Åhåå

jag känner mig brutatlt misshandlad efter helgen, ghaaa! hoppas det går över till i morgon, jag vill inte ha så här ont i kroppen och sitta på ett plan, inte okej!


Hihi fniss

Ska ladda hem nå film till planet i morgon så jag har å glo, ska även fixa min mp3, sweeeet :)Ska se om jag hittar den, skulle bli så lycklig då! :)) aja återgå till balklänningen nu

Kan inte förstå

vilken sjuk helg det varit, alltså... Jag kan inte fatta de... Eller jo det kan jag eftersom att mitt liv är så jävla sjukt :D hahaha, jag önska att jag kunde berätta allting men ni skulle tro att jag dum i huvudet och att jag ljuger... Hahah, men mitt liv är fan värre än tvsoper, hahaha, åhåå jag älskar de :D

aja, ska sova en sväng nu, ska grilla i morgon på dagen, och packa lite till london på tisdag och fixa min balklänning. Shit alltså :P hiihihiih

Smokie - Needles And Pins


Gud

fy fan vilken natt, shit alltså. Helt sick! Jag fick gå och lägga mig och sova klockan 13.00 idag, oho fi fan, tror det blir att ligga lågt ett tag eller så... Har gått omkring och sett ut som ett emo i tre jävla städer också under morgonen, och alla glodde... Sminket utsmetat under ögonen och min vita skjorta, hahha :) well well nu ska jag dricka cola och hoppa i duschen.

HAHHAHA

Jennifer: He på nå man kan visa fittan till!hahha alltså va? ;d

Cargo - PornstarHell yeah bitches ;)

God morgon

Eller vad jag nu ska säga? Haha :P Kom just hem från min kompis karl, hahah så fe hejn lät. Men jag och tre andra slaggade på soffan och den var SWEEET! Vi festade all night long, vilket innebär att vi slutade halv nio, och vi klev upp där vid ett. Kan inte påstå att vi sovit så mycket ;)

Men annars var det sjukt roligt igår, om vi tar bort vissa saker, tänkter inte ens gå in på de. Men det var roligt, fick veta att vissa håller på i smyg, hahah och jag får inte berätta det för hennes storebror. Hahaha, det var kul. Träffade sjukt nice folk :) aja, efter fåtal timmars sömn så ska jag kirra lite tvätt, ta en p-nap, äta, fixa mig och korka upp igen ;) Vet dock inte i vilken ordning ;)

changes plans

"Fader alkohol, du som är i duken, helgad vare din promille. Tillkomme ditt rus. Ske din vilja så som i hjärnan, så som i benen. Vår dagliga grogg, giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder trots att vi inte förlåta dem som sålt oss mäsk. Låt oss inte ha långa bakfyllor, och fräls oss ifrån delirium, ty fyllan är din och promillen och groggen i evighet. Amen!"

Skål och hoppas du har en trevlig kväll! För det har jag tänkt ha :)

hehehe


Nä...

Nu är det bara att ta och packa ihop lite saker och fara så jag tar mig iväg någongång. Men jag vill inte, jag vill inte flytta :(

men jag vet dock, att ju snabbare jag kommer iväg kommer jag till min bejbis som flyttade till mina föräldrar för två veckor sedan.


Alltså, ehm ja.

"jag förstår mig inte på norrland, tröga jävla människor alltså!" - skånefitta

Gör om, gör rätt, flytta tillbaka till skåne!

"jag kommer inte få några vänner här, kan inte umgås med fula personer" - skånefitta

Du kanske ska banta, sakffa större bröst och fixa håret innan du öppnar käften?

Snälla snälla snälla, flytta tillbaka till skåne, ingen vill ha dig här och ingen vill umgås med den karl pga att du BOR HÄR!

Gör om, gör rätt! Flytta tillbaka till skåne ditt retaderade offer.

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die


Hujj

Blir tydligen fest ihelgen hemma. Men jag känner att jag börjar bli rätt sliten och jag är inte sugen. Jag har festat varje helg i över ett år nu! Hallå? Ursäkta men eliten börjar känna sig sliten. Sen är det så roligt då dom hemma säger att jag inte festar ofta, ehm.. ursäkta?? Jag bor i två städer och är ute varje helg? Visst har det blivit fest på veckodagarna också, men det behöver vi inte prata om.

Men det är kanske bättre att jag far hem än att stannar här, då hade det blivit tvådagars nu blir det bara lördag. Men jag vill ju dock på det som är här... Rock kväll och så har Carlings nå, love it! Men nu kommer jag inte tillbaka försten 6/6 då jävlar, då är staoun inte säker nå mer ;)

But as i told u, inte festsugen... Men taggen kommer nog, en helg till ska jag nog orka ;) Men sen blir det ju tisdag - lördag... Och efter de Måndag-Söndag... Shiiit... Jag behöver vila, min kropp säger ifrån!


Torsdag

Humm, vad har hänt idag? Vaknade där kring två eller så tror jag, legat i sängen till fem, for till stan, gick på sys och sen var det killkväll istan, slutade då med att jag köpte en tröja för hela 20 kronor ;) wooopsi! :)

Har inte gjort mer än nödvändigt kan jag lova :)

Filmkwell

Jag och min sambo sett Instängd 2 och The fourth kindInstängd två slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den var ju bra och jag tror att det kommer en tredje. hehe. Och The fourth kind var en speciell film, men jag vet inte riktigt om jag kan tro att den är sann, har väldigt svårt med utomjordingar men den var ypperligt bra och man börjar ju undra... är det bara vi?


Jo just de

Så har dom ändra till 2 juni... Kan dom inte bara låta grundlagen vara som den är?

Vad fan händer?Det här är inte okej!

Kortfattat :

Dom vill ändra tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen, så dom skyndar in i riksdagen innan svinen får sommarledighet och ett riksdagsval hålls i höst. Må dom brinna i helvetet!

Några få saker dom vill ändra på:

Minskad makt för medborgarna
Mer makt åt politikerna!

Mångkulturen blir grundlag
Invandrare får grunlagagsskyddande rättigheter att slippa "försvenskas" och lära sig det svenska språket.

"Etniska,språkliga och religiösa minoriteters möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur och samfundsliv ska främjas"

Svenskar får samma rättigheter som illegala invandrare

EU-medlemskapet blir grundlag

Militrären får sättas in mot svenskar

Offentlighetsprincipen "upphävs"

Läs mer här


Alltså vad fan tänker dom med? Ska svenskar och illegala invandrare ha samma rätt? Och ska invandrare inte behöva lära sig vårat språk? Så jävla sjukt, varför ska politikerna ha mer makt?

Sen har vi även dessa saker som rör många ungdommar...

• Göra det staffbart att använda VPN och andra anonymitetstjänster.
• Ger IP-lobbyn möjlighet att tvinga staten att genomföra propagandakampanjer å deras vägnar.
• Ger IP-lobbyn möjlighet att tvinga internetleverantörer att blockera sidor de tycker går emot deras intressen.
• Ger IP-lobbyn möjlighet att tvinga internetleverantörer att stänga av internet för användare de anklagar för brott mot upphovsrättslagen.
• Ger IP-lobbyn möjlighet att stämma internetleverantörer för brott deras kunder anklagas för.
• Ger IP-lobbyn möjlighet att beställa husrannsakan och personuppgifter av individer utan att gå genom en domstol.
• Ger tullen rätt att söka igenom ditt bagage efter piratkopierat material, tex musik på din dator, Mp3-spelare eller telefon

Kommer man kunna leva i Sverige om detta genomförs? Nog vet jag att jag hällre ser Sverigedemokraterna i riksdagen än att dom gör om grundlagen.

Varför? Varför? Varför? Varför vill dom ta bort yttrandefrihet? Tryckfrihetsförordningen? Offentlighetsprincipen? Varför?

Trött

är så huvvens trött så det finns inge slut på det hela. Usch, och jag måste plocka undan lite för nån jävla idiot ska komma och kolla på min lägnehet, MIN MIN MIN! Jag vill inte flytta från denna lägenhet, eller denna stan ;( men men, nu är det så det ligger till!!! Flyttar förhoppningsvis tillbaka till staoun igen!

Som sagt, måste plocka undan lite. Men jag är så snor-jävla-äckel-trött. Men men jag har dragit ut på de så jag har bara mig själv att skylla ;)

Hujja

Sitter och petar på lite skolarbeten, sjuukt jobbigt dock.

hatar att sitta och redigera bilder, som jag inte har någon nytta av sen. Åhåå inte okej! Aja, men ska jag ha ett betyg till mpr;n så ska jag och då är det bara att bita ihop! (Y)

Yeah

lite lycka i detta regn :) köpte mig en skjorta idag, hela 20kronor nästan satt jag blir fattig ;) kunde inte låta bli då jag såg denna stora vita skjorta, jag var tvungen!


så nu ligger jag och mina nya skjorta och gosar i soffan :)

haha, märker att stället jag är på mest är soffan ;) haha :)

men nå väl, skulle egentligen bara fara och köpa godis, men det blev en sväng på affären ;) godishuset och på pizzerian, nomnomnom. Så nu ligger jag som en gravid säl och är nöjd, jag menar, jag har ju fått mat

Önskar

att vädret var så här istället för det som är nu... åhå ;( 
Nämen titta

vem som vaknat för ett tag sedan, jomen visst var det jag. Inte okej, skulle göra svenska talet idag, men NEJ! Åhåå jag blir så irriterad.

Dels så dog min telefon i natt, igen, så jag hade ingen väckarklocka.Less!!! Aja, men för att göra det bästa av det hela så börjar jag mitt nya liv i morgon istället och far och köper godis på godishuset, nomnomnom :)


Lov it!

Nu när jag vill sova kan jag inte sova för jag har sovit hela dagen pga mina allergipiller, vill ju inte precis ta en sömntablett nu då mina allergipiller är bättre (u say woooot? -.-) haha, nåväl, nu framstår jag nog som en pillerknaprare, men det är jag inte. Har bara lite problem med min allergi och att sova u see.

Nåväl, kanske tar och flyttar mig till sängen nu, men soffan börjar ju få ett fint avtryck av min kropp som är groteskt behagligt ;)

Vill inte försova mig i morgon så jag missar allting, har jag inte tid med! Hujja, hur ska detta gå? Aja hoppas jag tar mig upp, sover ju som skönast där på morgonkvisten ;)

Och imorgon ska jag ut och springa tydligen, lämpligt sådär då jag tänkt börja mitt nya liv i morgon (som vara i 4 min)

Spotify

Nöter dessa låtar hela tiden just nu på spotify! (Y) Sweeet, dock bara 13 låtar, men what ever ;)

Tur att det aldrig spårar


Justja

Glömde att berätta om filmen jag och min sambo (en kompis som är här hela tiden alltså) såg igår.det är den sjukaste vidrigaste film jag någonsin sett, jag vill spy på den som gjort filmen. Så jävla griiisig. Jag är inte den som är känslig, det är jag inte, men jag höll på att spy till filmen och jag började nästan gråta. Usch, ALDRIG mer.

Jag rekomenderar den inte! Den som gjort filmen är en sjuk, sjuk, sjuk, sjuk människa. Passar in på psyket!

Det handlar om en sjuk människa som ska göra en mänsklig tusenfoting, vilket innebär att sy ihop tre peroner...

Jag och min sambo var sugen på en sjuk film, men dra en gräns.


Lung kväll

ligger på soffan, ser lite simpsons, family guy och sen kanske jag her på en film :) hade varit sweet :) funderar dock på att fara och köpa lite godis och fara och sola, men det kändes så jobbigt :P min soffa är så grymt skön just nu :)


Designen

går inte frammå ;) känner dock att min kreativa sida inte är på topp just nu, men den kommer :) nån gång ;)

Så blir det chill

in da soffa ;)

blir helt utslagen av min nya allergitabletter, fett jobbigt. Hahha jag som tar sömntabletter i vanligafall har nu fått allergipiller som är så starka att jag inte behöver käka dom, och jag går runt som en zombi all-the-time. Inte okej.


Nytt- Carlings- Cubus


Måndag igen

Så var det måndag igen och jag har precis vaknat, älskar att min telefon dog i under natte så min väckarklocka inte ringde på morgonen, awesome! Eller hur var det nu? Men men, nu ska jag inte sörja mer om de, var ju dock fett skönt att sova ut då jag har sovit jätte dåligt senaste nätterna så.

Idag ska jag:
  • Handla lite mer mat
  • Köpa en tröja som jag längtat efter
  • SOOOLA
När jag orkar ta mig från soffan där jag parkerat mig med täcket ;)

JayKay - Princess


Älskar

Jag äääälskar pirecingar och tatueringar, det är så snyggt! Just nu har jag sex piercingar (om man inte räknar med öronor, då ökar antalet) och en tatuering. Kommer flera snart dock, planerar att göra på magen, överarmen, överarmensunderarm (-.-) även mer, men det är dom som kommer inom en snar framtid! Kommer nog även bli fler piercingar också (A)

Vissa tycker att det är fult, fine, men jag tycker det är ruggigt snyggt, bara man passar i det liksom, men så är det ju med allt!? Och jag tycker att det ska bli mer accepterat i samhället med de, för man är inte kriminell bara för att man har en tatuering på halsen.

Hehe

"När älgen är kall, är ölen blå" tänk så fel det kan bli ibland

Justja

Igår när jag for till mig, som är drygt 10-12 mil från min mor och far, så gjorde jag de på en 30min, jag var stolt över mig själv ;) hehe :) så berättade jag de för min kompis och han bha: OOOOOFTA! DU LJUGER!!! Det tog 29 min för mig att fara från till dig, och det är ju 4-5 mil NÄRMARE! OFTA!
Och då sa jag bara: Okej, kanske en mil utanför stan så kollade jag tiden, men iallfall, sweeet, fast egentligen tog det 29min;9 sa till min kompis att jag skulle vara i stan 30 min efter jag pratat med henne och det var jag ;)

Åhå så irriterande

Snälla nån, ni har inte ett perfekt förhållande, du knarkar och din karl vill sätta på mig!? Låter de perfekt? Hahah, mjaaa. Och det framstår hela tiden att ni har det så bra, men har ni de? Jag menar, du har ju läst smsen mellan han och min ;)

Så varför ska du framstå att du har ett perfekt liv? Du har inget jobb, du går inte skola, du har inga vänner i norrland, lägenheten ni bor i är inte eran!?
Kolla på det här, mitt liv är ju perfekt jämfört med ditt, jag går skola, jag har jobb, jag har vänner utspritt i hela landet och jag har en egen lägenhet!? Haha just de bryden!

Men det jag vill säga är egentligen, är livet skit så tycker jag fortfarande att man ska kunna säga de. För livet är inte perfekt!

Hahahahha, helt okej

På krogen igår träffade jag ett gammalt ragg, hahah, och jag frågade som bara varför han inte hört av sig (även fast det nu var jag som slutade höra av mig, hehe) så började han som försara sig själv och sen frågade han varför jag inte hade gjort de, mitt svar var simpelt: jag har bytt telefon. Awesome ;) men så sa jag att han kunde höra av sig nån dag för han har mitt nr osv. Hehehe

När jag och en kille satt och pratade kom han fram till mig igen och frågade om jag kollat på min telefon och då förklarade jag att jag har telefon i min kavaj som är i garderoben. Och då visar han ett sms till mig, som löd:

Jag blev helt schokad och helt obekväm och typ ville springa därifrån, inte ville jag ha han! Och då kom räddaren i nöden fram (RIN)

RIN: Alltså, stöter du på min flickvän?
Kille: O_o Va? Ehm nej absolut inte
RIN: Nä vad bra, det hade känts lite konstigt om du gjorde de!
Kille: Okej, ska nog gå nu, men du... tänk på det jag sa
RIN: Hej då!!!

Har nog aldrig varit så glad i mitt liv!

Hujj

Är snortrött just nu! Har varit upp jätte länge känns det som, hujja, har iallfall varit med min mor hela dagen... både på gott och ont. hahaha, alltså ibland blir jag så jävla less henne.. Och hon är så trög ibland. alltså det är inte ens roligt... Blir bara irriterad av att tänka på de...

Har annars varit och kollat på ridtävling, då min brors kvinna tävlar. Har inget intresse what so ever i hästar kan jag lova. Men jag fotatade lite som hon ska få senare då, för jag är freaking awesome ;)


Fredagen

Igårt fick jag mig en ny bikini, kommer bild sen då jag ids, Love it!

Sen var det mys med en kompis, vi såg så ska det låta och familjen är värre osv :) hel trevligt må jag lova. Jag åt upp en glasstårta all by my selft ;) hahah :)

Kanske glömt att beätta

att när jag kom hem till min mor och far när jag nygjort en pirecing så min mor så här:

FAN VAD FULT!
och gick därifrån...

hehhe det var roligt


Lorentz & M.Sakarias - MayhemBliiir så fest sugen då jag hör denna låååt!!!!

Chillit

Nu blirre chill i soffan och se lite simpsons ;)


ursäkta kaggen btw, jag är FETT mätt!!!

Nog vet ja

att det har brunnit i lägenhetshuset som står fem meter från mitt lägenhetshus typ, i natt... Inte okej, en punader dog. Vet inte om jag sörjer så mycket för de... Men jag måste ju säga att det är tråkigt att någon har dött, men hellre en punader än att jag skulle dö!

Det läskiga är att jag har drömt om polisen och imorse, ungefär den tiden som det hände, men det visste ju inte jag. Men jag hade världens psykdröm och den var så värklig för det var syrener jag hörde på riktigt. Och nog var det så, för vid den tiden så brann de i huset brevid mig och det var nog lite syrener då. Haha, inte okej.

Nåväl, går rykten, redan, om att han hade tagit en överdos osv. Är inte förvånade om det är så. Men men. Lite tråkigt dock att det inte ens hinner gå sex timmar innan rykterna går och nu är han död så jag tycker vi kan låta det vara.

Awesome

nu har jag gjort bort de, och jag är fan kung! Jag och min kompis skulle då redovisa projektarbetet och då sa hon nå, och sen sa jag nå och då började alla applådera, är man kung så är man ;) men dock kommer jag inte ihåg vad det var jag sa ;( darnit !

Sen blev det stek på södra men en huvvens massa, och i steket inklderades vattenballongskrig ;) heheh vissa har varit så duktiga att fylla två systemkassar med vattenballonger :) dom tog slut fortare än vad det gick att få dit dom! haha :) sen vart de chill!

Sen blev det att fara och hämta das bil och sen for jag och en kompis och käkade på big boy, 45kronor för ett big boy mål, totally worth it! hehe :)

3 doppet

avklarat ;) klockan 00.00 for vi å bada ;d det var sweeeet, men nu fryser man som ett as efter en fett varm dusch, hahaha aja, det svider att vara elit ;) hahaha :D

Måste bara visa


KOLLA SÅ ÄCKLIGT!!! DET ÄR MYGGOR!!! HUJJA!

I got a ticket for a nowhere ride

I guess it's time to make it easier on ourselves
Is it time to let our feeling have their ways?
I know this tme I won't do anthing at all
This time I'll let the fier burn out of control

I get a feeling I can make it on my own
Like it's meant to be my kingdom and my throne
But I can only make it last a little more
If I'd only let that fire burn out of control

We're so not related I'm so scared of heights
That's why I never learned to walk into the lights
I know it's time to say again you'll never send me back
Now it's history, but the fire burned out of control

...I'm walking on my knees
...A lot of things to see
I got a ticket for a nowhere ride
Everyday I've been a bit outside

Yeah

Det blir nog öl ikväll :) kom just från sys, awesome, men dock inte lika awesome på kortet, 239 kronor, inte okej... hahah men nåväl totally worth it :)Är man stek så är man ;)

Hemma

efter en awesome dag, men inte är dagen slut ännu, nu ska jag tydligen på akuten, snälla ta mitt liv, jag är trött

Humm...

undra vad min blogg ska handla om egentligen... humm

Hojj

Just vankat från min p-nap som blev en aning längre än planerat, tänkte ta en i en kvart, en kvart blev två timmar ;) busigt värre ju :)

Men syftet med p-napen är uppnådd, det skulle bli ypperligt fint väder så det går å steeek, vilket det nu gör. Kan dock bli samma värme som det varit tidigare me det är kanske lite skönare med svalt ;d.

Nåväl, ska nog å handla lite potatissallad och rostbiff nu :)

Backyard Babies

Ligger just och lyssnar på lite musik och får värsta nostalgi då jag hör backyard babies, love it god damit ;d
 men jag kan dock inte bestämma mig... är nicke eller dregen snyggare?Humm, jag tror nästan dregen, har alltid varit svag för svarthåriga tatuerade killar med gitarr, men å andra sidan har jag alltid varit svag för killar med gitarr, med för den delen så älskar jag killar med tatueringar. haha ;) ilandsproblem henna u see ;) Men jag skulle dock hellre ligga och ta på nickes hår än dregen, så i slutet blir nog nice snyggare än dregen. eller, oavgjort, får jag säga så?

Och jag måste ju säga att dom bara blir bättre

2003


2008

Underbart

Det var så underbart väder igår, nu sitter jag bara och hoppas att det blir lika awesome ikväll


Sleeepover

Har lite sleeeepover med min homie, yo! Haha, nämen ska nog ta och sova, med tanke på att hon ligger och sover brevid mig just nu (Y) naaaw töt :)

Imorgon ska jag nog en sväng på skolan, iallfall till skolsystern, har fått nå utslag på mina händer och dom kliar som fan, inte så konstigt med tanke på att jag är allergisk mot typ allt. men men hade ju varit fint om jag visste vad det var eftersom mina piller inte funkar mot de... Så det kanske blir ett besök på sjukan, brukar bli de ;) är som stammis där ^^,

Annars om det är fint väder blir det steeeek :)

Sov gott :)

Why?

Varför har man en blogg om man kallas sina läsare äcklen? Humm, jag förstår inte... Varför tar man och sitter och skriver på en blogg som är till för andra att läsas (eftersom den inte är kodad?) alltså, jaaa... fattar it. Men men, jag tycker då bara att det är roligt när folk kikar förbi, men det är ju jag (och typ alla?) hahah :)

Måndag

Har varit en sweet måndag, jajomen! Eftersom att jag inte är så där jätte brydd i skolan så tog jag sovmorgon, kommer likså faila så varför försöka? Haha, kanske inte den attityden nu va ;) Men nåväl, så for jag och min kompis till kifas (?) och käkade, åhå det var gudomligt, nomnomnom :)
Sen drog vi till stan och gick på sys, första gången för henne, sen for vi och fikade :) efter det så drog vi till södra och steeekte, och jag steeekt och det var steeeek ;) haha jag tror jag har fått fram min poäng ;) eller?
Blev att ta sig en sluring också, inte helt fel, sen blev det film med nå folk :)

En ypperligt trevlig måndag

Designen

är på väg :)


Yeah (Y)

Följ min blogg med bloglovin just do it ;)

Störande

Någonting jag stör mig på, det är folk som ska visa upp den perfekta ytan. Som tillexempel i det förra inlägget då jag skriver om min kompis och att hans tjej läst hans sms, alltså det är inte hej, vad gör du? sms utan det är typ fan vad snygg du var idag, miss u ;* typ sånna, och han har ju då somsagt flickvän.

Och han berättade ju det för mig i morse, och sen om jag kollar på hennes blogg så är allting perfekt, hennes pappa älskar tydligen min kompis lika mycket som hon gör, hon har lagt upp hela historien om hur dom blev tillsammans, tror dock för att hon måste påmina sig själv om att hon älskar honom. Men liksom, hallå!?

Alltså, jag har 70gånger snyggare kropp än henne dessutom, och jag har snyggare bröst osv, vilket min kompis också tycker om, och han skrev det till mig och hon läste de. mwihihhihi, det var awesome. jag tycker bara det är roligt.

Men för att återgå till själva saken, ingens liv är perfekt, har man svakor ska man kunna prata om de? Eller? Är det bara jag som känner så? Jag är en människa, ingen robbot. Fast visst, jag kan stänga av mina känslor, vilket inte många kan, men jag kan det och det är ingen bra egenskap dock. Men jag har aldrig försökt ha en perfekt fasad. För ingen är perfekt.

Och jag vet att jag är långt ifrån perfekt, jag failar totalt i skolan just nu, men jag orkar inte lägga ner tid, huvva. Men det hörde inte till saken. Haha, jag är duktig på att vika av från ämnet ;) typ alltid! ;)

Men liksom, varför vill hon att alla ska tro att dom har ett sånnt awesome förhållande, då hon brukar skriva: vi knullade fem gånger inatt.
Dom knullade fem gånger, och han tänkte hela tiden på mig, hahaha in your face biiiatch ;) nämen skojja, det gjorde han nog inte alls det^^,

men ja, kanske kryptiska koder, eller så kanske ni förstod vad jag försökte säga, what do I know?


Hehe, ganska kul

Jag har nyligen bytt telefon (och jag har alltså inga numren) och skulle träffa en kompis i fredags, men då fick jag ett sms av honom nu på morgonen

Han: Du tror inte min brud läste mina sms?

Fniss, inte okej! Men mama liiikes ;) jag kan ju då säga att om jag hade läst dessa sms så hade jag blivit gode sur! Och inte så lite! Hehe, well well, han sa att det var på skämt, men det var ju inte de ;) fniss :)


The Used - Blood on my hands


Så var åskan här


inte okej, jag hatar somsagt åskan, och blixtrarna. huvva! men det är både fascinerande och mysigt samtidigt som det är läskigt.

Trött

Ligger i sängen och försöker sova, men men, det går som det går så jag ser på Entourage, åhåå vad jag tycker om den serien :) hihi. Åskan har inte kommit ännu, men jag tycker att det är orättvist för det åskar i två städer brevid, men inte här. Nåväl! Egentligen tur? Eftersom att jag hatar åskan, visst det kan vara ybermysigt, om man är med nån, men inte ensam, på sjätte vångingen, i ett mörkt rum. Njaa, nej tack.
Men nåväl, har varit ute och stekt hela dagen så jag är jätte trött, det är förvånande hur trött man blir av att vara ute en hel dag. Men det är härligt :)
Måste få säga att helgen har varit ypperligt bra, mycket bättre än väntat, om vi tar bort en sak bara, shit alltså. Men det kan vi ta och glöma och bara se på det roliga :) Hihihi, det har varit steeeek för hela slanten.
Kan dra lite kortfattat, helgen började onsdag, drog hem till mor och far, hängde gäng med mina homisar i min hemstad, fredag drog jag hem till mig och det blev en ute kväll utanför mig som slutade med fest hos mig. Lördag var det crusing och jag träffade folk jag inte träffat på nästan ett år, det var fint.


Varför inte en lapp?

Låg och kollade runt lite överallt och väntar på att åskan ska komma hit, men den gör inte de. Istället knakar det i lägenheten och jag är typ jätte rädd... haha, men nu var det ju inte det som var själva saken. Utan detta:

Alla dessa disny filmer så handlar det ju alltid om kärleken. Eller hur? Men i den lilla sjöjungfrun så tar ju ursela ariels röst för att erik inte skulle känna igen rösten, eller hur? Och det vart ett hisklans liv om detta att hon inte hade nån röst och att få erik att bli kär i ariel utan en röst, då dom lyckas kommer ursela med ariels röst och förtrollar erik. Men vad jag inte förstår, varför skrev hon inte ett brev? En lapp? Någonting? Hon måste ju kunnat kommunicerat på nått vänster... eller hur? Eller är sjöjungfrur retaderade?
Om jag hade varit ariel hade jag då skrivit en lapp och förklarat hur det låg till.

Ny blogg

Istället för att skriva ett långt inlägg om vad min blogg ska handla om så he jag upp en video som jag aldrig slutar skratta till!!! hehe :) kommer mer om själva bloggen sen, och en snyggare design också ;) men en sak i taget :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0