2010

Humm, vad har då hänt i mitt liv 2010?

 • Haft mer än en stalker
 • Blivit rödhårig
 • Tagit studenten
 • Jobbat, jobbat, jobbat
 • Flyttat till my hometown
 • Startat en facebook-hatgrupp mot Fisk ;)
 • Slutbetyg
 • London
 • Sunny Beach
 • Farmen
 • Börjat jobba på Farmen
 • Varti orsaken att någon har blivit biten
 • Varit efterlyst
 • Hamnat på sjukhust pga min nötallergi
 • Roadtrips
 • FYLLT 20!!!
 • Kommit på att jag ska fara som au pair
 • Börjat plugga engelska C och italienska
 • Haft praktik på en skola
 • Marknadsfört en film

Lite kort om vad som har hänt i mitt händelselösa liv 2010


Hos Stina

Så nu är jag hos Stina, mitt hår blev väldigt mörk, inte så som jag trodde det skulle bli men det blev bra iallfall! Men men, nu har jag hett i färg i Stinas hår och fick hälften på handen, bra kvalla på handsken... oho yeah! Eller?

Anyways, nu väntas bara att hon ska he ut den där satans färgen så vi får fara och titta på raketer :)

Sen bär det av till lägenheten och fixa käk, det blir crusisar, fläskilé och snövitstårta till efterrätt, nomnomnom :)

Nårsafton

Ja idag är ny års afton, jag sitter med färg i håret, katten i granen och tårtan på bordet!

Idag så kommer det förhoppninsvis vara en ypperligt bra dag, god mat, fett god tårta, trevligt folk och Cecilia kör Lady Gaga stile! hahah

Nä nu ska jag skölja ur håret, hörs sen bloggen!

Hujj

Ibland jag faktist undra riktigt hur vissa har blivit uppfostrade... Alltså att folk kan bete sig så... Det kan jag faktist inte riktigt förstå!

I mitt jobb så får man ju inte vara otrevlig, jag måste vara servisminded vad det än gäller. Vilket är ypperligt svårt ibland speciellt när jag har ett ganska hett temprament och käftar alltid emot. Och då man bara ska sitta där och ta skiten, det är ypperligt frustrerande.

Men då en kärring börjar bitcha för jag frågade om hon hade medlemskort och frågade om hon skulle dra det och börja skrika på mig så säger jag åt henne att hon inte har en anledning i världen att vara otrevlig mot mig! Då börjar cpt fitta ännu mer och säger åt mig vad jag ska göra. Inte en chans på miljonen att hon bestämmer ens lite vad fan jag ska göra.

Men då hade min arbetskollega haft henne igår så hon sa då till Chefen om det för vi kan inte ha det så här för vi kan inte bli utskällda bara för att vi frågar om hon har MEDLEMSKORT!? Jävla cpfittkärrin! Hoppas du halkar och bryter ryggen eller nå, hahaha....


Well well

Igår började jag lite smått med det jag ska ha i morgon, men eftersom jag var så trött så gjorde jag inte klart de... Så det blir att fixa det strax och laga mina leggins.

Sen så ska jag även göra en skagenröra och en snövitstårta som jag ska ha med till Stina imorgon.

Sen ska jag även färga håret, göra en anisktsmask, bada och fixa naglarna. Man måste ju vara sitt allra snyggaste när det nya året kommer ;) sen så är det nog påtiden att jag färgar håret ^^, hihi


Torsdag

Så nu tar jag min sjuka kropp, som håller på att bryta ihop totalt! Och far och jobbar till 15.00Sen blir det att handla för imorgon, gå på sys och byta en grej på äckellindex, hem och börja fixa kläderna för morgondagen!

Vad fan händer?

Alltså, vad fan lyssnar jag på? Alltså, jag är så glad så jag lyssnar bara på jävla skit musik, som jag egentligen tycker!? Men nu älskar jag det, står och dansar för fullt all the time lixom! Helt sick! Kanske har blivit omvänd? HAHAHAHHA!

I love the way you grind with that booty on me
Shorty you a dime why you looking lonely
We'll buy antoher round and it's all on me
As long as I'm around put it down on me
Just put i down on me
Down down on me
Don't throw it off the mound
Show me how its gonna be
Girl all I really want is you down on me
Put i down on me

Men men, just nu lyssnar jag jävligt mycket på niggha musik ;) men fuck rhianna (stavas hennes namn så?) hon suuuuuuuuuuuuuuuuuger!

Oh-oh baby wnat som more baby?
I love the way you do it cuz' you do it so crazy
I'm countin down' so turn around
5,4,3,2,1 now make that boty go

Cecilia is shaaaking her boooty!

Min utländska stalker...

var på mitt arbete idag, jag höll på att dö! Jag sprang därifrån och alla mina arbetskollegor kollade konstigt på mig...

Klädkatastrof!

Jag har då beställt en klänning som jag hade tänkt ha på nyår, och eftersom den inte har kommit ännu så börjar paniken innuti mig blir allt större! Så idag så insåg jag då att jag var tvungen att ha en backup!

Så jag gick och köpte mig paljetter och lite grejjor, så jag ska nu försöka klippa, klistra, sy och få ihop någonting! hahaha, wish me luck bitches! ;)

Och om klänningen skulle komma mot förmodan i morgon så kommer jag nog att skicka tillbaka den! Fy fan för långa levereanstider, jk! Det äcklar mig!

Men, nu har jag panik i magen och vet inte om jag kommer lyckas med allting. Men jag är ju awesome så det kommer nog bli awesome ;) får jag säga så?

Men nu ser jag typ ut så här:


Måndag, tisdag, onsdag? torsdag fredag =nyår?

Om det nu var tisdag igår så är det ju logiskt att det är onsdag idag. eller hur? Men som sagt så vet jag inte om det var tisdag igår, jag bara tror så egentligen antar jag att det är onsdag idag.

Men iallfall så har jag "hard work work" idag. Vet inte om det var så där jätte mycket "hard" work. Började dagen med att sitta 10min i kassan, sen ut på golvet och bara typ.. gå.. haha gjorde självklart lite nytta men inte var det mycket (A) Stod och tjuvlyssnade när chefen skällde på nå kunder och spred budskapet vidare bland mina arbetskollegor, hehe!
Sen så satte jag mig i kassa, kastade ut Matilda därifrån innan hon skulle gå... hahahha, sen satt jag där och blinkade med ögonen till Mathias om att jag skulle få sitta hans tid också, haha. Det var inte han emot muwhhehehe!
Sen blev det chirre till middag, nomnomnom hälsosamma klubben här va?;) Sen var det kassa dem sista två timmarna (hahah jag skreeev dagarna hahhaa) och det hände faktist inte allt så mycket.

Hahha nu vet ni hur min värda jobbdag var ;)


Mr Mo - Mahna Mahna


jag är på så äckligt bra humör

jag sitter och dansar i sängen och sjunger Mahna Mahna!!! hihihihih awwwiiii, tur att ingen ser mig

Hemma!!!

Nu är jag hemma efter att ha spenderat kvällen med Fröken Svanberg :) det var så länge sen vi umgicks och vi bara mös på och såg film och snackade, åt och åt lite till... Hahah, ovanligt va? ;) hahaha

Jag hann sola iallfall, men inte i 30min, bara i 15min :( men tar igen det imorgon, oho yeah baby!

Tisdag

Jag tror att det är tisdag idag. Tror, är inte säker! Men iallfall så jobbade jag 9 -15 idag och efter de drog jag till Stina och planerade lite käääk, så bäst för henne att hon är frisk på fredag. Annar JÄVLAR! ;)

Annars har jag sovit ätit sovit och tror att JAG håller på att bli sjuk. Men nu skall jag icket känna efter för mycket! Men nu ska jag duscha och raka mina ludna ben för jag har tänkt mig fara och sola och sedan skall jag hämta upp en Fröken Svanberg och fara till henne och spendera lite kvalitetstid! Om jag nu hinner sola innan :O Bäst jag börjar göra allting jag ska nu då!

TJARRÅ! ♥


Oho Iii Aaa hihi

Jag har aldrig påstått att jag är snäll och godhjärtatad! Så jag ska inte påstå... Att jag för en sekund tyckte synd om dig då fick höra de. Ärligt talat... Jag började gapskratta!!!

"Hon är inget mer än ett tidsfördriv... Ett lätt knull"

Hahahahha jag dör... Att du inte fattar de... Shit alltså! Jag skrattar satt jag gråter! :') Och jag är bara... Så jävla glad att jag inte är du! HAHAHAHAHHAHAHAAHAHA

Och du tror att han älskar dig lika mycket som du påstår att du älskar han... Höhö jo tjeeeeena!

just saying lixom

Anne Lie Rydé - Som en karl


I likie likie

Damn he's hot, freking fine... Damn!(Nästan så man börjar kallsvettas! Och jag kan ju säga så här! Ingen har en blekaste aning om vem det här handlar om, tänkte för er som tror sig veta så kan jag säga: FEL FEL FEL! hihihiihihhi)

Inte helt okej

För att börja inlägget så här. Jag ÄLSKAR julmust. Jag älskar det så mycket att det blir ohälsosamt. Jag har just suttit och räknat ut hur mycket julmust jag har druckigt så här vid juletid. Okej, sen december började. Visst sa jag att älskade julmust?Alltså, det är det bästa med julen! JULMUST! Justja till det jag skulle komma till... Vid juletid och så där så är det ju ganska mycket rabatt på julmust och det är ju inte speciellt dyrt och sen alla dessa små 33cl. Hujj usch nomnomnomnom.

Aja iallfall, ska komma till saken, som jag egentligen inte bör säga! Men...

Jag har druckigt ungefär 50L julmust sen 1 december...
Jag har iprincp druckigt 2L julmust per dag!
Hälsomsamma Cecilia!
Visst sa jag att jag ÄLSKAR julmust?

Jag känner mig som världens fetaste kvinna...


(Hennes händer ser ut som krabbklor)


Mina vänner...

Alltså min riktiga vänner, inte ni "jagläserdinbloggförIgotnolifesomtaråtsigavalltmansäger" vänner.
Jag tycker att ni suger på att uppdatera era bloggar... Det är lixom era bloggar jag läser... MEN JAG VILL GÄRNA LÄSA NÅ NYTT NÅGON GÅNG!!!!! OKEJ!?

Spöke i bilen?

Hahah, just de!

Nämen jag har ju glömt att skriva detta...

I lördags jobbade jag ju på Farmen, wow!! nää?? gjorde jag? hahha, men iallfall så skulle jag ju fara tidigare dit för Linda skulle åka med mig, men då ringde min mor 20.10 och dom behövde en grej ute i skogen så jag skjutsade Linda och sedan for jag dit dem var. 

Men det hela började när jag var i rödljusen i stan innan jag hämtat Linda. Då börjar sensorerna i bilen att pipa, och det visade utslag framme. Jag tänkte inte nå mer på det, utan tänkte att det kanske hade kommit nå snö eller nå... Det är ju faktist vinter.
Men när jag väntar på att hon ska komma ut så går jag ut och kollar om det är nå, ingenting och sen stänger jag då av sensorerna och skjutsar kvinnan till farmen och sen börjar jag bege mig mot skogen. Provade he på sensorerna och det gick ypperligt bra, tills jag kom till en av rondellerna, då börjar det tjuta och det visar utslag, fram, bak och sidorna. Jag står mitt på vägen och det finns inte en chans i helvete att jag skulle kunna köra på nå jävla vänser satt det tjuter från alla sider, fram, bak, höger, vänstar. Inte en chans! Men men, släppte det och innan nästa rondell som bara är några meter ifrån så immar hela bilen igen. Hela! På en sekund! HEL BILEN! Det är en stor bil! Men då tänkte jag att det bara var pga vädret. Men det var ju inge dimma på vägen just där?
Anyways, så fortsätter jag och kör och tycker att det blir jätte varmt så jag sänker värmen på båda sidorna till 17, vilket jag brukar ha på för jag gillar kyla! Sen så ska jag byta låt och det går jätte segt då man just har ändrat temeraturen, men det var ju inte direkt efter jag har sänkt. Så jag tittar på instrumentbrädan och ser hur den högra sidan höjs till 20. Den höjs till 20!??!?! Så jag sänker den och tänker inge mer på de. Ska byta låt igen och samma sak, fast nu ändras värmen 20 på MIN SIDA!?
Försöker att inte tänka penny dreadfull tankar och struntar i det och höjer musik och lyssnar på glad musik, var ligger landet där man böjer banenerna typ! Sen så sänks musiken, och jag höjjer och den sänks och jag höjjer. Sen slutade det och efter ett tag immar bilen igen igen! Och då börjar sensorerna för säterna att lysa och bilen att låta. Vi har sensorer både fram och bak. Det var först sätet fram som visdades att det inte var bältat, sen mitten bak, vänster bak, fram, höger bak, mitten. Jag kan säga att jag hade ont i magen då!
Sen när jag svänger av från vägen, så står det en lampa vid vägen där jag ska in, den lyser alltid, och jag ser att den lyser, och sen slocknar den. Och när jag svängt av till nästa väg ser jag i backspegeln att den börjar lysa.
Sen var jag framme och sprang in med sakerna och hade ont i magen när jag gick till bilen. Sen börjar jag köra och samma sak med lampan... Men det var de enda som var på vägen tillbaka till Farmen. Hujj usch fu blääääää!


Ibland

Funderar jag hur jag kan andas påjobbet... och vart midian tar vägen. Det andra är ju faktist helt okej! hahaha Men men, men brösten under hakan satt man inte ens ser trappstegen nedanför sig så kan det ibland innebära problem! hahahaha

mun orgasm


Hujj, jobbigt

Måste fixa lite saker som jag ska skicka tillbaka, hujj så jobbigt!!! Off! Men anyways så vet jag inte vad jag ska ha på nyår!!!!!!! INTE OKEJ!!!!

:)

Nu är julafton över, men tydligen inte julen. Men iallfall så är året snart slut, som jag har nämt flera gånger tidigare. Och 2011 kommer bli ett bra år!

Det känns också bra, att jag just nu bara har person omkring mig som gör mig glad och får mig att njuta av livet. Inga livsugande och energisugande människor i min närhet! Några nya vänner och några gammla vänner som jag har fått upp kontakten med och självklart, inte att förglömma dom jag umgås med hela tiden med. Det känns jätte bra och allting är som det egentligen ska vara.

Jag har nog inte varit så här nöjd på väldigt länge och det känns helt underbart! Jag kan nog påstå, helt ärligt... Att jag älskar mitt liv just nu!

Känns skönt att bara ha människor man känner och som känner ensjälv och inte vänner som man känner men som inte känner en. Har haft påtok för många sådana människor i min närhet, men nu är det slut på det! Jag vill bara vara med dem som får mig att må bra och förhoppningsvis får jag dem att må bra!

Jag menar jag har vänner som jag bryr mig om och som bryr sig om mig, varför ska jag bry mig om någon som bara bryr sig om sig själv och strutnar i alla andra? Varför? Jag mår ju inte bra av det själv så varför ska jag vara med dem?

Men somsagt, nu har jag person i min omgivning som jag vill vara med och jag är nöjd med de!

God morgon

Nu har jag vaknat, ätit och klivit upp! Känner mig som en människa nu!

Jobbade ju på farmen igår, stod i garderoben hela kvällen, aldrig igen hela kvällen! Finns inte ens på världskartan! Nej hujj, aldrig mer! Men jag och Jasmimne var busiga och sprang ut på raster och satt och drack vatten, höhö i smyg! Men sen vart det ju även kaos! Galjarna tog slut! SHIT ALLTSÅ! Så då fick jag komma på en lösning, för ingen annan gjorde de lixom! Så jag sprang ner och hämtade 100 gula och 75 gröna galjar. Shit alltså jaa. Hujj men nej! Nästa gång ska jag inte stå i garderoben hela kvällen på en festkväll!

Nåväl, vad händer idag då? Det var nog mer än vad jag visste! Kanske drar och solar en sväng ;) Fick ju sjukt bra dricks igår ;)

Färdiiii!!!


Ojj

Ska nog inte glöma min telefon hemma igen, 25missade samtal och 7 sms, hahahahah bra jobbat Cecilia bra jobbat ;)

Det blir iallfall att åka lite tidigare till jobbet för Linda ska åka med, hon börjar en halvtimme tidigare än mig så jag får vara där en timme extra, men det blir nog bra, har ju lixom inget annat för mig så!

Aja, ska sminka mig och spela lite gh tills dess :)

Sista referensen till si

SKRIVS IDAG! LYCKLIGA JAG! så i veckan så ska jag ringa och försöka få mitt möte tidigare, så kanske blir en tripp till Umeå om allting inte går precis som jag vill... hahah hoppas dock på att hon i min stad kan tidigare eller att hon i Luleå kan, men måste jag så drar jag fan till UMEÅ och har mitt satans möte, för längtar jag typ så jag spricker!!! :D

25 december

Idag är det dagen efter Julafton, vilket innebär hemvändar fest på farmen. Årets bästa fest kväll!!! Och SJÄLVKLART jobbar jag! Ahaa shit gud, pleas kill me! Och sen att mina handleder fortfarande fittar sig och jag kan knappt använda min vänstra... Och jag ska JOBBA idag, främst i garderoben, INTE OKEJ! Jag vill dels inte vara i den koatiska garderoben. Hujja, men men, det är PENGAR och jag ÄLSKAR PENGAR! Hehe

Anyways, jag är trött, sliten och självmordsbenägen typ! Hahah, eller? Varför skulle jag vara självmordsbenägen? I LOVE LIFE! Men trött är jag!


Humm

Humm tänka sig, i morgon är det typ 6 år sen tsunamin var i Indonesien, hur många kommer egentligen ihåg det? Den 26 december 2004, inte är det många, folk vet att det har hänt, någong gång vid jul får några år sen. Tycker faktist det är ganska tragiskt ändå, samma med 9/11, hur många kommer ihåg att det var 2001? Skulle kunna rabbla på om det här men jag vet att ingen egetnligen bryr sig, inte ens jag!

Så.. varför publicerar jag det här då?

God morgon God morgon

Rena och fina gaddar måste man ju ha!


Så var julen över

lika fort som den kom. Eller kom den ens? That's the big question!

Anyways, så har alla farit härifrån och det är bara familjen nu, myyys! Jag sitter med min drawing board, hunden tuggar på benet, katten äter räkor, bror sitter i soffan och brevid sig har han sin kvinna. Mor och far sitter vid bordet och vi tittar på Harry! hihihih

Sitter nu och klurar om jag ska beställa löshår eller ej, åhåå ångest! Fatta awesome det skulle vara till nyår! Men men... Ska ju faktist köpa en icurl imorgon så bestämmer mig nog efter jag har provat den :)

Just nu käner jag mig så här


Humm, fick jag det jag ville ha i julis?

Kan jag nog påstå, he... he... Förutom fett med löshår och en icurl! Men jag kan inte få allt här i världen! eller? Ne just de, därför kommer jag att köpa de sen när min feta lön kommer ;)

Men jag vad har jag då fått i julisar? Jo, jag fick min drawing board som jag ville ha, min externa hårddisk, min rosa matta och present kort på resia jag kan nog säga att jag är nöjd!

Anywas, tycker att julen kan vara över nu och just saying! Ofta man inte visar mupparnas julsaga på jul lixom!


I'm dark

Dricker julmust med mössa på, inomhus. MWUEHHEHE!ÄHÄ FUCK THIS, ska till Stina på kvälls häng! TJARRÅ!


Litelångsökt

Eftersom ingenting vill funka så måste jag fara ner på min fars föetag för att skriva ut mina pappren och sen fara till skolan med dem, vilket ligger iprincip där jag bor! Onödig körning och är det bara jag som tänker på växthuseffekten? Uppenbarligen. Anyways, bara för att jag måste göra allt detta hinner inte jag äta eller kolla på skor innan jag börjar jobba och jag blir faktist ypperligt arg!

Ska skaffa en domän

yeah, ska göra en egen sida, inte vi fucking blogg.se

jag tänkter inte ha nå jävla skit fucking äckel reklam för använda kläder, ÅHÅ ALDRIG!He blir it! Ska bara ta mig ork att kira de lixom!

Allting är så fint och skönt

tills man ska kliva upp ur sängen... Speciellt om man bor i ett grönt hus i skogen. Jo för här kan ingenting någons vara som det ska, utan allting ska alltid vara precis tvärt emot vad det egentligen är.

Tänkte ha HP maraton ikväll


Men det bajsade sig totalt när jag insåg att jag bara har filmerna på DVD och inte på datorn, då jag inte har en DVD på mitt rum, eller jo... Men inte ikopplad... Usch fy blä!Skulle ju dock kunna se via datorn, men det ids jag inte... haha måst eju först leta alla filmerna fyy vad jobbigt.. Tänkter inte röra mig från sängen försten dom säger att det är dags att klämma en burgare... Om jag nu inte får den serverad på sängs villsäga ;)

Så... Efter att observerat mina filmer på min dator så inser jag att jag har fått hem Prinsessa, en film som min sambo Matilda ville att jag skulle ta hem då vi fortfarande bodde i Piteå... Hehehe, det har lixom kommet hem för nån vecka sen, bra va? Så jag funderar på att glo på den...


Jag är inte lat, jag kallar det motivationsbrist.

Har massa saker jag borde göra, köpa en julklapp och städa. Men eftersom inte ens vuxna kan göra vissa saker så ser jag det som att jag egetnligen inte behöver göra de.... Så jag har 0 motivation till att ens röra mig ur sängen så länge det inte gäller jobb!!!


Skippa solsystemet för jag är en stjärna!


my precious


För söt för att vara gangster


höhö


Less

åhå hur jävla svårt ska det vara? vad är det dom inte förstår? jag har varit och hjäpt i flera veckor nu och dem verkar inte ens kunna lägga ner fem minuter. Fan vad jag blir irriterad. Helt jävla waist of time lixom!

Ehm... Okej?

Visst ser vi skillnad på volym och platthuvud.

Jag skriver på fejjan att jag tycker synd om dem som inte har en plattång! För helt ärligt så gör jag de! Och då skriver en av mina kloka vänner : synd att man sprar pengar genom att ha naturligt platt hår, haha :)

Jojo, visst... men sist jag kollade hade jag spikrakt hår? Det finns så mycket man kan göra och då påpekade jag volym och att jag tvivlade att hon hade det naturligt och det säger hon: jajomen. till och med de :)

Hahhaha, jag höll på att dö och sket i att svara på de, just för att... Det skulle bli så taskigt... För jag tror faktist... helt ärligt... att jag inte känner någon som har lika platt och tråkigt hår som hon.

Jag har spikrakt hår, hon har platt. Skillnad.

Självklart är det jättefint när hon fixar de, men utan att ha stylat håret... MJA!? Hahah, hon borde faktist vara en sånn som älskar plattisen!!!


Innan farmen


Störst hår vinner, jag vann!

Höhöhöhö

Jag har fortfarande ont i min fötter, inte okej! Och vad tusan hände med handleden? ahahahhahahahaha

Personalfest på farmen

Cha cha alla!!!

För det första...

Att gå i dessa:I 6 timmar är fan inte okej! Min fötter gör så ont att jag vill gråta, men nog blev folk gode imponerad ( eller inpregnderad, höhö)

Men det har varit en awesome kväll, gratis dricka, awesome folk och tjuren! KLARADE TILL 8AN, sen hoppade jag av, hahahaha. Jag tänkte inte ens försöka mig på 9an! höhö

Sen så hade vi tävlingar och det var olika lag, jag var i lag blå, som OFC VANN!!!! WÖÖÖÖÖ!
Heheh


Försöker visa mitt blåa neonarmband... ha... ha...

Nä fuck this, varför bloggar jag ens? jag är för full för det här och ska upp och jobba, börja 09.00 HAHAHAHAHAHAHA FAN VA KYYYL!

Anyways, det har varit en awesome kväll :) Sov gottnote to me: halsbandet ligger på hyllan ovanför sängen!

Glad av att handla julklappar?

Nja, det kan jag nog inte påstå att jag blir, snarare deprimerad... Hahah, bra va? ;)

Aja, anyways så när jag var inne på en affär så hittade jag en sak som jag inte kunde motstå att köpa! Eller ja, det blev två! Så nu ska jag sätta mig och leta en awesome sak och sen göra en sak/två ska till mina älsklingar som inte bor här, hihi hoppas dom blir klad :)

Och sättet jag gillar att handla, det är sättet framför datorn, så jag har även just klickat hem lite julisar...

Söndag

Nu är det söndag, 4 advent. Så julen är snart här... Åhå vad det är många som längtar, tyvärr jag jag inte en av dem. Men iallfall så ska jag ut i kylan och köpa lite julisar och lite saker åt mig själv, hårrullar.. höhö måste ju ha nice lockar på p.festen ikväll ;)

Juste de, jag ska på personalfest ikväll och det kommer bli legendary!

:)


Vi klarar inte av att vara ifrån varandra en längre stund

som att vara i na förhållande eller nå, hahahaha


Höjden av tröghet

Vi pratade om lampor när vi åt. Jag hatar lågenergilamporna och sen sa min mamma till min pappa att lamporna inte går lika ofta... Och då säger jag att två lampor i hallen gick samma dag, och då fattar dom inte vilken hall och säger att det inte är lågenergilampor där. Vilket det är. Så försöker jag förklara vilken hall det är jag menar, jag menar det är iprincip en hall som går på två ställen. Jävla ljushuvud!
Så pekar jag och säger vart och då säger dom att det är den andra delen av hallen som lamporna gick i, men NAE! Sen höjer jag rösten pekar och säger en gång till att två lampor har gått i hallen och då säger puckot att jag inte behöver skrika... MEN OM LJUSHUVUDET KANSKE FATTA VAD MAN SÄGER PÅ REN JÄVLA SVENSKA SKULLE  JAG KANSKE INTE BEHÖVA HÖJA RÖSTEN!!!

Åhåå jag blir så irriterad, ibland ber jag till gud om att jag är adopterad!!!


Blir rädd

Varje gång jag ska duscha och går förbi spegeln så ser jag nå svart på min kropp... Jag blir lika rädd varje gång och jag stelnar till och vrider huvudet och då ser jag att det är min tatuering... Shit alltså, jag tycker jag borde vara van att se skiten, men hur ofta tittar jag mig på reveben lixom?


I see u!!!


Torsdag

Torsden hände det fan inte mycket under dagen, shit alltså... Höhö, när klev Cecilia upp ur sängen? Tji när hon skulle äta, men hon var nog tillbaka rätt snabbt ;) Hahahaha

Sen där på kvällen hjälpte jag min far att skotta gården, det var rätt mycket snö som hade kommit (kul att det behövs göras idag igen!) sen for jag till stina och skulle spela in min video ;) höhöhöhöhö

När jag var på coop, btw, så gillar jag att dom hade skrivit upp mig på kassaschemat, och jag JOBBA inte ens, höhöhöhihlhööö!

Lisse och Hugo i B-town

Helt förjäves var ju självklart inte onsdagen, Lisse och Hugo kom ju hit! Uppskattas ordenligt!

Vi for på roadtrip genom B-town och jag tror jag visade iprincip hela B-town. Hahah :) Sen snackade vi lite skit och spelade gh, och självklart spelade vi två på en gh gitarr, höhö det gick riktigt bra för oss ;) eller? Haha Men det var kul och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan dom kommer på besök igen :)

Gusse fick ju även en homie, hehe, men han är ju inte van att få dissen av en hund om han sitter still, snoooooooopet gusse, snoooopet! hahahaha, det var jävligt kul å se!


Onsdag, en sorgens dag

I onsdags så var det sista dagen på skolan med mina kyckling ungar, jag bjöd på fika och vi hade kram kalas, åhåå vad jag saknar dem :( vem hade trott? Inte jag iallfall -.-

Men det har varit så kul att vara där, pysslat och gjort massa roliga saker, lekt i snön... Jag älskar att leka i snöns, och ärligt talat... Hur många av mina kompisar gör de? Humm....

Men men, nu är det slut :(

Heido kycklingungar

Jul?

Tror faktist att jag aldrig kommer längta till julafton, jag hoppas jag får jobba på jul iår. Det skulle vara awesome. Jag hatar inprincip jul, speciellt då halva släkten är så fattiga (inte nu jag!) satt dom inte ens kan köpa julklappar, lixom? So fucking what? Är det jul så är det jul, och på jul så ska jag ha julklappar... Men... NAE!

Fast det är ju alltid lika kul då jag alltid får det  jag vill, men min cuz inte får det hon, höhö. För dom är FATTIGA! HAHAHAHHAAHAHAHAH, men det är ju dock också pga det som har förstört julen för mig.

För nått år sen skulle vi köpa en julklapp för en hunka till alla, sen vart det en för en hunka var som vi sen skulle lotta ut. bittrare och bittrare för varje år. Men sen är botten nådd då vi ska köpa trisslotter... OCH DELA UT! Helt seriöst... Dock var jag den enda som van... HAHAHHAHA

Jag sa till min mor och far att om dom ska ha trisslotter iår, om det kommer en inärheten av mig (om det nu inte är den man får av mormor varje jul) så tänker jag inte vara hemma under jul. Då far jag och bor på hotell.

Jag kan nästan säga... Jag hatar julen.


adopterad?

Är jag adopterad? Ibland undrar jag... Tror jag har en äckligt rik familj i Finland som jag kommer ärva en massa pengar ifrån då dom dör... Typ... imorgon?

Men... Ibland förstår jag faktist inte hur min familj tänker, och tror att en grej räcker till... hur många då? humm. IDIOT!

Kul att man försöker komma in i julstämmmmning här, med julmusik och pepparkakslukt, men det är inte meningen.

Shit, haha alltså va?

Wow, nu är det så här att innan jag började med CC och USA så hade jag planer att fara och resa, men hade inte riktigt någon att resa med och jag ville ju inte resa själv. Så jag hittade ett företag som höll på med diverse saker och skrev in mig och jag har då fått ett mejl angende att fara till Australien från en kille.Helt WUNDERBART!!!! Åhåå funderar på att skita i USA och dra ;) SKOJJA! hahaha, men det är precis dessa saker jag vill göra... Men nu när jag vet att sidan faktist FUNKAR, som jag TVIVLADE på så har jag någonting att se fram emot när jag kommer hem :)

Thumbs up

maten var god, smakade skinksallad med dressing.

Hej!!!

Nu ska jag äta, berättar sen hur det smaka!


Slutet närmar sig

Och känslorna är sjukt blandade, jag vill så gärna att det nya året ska komma, helst igår! Men en del av mig vill att ingenting ska förändras. Att allt ska vara som igår! Inte morgondagen. Även fast det är morgondagen jag hela tiden längtar efter.

Jag är rädd för allting jag kommer missa när jag är borta, att folk glömmer mig? Men... Haha, när man väl lärt känna mig, hur fan kan man glömma mig? ;)

Så jag hoppas att alla mina kära underbara vänner har skype nästa år ;) *peeek*

Min ansökan närmar sig sitt slut, jag har sista dagen på praktiken på onsdag och innan veckans slut har jag skickat iväg den, fatta... Det är värklighet nu, inte bara min fantasi, min illusion om att jag ska göra någonting jag egentligen inte tänkt igenom. Nu är det påväg att hända.

Men det gör mig även ledssen, att nästa år kommer ingeting att vara sig likt, jag kommer få ett nytt liv och inte träffa min familj eller vänner på ett helt år! Framförallt min älskling (gusse). Shit alltså, ångest. Jag kommer säga hej då till allting, min trygghet!?

Men det är ju det jag vill, och jag fick det klart för mig att jag ska iväg. Det beslutet tog jag lördag. Jag ska hur mycket jag än kommer sakna allting, vad jag än gå miste om. Men fatta sakerna jag kommer uppleva och skiten jag missar här hemma i Sverige!

Men iallfall, det är ett stort steg, och ibland går tiden förfort.Jag vill ta mig härifrån
Vill sväva som fågeln, fri bland moln.


Min arm...

Min arm är... ja hur ska jag säga det här för att det inte ska låta hemskar än vad det är!?

Men min arm... Den är infekterad... Inte nu amuptera-infekterad, utan att jag tycker synd om mig för att jag kommer få ett fult jävla emo ärr och det groteskt rött, varar och det gör ont bara jag håller i en dricka, infekterad.

Så för att jag ska tycka änu mer synd om mig så tycker jag att jag ska ha en fin lapp under ett bandage och tycker synd om mig själv.

Men... Det gör fett ont, och det är infekterat. Men jag kanske känner efter lite väl mycket ;)
Och det kan hända att jag känner efter liiite väl mycket pga situationen som det blev till... Haha, men men...

just saying

för att citera

"lyckad till en början iaf, sen spåra det ur litegrann men sånt som händer,tyvärr."

Nej, det där var inget "sånt som händer,tyvärr" ögonblick!


Shcoooo


Less, besviken och arg.
Min arm är helt fuckt up!
Jag är så sjukt less...
Men jag är glad iallfall.
Jag är ju inte hon!

Finns inga ord

Det finns inga ord som beskriver hur besviken jag är på dig.
Finns inte en fras som kan komma i närheten.
För mig finns du inte längre!

För att vara så jävla hård och tuff då ger dig på dom som du anser vara svagare, men då jag kommer in i bilden så darrar du som en liten jävla bisamråtta och HOTAR mig, seriöst? HOTAR? Står och säger att du ska slå mig om jag inte tar bort min hand, och då jag säger slå... Så gör du inte de. Jälva nolla. Dina ord är lika tomma som din själ!

Det enda jag ville, det var att veta varför Jennifer hade blivit ledssen, och då ska du börja fitta dig? Shit alltså, och du märkte ju att det var så läget var, då det var försent. Dörren för dig var stängd och du var inte längre välkommen!

Jag kommer aldrig kunna ta dig som den jag gjort förut, för nu är du ingenting och vägen är huvvens lång.

Överaskningsfest för Jennifer


Min bästa vän


Fredag och Julbord

Tjarrå


Hujj

ojjojj, vad jag är trött allthetime, engergidrycksmissbrukare mer än vanligt, jo jag vet! shit alltså... 4 timmars sömn varje natt, kan kan dock inte sova mer? alltså va? Praktik, jobb, praktik, jobb, PRAKTIK, JOBB, PRAKTIK!
Imorse for jag ju på min praktik som vanligt, sen ringer dom från farmen och behöver folk i köket, I need cash! Så bye bye skolan, hej farmen och 1700 ägg som ska delas och 40liter glass som ska bli bollar. Shit alltså.. Jag är helt slut... Men jag är glad iallfall...

Cecilia ska hämta ut ett paket

som hon antar är böcker böcker böcker skivor skivor skivor. För det är bestämt, Cecilia ska börja plugga!!!


WOOOP WOOOP I GOT MY MAAAAAN BOOOOBS!

Har defentivit inget att göra med inlägget!

När jag kom hem och glodde på min säng blev jag överlycklig, MIN KAVAJ HAR KOMMMMIT!
Och två andra saker, tex: EN FJORTIS MÖSSA BAD HAIR DAY! WÖÖÖÖÖÖ! hehe, jag kunde inte låta bli -.-

Noice - Du lever bara en gång


bara satt ni inte glömmer moi ;)


Ojjojj

Hujj, nu är det jävlart mycket här alltså...  Och slutet närmar sig, massa planer, snart jul, jobb jobb jobb och sen kanske jag ska hinna med en sväng till sthlm och hälsa på carro och sen nyår. HUR FAN SKA JAG HINNA ALLT?

Just saying

829 ord, 95% klar, 68 timmar kvar på skolan... En film att fixa och ett möte... Sen är jag redo. Shit det börjar bli värklighet nu!


pepole no life


Om man alltid var så här smäck skulle livet vara bra ;)


Piteå i mitt hjärta

Jag for till Lisse igår, där vid 21.00 for jag och tankade bilen och sen drog jag via Älvsbyn. Och tror ni inte att jag lyckas hamna baki na jävla POLIS hela vägen till ÄLVSBYN? Seriöst? DRA EN GRÄNS, och i rondellen i Älvsbyn så svängde dom ofc mot Piteå. Men då tänkte jag FINE! Jag tar andra vägen och tror ni inte att jag möte polisen efter denna jävla skogsväg? SHIT ALLTSÅ!

OCH SATANS VAD KALLT VAD KALLT DET VAR I PITEÅ OCH ÄLVSBYN! 

Sen så flög tiden iväg hos Lisse, det var kyyyl :) hihiihihihhihihhiihihihih


Jobbelijobbelijobb

Under torsdagen fick jag ett samtal och det slutade med att jag skulle jobba fredag kväll, vilket innebär att jag började 17.15. Humm. men vänta nu? Har inte jag praktik så där till 16.30? Woot? Aja, fick gå en halvtimme tidigare, 16.00! WIOHO!

Så väl hemma, duscha, klä mig, föna håret, äta, våga håret, sminka mig, hitta nycklarna, packa ner mascaran, parfym springa in i bilen och inte köra så lagligt till wetsern farm. Kom i tid precis! WÖÖÖÖÖ!

Upp och byta om, hitta en korsett som passa, det fanns två, FÖRSMÅ!! Humpfzzqqwxchh! Aja, fick hjälp med den och dom två sista hålen fick inget snöre. Sen insåg jag och Pernilla att jag hade RÖDA SKOR! VIlket inte är helt okej, så upp och hitta en längre kjol. Vilket jag inte gjorde. Så jag hade då tagit av korsetten helt i onödan, vilket man måste göra för att få på sig en kjol. Så på med allting igen och sen fick Sara hjälpa mig med korsetten, hon var icket lika vänlig som alla andra haver varigt mot mi. Hon tyckte typ: ÅHÅÅ VAD KUL, NU DRÄPER VI HON! Jag har nog aldrig haft en så smäck midja. Det gör ont att vakna på morgonen och inse att den är borta.

Och min fötter jag fick ju ta ett par andra skor som inte var formade som min fötter, för jag går skevt med mina fötter och inte på hela foten. Vilket innebar att jag fick gå som vanligt folk igår, och nu har jag jätte ont i mina fötter :(

Min dödsdom

Jag har ju varit så fint sjuk här ett tag, så jag har bara legat död i min säng typ all the time! Förutom då jag for till Stina då. Höhö.

Sen har jag ju hållt på att peta på min ansökan och jag har börjat med brevet och är snart klar. Snart ska jag även spela in en film till ansökan :) höhö.

Men i onsdags var jag back in school och barnen hade saknat mig.. aaaawi! höhö. och på torsdagen var vi och såg den sjungande julgranen. Ingenting i mitt tycke men dom var väl.. bra...

På torsdagen vart det panik att dra till stan och köpa lite smink, leggins och hårklämmor. Shit duuude! Höhö, men men. Nu har jag de iallfall :)

Har även fett med träningsverk av att ha sprungit omrking och lekt med barnen på skolan, duuude... Inte okej med uggs!


Gö´morning

Pigg och glad? Det är då fan inte jag. Huwa! Man måste lära siga tt dra en gräns. Vad gör jag just  nu?? Leke ZÅmbI! WÖÖÖÖÖÖ!Ska ta en upptade, eller typ 7? höhö

91%


RSS 2.0