. Även om jag kännt personen i snart åtta år och sen bara... POFF! Jag pallar det inte och då är jag hellre en som inte känner denna otrevliga dryga självgoda människa än den som höra av sig (för denna person gör det ju aldrig). Och NEJ!  Jag säger inte att jag är duktig på att höra av mig, det gör jag inte! Men jag gör de! Och jag orkar inte med de, så sry biiiatch. Vi hörs nog... Då alla andra insett de?

Och om ni skulle veta vem detta handlade om skulle ni nog bli ganska förvånade.


Usch

jag måste sluta googla... Speciellt på hudsjukdommar. Jag vill spy. Usch! Jag är ganska söt i mina utslag om man jämför med dom.. JK!

Wopsi

Halva mitt liv kvar i skeå? Jo jag tror de! hahah! Nej men jag och min bror, vi kanskie är lite tidsoptimister ibland ;) Haha så det blev att jag har kvar min väska hos honom då vi inte hade tid att fara och hämta den, så jag måste leta min data kabel till telefon satt jag kan ladda den ;d jag har ingen husnyckel och ingen ögonbrynspenna eller mascara! Ohoonooo världen går under ;) Eller?

Haha, men nu är jag hemma iallfall :) Fick skjuts med Anders och Marita, fett skönt och det blev fika paus efter vägen, kaffe och bulla! Amnomnomnomnom! :)

Sen måste jag få säga att personer som är i USA just nu, dom har ingen åsikt i Sverige nå mer ;) För snart räknas dom (läs Christina) som KURD! HAHAHHAHAH! PUSSS PUSSS!!!!

Undra om hon fortfarande vill skypedejta mig nu?

skellefteå

efter den långa bussresan kom jag äntligen fram och hittade dom! Så vi for och handlade och sen for vi hem och laga nat. :) nu sitter jag i soffan och glor tv medans jag väntar på att dom ska kliva upp så vi kan gö nå kyl idag :) ni vet bodaborg eller dra en sväng på stan ;) HIHI

buss

jani, mycket har ändrats sen min busstid. Priserna är skyhöga, 29kronir boden -luleå och då ungdomsfuskisar jag lite också, men nog fan kommer jag ihåg när den kosta 21! fast ska kanske inte klaga då jag egentligen ska betala 50nå (a) haha just de!? och wi-fi på bussen? woot? det är dock sjukt tråkigt att åka buss och jag börjar undra hur tågresan kommer gå!? Men jag gar ju mitt kära spotify premium ;) LOVE IT! ähä nu ska jag återgå till att titta på skog! (btw, jag såg renar föesta gången i piteå idag :o )

Tjarrå


Jamen god morgon

Har jag inte gett upp det här med att vara vaken tidigt? Tydligen inte! Jag som tänkte sova ut idag, men NAE! Aja, bara dricka min shakish och sen pallra sig upp till duschen! Fett jobbigt! Och sen ska jag käka lunch med papi!

Woopsi, nu höll jag på att glömma mina morotstabletter! FY MIG!


Sova och sen fara till Skellefteå

Jo nu mina vänner, nu ska jag snart sova! (ska bara bleka klart tänderna) för att fara och hälsa på min bror och Nina i helgen :) Förhoppningsvis kan jag lura med dom på bodaborg :D hihihi då skulle det bli fettgladcheey! Hihi :) anywas, tjarrå! Sov gott! :)

SPOTIFY PREMIUM!!!


hatar...

jag hatar när folk söker mig på hem telefon, spceiellt om dom vet hur mycket jag avskyr att prata i telefon. Jag hatar de! Jag blir bara irriterad! Kan folk inte acceptera att jag inte tycker om att prata i telefon och bara ringa om dom har nå viktigt att säger eller jätte mycke? Nej icket de! Jag blir så less

Bara en sån sak kan få mig på dåligt humör

LissePissePäronPung (hihihihihihihi)

Fick mig på ypperligt bra humör :D

Fett jobbigt med dessa humörsvägningar ;d

El Potro Alvarez feat. Chino & Nacho y Baroni - lo que no sabes tu


Hoppas jag inte har planerat nå

Hehe, jag hoppas att jag inte har planerat nå för helgen... För jag drar nämgligen till skeå troligtvis på fredag ;d YEEY :) Kommer bli kalas! Förhoppningsvis, om jag har TUR! Så har jag en liten bäbis med mig också, om jag har TUR!!! Jag tvivlar lite på den turen, men... man kan ju HOPPAS :D

Ahaaa snääp!

Höhö, snart har jag tydligen spotify premium, you say woot? Fatta awesome att spotify utan reklam! FATTA AWESOME ATT HA SPOTIFY I TELEFON! ♥

Jag är sjukt beroende av spotify!

As I told u! Presentkort är awesome



Vad ska jag nu göra? ;) Det blev LITE ändrade planer än vad som var planerat ;)


Hehe, groda och penis

Ohoo vad mooog1!


Presentkort är fina saker

hehehe, vad har jag nu för fuffens för mig? ;)

BTW!!! JAG HAR FÖR MÅNGA LÄSARE IDAG OCKSÅ!

Ojj, skulle vila lite

Men jag somnade och när jag vaknade var jag hur deprimerad som helst!?

Jag är hungig men jag vill inte äta nå, är inte sugen på mat!
Jag är sjukt sugen på godis, men jag vill inte ha nå!
Jag är trött, men jag vill inte sova!
Jag vill träna, men jag ids inte!
Jag mår dåligt för att jag inte ids träna, och mår lite sämre på de!
Jag vill göra någonting, men jag har inte ork att höra av mig!
Jag har tre missade samtal, men jag orkar inte ringa tillbaka!
Skulle det ringa nu, skulle antagligen inte orka prata
!

Skyyype

Har varit och fikat med brudsen och det var ypperligt trevligt! :) Hihi, sen följde jag med Carro upp till hennes mami och sen fick jag skjuts hem.

Hehe, kan säga att det nog har blivit ändrade planer nu... hehe wooopsi (A)

Sitter iallfall nu och skypar med Stina som är i New York just nu :D Jag vill också dit juuu! Hihi men men, det kommer någon dag det med ;d


Humm

Jag blir alltid lika förvånad av att lyckas vakna på morgonen! Jag menar, jag sover fyra timma om natten/morgonen. Men jag lyckas alltid vakna på de sista larmet :O hahah :D Men det var ju tur det kan man ju som säga, snart måste jag ju fara :D

För att tala ur skägget


Så ska det se ut! På båda sidorna


Oho crap!

Humm. Jag funderar på att ha tema på mitt kalas.
Men jag suger på att komma på tema.

So far:

Hawaii
Yrken
Disney
50,60,70,80 -tal
Kändisar
Disco
Film
Black&White
Rött
Las Vegas
Rock n Roll
Glitter & Glamour
Maskerad
Pyamaspart
Vikingar
Fjortisar
Hippie

Oho crap! HJÄLP!


Nej, jag är inte dum i huvudet

Bara nästan ;) hihi

Så för att det inte ska bli nå missförstånd här så ska jag visa med mina fina bilder!

Jag menar då att det kommer att se ut så här!

Då jag har min biffiga mage, fast dom kommer ju vara minde än vad bilden visar och "kristall" inte blått, men jag kunde ju som inte rita en vit prick på vitt? Hehe

Alltså kommer jag vara skit het på stranden i november, då jag även ska ha jordgubbsblondt hår ;)
 


Så dom kommer sitta fint sådär, fast det blir ju bättre irl då. Kommer glittra så där JÄTTE fint :) hihi. Och vi behöver ju inte mobba min tolkning på jordgubbsblondt hår!


Och när jag gör det kommer jag då se ut så här!

 



Så, inga missförstånd nu då :)


Cecilia och Gusse glad


Vi får ju fin besök imorgon :))))


Städa städa städa

Nämen, nu ska jag till och städa lite! Får förhoppningsvis fin besök imorgon :) Kommer dock bli lite problematiskt då jag knappt kan röra armarna! Haha, kan säga att träningen igår tog som fan! Nöjd tjej hej! Så ska he på lite städ musik (mozart?) och fixa :) Sen ska jag dra och biffa mig ;) Nu ska sidflärret bort så jag kan he in "implantaten" HAHA :D

Blir helt tårögd :')

Jag har ju världens underbaraste vänner :') helt sjukt :')


Jag har aldrig sagt att jag är normal

Hehe, nu är det så här! Jag har en plan! När jag har fått bort sidfläsket! Då jävlar... Hehe då ska jag he in sex sådanna på mina höfter! Alltså efter höftbenslinjen typ och alltså tre på verje sida (eller sex?)

 




As I told u! Jag har aldrig sagt att jag är normal! Men det kommer bli SJUKT snyggt! Jag längtar som tusan jag kan säga! :D Men jag kommer att göra det själv, det kommer nog göra fett ont. För jag måste ju typ cutta mig själv på höftbenen... Ohoo snääp!

Nej, jag tänker inte göra det på salong, kostar typ 700 för EN! Njaaaa, betalar hellre 45 för en isådanna fall! Fast, skillnade är ju att dom skulle ju borra, känns lite skönare faktist... Och HUR SJUKT LÄT INTE DET DÄR?


Vet ni vad!?

Jag ska inte falla in på samma spår som förut. Jag vill inte! Så vet ni vad!? Jag ska sitta och böla ögonen ur mig om jag så känner för det! Typ all the time! Nja kanske inte riktigt, men när jag känner för de! För vet ni vad!? Jag blir så mycket gladare efter :)

Så ni får ursäkta om jag har väldiga humörsvägningar ;)

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once


(hihi, gusse ramlade just från sängen, töt, nu sitter han och tittar argt på kanten)


Den negativa energin

Jo, nu ska jag ta och berätta om min negativa energi som kommer och går!

På sista tiden har jag varit hur glad som helst och positiv, jag trivdes ganska bra med det. Alltså nu innan det som just hänt hände. Sett livet från den ljusa sidan, allting har varit bra och livet har varit underbart. Det tog mig ett tag att ta mig dit och jag tappade några vänner efter vägen. Totally worth it!

Men vägen dit var lång, sjukt lång. Typ tre år lång! Det tog ungefär tre år för mig att känna att jag är den person jag vill vara, för att jag ska må bra och att folk i min omgivning ska må bra att vara runt mig.

För 5 år sedan dog min farmor ungefär den här tidpunkten, åtta månader senader dog min morfar dagen före nyår! (Och ungefär en månad senare dog en barndomsvän till mig. Visst vi var inte så när just då men det känns iallfall.) Det här var då en väldigt jobbig tid för mig som inte många vet, typ... Ingen?! Tror jag.

Det här är då saker som jag aldrig riktigt har bearbetat. Varför? Jo, när min farmor dog (som då även dog av en hjärnblödning) så hade hon varit sjuk väldigt länge och amputerat en fot and so on. Så for jag aldrig och tog ett farväl, eller ja på begravningen! Det är någonting som jag har ångrat sen den dagen kan jag säga! Och eftersom jag aldrig sa farväl så sörjde jag det aldrig som jag egentligen borde ha gjort. Visst, jag bölade ögonen ur mig på begravningen, men när kistan sänktes rördes inte en min. När vi hade varit på minnesstunden så for jag och söp ganska rejält!
Några månader senare träffade jag mitt ex, som inte visste någonting om det som hänt. Jag menar, man brukar som inte säga: Öhööö du, btw min farmor dog för nån månad sen. Men iallfall, så blev vi tillsammans and shit och sen kom december.
Världens bästa jul men endå den sämsta och på kvällen blev min morfar borta. (kommer inte på något annat ord) Och från den 25 december så väntade vi på att han skulle gå bort. Vilket han gjorde dagen före nyår. Men för mig dog han natten den 24 december, vilket är en av anledningarna till att jag hatar julen. Jag var och sa farväl för jag ville inte ångra det också. Jag grät ingenting, min morfar har alltid varit en av dom som betyder mest för mig! Men jag bölade ögonen ur mig på den begravningen också!
Sen ungefär en månad senare (om jag kommer ihåg rätt, kan varit en månad efter begravningen) så druknade en bardomsvän till mig. Med allt som redan har hänt så blev den begravningen jätte tung för mig, även fast vi som sagt inte stod varandra så nära just då! Men ni kanske fattar.

Så ungefär ett år sen min farmor dog hade jag inte bearbeta någonting, jag hade förträngt det och glömt de. Trodde jag. Då tiden närmade sig då det var ett år sen så blev jag som ledssen, det var inte så många månader sen min morfar dog dessutom. Och då tyckte mitt kära ex att jag var egoistisk och att borde ha kommit över att min morfar hade dött. Och då förklarade jag för han att det var ett år sen min farmor dog och att jag under de året hade förlorat två som stod mig väldigt nära. Och eftersom han inte har fått uppleva de så tyckte han ju som what eva! Move on!

Vid den tidpunkten så började jag stänga in allting, sluta berätta saker, stängde in allting i min lilla bubbla som jag bildade. Blev mer eller mindre deprimerad och otrevlig var jag. Hujja, otrevlig och dryg. Och jag hatade allt! Istället för att bearbet det så tog jag till hat. Jag var arg, jag var arg hela tiden!

Sen behöver vi inte gå in på hela ex histoerien. Som tog tre år att bearbeta! Även fast jag har bearbetat den så har jag inte bearbetat det jag just har skrivit om. Även om tre år togs ifrån mig mer eller mindre så är det inget jämfört att förlora någon.

Och nu dom här senare dagarna så har alla känslor kommit fram eller hur jag ska förklara det, det är sorg, lycka, hat. Och det sätt jag vet bäst för att jag ska kunna gå vidare är hat! Jag vet inte hur man sörjer, jag har ingen aning. Jag vet hur man hatar och jag är bra på de!

Nämnde jag att min morfar dog av en hjärnblodning?
Innan han blev som sämst så hade han dessutom haft en tidigare och överlevt, vilket gjorde han till ett kolli typ, eller ja ett kolli är kanske fel ord, men han var borta. Han blandade ihop alla med alla och kallade min kussin Sandra för Johan and so on. Fast han visste alltid vem jag var! Och det enda som man såg var min morfar, det var hans ögon. Han kunde inte ta hand om sig själv eller någonting.. Tillslut kunde han knappt prata. Denna tid var extremt jobbig för mig.

Så, när jag hörde att min mormor hade en hjärnblödning så var min största rädsla att hon skulle bli lika! Det hade jag inte klarat av. Inte min raaacer mormor inte! Men då fick vi beskedet om att det inte fanns någonting att göra och om hon mot förmodan skulle överleva så skulle hon inte kunna göra någonting. Men om hon skulle överleva skulle det vara utan operation då dom inte ens ville operar för blödningen var förstor. Och vi ville inte hålla henne vid liv via nå fucking jävla aparater. Så vi lät henne istället få somna in i sin egen takt, eller vänta på en ny blödning som skulle göra att lungorna kolapsade. Men hon somnade in i frid utan någon smärta.

Så all denna negativa energi är en negativ energi som jag har burit på i fem år som kommer fram nu. Eftersom jag lärde mig bearbeta sorg med hat och det är så jag hanterar sorg! Och nu är jag faktist ganska rädd att jag kommer falla in på samma mönster som förut.

Men allting jag egentligen vill ha är en kram.

hehe

medans folk köper ett par lösögonfransar så köper jag tio för samma pris ;)


Den som drar ett aprilskämt slår jag!

Jag säger bara de, den idioten som vill dra ett aprilskämt, den slår jag! Har vi inte växt upp från denna satans hordag!

åhåå idioter. hatar dom alla

RSS 2.0