Cecilias Crustadsmet



Eftersom jag använder alpnaerings kryddor så har dom mer smak, så ni kan ta en till tsk och självklart kryddas det efter smak också! Hittar ni ingen havsörtsalt så går vanligt örtsalt bra, men ta då bara hälften!

Så här gör du:

  1. Du skalar räkorna, skär räkorna i tre delar och laxen
    i lagomt små bitar och her dom i en skål.
  2. Du her i creme fraicen och rör om.
  3. Du blandar i kryddorna, rör om, smakar av.
  4. Du her skålen i kylen i ca 20 min
  5. Fördelar smeten i crustaderna och äter upp om det blir
    över nå smet. Amnomnomnom
  6. Redo att serveras!

Självklart behöver du crustader också! Men det antar jag att du förstod! Och tänk på att du gör dom klara några minuter innan dom ska serveras, annars kan dom bli mjuka och då är dom inte lika goda!



Svårt va? :D Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0