Varför är folk så tröga?

Om nu alla tror på denna skit och ska skämta om den (vilket är den delen jag stör mig mest på) så kan dom ju iallfall tro och skämta på det Harold Camping säger och inte det ni fått för er att han säger? För IDAG enligt Harold Camping är det DOMEDAGEN, inte jordens undergång. STIUPD FUCKS! "Domedagen är tanken på en slutgiltig dom". Öhöö?! Medans Jordens undergång är "Jordens undergång" vilket han klart och tydligt säger är i OKTOBER!

Idioter, jag blir bara så irriterad då alla håller på och skämtar om att det är idag, är det ens roligt? Nej! Hade det varit roligt om det hade varit idag han sa att det var jordens undergång? Nej men då hade det ju varit efter de som han säger.

Åhåå, ska folk yttra sig. LÄS!

Kommentarer
Postat av: Ramona

Hehehehhehe.. Klart man driver om det eftersom det garanterat inte kommer hända. Och om det är idag eller om några månader sprollar. Med tanke på att det mest troligt aldrig kommer hända, som sagt. Han är bara en gammal gube som vill hinna bli känd innan han dör, han har dödsångest, för hur gammal är han lixom 100 år typ :P

2011-05-21 @ 12:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0