Haaatar min hosta

Usch fy blä, min hosta suger... Usch... hahah

Stina är ganska gullig, så får jag ett sms:

Jag har lixom inte hlrt av dig på en held dag lixom! Blev lixom orolig lixom!

Tööööt :)

WIiihoo


Bara för jag kan


1 advent


cecilia är arg

och inte bara så lite

så jävla

nedvärderande människor, död åt er alla. jag hatar er och jag vet inte ens hur ni ser ut. hoppas ni blir påkörd av en jävla buss era jävla offren från helvete. JÄVLA GRODYNGEL!

Inte min melodi

det här med att vara sjuk, det är inte min melodi -.-


Sjuk sjuk sjuk

Huvva, nu är jag sjuk igen, det är inte okej! Alltså jag har inte TID att vara sjuuuk! Jag har timmar kvar och MASSVIS MED SAKER ATT GÖRA! Och planer för helgen, jag har bara inte tid att vara SJUK!

Du ser ut som rapunzelHumm, går kanske att diskutera det där med att jag ser ut som Rapunzel, långt blondt hår ;) haha men... va fan... Jag ska ju inte klaga om dom tycker jag ser ut som en Disney prinsessa.Och tänk att kunna fånga män så där, bara slänga ner håret som kommer dom klättrandes, helt okej :OOch tänk att kunna knyta fast dom bara sådär med håret om dom vart lite baaad. Helt okej

haha, nu spårar de...

Joel Lundgren - Livet är En Våldtäkt


Ångest på HÖG nivå!

Satt hos Stina och kollade några gammal bilder... Alltså shiiit vad SMAL jag var! ALLTSÅ SMAAAAAAL! Alltså FRÄÄÄÄSCH! Och då tyckte jag att jag var TJOCK?!!?!??!!?? SERIÖST? JAG SKULLE KUNNA DÖDA FÖR ATT FÅ DEN KROPPEN IGEN!

Så nu är det så här, banting på HÖG NIVÅ! 20 KILO BORT! Inte nu imorgon då! Men innan Mars iallfall, helst februar! MEN BORT SKA DET OCH JAG SKA TILLBAKA MINA AWESOME BEN!

DET KAN NI FAN SKRIVA UPP!

R.E.M.-Losing My Religion


heheheh


Tycker att

Nu tycker jag att min tatuering ska läääka! Jag vill sola och bada! Men NAE! FUCK THAT!

Aktiv Cecilia

Ojj, jag har ju nästan gjort mycket nu på morgonen.

For ju till skolan och var med ungarna, for på mitt möte med syon och nu ska jag vänta till nästa vecka för att få reda på om om jag får läsa engelskan och det blev visst lite italiensk också :O haha och ska göra en prövning i svenska b. Shit alltså... vad fan hände? Anyways, nu ska jag käka lite och dra tillbaka till skolan :)

God morgon

Har fått min lönsepce för halloween, lite besviken men det var ju bara en gång, har alltid skyhöga förväntingar ;) hahahah :) anywas ska käka en macka nu och sen fixa mig och fara till skolan för att vara på lärarcentrum klockan 10.00 och prata med syon, hihi :)

Cecilia på jobbet


Humm

Jag vet inte riktigt hur man ska reagera när en gift man stöter på en då hans fru står tre meter ifrån och hör allt...
Eller när en gubbe som skulle kunna vara ens farfar/morfar påpekar att man har rejäla bomber...
Eller när folk frågar om jag har silikon...
Eller när brudar vill ta på mina bröst...
Eller när folk påpekar att man har en jävla pusch up...
And so on, jag tror i made my point

Men helt seriöst, jag har ju för fan en korsett på mig!?
Och jag vet fan inte hur jag ska reagera?
Det är ju en annan sak på krogen, då skulle jag kunna skratta åt de eller gå därifrån...
Men jag kan ju inte gå därifrån då jag jobbar...

Helt ärligt

helt ärligt,
så är jag gode sur.
helt ärligt,
så bryr jag mig inte.
helt ärligt,
så tack vare dig måste jag byta numer.
helt ärligt,
så sätter du dig själv i samma situation gång på gång och
helt ärligt,
bryr jag mig inte för
helt ärligt,
så lyssnar du inte.
helt ärligt,
ett ord till om de så kommer du inte ens att kunna få tag i mig.
Helt ärligt!


Nu far jag och jobbarfesta för mig också bitches ;* tjarrrå

Våran värld

Våran värld
En ruin av ett palats
Ett slagfält
Nånting som vi hjälpt till att bygga
någitning som vi hjälper till att förstöra
du, jag, vi

Våran värld
Som vilar i mörker
Men vi kan finna ljuset igen på andra sidan

Jag fick se en annan värld
Där det inte är så här
Världen är vacker och låt mig föralltid leva där!
Så låt mig leva ut min tid i min fantasi

God morgon

Har egentligen varit vaken ett tag nu, och jag glömmer som alltid bort att klockan är ypperligt tidigt och att ingen är vaken och att egentligen händer det ingenting just nu, den här tiden, på dygnet.

Kan katter vara mörkrädd?


Gussepusse är då det... Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel... Han är som en hund, springer som en häst, äter med elvisp, dödar vattenskålen, har seperationsångest, dricker vatten ur kran och är mörkrädd. Men jag  älskar min bäääbis iallfall :)

Justja

Bokade biljetter till Harry på fredag :) blir ju som inge fest i helgen för att jag ska jobba på lördag så jag tänkte fara på bio i Luleå med min mami :) hihi, blir nog att käka på valdorf innan :)

Luleå

Igår fick jag för mig att fara till Luleå mitt under rusningstrafik (jag förstår engentligen inte varför det heter så, för det rusar ju inte nånstans!) Men, men iallfall så drog jag till Elgiganten på storheden, för min snälla söta rara vän hade sagt att det fanns GH där, men hon LJÖG! Det hade inte kommit in i sortimentet ÄNNU!!! GRRR
Så jag drig till GameStop istället inne i Luleå, och nu har jag mitt fina GH! ♥


♥♥♥


Onsdag

Och jag började klockan 06.00, så på morgonen har jag myst med mina kycklingungar i två timmar, en under varje arm och sen runt om mig, aaaw :) sötnosar.

Sen så fick jag höra då tvåorna spelat flöjt, och he jär ju it fagert så att säga! Oho inte. Aja, anyways! Dom måste ju de  dom med, precis som man själv behövde göra det då man var i den åldern.

Sen var det bara att bege sig mot arbetsförmedlingnen, men innna de for jag hem och käkade köttsoppa, just pga att jag inte käkade någon frukost. Men på af så gick han igenom lite saker and so on och ska på möte igen på fredag om pengar and so on.

Sen har jag även ringt och bokat ett möte med en syo på gamla komvux, ska dit på måndag klockan tio. Ojj vad jag har mycket att göra all the time alltså! Och på lördag blir det jobb, ska vara klar och ombytt 17.15, shit alltså. Så tror inte att det blir fest för mig i helgen :O

Men men, jag tog ledigt resten av dagen för jag tycker att jag förtjänar de :)


Usch, less. BLÄÄ

Nu är jag less på att vara på skolan, alltså helt seriöst... Det är inte roligt och dom bara klänger och klänger och gråter och är tvär. I USA kommer jag inte ha hand om 50 ungar varje dag, typ TVÅ! Jag förstår inte att folk låter sina barn göra vad dom vill! Jag fattar inte de, men men... Det är ju inte jag som bestämmer.

Även om jag är less, så ska jag fan inte ge upp! Jag ska göra det här. Bara för att en dag inte är så bra betyder det inte att jag ska bryta ihop. Shit alltså...


Undra vad Cecilia har gjort???
Wooopsi, detta är dock väldigt personligt och jag tänker inte ge anledning till varför. Inte just nu iallfall...

Ojj ojj

Har inte skrivit sen i söndags, vad fan hende? hahah, nämen det det har varit fullt upp.
Igår var det ju skola och sen en romatisk middag med Sara för att sen dra mot Jämtön och hämta lite saker för att dra vidare mot kalix och hitta på buslighter, fniss :)

Kom hem kring tre inatt, inte helt okej och jag var helt slut på morgonen. Och har haft en sjukt jobbig dag på skolan idag, inte minst med att ett barn blev helt flippad och börja gråta för jävlart åssit och liksom börjar gråta då den fick reda på att jag var kussin med ens mamma. Shiiiiit alltså! Anyways så började den lipa för jag hade sagt åt den och sen sa den att jag var elak och då frågade jag den om den helt ärligt trodde att jag brydde mig. Då började den lipa ännu mer och sen skulle detta barn fälla mig också, dens föräldrar måste nog vara glad då den leser i k-boken. Hehe.

Ja, nu har jag iallfall kommit hem och är aptrött, funderar på att fara och köpa avacado, men sist jag köpte de var dom mögliga :(

Söndag

har varit på möte idag på scandic, lite mysigt så där med fika och gratis produkter :)
lite tips även på olika saker and so on, så till veckan ska jag fixa ett demo så jag får prova lite nya saker :)

Nu ska jag till Stina och dricka glögg och titta på hennes nya saker, borskämmda bräääät! Hihi, anyways :) Sitter även och klurar på om jag ska betsälla ett gh eller inte. Får se vad det kostar i morgon det jag sak göra, hihi.

Jag kan inte fatta att jag har lyckats hålla det en hemlis, eller ja Sara och Matilda vet, men jävlart ingen annan :)) jag är stolt över mig själv ;) Anywas, nu ska jag dra ;) Puss tja!

128 timmar kvar

Sen referenser och sen är det fan bara att skicka in!

Måste ju självklart fixa en video, men det går ju snabbt ;)  Det där med brevet är nog det som tar länge. SHIT ALLTSÅ!

Idol


Sitter och kollar idol reprisen

och såg att mitt hår, alltså jag, syntes under Jays låt, hahah X) Thumbs up för att ha rellativit rött hår ;)

Andreas, Bagg & Jay


Tött och gode less

så jag äter en morotskaka och är bitter!


Idol

Ja, kvällen började med att man kom dit, ingång B och nästan alla som stod där stod ju SJÄLVKALRT i fel kö, hehe ;) Dom skulle ju ofc till A, den lite sämre ;)

Men snabbt så var vi inne och hade våra VIP band på oss...Sen var det bara att gå en trapp upp och börja käka lite, och eftersom jag var nykter så var det red bull och cola för mig medans alla andra drack champange, vin och öl... Fatta ångesten jag hade :(
Men men, sen var det mingel med massa folk och massa gratis saker and so on. Sen fick vi en förtitt på vad som kommer på tv 4  2011 and so on och sen kom Peter Jidhe och pratade and so on.
Sen bar det av ner till scenen, med gratis popcorn och godis. Till våra reserverade platser.


Jay Smith var helt klart bästdålig kvalla, jag VET!

Fredag och VIP på Idol

Ja ni hörde, I'm VIP!

Anyways, jag bloggar nu för jag hinner nog inte göra det i morgon, fullt upp u see!

Börjar 08.00 och slutar 16.30 och sen är det bara hem, käka, fixa kläderna, sminket, håret för att sen vara i luleå 17.30 - 18.00 någongång. För då blir det lite mingel om jag har fattat det rätt, sen så ska vi tydligen käka lite också (men eftersom det inte brukar vara så där jätte mycket så käkar vi innan) och sen så, ja jag vet egentligen inte riktigt vad som händer :)Hörde några vilda rykten om att det ska vara rock tema?? Shit vad kul, jag ser ju egetnligen inte på idol så jag vete egentligen inte vad jag ska göra där, men är det gratis så är det ;) och det blir säkert ap kul, anyways.
Haha, jag insåg just att jag vet inte ens vilka det är som ska sjunga. Liksom vilka är dessa människor?
Känns som att jag kanske inte borde vara den som ska vara VIP, men... Hihi nu är jag de :) Anyways, förhoppningsvis kommer det upp bilder i morgon kväll ;)

Pusstja! Hörs imorgon kväll eller på lördag ;)

Räddaren på skolan

Vem fan kunde tro att jag skulle vara den som skulle bära in en liten gråtande flicka och trösta henne? Inte fan trodde jag de, men tjii fick ja! I'm awesome :)


Ganska nöjd

att dessa haparanda/tårne-pojkar ska komma till min hometownJag blev ganska nöjd :)

thumbs up

Gillar att jag har samma tonläge till min mamma då jag argumnterar med henne som jag har då jag säger till barnen på skolan, en ypperligt jobbigt lugn bestämd överlägsen röst.
It drives my mama nuts!

Hon blir väldigt frustrerard, stänger på och av damsugaren och skriker på mig. Och då kommer jag med en kommentar som: vi är faktist inhomhus så du behöer inte skrika. mamma, jag sitter två meter ifrån dig, även om du kanske börjar få dålig hörsel så betyder det inte att jag börar få de, men om du fortsätter skrika så kommer jag nog vara döv då jag är 30. and so on.

Hehe, det är svin kul.

Ohoo, känner hur biiatchen i mig kommer fram!

Bara, på grund av ett dumt uttalande.
Om att vi inte kunde ha någonting vid jul, pga att någon är allergisk.
Som inte var jag! Som vanligt!
Så ska jag vara så fittig, att allting som jag är allergisk mot...
Ska inte ens få finnas med på jul.

Det innebär då att julborde blir mjölkfritt för det första, kul va? :)
Sen blir det inga bakelser, för det är ju socker i de! :)
Sen blir det inge dricka, saft and so on, det är färgämnen!
Inge godis, och speciellt inge nötter.
Med tanke på att hela min släkt ignonerar min nötallergi...
Och sitter och äter nötter brevid mig...
Även fast jag nu har hamnat på sjukhuset pga min nötallergi...
Och jag reagerar när folk äter nötter brevid mig (vissa sorter)
Så ska jag börja skrika, gapa och lägga mig ner och sparka...
Och skrika : JAG KAN FÅ EN ALLERGISHOOOOCK!
Lipa och springa in på mitt rum... Awesome.

Alltså, dom kommer inte ens få äta choklad på julafton. Hehehehe...
Men men, så går det om man ska ta allas allergier på allvar förutom mina...
Som fakstis, helt ärligt, är värst i hela släkten... Ehm... Jaa... Men men...
Det kommer bli ql!

Det kommer ju inte vara nå fläskkött heller för den delen!

...

du din otrevliga kvinna, dra en jävla gräns...

PolisregisterEfter praktiken så for jag till polisstationen och skulle fixa polisregister, måste ju ha de eftersom jag har arbetspraktik på en skola. Sen fixade jag även så jag har till au pair saken, shit alltså :) men men, ska skicka iväg det imorgon så det kommer någon gång...

Öppnade på morgonen

Vilket innebär att jag var på skolan 06.00 och varit vaken sen 05.00, inte helt jävla okej alltså. Men några koppar kaffe senare är jag fortfarande en levande människa, eller? heheh. anyways det har varit roligt idag och vi har lekt i snön, helt mysigt. Gillar dock att jag ser ut som en rosa prick i snön...


And you, you make me useless

I was here,
Still more than once
It's carved into my mind
I was here,
You were out of reach
Still, somehow scars my memory
Though I'm still here
Though I'm always behind I need to know
Will I do right this time?
Not anyone, seeks a lie.

And I need you, But then what?
And I leave you, But then what?
Once again I stand here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me
I brush it off.

I brush it of, but then what?
Everytime I stand here corrected
Hope it hits you hard, if it hits at all
So you finally know, what you really want
Maybe then, I'll be gone forever

Kan ni fatta???

Om drygt en månad är jag klar med ansökningarna, fattar ni att det är inte länge! He säg bara swooosch så är tiden förbi! Shit alltså, det närmar sig med stormsteg!

Det är så hemskt på skolan, då dom pratar om folk dom känner eller släkt and so on som for då dom var yngre och stannade i USA och gifte sig! O,o ALLTSÅ VA? Man kan ju inte bara stanna och GIFTA SIG SÅ DÄR!

Men anyways, jag är ju klar med ansökningarna innan nyår iallfall och jag börjar bli äckligt nervös och funderar faktist helt ärligt vad jag har gett mig in på. Det känns som att det är en av alla saker som jag gör som jag egentligen inte tänkt över och sen helt plötsligt har jag varit där ett år och är tillbaka i Sverige, typ så känns de.
Det kommer nog inte vara värklighete försten fyra år efter...

Men men, nu är jag på god väg iallfall!


Puss


Håller på att bli sjuk

Skulle slutat nu egetnligen, men jag fick sluta tiiiidigare! Fett skönt!

Jag håller dock på att bli sjuk, halsen failar och jag har fett ont i örat och min tand gör fortfarande ont. Huj.. Sen fryser jag all the time typ!

Anyways, jag ska göra morotskaka idag har jag bestämt, nomnomnom :)


snälla låt mig slippa

Snälla låt mig slippa lyssna på detta, snälla. helt ärligt.. Jag bryr mig inte och jag bryr mig fan ännu mindre då jag säger någonting så gör du tvärs emot och sen gnäller du om det du gjort. Helt ärligt. Jag är less! Jag gnäller inte om sånt till dig, eller hur? Nej just ja, jag brukar inte ens prata om de!!! Och som dom flest av mina vänner vet, jag är inte den som är den som tycker om det, det gnälls om...Snälla, för jag har faktist, helt ärligt, nog med mitt...

kärlek ♥


Hemma

Kom just hem från födelsedagsbarnet, gott med tårta dock kunde jag bara äta översta lagret, inte okej! hahha ;)
Hon fick nån snilleblixt att göra sushi, så nu står vi på varsin sida av kommunen och ska göra hemma gjord sushi, haha wish me luck ;)


Nu tar jag min mössa och far till stan!TJARRÅ!

WiowiowioJo men precis, sitter och ser how i met your mother, typ jätte gammalt avsnitt. Tyå ap dåligt också... Men anyways. Det står en bil utanför huset, and I wonder why!? Fett läbbigt. Aja, ska snart dra till stan, Lite busligheter and so on som vanligt. Men men. Inte allt för länge skulle jag tro.

Dags för mat?

Tror det börjar bli dags för mat.

Och ibland undrar jag hur tröga människor det finns. Shit alltså...

Shinedown - Call Me


Idag är en sådan dag

då jag egentligen inte vill prata med någon, träffa någon, se någon. bara vara helt ensam.


Svin kallt ute och jag ska till florakliniken nu


jag vill inte fara någerst :( men men, tjarrå!

Kyyyl

På måndag blir det busligheter uti kalix typ, fniss... Nå mer säger  jag inte, får ni reda på på måndag. Hihihihihh, liiite nervös, men bara lite ;) och jag är ganska säker på vad, heheh. IIIII :)))

alltså... nästa måndag

Vaknade 07.20

OCH JAG BÖRJADE 07.30!!!!!! SHIIIT MANNEN!

Vilken panik jag hade på morgonen, eftersom min kära telefon dog under natten så HADE JAG INGEN VÄCKARKLOCKA! Tur så vaknade 07.20 i panik om att tro att klockan var vid 09.00, pjuu. Upp och hoppa, slänga på sig kläder, skita i att duscha, borsta gaddarna, ge gusse mat och TUR att jag inte körde in bilen igår!

Var på skolan 07.31, respekt! (hahahahha respekt? alltså va?)

Tror det är dags att byta lösenord på spotifyför jag lyssnar på fan inte på den där skiten.... och det är inte jag som har lagt till de....
Alltså¨... Eminem, maskinen, volbeat, akon & HÅKAN?... Det var en salig balning... JK! Fuck it.

Adelitas Way - invincible


My colour fades to gray

I will find you, you will find me
How can we live?
If it's all dead
I will not cry
I will not brake
I will not force
'Til it's all too late


Lördag = Luleå = Allstar

Igår så tvingade min kompis med mig till luleå (mer eller mindre) och då vi kom dit var det snor kallt och sen fick vi köa i nästan en timme, det är fan inte okej! Så note to me; nästa gång du ska på allstar, kom i tid!

Väl inne på allstar så var garderoben full och sen gick vi och träffade Emelys kompis ifrån kiruna, så jag kanske ska säga : Hej jag heter Alice!
Hahah, jag blev döpt till Alice igår och det sjuka är att jag reagerar på de, hahah va?

Sen tjänade jag en hundrig på att skjutsa nå folk två två km, helt okej! Sen bar det av mot Boden, hem och mata katten och sen sleepover @ Emely, hahah. Gaaaaalet!

Det går som aldrig bra när hon och jag är i närheten av varandra ;)

ibland...

blir jag så förvånad över hur snygga svenska killar det finns... alltså... ja... raaaw

:)


MyyysJag ska inte röra mig många metrar från täcket idag, eller ja, jag ska skjutsa ramona en sväng men inte annars. Jag ska ligga ihop kurad i soffan och bara mysa, dricka te och iiii :) hihi

Men nu ska jag gå och ta fram köttfärs och käka lite gröt, nomnomnom

Kvällen

Hej, jag heter Cecilia och jag är LÄBB! Det var ungefär det jag sa igår. Fy fan vad folk raggade på mig, jk! Och alltså det var från 20 till 49, eller jag vet då att den äldsta var 49... Alltså va?

Fast jag hade jätte roligt åt de hela tiden, och till nå niggers så var vi förlovad, heheheh. Gud så folk är lättlurad. Men en snubbe, då jag sa att jag var lesbisk, han bha: jaaa, jag förstår vi karlar är ingeting att ha, men en kvinnorkropp är ju helt underbar.
Jag höll på att dö

Jag tror att bartendern gillade mig, jag fick billiga drinkar ;) fniss

Och kvällen:
Vi var på en fest och när vi typ skulle dra så ringde det på min telefon, men det visste inte jag? Men jag bha: Alltså... Hallå?? Det RINGER!? Sen insåg jag ju att det var jag, det var skämmt -.-

Lite kortfattat av en lyckad kväll :)

Shit asså

God morgon, skönt att få ha sovit ut, eller? Jag föredrar att kliva upp där vi 06.30 och må bra, inte vakna och inte göra de. Nu pratar vi inte bakis, även fast jag borde vara de, men det är jag inte.

När jag vaknade så var det första jag gjorde, det var att spräcka läppen... Så nu ser det ut som stockholmsblodbad på min kludde, för helt ärligt så ides jag inte göra någonting åt de då det sprutade blod...

Sen upptäcker jag att jag har ont i nacken och andra mysko ställen i kroppen, men dom mysko ställerna tänkte jag, ähää det gick ju som det gick igår... (Jag låg ju trotsallt i snön i går. Hahahahah.)

Sen kände jag mig lite febrig och sen börjar jag hosta... Och jag inser ganska snabbt att jag inte BÖR hosta. Jag kan knappt öppna käften! Inte okej...

Go'kväll


Nu ska jag ta mitt hår, gå på toa, ta på mig sockar, skor, jacka, kolla pengar och gå till BUSSEN!? hahah alltså va? Aja, ska åka buss till stan och ta taxi hem, heheh :) Cheers mate!

Nomnomnom, eller?Jag beställde en ny pulverdietssmak. Tropic, nomnomnom, eller? Mjaa skulle inte tro det och jag kommer nog inte köpa den en gång till iallfall... Men men, ska köpa flera nästa beställning, utifall att jag får för mig att ge upp de så jag har. Men fan inte tropic!
Alltså, den funkar ju, men nej!

Alpnaering

Åhå min beställning kom idag, och... Jaa, som av alla 90% av gångerna som jag beställer så blir det fel. Jag blir så jävla less... Jag funderar på att sluta med det här för dom aldrig kan göra rätt. Jag blir så JÄVLA förbannad! Inte okej! Ska man framstå som ett seriöst företag kan man ju åtmistonen skicka rätt mer är 10% av alla beställningar man gör.

Eller... Det kanske bara är jag som vill ha mina beställningar rätt? Jag vet inte... Men helt fucking irriterande!

Frasses, bowling och smörblomman

I dag for vi och käkade på frasses, jag tog mig en varmchoklad as useal! Men då barnen frågade vad det var sa jag att det var kaffe och det tyckte Hasse om. Hehe :)

Sen blev det bowling för hela slanten och jag måste säga, puss på barn som gör satt jag får bowla med rännorna ;) Jag tycker att det är helt okej :)

Efter bowlingen så gav jag som förslag att vi skulle gå till smörblomman medans vi väntade på bussen och gissa om barnen blev glada? Hahah, sötnosar :)

Sen när vi kom tillbaka till skolan blev det fika och sen fick jag gå hem för helgen och ska vara på plat 07.30 på måndag. Hujj hur skall detta gå?


God morgonSitter och dricker mitt jordgubbs te och ser vaknar med the voice, alltså va? Och vem är snubben som ser ut som darin, men inte är darin? hahaha, shit alltså. Daniel Adams Ray? who tha fuck is that, och slampan från lyxfällan och bartenderskolan... Har dom inge bättre att sända? Lägg ner skiten...

Känner att jag håller på att bli sjuuuk, kanske lika bra så jag kan ligga i sängen hela helgen och vara bitter för att jag inte kommer att få fira halloween någonting iår. Men... Haha, nästa år får jag fan fira halloween i USA, så... Jaa jag vet inte, lite roligare, lite bättre?

Anyways, ska nog inte ta och skriva här, har egentligen inte tid... Måste som sminka mig and so on. Aja, puss tja!

Åhååå

darnit, fuck off! less

Sonic Syndicate - Revolution Baby


Trött tjej hej


Kort dag

Ganska skönt med en kort dag idag, helt okej!!!

Det snöade på morgonen så jag hel myste då jag drack mitt te och åt min macka med täcket omkring mig, iiiii. Sen bar det av till skolan och jag fick var på storfritids idag, vi målade lite och lekte i gympasalen.
Shiit vad liten denna gympasal är, den var så STOR när jag var lite, shit alltså! En fis i rymden...
Men sen käkade vi och sen lekte vi ute i snön, spelade nå kung? Aaa, slutade med att jag gungade ;) Sen blev det lite super zebra och nu sitter jag här ;)

Ska snart göra vårrullar tror jag och sen fara och träna och kolla en pressent, shit alltså. Sen hem, duscha, stan, tårta, hem och sova ;)

hihi


187 timmar kvar

ohoo det närmar sig med stormsteg känns det som, fast det är ju fem veckor kvar men iallfall! Trodde inte att det skulle gå så här bra, men det gör de :) kanske inte ska ta ut allting i förväg men iallfall, nu ska jag peta lite på min ansökan :)

Andra dagen

Klev upp där vi sju tiden på morgonen, hujj vad det är tidigt alltså... Drog till skolan och fick en massa kramar och sen så vill alla ha min uppmärksamhet, hahah. Dom är ganska söta :)

Började dagen med att sitta och rita, och alltså... Jag vet inte hur många prinsessor och sjöjungfrusar jag har ritat åt dom idag, dom tycker jag ritar så fint... haha går ju att diskutera, men en gång i tiden kunde jag rita helt awesome, den tiden håller på att komma tillbaka och jag kommer vara awesome om jag fortsätter att rita så här mycket. Det är ganska kul, men lite mer varierat tack! ;)

Sen så for vi på en utflykt idag, tog bussen in till stan och for och käkade på frasses, fett gott och gratis skrov är aldrig fel, hur gick det med mina kalorier? hahah!
Sen så gick vi till smörblomman och lekte lite och jag drack varmchoklad som jag tog från frasses, det var fett gott :) Sen så snurrade jag barnen på A-gungan dom tyckte det var jätte kul. Jag kommer ihåg när jag tyckte att det var så kul (nog för att jag egentligen fortfarande gör de) men det var kyl :)

Första dagen

Och alla barnen som är där älskar mig ;) eller ja, nästan ^^,

Det var faktist jätte roligt, roligare än vad jag trodde... Och barnen är hur söta som helst! Jag trivs som fan, konstigt nog.

SMIIIIIIID!!!

Har just hevt iväg en beställning på drygt fyra, är man en bra återförsäljare eller är man? Ohoo yeah baby!

Sen så när jag satt och fixade för kvällen så ringde det på min telefon, (havet är djupt, havet är djupt) och då var det rektorn från skolan där jag har sökt praktik och min praktik börjar IMORGON! Den skulle egentligen börja på måndag men hon frågade om jag ville börja redan imorgon.

Shit alltså, fett nervös. Men det kommer nog blir jätte bra och jätte roligt. Men dock så vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig upp och vara på skolan 07.45. Men det blir nog jätte bra. Shit vad jag är nervös...

Det är sjukt, snart kanske jag är iväg, vem vet? Shit alltså


...

satkärring håll käft och dra åt helvete.

Tack för att du förstörde mig dag, min ypperligt bra dag.

TACK SÅ JÄVLA MYCKET! ♥

Ohoo snaaaap!

Eller?Min tvättäkta stalker är tillbaka! Vad ska jag säga? Hahaha, inte okej!

För att dra historien kort för er som inte riktigt vet vad det handlar om, det var mer på min förra blogg jag skrev om mina älskade stalkers som jag hade.

Men anyways, det här är då en snubbe som jag och min kompis träffade ut under en rockkväll här hemma, och vi snackade lite och han var ju trevlig och hans tjejkompis hade silikonbröst som jag och jennifer fick känna på (hehe).
Sen så skulle jag (kommer inte ihåg om jennifer också skulle) festa dagen efter så bruden tog mitt nummer så skulle vi festa and so on. Men det blev aldrig så, jag tror inte ens jag drog ut. Men iallfall så typ en vecka senare så får jag ett random sms från någon random människa som visade sig vara han.
Alltså har hon gett mitt nummer till han, eller så snodde han de... Jag vet inte, en stor anledning till att jag inte ger ut mitt nummer (fast ibland har man fitter till vänner som gör de, kom och tänka på stalker 2)
Några dagar senare så skulle jag och Jennifer fara till Älvsbyn ( men det blev inte ) för jag skulle filma en sak och då sa han: MEN då följer jag! Eheee va? Sen så ville han träffa mig och höll på och var allmänt läskig och skickade sms hela tiden, jag kände mig gode trakasserad av han, han betedde sig helt sjukt.
Sen så bestämde jag mig (efter en - två veckor? kanske mer, jag kommer inte ihåg) att jag inte ville prata med han nå mer, men då fortsatte han skicka sms i ett halv år, UTAN SVAR!? Och ringde mig? I ett halvår alltså. Sen så var han tyst i två månader och sen får jag ett sms: hej hur är de? och jag hade just bytt telefon så jag frågade liksom: vem? svaret jag fick var: Det är fredrik, vi har pratat ganska mycket under sommaren. HAHAHHAHAHA VA? HAN HAR PRATAT MED MIG!? JK!

Ja, sen har jag som ignonerat han, tittat åt andra håll, inte hälsat, varit allmänt neutral/otrevlig mot karn i smyg! Och ja, det är drygt ett år sen jag fick det sista smset av han och han vill berätta detta för mig nu? Ehm, va? Seriöst?
Och på det hela så känns det så bra (not) att då jag jobbar, så jobbar jag på ställen där det är mycket folk och han brukar vara, skit bra (Y)

Men vad fan VILL KARLN? Helt seriöst, vad vill han? Jag kanske borde fråga... Men... Jag vill ju inte ha någon kontakt med karln liksom.... Kanske måste vara typ extremt otrevlig för att han ska fatta att jag inte vill ha någonting med han att göra?

Maxstalker is back in business

RSS 2.0