Ny piercad!

Skulle fara och köpa nå nya smycken, sen skulle jag göra ett till hål i tungan! Men tydligen skulle det skada mina tänder så he blev it! Sen kom jag på att jag vill ju ha en smily, men eftersom jag då snusar så rekomenderade hon inte de så piercade bröstvårtan istället. OCH FY FAN VAD ONT DET GJORDE!!! Alltså, att tatuera revbenen kan ju kyssa sig någonstans, värsta smärtan jag varit med om! ÅHÅ FY FAN! Det gjorde så ont att jag inte ens kunde skrika. Fy fan!

World of fantasy

I'm living in a world of fantasy
Reality ain't good enough for me
And all that I can feel is nothing but sobriety

I'm living in a world of fantasy
Reality ain't meant or made for me
All that I see is so unreal

WIHOO

JAG ÄR LEDIG IMORGON! :D

Nä vaddå, jag jobbar inte?

Torsdag 11/8   12.00 -21.05
Fredag 12/8     12.00 -21.05
Lördag 13/8     13.00- 21.05
Söndag 14/8    12.00 -21.00
Måndag 15/8  12.00 -21.05
Tisdag 16/8      12.00 -21.05
Onsdag 17/8    12.00 -21.05
Torsdag 18/8   15.00 -21.00
Fredag 19/8     12.00 -21.05
Lördag 20/8     12.00 -21.05
Söndag 21/8    WÖÖLEDIG!
Måndag 22/8  08.00 -18.00
Tisdag 23/8      15.00 -21.05
Onsdag 24/8    08.00 -17.00
Torsdag 25/8   12.00 -21.05
Fredag 26/8     15.00 -21.05
Lördag 27/8     11.00 -19.00
Söndag 28/8    13.00 -21.05
Måndag 29/8  09.00 -17.00

Här har ni varför jag inte har bloggat så mycket på senare tid. Men bara för det så betyder det inte att jag inte gör nå. Jag fick ju vara med dom bästa i lördags, även om det blev lite vääääääääl sent ;)


Jag är fången i min egen naiva dumhet

Jag sitter övergiven driven utav demoner
Med jagad blick
Jag väntar ännu, jag har väntat I eoner
På vad jag aldrig fick

Jag är fången i min egen naiva dumhet
Men tiden lär
Hjärtat blöder till det härdats
Till evig stumhet
För kärleken tär
Den tär

Hej


Hej, kan inte sova så jag beställer kläder.

haha

Ska aldrig mer möta Sari när jag börjar jobba. Hon skämtade om att jag inte skulle sluta 19.00 utan 21.00, vad gjorde jag? Jo jag slutade 21.00 -.-

Hahah nämen, när jag slutade så insåg vi att det var lite folk och eftersom jag inte har nå liv så körde jag ett 12-21.05 pass idag. Gillar att folk helt seriöst börjar fråga mig om jag inte har någont liv och att dom frågar varför dom aldrig ser mig ute längre. Haha ^^,

JK på äckliga människor


Otaggad på jobb, OHOO JA!!! UUUUUSCh för människor! Hatar dom alla!!!


Tralalallalaaaaaa

Tja tja tja!!! Nu sitter jag här (har nämligen flyttat datorn från sängen till bordet) och käkar min frulle! Har varit vaken så där äckligt länge, alltså sen typ sju!? Och jag börjar somsagt 12.00. Inte OKEJ! Meeeeeen nu blirre bara att dra på sig på kläder och facet och sen vänta ut tiden och fara. WOHO!!!

Och vart tog dagen vägen?

Skulle gjort massa saker idag, men jobbelijobb och p-nap och nu ska jag sova för att orka jobba 12-19 (?) imorgon! Tjarrå

prove there was a time


The wounds are too deep,
I need to keep the scars
to prove there was a time
When I loved something more than life

...

I truly see a madman in the mirror when I'm weak
I spent a year in love before I realized it's me

God natt


Nä nu säger jag god natt! Jobb 08.00 - 17.00!!!

Wöööpsi


Hehe, dom övre är mina nuvarande jobbar byxor och dom under är dom jag hade tidigare ;) en liten skillnad iallfall på storleken ^^, hiih

...

Om du bara tänker på vad du vill göra och vad du hoppas ska hända kommer du aldrig göra det, och det kommer aldrig hända. Du måste göra det du vill och önskar, och göra vad som krävs för att nå dit. Om du tror att du kan, så kan du. Men om du tror att du inte kan, då har du rätt

hej jag har inget liv!

Har fått schema för denna vecka också, så det är det jag kommer syssla med hela veckan... jobbelijobba.

Nu sitter jag med tända ljus och väntar på att dom ska klippa strömen. Tjarrå

?

Det vänder sig i magen ut och in varje gång jag ser han som kom undan. Ni vet "äkta kärlek" som jag hela tiden säger att jag inte tror på, men hur kommer det sig att jag känner samma sak som jag gjorde för 6 år sedan? Då jag var ung och dum? Kanske för att jag aldrig fick ett svar på hur det kunde varit, eller, hur det skulle varit.
Hur kommer det sig att varje gång vi tappar kontakten får vi kontakt igen? Kan vara efter ett år eller tre. Hur kommer det sig? Ja, det kanske är så enkelt som att det är oavslutat kapitel? Men frågan är, kommer det någonsin ta slut?


KUL!

Jag sov inte allt för länge, jag har städat och jag har varit i stan, flyttat en tung säng/soffa och tänkte lägga mig i tid. Jo planen var bra tills jag halv somnade och vaknade och var pigg. Kul att jag börjar jobb 08.00 då.

Mys med lurvbollen :)


Lördag

Var uppe med tuppen på lördagen (eller nja, klockan 08.00) och var i stan halv nio för att passa en lite plutt medans hennes mamma jobbade. Sen drog vi en sväng på stan och innan jag började min 12-21 dag så kletade jag i lite färg i Fridas hår.


Jag tror att det var den jobbigaste jobbdagen på länge, bara kassa, fick vara en kvart på golvet (av mina kassajour timmar) en 45min lunch. Det är fan inte okej! Men efter jobbet så drog jag till Frida och slingade hennes hår och klippte de! Och jag måste nog få säga att hon blev gaaalet snygg! Väl hemma där vi tolvslaget så slog jag på Alice och somnade fyra gånger under filmen.

what are words


I'm forever keeping my angel close
åhåå hjärtat vad jag saknar dig!

Kanske ska ta

Nämen jag kanske ska ta och slänga mig i duschen och börja bege mig mot ännu en jobbdag... Älskar variationen på mitt liv.

lite nervös?


Jag är skeptisk på att ett så stort plan tar sig upp i luften...

Grattis telia


...


Åhåå vad less jag blir av att jag inte kan sova, jag är så stressad heeeela tiden och vet knappt ut eller in... Känner att mitt lilla iskalla hjärta inte orkar med all denna stress. Och Filåt för min dåliga uppdate men jag orkar inte ens uppdatera. Finns jätte mycket som jag kan berätta som jag vet att en viss person skulle skratta så mycket åt så hon kissade på sig. Tex: när en hund skrämde mig så jag skrämde den och den kissade på min sko här i måndags typ. Eller då jag trodde att Herbert the pervert var utanför mitt fönster. Har hänt flera sjuka saker dom senaste dagarna och jag har fått en ny stalker, kul va? Han kommer varje dag på jobbet och tjatar om att bli min vän och att han vill träffa mig utanför jobbet. Det är inte lätt att vara snygg...

Aja, ska ta och försöka sova nu igen då. Men då är ju frågan om jag har tid för de egentligen?!

Slut som artist

Offf, jag är helt slut som artist! Jobbar konstant, hinner inte tärffa någon typ och sjukt långa dagar och lite sömn och mycke näsblod...

Inatt började jag blöda näsblod vi tre. Slutade efter ett tag men sen klockan 8.00 - 11.00 har jag nästan haft näsblod konstant, om inte från den ena borre så den andra och ett tag var det båda. Intressant? Kanske inte. Men nu vet ni iallfall.

Btw, så är miami betalat helt nu. Awesome.

Cecilia är en pastafarian, RAmen!

Nu är det så här att jag har hittat min religion, FSM. Jag konveterade mig för nån vecka sedan och tror stenhårt på det här. Inget skämt. Jag är en Pastafarian. Jaa skratta bäst ni vill men jag tror att det är ett flygande spaghettimonster som skapade jorden. Absolut! Det är logiskt, han var full och det är därför jorden inte är perfekt, vad har eran gud för ursäkt? Och hittar ni någon, är den bra? Tänkt klart? Nä... Tänkte de...

Bitterfitta

när jag blir gammal kommer jag vara den suraste surkärringen av dom alla, en riktig jävla bitterfitta! Gnälla om allting, vara otrevlig och ha kuponger. Det är sant, jag kommer bli de. Vet ni varför? Jo för att jag känner hur hatisk jag blir av att jobb inom handeln att jag kommer inte kunna bli nå annat än de när jag är 80år (kommer antagligen börja tidigare) men jag kommer trivas av att få folk att gråta för att jag är så otrevlig, oho ja!

Halal?

Nu är det inte länge kvar tills jag skall tillbaka till jobbet. Vilket fick mig att tänka på min förra lördag jag jobbade och insåg att jag inte är speciellt taggad att träffa elaka kärringa, tröga gubbar, självmedicinerande idioter och invandrare. (nä, jag gillar nästan ingen)

Men för att återgå till rubriken! Förra lördagen då jag jobbade kväll (dock tre timmar mindre än vad jag gör idag) så var jag bakis sliten, förkyld, hade feber och absolut ingen röst! Alltså var jag inte på humör att ens titta på kunderna! Men det bryr ju dem sig självklart inte i! Så när jag då går och förbereder för stängningen så ropar en invandrare på mig, för att göra det hela lite mer klart så var han muslim.

Konversationen gick ungefär så här:

Muslimskman: Betyder det här märket att det är halal?
Söta jag: Ehe va?
Muslimskman: Ja kan muslimer äta de?
Söta jag: Ehe, inte vet jag?
Muslimskman: Men står det någonting i texten om vad märket betyder?
Söta jag: Ja du kan ju läsa och kolla?
Muslimskman: Men jag förstår inte svenska
Söta jag: Jaha, men tyvärr har jag inte tid att läsa all den där texten just nu, jag har lite saker att göra.
Muslimskman: Va?
Söta jag: Ja, läs själv för jag har inte tid…
Muslimskman: Men jag förstår ju inte svenska!?
Söta jag: Nähä? Och jag har inte tid.

Visst förklarade jag att jag var sjuk den dagen? Så jag fick vara otrevlig enligt mig! Men iallafall, han pratade ju självklart på engelska och jag i protest pratar svenska tills jag säger att han får läsa själv för att jag inte hade tid för då förstod han inte vad jag sa. Och vad jag inte förstår är att en muslimskman kommer in och ska handla 10min innan stängning och tror att han skall få all uppmärksamhet och jag ska läsa en hel jävla novell för berätta någonting om hans jävla religion? Jag tycker som att han borde ha lite mer koll än vad jag ska ha på den fronten, men det kanske bara är jag?

Sen helt ärligt hade jag ingen aning om vad halal ens var försten min kompis förklarade det för mig. Nej jag är inte ens lite intresserad och jag mådde bättre innan jag visste vad det var! Och helt ärligt så tycker jag att det halal borde förbjudas!


Knubbiga lår


Snart kan jag inte gnälla om hur jobbigt det är med knubbiga lår, för snart går dom inte ihop nå mer, hihihihiihih ;d

Högt över molnen (8)


Eller ja, högst upp i garderoben snarare, han är inte alltid så lätt att hitta min lilla prins

jag kallar det helveteshuset

Jag pratar självklart om mitt jobb! Jag jobbar inom handeln och jag måste då säga att jag ser inte lång karriär där. Nej, alla har sina gränser och jag känner att jag kommer hamna på psyket om jag ska jobba där hela mitt liv.

Jag får höra varje dag hur tålmodig och trevlig jag är och jag är det just för att jag inte har något annat val! Innerst inne sitter jag och känner "ooooom det vore lagligt att döda" Människor är sådanna svin och jag vill kräkas på dom! Speciellt gamla tanter...

Som här i förra veckan, så kommer det en tant och handlar av mig. Gör det jag ska och säger "pil ner och klar, pil ner och klar, och klar en sista gång" för miljonte gången på dagen. Efter betalningen var klar så står hon kvar och tittar på mig så jag frågar "är det här din varor också?" självklart var det de. Tänkte inge mer på de och skickade ner dom också, hon betalar och går ner. Tar nästa kund och tanten bakom kunden som jag just skulle hjälpa skriker "MEN DET ÄR  JU MINA VAROR!" Strax efter så hör jag tanten säga "Men det här är ju inte mina varor!" Alltså va????? Så det var alltså gubbens varor, gubben mitt i allting som bara var tyst, som tanten hade betalat. Omständigt? Javisst

Man kan ju undra, varför får dementa kärringar gå och handla själv och varför kan inte senila gubbar öppna käften och säga "Nej, det är mina varor" hur svårt är de? Seriöst? Visst han är gammal men nog hade han kvar talförmågan!

Jag kallar det helveteshuset, varje dag är en ny dag med människor jag vill kräkas på som ska vara omständiga. Ingen dag är den andra lik och alla idioter kommer dit där jag är... Som min vän säger när jag berättar om mina dagar "Du borde skriva en memoar"


btw

jag vann 100 kronor på triss igår, det gjorde min dag :) brukar bara vinna 25 eller 25 x2, men 100. WOOPWOOP! HEHEH lite gör mig glad ibland ;)

JUSTFAN!

Ren idioti att glömma att jag måste boka flyget till sthlm innan miami också! Men det skall jag till att göra idag! Tråkigt taskiga päron jag har då jag frågar om dom vill följa och bo med mig en natt eller varför inte hela helgen i sthlm och dom säger "men vi kan inte bestämma oss nu"! Alltså va? Precis som alla andra. Vilket resulterar till att jag far på ungefär en timme och betalar det där jävla flyget och hotellet.


God morgon

Idag så blir det jobb, wiho!? Inte taggad för fem öre! Nej nej nej! Men jag måste ju ta alla chanser jag får, även om jag inte är frisk ännu. Men WHAT TO DO? Vill inte lämna mitt supertäcke idag :( och sen vet jag inte riktigt piken med att det har varit dåligt väder hela veckan och det är fint väder idag? Jag känner mig väldigt mobbad av vädergudarna.

UPPDATE 11.30
Hehe, tror vädergudarna tog åt sig då det började spöregna.

Städa - äta - stan

Ja det är tydligen tisdag idag? ehm.. Ja? Jag var bombis att det var onsdag idag. Men nej  nej nej inte de inte! Heheh ^^,

Så nu ska jag ta och städa lite när jag har orken för de och sedan ska jag ta och käka pizza (amnomnomnom) och sedan fara till stan och umgås med frida :)

Pasta, anomnomnomnom

Åhåå jag har lite dödsångest här för förra veckan och denna veckan, som jag har vräkt i mig jävla onyttigheter. Men, jag fick mens förra veckan (haha då vet ni) och jag var så glad och jag ville ha morotskaka och plopp, tro mig! Jag åt morotskaka och plopp! Och jag tänker inte banta när jag har mens lixom! Och sen går jag och blir sjuk och vem fan bantar när man är sjuk? JA INTE DÅ JAG!!! Men att endast fara till stan för att köpa godis vet jag inte om det är så bra ;) Men men, ett kilo mer får jag ta och leva med, försvinner nästa vecka (eller då jag blir firsk) och jag har ätit bröd och pasta OCH HERREJESUS SÅ GOTT DET VAR!!!

Men god jävla kväll

Jag började just blöda näsblod, sjuuukt irriterad tjej hej?! Jag vill ju som SOVA NU!? Men NAE!!! Ajaaaa, totally waist är det ju inte då det är BBT på tv ;) muhhehee, justja, jag ska ju beställa en tröja! Men kolla sikken tur jag har som bloder näsblod?! HAHAHHAHAHAHAH

Sov gott bitches!!!

you know what, fuck you!Helt ärligt, jag har inte svårt att stänga av känslorna och stänga ute människor från mitt liv. Jag har inte det och det är kanske en både bra och dåligt? Jag menar, jag är oftast inte den som blir sårad. Men det sjuka är, att jag mår inte dåligt att stänga folk ute och radera dom från mitt liv, ibland undrar jag faktist varför det är så...

Jag har även kommit under fund med att många avundas att jag gör det dom egentligen vill göra, jag lever mitt liv som ung och inte när jag är 40år på playan och raggar på 19åringar. Visst vill jag göra det då kommer jag självklart göra det för jag kommer antagligen vara lika snygg då som nu.

Men för att komma till baka till det jag skulle säga. Alla människor tror ju att dom är så unika och det "finns ingen som dom" nähä? Därför människan där borta, du vet tre människor bakom dig, är precis som du? Det finns människor som mig och jag kommer träffa en hel drös människor som jag i Miami, vi som vågar och vill ha kul!

Men jag tror att det är av just den anledningen till att jag har så lätt att radera folk från mitt liv är för att det finns alltid någon annan som är precis som du, runt nästa hörn! Alla människor går att ersätta och det kommer alltid finnas någon som är bättre för mig än du!

Men jag har även valt att peta människor ur mitt liv som jag tycker kräver så mycket energi och smittar av negativ energi på en. Man måste anpassa sitt humör och det är alltid du du du eller någon av dina vänner. Försöker jag att berätta någonting vill jag inte bli avbryten pga att höra någonting om din låtssas kompis!

Men anyways, behövde få ut lite av det här (och nu finns det ju dom som tar åt sig av det här som inte borde de... Vet ni va, fuck u! Tycker ni att ni tar åt er, sätt er ner och fundera på de och bli inte arg på mig för det var kanske inte ens menat mot dig?)

Men, nu är det slut på det här kapitlet och jag bryr mig inte, ha ett bra liv dude. Och tänk på att du är lättare att ersätta än vad jag är;)  you know what, fuck you!

Cecilia och Gusse myys


eftersom jag är dödssjuk så  har jag parkerat mig i soffan med mitt lilllllla täcke som inte ens ryms dubbelvikt och en gusse och bara myst och sett ronja rövardotter och robin hood. Mys mys mys

Fredagskvällen var coopkväll!


En helt galen fredagskväll med ett helt galet coop gäng kan ju bara sluta som det sluta ^^, heheh nä men jag drog lite tidigare och följde med några andra ut :)

Sista baket


I lördags var det sista dagen för denna sommar på mitt kära coop :( så i fredags var sista baket och lördagen var sista stägningen, kommer kännas en aning tomt :(

saker att göra innan miami!!!

Jag far ju till miami i november och herrejesus vad jag har saker att fixa innan dess! Visst jag har gott om tid, men gott om tid slutar ju aldrig i just, gott om tid!

Jag måste alltså fixa detta:

  • Fixa Visum
  • Fixa adrenalinspruta
  • Fixa allergitabletter jag INTE är allergisk mot
  • Köpa två eller tre bikinisar
  • Växla pengar
  • Packa
  • Lyssna igenom mina spotifylistor offline (hehe kanske inte prio 1)
  • Byta den där förbannade P-STAVEN!!!


Och nu är det ju inte allting som behövs göras imorgon, utan packa kan jag ju göra dagen innan osv ;) men vissa saker är faktist ganska viktiga, som visum och adrenalinsprutan. Sen var det nå mer saker också men eftersom jag är sjuk så får jag glöma bort saker!


True beauty is so painful

Don't you know
You've got to suffer at the end of the night
Yeah that's price for fortune, fame
Your name in lights
Don't you want it? Tell no lies.

Party Cecilia


Visst ser vi hur taggad jag är på personalfest? Oho yeah!!! ELLER????? Nu ska jag fara till stan och köpa stepsil, bafucin, fishermens och vic!!! Sen då jag kanske har en röst och kan andas genom näsan, då kanske jag känner lite tagg!!!

FSM, pastafarian


never again

Mobbat blåmärke


Det är fint när man springer med shorts på stan med ett mobbat blåmärke på låret.. -.- dock så ser det större ut när man ser det irl av någon anledning...

Onsdag


Idag har jag hunnit göra saker innan jobbet, få se... Första gången på hela sommaren? Första gången på sommaren jag har varit på stan och handlat? Eheee jo!!! Men sen är frågan om det var så klokt då jag kom hem med nytt mineralsmink (blusch powder, concealer och foundation + ögonskuggor) och ett par snoooordyra byxor. Fy skam på mig! Men wtf, första jag köper på hela sommaren och lite får jag lov att unna mig! Mwihihihi :)

Och sen vet ju alla att det absolut är mitt fel att någon kort inte fungerar och alla har rätt att bli sur på mig då jag måste makulera kvittot och be människan i fråga skriva under... Självklart är det MITT fel! Eller hur? Åhåå älskar människor! Och sen älskar jag när folk står och glor på kvittot i en timme för att sedan påpeka att JAG har tagit fel pris (då det går in automatiskt i datan/kassan?) och då ringer jag alltid och kollar och självklart har DOM läst fel och efter de så ska dom stå och diviera med deras äkta hälft för att sedan RUSA in i butiken med kvittot i högsta hugg för att visa att JAG har fel. Men det konstiga är... att dom aldrig går förbi min kassa på vägen ut. Humm.. Hade jag rätt? Känns som det va? Skämms dom? Ehe skulle tro de. Jävla fittor! Fy fan vad jag hatar människor! Men jag får alltid höra att jag hanterar dom så bra, åhå jag blir som så stolt :') men jag skulle gäääärna vilja veta vart dom jobbar så jag kan fara dit och bitcha!

Efter jobbet drog jag hem, käkade och drog till Fride i vanlig ordning. Så nu sitter jag här och ska sova, ledig i morgon och jag har inte tänkt göra så mycket! SköööönT!!! Eller ja, städa lite, men inge annat :) mwihihhhi! Jo, jag ska tagga personalfest på fredag!!!

fyyyy skam!


denna bild ska jag ha i närheten av allt som är gott ;d hehhehe

nämen, fyskam på mig, har fuskat jätte mycket på senare tid! Men imorgon börjar jag om från 0! Och jag ska köra stenhårt hela veckorna, eller  ja, istället för att ha en dag då jag får äta allting så ska jag ha att om jag är jätte sugen på tex choklad så kan jag ta en lite chokladruta istället för att plåga mig. Ska se om de funkar iallfall :) men jag börjar somsagt med det imorgon ;) idag har jag ätit massors med choklad och bulla ;)

Bakelibaaaaka


Tror jag höll på att baka ihjäl mig sista timmen på jobbet, plåtar in - plåtar ut - plåtar in  osv. Och fullt. Haha, värt att veta? ;) Men jag har haft kul iallfall :) ja då jag bakde, annars så kan demnta jävla kärringar och gubbar fara åt helvete...

blått till rött?

Kommer jag att byta min blåa skjorta till en röd? Ja mina vänner, det får jag snart veta

Barnvakten Cecilia


hehehehe


RSS 2.0