Saknar dig


planerad kidnappning!


Imorgon är det en planerad kidnappning! Neeee men jag ska ta och busa med henne imorgon, vet inte riktigt ännu vad jag ska hitta på för bus men det är vad jag kommer att göra imorgon på dagen iallfall :) hihi

UUUUUUUUUUSCH


Helg?



Min bror har varit i stan i helgen och har varit och hjälpt Peter och Frida i deras stuga, vilket har resulterat med att jag också varit där när jag inte jobbat. Men, jag och min bror hittade ett råttbo på ett av ställerna som dom skulle gräva på. Det gjorde ont i mitt hjärta, även fast dom växer upp till att bli skadedjur så är dom ju bara bäbisar just nu :(



En groda senare så tänkte jag inte mer på dom, eller ja.. Försökte intala mig själv de iallfall. He.. He... Men annar i helgen så förutom att vara i Peters och Fridas stuga med min bror så har jag varit med Jennifer och Frida, vi hade grillmys hos mig igår. Så längesen och det var myyyys :) Vi hade med oss Nicola också och Gusse gjorde oss också sällskap ett tag. Mys mys myyyyys!!!


Blåmärken!?


Jag har alltid mysko blåmärken och jag funderar på varför jag har dom... Jag menar, hade det varit efter en helg med alkohol inblandat så hade jag inte funderat, men efter jobb jobb och åter jobb... Vart fan kommer dom ifrån och hur lyckas man få det på underarmen?

Cecilia das bitch?

Jag stod utanför Fridas lägenhetshus med bilen på tomgång och vi höll på med barnstolen och få in Nicola i bilen så går det förbi en satkärring... Dialogen gick som så:

Satkärring: Varför måste du ha bilen på tomgång?
Jag: Ja, för att vi ska fara snart?
Satkärring: Men det far ju ut massa avgaser (her handen för munen)
Jag: Ja... Men du kan ju sluta andas då!?
Satkärringen tittar på mig
Jag: Eller, du kan ju skriva en insändare till tidningen?

Tror inte att det var det hon väntade sig... hehe

morgonmys :)


tända eld på bank


Nu börjar jag faktist bli lite mörkrädd -.-

åhå


JAG VILL HA MITT BLONDA HÅR!!!!! KOM TILLBAKA TILL MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!! snella?


jabbababywaky

eller hur tusan det nu stavas ^^, VARFÖR HITTAR JAG INGEN BILD PÅ DENNA FILUR? Jag får mjältbrand!! Nej justja!! Jag skulle ju sluta skämta om mjältbrand nu när det finns i Sverige.. He..He... awkward! Men iallfall!!! GE MIG BILD PÅ JABBABABYWAKY!

Careful what you wish for when you dream

If you wanna run away I can give you a ride
I'm a one way ticket to the darker side
Come with me, baby, let's lose some sleep
Don't mistake me for a dream

vimsig tjej hej!!!

På morgonen vaknade jag i panik och trodde att jag försovit mig, kastar av mig täcket, kollar telefonen och halvvägs i mitt hopp ur sängen så inser jag att det är tisdag och att jag är ledig! Så halvvägs i hoppet faller jag tillbaka i sängen med täcket på igen och vilar ögonen lite och lyssnar på tvn. Några minuter efter så ringer telefonen och Cecilia var inte ledig nå mer. Så det blir 7dagars i veckan och det tackar jag för! mwihihi :)

Den nya drogen


Pusse ♥


hehe


Nä vet nån vad, jag gillar det där offret mer! Usch fy skam på mig!

...


Tror faktist att jag kan ha gått för långt denna gång, åhåå gud vad jag hoppas att det inte stämmer... vad gör jag då? klarar jag av de? Om inte annat så MÅSTE jag klara av de, jag har inget val! Eller ja jag har ett val, men det valet tänker jag inte för jag vill inte! Men men, bara vänta och se. Stupid Girl!

höhö

Oh my god what's going on
Did we lose it all?
If we stay intolerant
Down is where we fall
Why not put a smile on
And share a pint of beer
Everyone is welcome to have fun
And give a cheer

Let's sing a song together
'cause we are all fucked up
In a society of violence
it's better to be locked up

Mwiihihi

Jag har haft måndag på skallen hela dagen, men tjiiii fick jag! Det är ju söndag! Hahahah, braaa jobbat Cecilia, bra jobbat!

Iallfall så har jag jobbat och jag fick ett sjukt sug efter romerska bågar, så det slutade med att jag köpte mig en låda med romerska bågar, så efter fyra stycken så hade jag ont i magen! Bra va? Tur att jag får ont i magen av ALLTING jag äter nu... Hö... Hö

Och jag har bestämt mig för en grej tror jag, mwhehehehe, måste bara boka tid å så ;) mwhihihhihihi Tell ya'll later lixom ;) Sååå, nu ska jag återgå till att inte göra någonting! PUSSKRAMHEJ!

ÄLSKAR BURLESQUE!!!

Åhåå älskar filmen, kläderna, Christina, och ögongodis! ÅHÅÅÅÅ


RAAAAAAAAAAAAAAAAW, KOM TILL MAMA!!!


och vill någon snälla ge mig de där håret????

Nu: Burlesque


Muhe

Igår så jobbade jag ju till nio och efter de begav jag mig till Frida och där blev det att dricka lite vin innnan utgång på bränna, som sorligt nog hade 50 som medelåldern igår. Jävla trästocks! Haaha, så vi var där i typ en 30min sen blev det att gå och käka! hehe, vilket var ypperligt dumt gjort av mig då jag fick ont i magen av all flottig mat  -.-

Och nu på morgonen/dagen så har jag och Gusse gosat och nu funderar jag på att kanske ta och kliva upp ^^, hahha, btw, jag har iprincip allt vin kvar i min box, alltså va? hahaha

Fredag


Nu ska jag upp och käka min grape innan jag börjar klura vad jag ska ha för kläder ikväll :) hihi. Sen blir det att fara till jobbet och ha tråkigt några timmar innan jag får ta mig ett glas vin. Men men, pengar behöver jag så.

SHIT!

Ganska fascinerande att det kan ta 3år för en att inse hur allvarligt det faktist var... Och det skrämmer mig faktist... Det som hände 2009, jag insåg allvaret just, precis, nyss. Tanken av vad som kunde händt är obehaglig. Jag kunde lika väl inte suttit här just nu, men nu gör jag det och jag är tacksam. Det är sjukt hur fort det kan ta slut, ta vara på tiden och var lycklig.


Helt galet, tanken på att det bara skiljde minuter på liv och död och jag sitter här. Vilket wake up call! Och jag inser det NU, det hände 2009! Måste bara få påpeka hur mycket jag älskar min familj och mina vänner, och Gusse ♥

Trallalalaallalalalaaa


...


NU

Nu tar jag en p-nap=dö i sängen, sen blir det att fara till stan! OM jag lever! heheehhehe

har varit en GALEN dag på jobbet, tjarrå

God morgon btw


Ja inte för att jag egentligen sovit så bra och mina ögonlock känns som bly så fort jag blinkar... Meeeen, det är ju en helt annan femma ;) ska upp och duscha håret snart, välbehövligt om jag får säga det själv! Sen blir det jobbelijobb för att gå på systemet efteråt, blir att inhandla lite vittvin då de är minst kalorier i de ;) Off, en hel kväll på fredag med bara vittvin? Usch fy tvi blä! Meeeeen, bantar man så bantar man och ska man dricka då man bantar får man ta och lida -.-


Höftben vilket ilandsproblem

Jag har kommit fram till en sak! Och det är att jag inte gillar mina höftben... Dom är påtok för breda! Usch fy tvi blä! Jag vill inte ha breda höfben! Fast å andra sidan kunde det varit ännu värre, dom kunde varit bredare. Och TUR att dom inte är de! Meeeeen, man är ju kvinna med kurver... Såååå bara deal with it och lära sig gilla de! Och jag menar ju absolut inte att jag vill att det bara ska vara raaakt, nej fyyyy det är ju jätte fult! Men lite smalar hade det kunnat vara :)


Tycker att det börjar bli lite väl naket i min blogg nu...

I gotta move on dear

And when I think of all the places I just don't belong
I've come to grips with life and realize this is going too far

Gave me your hand but realize I just wanna say goodbye
Please understand I have to leave and carry on my own life

Give me a chance to be that person I wanna be
Oh Lord I'll try so hard but you gotta let go of me

...


Ibland får jag en klump i magen och då är all glädje borta. Poff... Borta...

Cecilia och Pjukis


Ja, jag tog mig då upp ur sängen efter många om och men ;) hahah, for till stan och var med Frida och Lee och sen på kvällen gick jag och Frida ut och busade med pjukisen, eller jaaa, hon skulle åka inlines så jag passade gullefjunet :) mwihihihhi

Men vem hade anat att jag skulle kunna hålla i ett barn? :O

Bara för att...


jag aldrig har kunnat ha dessa sötnosar och nu kan jag de :))) mwihihhihi, awesome!

microwave's


he...he...


...

You have to finish what you started, no matter what,
Now, sit, watch and learn
"It's not how long you live, but what your morals say"
Cannot keep your part of the deal
So don't say a word, don't say a word

Cecilia goes S


Jag har tagit mig långt, men hey, jag har byxor och bh på mig iallfall och jag ser det som framsteg ;) men... min säng är så grotesktskön så jag vill inte lämna den då jag vet att jag inte får sova ut imorgon!!! ÅHÅÅÅ!! :'(
Men men, nu ska försöka få på mig någon tröja (eller?) fast det är ju gode skönt att vara så här. Tror jag är så tills jag vet vad jag ska göra, då vet ni! Värt va?

Btw, köpte ju byxor igår! Dom jag har på mig som ni inte ser så bra, tänkte bara säga att det är en S och ingen L eller M, nöjd tjej hej ;) Så Cecilia goes S! ;) muhehehehe

kingsize!!!


Åhååå, ääälskar mitt täcke!!! Det är större än min säng och det är jätte mysigt att virra in sig i det! Mwihihihihihi :) Ofta det räcker för fler än en person när det är jag som ska sova ;) hehehe, fast dock är det ju lite varmt så här på sommaren då det är ett termotäcke ^^, hahahha onödig fakta om mitt nya täcke ;)

Iallfall, min plan är att inte röra mig från mitt täcke idag, men jag tror inte den planen håller i sig :(

Wööpsi

Jag och mamma for ju och hämtade tvn idag, vilket slutade med att jag kom hem med ett tangentbord, en datamus, ett nytt täcke, lakan, örngott, ett par byxor och en kam. Wööööpsi!

Så nu ska jag ta och renbädda min säng och sen mysa ner i mitt nya kingsizetäcke ;d

Hehe

Jag vet inte om jag ska hata eller älska de? Men vart jag än vänder mig så finns det någon som är avundsjuk på mig?! Jag förstår inte, eller ja... Jag är ju awesome! Men iallfall, senast var då att en som är fast anställd på jobbet som jag jobbar under sommaren på, blir sur och grinig för att jag får baka och inte hon. Seriöst? Du skulle kanske inte sikta på att bli en spal?

Meeen anyways, efter jobbet blev det att fara till Skellefteå med en tvärsväng till ONOFF, så jag och min mami ska hämta en tv imorgon dårrå. Hehehe. Men vi åt go middag och go fika i Skeå då min brors tjej fyllde år. Funderar på att fara dit en sväng i helgen då det är trästocks, men jag vet inte. Då ringer dom ju antagligen om jobb............

Iallfalll, ingen p-nap under dagen så jag har ögonlock som bly! Så bara sova, vakna, käka, luleå, busa med frida och sen jobb! Så PUSSOCHKRAM!


FML

Jaaag är inte på bra humör och jag har absolut inga planer på att bli det dem närmsta timmarna. Jag fattar inte, varför ringer dom då jag har kämpat för att få ledigt lördagen? Och det är ju bara ren idioti att tacka nej till en söndag!!! Huvva vad bitter jag är och fy vad skorven blev plågad påväg hem inatt. Tuuur att det inte kom upp en älg, hehe. Meeen iallafall. FY FAN VAD JAG ÄR BITTER! Och inte kommer jag vara trevlug inte, ohoo nej, med mina 40min sömn inatt, icket det! Fy skam den som ger sig och är trevlig på jobbet idah! FY SKAM! Over and out, bara börja jobba då!!!!

Kan ni gissa?


Kan ni gissa vem som fick ledigt? Och kan ni gissa vart jag är?

lokjdiugd


Nu håller vi tummarna på att jag får ledigt på lördag! Det hade varit kalaskul! Få fara och träffa snärtstjärten en helg! Hade varit kanon! Meeen det får jag ju reda på imorgon och det såg inte ljust ut! Men lite hopp finns det alltid :) Annars hoppas vi på att få jobba på söndag också ;) hahahha :)

Har varit hos Fride ikväll och nu ska jag allt ta och fixa ett lite schema här! Höhö! I'm awesome! Och vi har varit på vårdcentralen med gullefjunet, stackarn hade feber :( hehe, typ enda barnet som jag gillar och kan hålla i! Normalt? Meeeen, bättre en än ingen? :D hehehe

Har även hunnit med att prata med snärtstjärten också, riktigt djupa samtal som det brukar bli! Som att man inte vill vara ett tjockt mögel!

Och varför her jag upp ännu en bild på mig? Jo för jag gillar att ni tittar på mig ;) hehehhehehehehehe

...

I never had a clue
That I'd become so much stronger than you.

vad händer? :O


Känslan av att inte veta om man klarar av att ta sig upp ur sängen utan några förhinder på morgonen är ganska obehaglig. Att inte veta om man tar sig igenom dagen utan att svimma och att inte kunna sova för att man ligger och oroar sig för att man har hjärtklappningar. Kan inte koncentrar sig och tittar man på sig själv ser man att man skakar som ett parkingsonoffer och inser att man inte har en aning om man har hälsat på människan framför.

Men förövrigt mår min kropp toppen! Får ju inga utslag längre... Men jag måste nog erkänna att det är gode obehagligt och jag har ingen aning om vad som händer.

Bye bye hamsterkinder!


Hakan har tillochmed blivit mindre ;) Jag kan inte sluta tänka på de! Och frågan är... Vart fan är hamsterkinderna? :O hiihhihi BOOOOORTA! Bye bye hamsterkinder! See u no more!

Staoun, mat & jobb



Måste ju även få påpeka att mina bröst fortfarande sitter där dom ska! Där har det inte hänt så mycket, hehehe! Men iallfall, nu ska jag bege mig till stan, blir att käka med min mami lite (jag svälter mig ju inte om det var det ni trodde) och sen blir det då att prata med han Örjan som jag nämnde tidigare och sen blir det jobb till stägning! Hörs ikväll då älskling!

Grattis till mig!!!




Wööö, vem hade anat att jag kunde vara så strukturerad? Inte då jag! Heheh, men nu sitter jag här, 10 kilo lättare och -10 kg snyggare! För vi vet ju att big is not beautiful! Det ska vara slimfit fett tight! Kan ha byxor jag inte kunnat ha tidigare och snart får jag igen drömbrallorna också!



Men iallfall, I'm awesome and I love it!

Heheh

Tänkte ta och fixa mig lite innan jobbet idag, det var inte igår jag gjorde de ;) men jag är ju snygg iallfall så! Heheh, men måste dock in tidigare så jag hinner prata med den där Örjan om att eventuellt vara ledig på lördag. Hihi, undra vad Cecilia har för planer egentligen? Kanske fara till en snygg brud kanske? Jag tror nästan de! Bara jag får ledigt annars får det bli någon annan gång :(

Men iallfall, nu ska jag till och platta das hår!

...

You gotta take the good with the bad, smile with the sad. Love what you got, rember what you had. Learn to forgive but never forget. Learn from your mistakes but never regret. Pepole change, things go wrong. Just remember... Life goes on!

Måste nog ta och sluta...

Jag måste nog ta och sluta att ta p-naps efter jobbet. Hehehe, så tre timmar senare så sitter jag här vaken (A) wöööpsi! Hahahaha, aja, tur att ingen har ringt under tiden iallfall! Igår pratade jag med Fride när jag sov, alltså va? HAHAHHA

Så nu blirre att dra i sig nå käk och se vad kvällen har att erbjuda för bus! Mwihihiihih

Gillar skaprt!!

Jag gillar skarpt att varje gång jag ska förklara någonting dumt som jag har gjort så börjar jag med "Visst vet du att jag är snygg?"
Jag menar, den som säger att man inte kan ta sig genom livet på sitt utseende och attityd har då fel! Jag menar, jag har ett kanonliv och jag tar mig då tamefan igenom livet på de viset! Folk som säger någonting annat har, engligt mig, ett sjukt tråkigt liv och vet inte hur man lever det fullt ut! Men gissa vad!? Det vet jag hur man gör ;)

Just kommit hem

Har varit hos Fride/a hela kvällen och passat Nicola då hon har ringt viktiga samtal, grining liten unge det där ibland! Tur att hon är söt ;) mwihihihhi :) sen fixade vi lite grejor och sen satt vi bara i soffan och myste när lillsnärten somnat :) Kommer nog fara dit imorgon efter min p-nap också. Då vet ni vart ni hittar mig ;)

...

Det är ganska läskigt och gode overkligt att saker och ting bara kan händ helt plötsligt. Ett idiotiskt val kan ha så stora konsekvenser, inte bara för en själv, utan för ens familj och vänner. Shit alltså!

Jag träffade dig förra helgen och jag hade aldrig kunnat tro att helgen efter skulle du ligga i Umeå och kämpa för ditt liv. Men du lever iallfall och det är väll det som är huvudsaken just nu?!

Mina tankar går iallfall dig och din familj.


Höhö

Vem hade anat jag skulle leva idag? Inte då jag! Det där med gratis alkohol, det är kanske inte riktigt min grej iallfall. Eller? Heheheheh!
Nämen det var ett kanonbröllop iallfall och det var trevligt på puben! Tycker synd om Sara som fick dras med en ypperligt full Cecilia som somnar i bilen och vaknar av att hon ska spy. Höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöh! Men, nu blir det ju inte att dricka på ett tag, ni vet, jag bantar ju! ;)

Och jag måste ju som få säga: Alkohol gör att man tar väldigt idiotiska beslut! Haha. Alltså... Hur fan tänkte jag egentligen? OMG! Hahaha, jaaa men.... Jaja... Inte tänka mer på de nu! Nu ska jag fara och jobbelijobba, tänkte hinna ta en kaffe innan ;) höhö

Mååååste bara se till att någon här hemma skjutsar mig till jobbet! För jag vet då en Cecilia som INTE är körklar på hela dagen! -.-

aja tjarrå!!

Trött tjej hej!

Off, har nyss kommit hem från jobbet och jag är helt slut! Så jag gör det vanliga, lyssnar på musik och ligger på soffan ;) hahaha :D men ska se om jag orkar hitta på nå, ska ju på bröllop imorgon så jag vet inte om jag är så taggad på att vara ute så sent, men vi får allt ta och se :) mwhihihii

YEEEY! :)

Jag provade just mina favorit shorts som jag inte kunnat ha på 2 år!!! GISSA VAD!?!??? JAAG KAN HA DOM! Och dom sitter bättre än någonsin ;) mwihihihhihiih



IIII, LYCKODAG!!! :) Funderar på att typ göra lite glädjeskutt eller nå! Hahaha :D

Trassel

Sara och Emma for just, efter att ha varit på kaffe/saftrep med kakor och trassel :) äääälskar filmen :) och en glad Cecilia för att dom kom hit :) mwihihi, nu ska jag allt ta och se om jag kan sova en snärt innan jag vaknar, sådär fem på morgonen ;)


egoboooost?

Alltså det är inte så konstigt att jag har så bra självförtroende, för jag får höra varje dag hur vacker jag är av olika människor. Fatta egoboosten man får ;)

Sen så att man då är den trevligaste som jobbat där, att man är en solstråle, charmig, att man gör folk glad, att man är snygg, hur vacker man är, hur fint leende man har och att tillochmed man har blivit friad till. Alltså, jag älskar de ;)

Och det är alltid en som kommer på morgonen och handlar, och då han ser mig så är det ett "Men heeeeeej snygging!", alltså, dagen är gjord ;) och att en ypperligt snygg kille då friar till en, alltså, jaaa... Jag älskar mitt liv ;) Sen att då ens pappa har friat åt sonen har ju också hänt dårrå! Hahaha

Det är spännande på mitt jobb ska ni veta mina vänner ;) hur många gånger friar folk till er på erat jobb? Hehehhe, eller får ni höra hur vacker och charmig ni är hela tiden? Det kanske ligger någonting i de?

Den vackra solstrålen Cecilia!


Så många människor kan ju inte ha fel ;)

.

I was a liar in every debate
I rule the forces that fueled your hate
When the cold in my heart leaves, it comes to an end
And quietly I'll go to sleep

Wöööpsi!

Jag och gusse råkade ta en lite för lång p-nap ;) skulle ta en på 5 min, slutade med 4timmar ;) skulle ha gjort en massa saker idag, men nae ;) hehehhe



Och nu skypar jag med min älskling i väntan på att Emma och Sara kanske kommer förbi och då blir det nog TRASSEL!!!! :))

Snart blir det sängen

Off, har inte varit en effektiv dag idag, men det har varit gode skönt de med! Imorgon är det jobb 09.00-16.00 så jag ska snart i sängen, efter att jag glott lite på tv :) och se om min tönt till kurd kommer in på skype. Jag tvivlar dock på de! Ja just det Christina Berg! Jag är ARGHHHHH på dig! GRRR!!!

Imorgon får jag se om Frida börjar flytta och om det är de så kommer jag då vara flytthjälp som den goda människan jag är :) annars? Ja, det vettetusan, kanske en sväng på minigolfen? ;)

I'm awesome!

Nämen hörrenini erra snärtstjärtar! Ser vi nån skillnad? ;)



Hehehehe, är det bara jag som ser den lilla skillnaden eller? ;) - 8 kg!!! Och sen är det jätte många som säger att det syns i ansiktet att jag har gått ner, hihi. Till och med min far märkte det när dom kom hem, han tyckte dock inte att jag skulle försvinna. Men det har jag inga planer att göra heller, jag vill ju inte bli en vandrande pinne, bara nästan ;)

God morgon

Nu har jag och Gusse allt tagit oss upp från sängen, vilket vi inte skulle gjort. För när jag kollade hur varmt det var ute så måste jag ju inse att det bara är att hasa sig ut och sola. Men... Jag orkar inte -.- HAHA :)


Raggade upp en innan jobbet

Innan jobbet idag så for jag allt och raggade upp en vilsen själv i stan!


Yeah

Alltså helt ärligt så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Ganska skönt ändå! Jag jobbar mest, annars ligger jag på soffan och lyssnar på musik om jag inte är med någon.  Och när jag inte gör de så går jag mest omkring och är allmänt snygg. Som vanligt alltså! :)



Heheh, nä nu ljög jag! Det händer jätte mycket i mitt liv just nu, men det ska ni absolut ta och skita i ;) Däremot så går jag omkring och är allmänt snygg varje dag ;)

.

Someday, everything will all make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Cecilia das solstråle?

Fick höra idag på jobbet att jag är en solstråle :) jag är då den trevligaste som jobbat där på 15år! DE NI!

...

Never give up - never give in
Won't stop believing cause I'm gonna win
Sing with my soul before I get old
What if there's no tomorrow
There is no limit to what can be done
Climbing the mountain with power so strong
Dusty roads - down the way
Leaving the memories behind me

För snygg för mitt eget bästa


Hahah, vi har konstaterat att jag är för snygg för mitt eget bästa, det är ju inte så illa de inte ;) hahaha :) anyways, ska sova nu, upp tidigt och städa innan jobbet. Tjarrå älsklingar ♥

Alltså, kan dom bara ge sig?

Alltså sry alla grabbar där ute, men... Ge upp! Jag vet vem jag vill ha och jag nöjer mig inte med någon annan. Så, låt mig va! Sluta skicka sms! Sluta ring! Sluta skriv! Sluta med allting, om... det nu inte är vänskap ni vill ha, för JAG VILL INTE HA ER! Så, kan ni bara ta och ge er???


I'm oldish

Hahah, det blev inte alls Alive igår, hehe. Utan efter jobbet drog jag till Ramona och var där en snärt, sen for jag och pussa på Jennifer ett tag sen for jag hem och dejta Stina och vet ni vad? Så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA skönt! :)

Dock måste jag bara få säga att jag hatar egoistiska fittor på mitt jobb, som typ stänger sin kassa prick 21.00 så det då tar dubbelt så länge då det bara är en kassa (plus shoppen) öppen. Alltså va? Så jävla retaderad människa!!!

Och det blir inge Alive i kväll :)

Btw...

Kan ta och berätta redan nu att det blir inge pdol för mig, jag jobbar jävlart hela pdol. 27-31. Fett med pengar ;) dåååå vet ni :)))

Någon större skillnad?


Jobb och Alive

Tror att det är ypperligt dumt gjort av mig att ha löshår i 32 grader. Meeen, jag hinner inte fixa de efter jobbet så då får det helt enkelt bli så. Jobbigt!

Börjar jobba 15.00 idag då, ska fara satt jag är lite tidigare och höra om jag skulle jobba i morgon. Hehhe. Men det blir nyktert för mig ikväll då jag tänker köra, heheh :) och förhoppningsvis kanske man får se en söt ikväll :)

Jag ska också ta och käka fast föda idag, första gången på hela veckan. Som jag saknar kött! Meeen, det har ju resulterat med ett x antal kilon BORTA! mwihihiihhi

Jag har även sovit bra inatt, och det var ypperligt skönt då jag har sovit som ett jävla mongo dom senaste dagarna. Huvva.

Har nog inte så mycket mer att säga :) eller jo!!! Jag har lovat en massa att jag inte ska äta thaimat i helgen ;)

Så det kanske blir en roligt och minnesvärd helg och inte bara en helg att minnas som förra året ^^, hahah


RSS 2.0