nytt


Fredag

Det har varit en underlig dag idag... Jo...

Började med att jag vaknade av åskan och sen kom min mamma och la sig i min stora sänga, jag tror hon blev lite rädd för åskan. Anyways...
Sen så skulle jag skjutsa henne till jobbet för hon ville inte ta bmw för he stod spön in i backen! Vilket ledde till fika på opalen, nomnomnom :)
Sen så var jag tvugen att fara hem och hämta en sak åt min mor för hon glömde de hemma... Sen väl hemma för andra gången fick jag ett sms: du har ett paket att hämta du...
Seriöst? Jag gick och la mig på soffan en sväng och somnade. Vilket ledde till att jag vaknade pga att frysen tjöööt! Så hade den sluta fungera... Så nyvaken måste jag bära ut alla frysvaror till frysen i garaget...
Sen så for jag och hämtade mitt paket och började jobba... Nu är jag trött och jag har värsta roliga saken att göra, men alla är upptagna så he blir it! Darnit!


natten


körsbär



ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag? (8)

...


ungefär så här känner jag mig

tycker det är ganska sweeeet

med stoooora marishar


Love it

jag älskar att hösten är påväg! Jag älskar de! Jag älskar hösten, mörkret, kylan allt! Mys gånger 1000! Men mot hösten så försvinner alla snygga pojkar, humm... Totally worth it! haha :)

Uggs, leggins och stora myströjor <3

:)


mwihi <3


DOIT!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Han har hittat tillbaka till min säng


Lyckliga jag! Jag tror nästan det är min lycko dag !

Mys


Min nya skor <3


Justja

Jag såg ett alien barn idag på jobbet, alltså.. helt seriöst, det var inte ett mänskligt barn! Dennes ögon alltså, det är fan inte roligt!

 

Jag trodde seriöst ungens ögon skulle ploppa ur! Så jävla vidrigt barn, skulle det varit mitt barn skulle jag inte visat det bland folk! Man får ju mardrömmmar!

Gö'mörrn

Har just vaknat från min p.nap... Fett skönt, har varit så trött idag och på jobbet blev jag helt förundrard över att jag bara hade tre kassatimmar... Jag brukar ha fem! Men jag hade tre! Det är fan inte okej! Så på det hela har jag ont i ryggen av att ha stått konstant och böjt mig, packat upp saker och sprungit runt på affären i fyra timmar... Grrr, inte okej! Men men.... Nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra... Hummz...


Röööösta ;d

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


hihihihhihi

kolla vad jag hitta



hahaha, jag döööör

En sväng till Piteå

Jag for till Piteå igår, åhåå vad jag saknar Piteå! <3 Insåg att det är påtiden att kanske söka jobb där och flytta tillbaka! jooo jag tror de...

For till Johanna först och umgicks lite med hon, Daniella, Pella, och KG! Det var mys och Johannas päron blev in löve i bilen jag hade ;) hahah :)

Sen for jag till Kalles och var social med Lena medans hon jobbade i grarderoben, det var trevligt och jag fick se mer än en fager man ;) haha :)

Hujj vad jag saknar Lena :(

Blubb

Inte är jag sugen på att jobba idag... Så sjukt fint väder och jag är färgglad!


Puss på alla


Som har sagt att min hårfär är awesome och att jag passar ypperligt bra i den ;)

Arrrgh!

Grrrrr, morrr, brummm!!!



På alla otrevliga människor, FUCK THEM!

Och Gömorrn


Hoppas alla har sovit gott, för det har då fan inte jag, har sovit två timmar på morgonkvisten... Skit kul, jag jobbar extra idag, jag menar på min lediga dag och tack vare 6personer i det här huset har jag inte kunnat sova nå.

Då börjar det med att jag ska sova uppe (i en obekväm soffa) för att jag skulle sova bättre där! Enligt min mor och far, jag är van att bara lyssna på en tv då jag sover. Min far snarkar och han snarkar rejält! Så då har det hållt mig vaken.

Sen Så är soffan jättesmal och jag brukar bre ut mig, jag har faktsit en dubbelsäng så varför skulle jag inte? Och jag kunde bara ligga på sida eller rygg (och mage då) men jag kunde inte böja min kropp som jag brukar och ha benen som jag brukar, så jag kunde inte sova pga att jag inte hittade ett skönt läge.

Sen när jag höll på att somna vaknade min mor och far, och dom skulle vara så tysta sa dom, men ne... Så jag blev då om inte mer vaken då.

Sen for dom, så vaknade vårat främmande från södra sverige, som är anledningen till att jag sover på soffan, och min mor och far tyckte att det var bättre att jag skulle sova upp för att jag inte skulle bli lika störd, men pucko, det är ingen dörr mellan över och undre våningen, dha!? Så jag hörde allting dom sa och när dom klirrade med talrikarna osv. Det höll mig självklart vaken.

Och sen så kommer det upp en som ska duscha, så jag förstår inte... Varför kunde jag inte fått sova på soffan som jag vet att jag kan sova i? Så jävla irriterad just nu och jag börjar jobba klockan tre, till nio... Alltså jaa... Jag kommer ju då inte att orka.

Tack alla i huset! Tack så jävla mycket... Idioter

Lite rödare, Lite bättre


Ska de va, så ska de va ordentligt! Men jag saknar dock mitt blonda hår ;(

Hej hej hallå

Jag var gaaanska så slite igår när jag kom hem från jobbet och jag hade köpt en melon, vad den nu heter (3101) hahaha :P det där är det nog ingen som förstår... Men anyways, så kluttade jag i lite färg i hurrburret och sen la jag mig på soffan (efter lite äventyr) hihihi vad busig jag är hela tiden :D


Plan Three - Brush It Off


2 kilo

POFF BORTA! Vad tusan hende? Åhåå lyckliga JAG :D På hur länge? Minder än en vecka :D hihihihi, jag är awesome ;)

Så nu ska jag städa klart och dra ut på en promenad :)

Haahaha

insåg just hur groteskt ful header jag har!! Hahah inte okej! får nog ta och fixa den, hahah så här kan jag ju inte ha de, speciellt då jag inte ens har fixat klart för jag inte ides ;) hahahahaha :D nåväl, det får duga iallfall :)

Måste städa nu för det kommer folk från söder i morgon, efter de ska jag blogga och gnälla lite ;)

Royal Republic - Underwear


Måndag

Måndagar är så tråkigt, men jag har varit på lite äventyr och det är hemmmmmmligt ;) hihihhih :) men nu håller jag och min mor på att koka lite av gårdagens fångst, vilket villsäga att den fisken vi tog med oss hem var ungefär lika lång som mitt finger och det blir en firre till min katt ;) mwihiii :)

Sen blev jag just bjuden på mat hos Stina så jag drar nog dit och käkar med hojna ;) mwihihihih :) snacka lite skit och spela kort + mat, det är aldrig fel ;) speciellt inte med hon :)


Inge smink på mig, vad tusan hende? ;d

Nå ska plocka undan lite nu och sen ska jag nog hoppa i duschen en sväng, alltså inte hoppa hoppa i duschen, men du fattar ;)

Yeah

För jag vet en Cecilia som var ute och fiska till halv fyra inatt :)


Humm, ojj

jag har visst en sån här också ;) woooopsi! Haha :)
Nämen, vad har hänt på senaste? Jobb jobb jobb jobb jobb...
Hehe, eller ja i fredags så for jag Stina och Sandra till Luleå och jag köpte mig ett par skor, en tröja och lite inredning :) Mycket stolt över mina köp ;) Kommer bilder sen :)

Sen på lördagen så jobbade jag och drog på sys under lunchen och sen så for jag till Stina och vi käkade och myste på och sen for vi på Bränna en sväng, alla andra var ju dock på farmen ;) Men vi hade trevligt iallfall :)

Och nu väntas mer jobb...



För jag är ju inte nå sliten alls va ?;)

Blowsight - Bandit For Life


Justde

Ska till stan nu med min mami, glo kläder och kirra körkort och lite andra saker... det är jätte fint väder och jag hoppas att det är det i morgon, tänkte säga att jag skulle dricka öl i morgon om det är fint väder, men det ska jag inte för jag börjar jobba klockan 09.00... hatar mitt schema ibland.

Men jag insåg just att jag behöver sminka mig innan jag far till stan... För jag hinner inte hem innan jag börjar jobba... Och justja, jag stänger med min mor...

Har just betalat en räkning på gammla lägenheten som gick på 1och nå och min mor har varit på mig om att hooon ska få stå för de och att det är hooon som får skit och blablabla och jag har sagt hela tiden, dumhuvue jag ska ju betala det? Idiot.
Och jag har nu betalat det och då säger jag att jag vill ha en ursäkt av idioten så säger hon: vad duktig du är... Jag vet ? Men jag ville ha en ursäkt från dig dumhuvue!

Idioti är det som finns i det här huset...

Ursäkta

dålig update, men jag har varit så hatisk på senaste. Skrev ett jätte långt personligt inlägg och sen då jag var klar så orkade jag inte publicera de, dels så skulle jag få så mycket skit för de och ärligt talat, så orkar jag inte me nå tönt svammel just nu.

Jag känner att jag är på gränsen att bryta med många av mina vänner just nu, för seriöst, jag ids inte lägga ner energi på att alltid vara den som hör av mig till dom och sen märker man hur vissa prioriterar...

Ojj nu får jag nog skit för de...

Äsch får lön, eller ja jag fick nog just lön! Wiiiho, ska köpa en volume master 2morrow, har velat ha en länge men har inte tagit tummen ur och gjort de, så ska göra det i morgon, ska kolla lite kläder också och fixa mitt tredje körkort!


Hihi

tisdagsmys med pusse :)


Well well

Jag är hungrig som en GNU! Och jag kan inte sluta undra varför jag pratar om gnuar (heter det så?) hela tiden, jag skriver inte om de, men jag jämför allting med en gnu eller en kamel typ (pingviner och isbörjnar också) men, jag vet fan inte hur en gnu ser ut!
Eller ja jag kollar upp det nu och så här se dom då ut:



Och jag tycker att det ser ut som att dom äter gräs så jag tycker att de är en dålig jämförselse då jag säger att jag är hungrig somen gnu då jag vill ha KÖTT! Men jag vet inte vad dom äter, jag visste ju inte ens hur dom ser ut!


Mina filmer


har kommit :)

Finns så mycket

jag vill skriva, men jag finner inga ord...



haha vad djupt av mig ;)

Hujj

Hatar odrägliga sörlänningar som tror dom är nått, gå och dö! Vad är det de tröga aset inte förstod? Jag har sagt till en annan som fixar det, det finns inget annat jag kan göra!?!? Idiot och du, andra sidan kassan tack annars kommer vakten! SUCKER! HATAR!
Finns inga ord hur irriterade människor kan vara, och idag är det sörlänningar som är värst!

Jag vet

Nu ska jag ränsa alla gammla kläder, allting jag inte använder! Jag ska börja gå ut och gå och jag ska bli 70gånger snyggare än vad jag redan är! Jag ska beställa nya kläder och jag ska tatuera överarmen! En tatuering som jag ritat själv!
Nu är jag less, att allting kommer tillbaka. Det är dags för förändring! Och det börjars idag Eller, egentligen börjades det nog med hårfärgen liten i smyg...

God mor'n

Åhå igår for jag till sara kring ett tiden för att se på film, och när vi såg den så höll jag på att somna HELA tiden, heheh men det var skönt, sen for jag hem och var hemma vid halv fyra, och det är ypperligt sent för mig nuförtiden, förut var jag aldrig hemma innan halv fyra men nu är jag de alltid... Men anyways, har just vaknat och börjar jobba strax, eller ja om en timme och 46min hahah ^^, och jag är såå taggad... Kolla själv:



Jag vill inte lämna mina älskade täcken <3 min älskade säng <3 och mina älskade kuddar <3 never never never!

Well, ska se vad som händer ikväll, för JAG ÄR LEDIG I MORGON! WIHOO!

...

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe





Bäbis <3


Humm...

Alltså jag är sugen på att göra så mycket men jag vet inte vart jag ska börja...

Söndag

Men det känns som måndag... Well well, anyways börjar jobba om 50min och jag är inte taggad! Solen lyser och jag vill BADA idag! Jag är trött och snorig också, jag kanske inte har sagt det, men jag är ingen morgon människa, jag hatar att prata med folk på mornarna och det passar ju ypperligt bra då jag sitter i kassan det första jag göra då jag kommer till jobbet... Men men, bara att klistra på ett smile wtf!
Jag har mina rutiner som jag har haft i tre år, folk ska hålla käft och det roliga är ju att mina vänner i staden jag bodde förr i, dom pratade knappt med mig den första timmen på skolan, hahah, men sen då jävla ;) hur är ni? Är ni en sån där jobbig typ som är hyper på mornarna och jätte glad och inte ett dugg trött? Eller är ni den som man inte ska prata med? 


Anyways, så här söt är jag... Haha söt och söt ;)
Men måste kirra håret littttte innan jag far... Mina ögon håller på att falla ihop :(
Trött och ont i magen ;< bra början på dagen -.-

Så jobb 09.00 - 16.30, sen blir det nog bada om vädret håller i sig :)

Sonic Syndicate - My Own Life


Alltså, haha

jag har ingeting att GÖRA IDAG! Eller... Jag har massors att göra men jag ids it! Jag ska grilla med min bror, det är det som händer idag, annars kommer jag bara sitatr framför min dator X) haha

Men jag måste dock få säga, JAG ÄLSKAR sonic syndicate - my own life´
Den är så awesome, alltså, det är en låt som "talar" till mig <3

...

Don't think you ever will see
Don't think you ever will know
How much I actually cared
About everything we shared

Why the fuck did you lie then?
Why in hell did you bring me down?
Don't you realize?
No one gets out of this place alive

Hasn't been screaming all these years
Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

A situation like this, should never exist
Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher


Inte okej

Jag kräver fullständig rättighet på solen när jag är ledig, men jag har haft det? NEJ! Det har regnat varje gång jag har varit ledig, det är fan inte OKEJ!

CRASHDÏET - Save Her


Och denna helg

Eller ja, fredagen, alltså igår... Haha har inga bilder dock X) men efter jobbet for jag hem och jag käkade några mandariner och öppnade en cider, fixade mig och kirrade fest ;d Så Emely kom och hämtade mig och sen raggade Malin upp oss uti statoil och skjutsade oss till Niklas och det första jag fick höra då jag kom dit var: Mhä! Är inte du BLOND?
Hehehehe, neee, ser det ut som de elllllller? ;) Det var kul att någon märker någon skillnad iallfall :) Hihihih okej jag fick ett på krogen: Jag visste först inte om det var du, men sen såg jag de! Hihihi :) Men, ja!
Det blev ju alltså krogen sen för den som inte fattade de ;) hahah och sen drog jag till min bror och glodde då han spelade tvspel :) mwihihihi :)

Alive Lördag




Lördagen vara somsagt inte så länge, det här med nötter är somsagt inte mig grej! Så hokuspokus så var jag på sjukhuset, och somsagt, jag trodde att jag bara skulle dit snabbt, men ne! Kom hem halv fem! Darnit! Tur att jag hade min gulleplutt med mig :) Tack <3

Bilder tagna från: Ramona

Alive Fredag



Fredagen for jag och Sara till Ramona och fixade ossi hennes nya lägenhet, inte så mycket möbler å så men sen när har jag blivit kräsen? ;) haha ;) det var ypperligt trevligt och sen for vi ut på området :)

Bilder tagna från : Ramona

Nu ska vi se

Vad tusan har hänt i veckan? Alltså, jaa... Jag har jobbat och varit i Piteå en sväng.. Visst var det i veckan? Ja jag vet it, joo det var de nog, haha :) Nåväl, jag har väntat på lite bilder som Ramona har tagit under Alive helgen så jag lägger upp lite nu :)

Cecilia

Humm undra om man ska ta och presentera sig också... Lite seriöst...
Men då är ju frågan! Hur kul är det att vara seriös?
Men... Hur irriterande är det inte med folk som aldrig kan vara seriös?
Humm... ilandsproblem! Ohoo ja...

För att folk ska få en inblick hur jag är som person skulle jag kunna dra ett utslitet citat eller säga att jag gillar att vandra i månskent, men jag gör ju inte de så... jaa. Humm, har jag några framtidsplaner? Öhöö? Orka övertänka livet, tänk om världen endå går under 1212, who knows liksom? Så varför slösa tiden på tråkiga planer som likså inte kommer att bli?

Vad tycker jag om då? Öhö? Sitta i mjukisar, dricka öl, pilla navelludd och spela tvspel! Sport? Mjaa... Gör nog inte mer än vad ja gmåste... Öhöö... Hahahah, justja jag skulle förska vara seriös och hur seriöst är det med: dricka öl, pilla navellud och spela tvspel? Hahah EPIC FAIL! Humm, nått seriöst jag gillar? Grillad korv och köttbullar med stuvade makaroner.
Nu är då frågan, hur fan kom jag in på mat?

Jag skulle kunna vara mainstreem och skriva en rad ur en låt, skriva att jag älskar rock och att det är hela mitt liv, men... Det är ju inte de!

Jag skulle kunna påpeka att jag har mer än en piercing och att jag är tatuerad, med... Varför ska jag berätta de? Jag menar, ni läser ju inte min blogg för att jag är piercad och tatuerad? Så jag istället berätta helt random att jag är extremt nålrädd och gråter då jag tar blodprov?

Och jag kan inte sluta undra, läser folk värkligt denna text? Så intersant är den ju inte? Eller, haha mjaa jag skulle nog inte sätta en femma på de!! Så för att fortsätta vara lika ontressant skulle jag kunna säga att jag tycker omatt resa, vilket jag också gör och jag hoppas att det blir mer än en resa till hösten!

Skulle även kunna säga att jag älskar djur och att jag har 7katter 5hundar 7getter 8kossor osv, men då skulle jag ljuga, jag har en katt och det är mannen i mitt liv. Eller var... Han blev bög och föredrar nu min far. Och vad fick ni ut av att veta att min katt älskar mig far mer än mig?

Min humor är nog på den lägre nivån... Om ni kollar vilka klipp jag burkar he upp så märker ni vad jag skrattar åt, kan glo om och om och om igen på dessa och skrattar mer för varje gång jag glor!

Så, nu kanske ni vet lite mer om mig, eller kanske inte... Hahah Men anyways! Jag gjorde ett försök och nu ger jag upp!


Inte att förglömma, 4/2-2009

Då jag och Matilda for till sthlm och såg EDGUY!


Vad fan hände?

med håret?



Jag skulle bli jordgubbe, men inte de... Vill ha tillbaka det blonda :(

Ähää fuck this, god natt!

Bullets and octane - Pirates


Inte min sak!

Det är inte riktigt min sak att planera, jag har lyckats med en bra planering och det var med balen! Så vi skulle slippa köa i två timmar, men annars, niet!
Haha, som idag, jag skulle upp tidigt för att fara till Piteå och träffa Lena, men eftersom det regnade på morgonen så vände jag mig om och sov lite till... Sen for jag och min mor till stan, hanlade hårfärg, åt, hon bokade en resa och sen köpte jag ett par rosa shorts. Och nu sitter jag här i sängen, inte en meter närmare Piteå, med hårfärg i håret! Alltså va?

Men jag ska till Piteå, jag ska fara efter jag är klar med fluffet u see, vilket innebär nog att jag kommer hem en aning senare än planerat de med, alltså seriöst? Men jag ska till Piteå och jag ska hinna umgås med Lena! Så ärre!

Huberts återkomst

När jag sitter i min säng och pratar med min mor så ser jag en mini hubert! Och  jag börjar gallskrika och kastar datorn åt sidan och min mor undrar vad jag håller på med... Sen ställer jag mig upp i sängen och hoppar och pekar och min mamma börjar då skratta...

Men hon räddade mig från hubert!

R.I.P Hubert!


Slipknot - Psychosocial


Mys med GussePusse


Aaaaaw plutt!

Det här har jag inte sett!!! Hur har jag MISSAT DET??? Så sööööööt hon är den där plutten!


Ser niii???? ROLIGT ATT DU KOMMER HEM IGEN <3

aaaaaw, blev typ gråtfärdig, även fast det nu är typ 2månader sen hon skrev det. Men iallfall! Aaaaaw :)
Sen behöver vi inte gå in på hur fager jag var på bilden ;) men jag fyllde 20 och började dricka i god tid ;)

----> Ramona <----

och jag måste ju få säga, så där ett tag nu efter att jag kommit hem, det är ganska skönt iallfall ;)

Hahah

Älskar när det kommer en ryss, ska tränga sig i kassan och ger mig en telefon, alltså VA? Seriöst? Haha, så får man fan inga vänner, kön börjar där borta, ställ dig där och vänta på din tur... SERIÖST? hAHAHAHA X) kan fan inte sluta skratta ^^,

Och dessa norskar, dom är väldigt effektiva med att packa varor(<3), ohoo ja och snabbt går det. Men idag, så var det en norsk som skulle köpa en grill för, 149, medlemspris, men hon var ju då inte medlem här i Sverige och då gick den för 286 kronor och då ville hon inte ha någonting av det hon skulle köpa, en grill, briketter, cola, läkerol, godis, pingvinstänger osv. Ingeting. Alltså SERIÖST? Läs på lappen kvinna! Medlemspris!

Hahaha alltså ja, det är sjukt irriterande då, men det är ganska roande i efterhand :)

AAAIIIIE shit

måste ju berätta!!!

Idag på jobbet, så skulle jag sätta mig i en kassa, såg att det var jätte lång kö... Men jag tänkte aldrig på VEM som stod som nästa kund! HUR DUM FÅR JAG VARA??? Shiiiiit!
Så då sätter jag mig, tittar upp på bruden och tänker fan vad känner igen henne, sen tittar jag på killen brevid och känner hur det ilar i kroppen!
Shit, det var väldigt awkward, med tanke på att killen stalkade mig i drygt 9 månader innan han fattade att jag inte ville ha någonting med han att göra... Shit alltså jag har lyckats undvika karln (kan jag kalla han för de? mjaa, han är ju dock inte så manlig) jaja men what eva, människan, jätte länge, och nu, idag så POFF! STUPID!

Jag ville lägga mig under kassan och gråta ;(

Mjaaa, nä vet nån vad

nu tycker jag att det skall upp en ny header och att jag ska bestämma mig vad min fucking jävla blogg ska handla om, jag menar, allting jag skriver är helt random, eller.. vänta.. kanska ska ha en random blogg? Haha, funderluringar ;)

För hej!

Jag heter Cecilia och eftersom att jag är ledig i morgon så tänkte jag baka sisådär halv tolv. Eller jaaa, muffinsarna är faktist i ugnen :) nomnomnom :)

Efter jobbet så kom jag hem och då blev det att tvätta bilen, ska nog fara en sväng till Piteå imorgon och det hade ju som varit lite awesome med en fräsh bil ;) så fortare sagt än gjort (vänta nu... lättare sagt än gjort?) hahah, nåväl! Den är ren och fin nu pärlan!

Tycker att jag har varit duktig :) fniss


såhär roligt har man när man väntar på muffins... hahah kolla tjockis armen ;)

Yo yo yo!

Wazzzuppp man!??!?!??!

Heheh, justja, socker is da shit ;) haha :)

Men det blev helt plötsligt att jag for till stan, av en liten incedent! Det kom nämligen en spindel med i bilden!

Enligt mig så var den i klass med denna storlek :

Vilket innebär att den var så här:


Men nog GRÄT JAG FLODER OCH SKREK!



haha x) nåväl, jag kan berätta lite mer om denna incedent! Först så klättrade den på väggen, då jag upptäkte den alltså! Och jag tänkte, så länge den håller sig där så är det inte mitt problem! Men sen RAMMMMLADE SINPDELN, vi kallar han Hubert istället... Så då RAMMMMMLADE HUBERT ner från väggen och jag fick panik över att Hubert skulle komma i sängen och bita mig eller klättra på mig, JUK!
Så då insåg jag att det blev mitt problem, men för att göra det till någon annans problem så stängde jag av datorn, gick till bilen och for till stan!

Big NO NO NO till spindlar/Huberts

Det var ett tramatiskt ögonblick...

Det jag brukar göra då jag hittar en spindel inne, det är att stänga in dom, alltså he en låda, ficklampa, glas eller någonting så den inte tar sig därifrån. Men jag gör det till någon annans problem! För jag tänker då fan inte peta på den!

Alltså att så lite

kan få en på såå dåligt humör!

jag pratade just med min mor och hon är ju helt pantad i skallen!

tur att det finns nå att äta i huset ens... Hahah fan vilket skämt! Eller ja, ingenting som JAG äter.

och jag sitter inte vid samma bord som personen som jag inte tycker om?

Så var denna dag förstörd, och jag måste träffa en jävla massa människor och en jävla massa invandrare och lyssna på norskar som försöker säga någonting som är helt obetydligt. Yeey, jag tror nästan att det kommer bli en fin jobb dag idag!

Dagarna jag minns, dagarna jag saknar



kommer nog aldrig att bli som förr, av att se kvinnan varje dag till att inte ens se varandra en gång i veckan. Damit, miss u!

Justde!

Har varit vaken ett tag nu, har hunnit sola en pytte sväng också :D hihi :P och nu funderar jag på vad jag ska käka, funderar fan på att fara och köpa en muffins ;d får man säga så där? haha :D äta muffins till lunch? haha :D åhåå knas :P
Jag är på äckligt bra humör känner jag :) nä, nu ska jag ut och sola ölkaggen en sväng till ;)



btw, låten som jag la upp, det är då min och jennifers låt summer2009!! AWESOME!

Fall Out Boy - I Don't Care


Puss

Ska gå och hämta vatten och sen glo criminal minds och sova lite för att orka kliva upp en normal tid då jag börjar klockan tre. Eller ja, värt ett försöka. Men jag är groteskt uttorkad kan jag lova! Så jalla jalla! Nu ska jag inte sitta här och glo utan hämta mitt stans vatten!



Humm...

Funderluring på om jag ska föröska få mitt hår jordgubbsblondt...

Tycker det är apsnyggt med jordgubbsblondt hår, och varför skulle jag inte passa i de?
Jag har dels bruna ögon, och jag har röda pigment? Humm, funderluring :)

Hahah söta


jag och ramona (som sitter) haha vi ser så TAGGADE ut ;)

Justja...

När ska alla dessa minnen sluta hemsöka mig?

Eller ja, av att träffa en person, som knappt kunde tro att jag varit tillsammans med det där jävla stömlet i tre år, gjorde att jag har fått en jävla massa flashbacks! Eller, det kanske var tanken på att jag såg en ypperligt söt kille som jag skulle kunna tänka mig lära känna? Men allting, all skit, all smärt ALLT! Jävlart allting kom tillbaka och jag är på ruta ett igen. Kan inte lita på någon, kan inte lite på någon anna än mig själv. Varför vara god, snäll och kärleksfull när allting man får tillbaka är skit? smärta?
Kan någon ge mig ett jävligt bra svar på den frågan, för jag kommer fan inte på de!

Bättre att vara hatisk och själv utan att bli sårad, än att vara godtrogen och alltid bli sårad.
Hällre vara den som sårar än den som blir sårad.





2/2, 14/2, 8/5, 5/6
är några av datum som jag aldrig kommer glömma pga av han! Det inkluderar även min födelsedag!

All svek, alla lögner, otrohet, hämd, allting! Allting kommer tillbaka som ett slag i magen... Och det här är det sista jag behöver just nu! Och precis då jag trodde att jag inte hade någonting med dig att göra, tjii fick ja!

Och jag gillar att din syster inte ens visste om att du var otrogen mot mig, så hon har ju försökt fixa ihop oss men då berättade jag allting och hon kunde knappt tro de. Haha så jävla!

Sen säger du att jag var bra för dig, men snälla nån du kanske skulle tänkt på de 3år tidigare? Jag vill inte ha någonting med dig att göra!

Jag är för bra för dig!

Sweeet


- nelly

Jag är kär i min tröja <333 mwihihih :) och jag kunde ha shortsen, jävlart precis och jag undrar... hur fan gick de till? haha :) nåväl :)

beställt

Jag, min far och min mor har beställt från cdon, hihii eller jaa... Det började med att min far skulle ha nån live konsert med brusan i Hyde Park (åhåå saknar London <3 ) och min mor skulle ha na happyland så slutade med att jag fick två filmer :) Puss på min papi!

hatar

folk som skriver inlägg med bara
centrerade texer
och gärna flera A4 med texter
så snör vi inte lite kursivt också

Seriöst? Det är vetenskapligt bevisat att man inte orkar läsa långa centreade texter!
GE UPP!


Måndag

Fort var måndagen över...

For och jobbade klockan nio och fick lite damp på en utlänning som inte kunde ta en 50lapp som hade en liten skada i hörnet, hon kunde inte ta den, hon skulle promt ha en ny! Jävlahelvetessatansjävlajävlajävlaidiot! Jag känner att jag bara blir mer och mer less dessa invadrare, dom ska alltid ha förmåner, komma först, ha rätt, snor andras påsar och på det jobbet som jag jobbar så är dom flesta brott gjorda av just, invandrare! Seriöst? Dra en gräns! Dra en gräns med hur många som ska få komma hit!

Ojj, nu blev det här inte som det skulle bli! Och ni får inte tro att jag är en rasistiskslampa, för det är jag inte! Men man måste lära sig att dra en gräns och ta det svenska folket i första hand i Sverige!? Inte araber?
Nä, fy Cecilia skärp dig!

Men anyways! Efter jobbet kom jag hem, lagade mat och dog en stund i sängen! Är helt utsliten av de dom proppade in i mig i lördags + att jag är trött annars! Bra kombi va? Och ett PLUS på det hela är att där dom stoppade in slangen har jag fått utslag runt och det är rött... Awesome! Jag ÄLSKAR att vara allergiker! *NOT* Men vad jag dock inte fattar är att det har börjat bli så mycket nu?

Aja, mina kläder har kommit och shortsen jag beställde ser ut som att vara till en bejbis? Seriöst? Dra en jävla gräns! Usch, jag blir så jävla arg! Aja, ska prova och se om jag kan ha dom, wish me luck! Sen har jag ju en tröjja också, som dock ser ut att kunna passa, ska prova på ett strax :)



Är egentligen så trött att det gör ont i ögonen då dom är öppna ;(

Värt



Vad har jag gjort idag? Humm, min plan var att inte röra mig ur sängen innan 16.00, den planen sprack! Det blev att fara på området med mor min och föröska få tag på dom som hade tältet vilket visade ju sig att det var asian garden, vilket innebär att det är dom som äger Far East! Med det så innebär det att min far jobbar med dom, awkward? Ehm lite!
Sen blev det en opalen macka och fara förbi min far sen for vi hem och jag gick och la mig, jag märkte inte när min far kom hem eller när min mor började jobba. haha :) Där kring 20.00 klev jag upp duscha och for och köpte en vattenmelon och for hem, pratade med min bror som hade kommit och nu ligger jag i sängen igen!

Värd dag...

En helg jag sent kommer glömma?

Eller? Helgen var som alla andra helger förutom, när man pratar om den här helgen då vi inte riktigt kommer ihåg vilken helg det var så kommer vi att säga: helgen då du/jag for på sjukhuset!

Justde, min kväll var inte lång igår. Jag slutade jobba klockan nio, vilket betyder att jag var klar 21.20 och gick mot Joel för att fixa mig och börja festa. (Joel som då är Ramonas pojkvänn.) Efter en cider så skulle alla dra ut på området, men jag och Ramona stannade kavar ett tag och pratade och drack lite vin.

Sen begav vi oss ut på området och vi träffade en massa folk, sen så skulle jag äta, jag hade inte käkat någon middag. Och klockan var nu inte mycket! Jag tog en tre små rätter från Asian Garden och Ramona skulle få käka mina nudlar, hon var ute efter dom ;) haha :) men nåväl! Så sitter vi där och käkar och så känner jag hur min hals börjar svälla och jag säger till Ramona: Det är nötter i det här!

Så hon går och frågar och självklart var det nötter i kycklingen! Sååå... vi letar då reda på nån som kan hjälpa oss och vi hittar vakten som i sin tur hjälper oss att hitta röda korset som i sin tur ringde amublansen!
Och när vi satt där så glodde alla och jag kan tänka mig att dom tänkte: Ojjojj, för full! Så pinsamt!
Men nu är det ju så att jag tycker att dom är pinsama för jag hade faktist en allergisk reaktion!

Väl då ambulansen kom så fick jag en slang i handen och nå att dricka, alltså mot allergin då. Och jag trodde det var klart då, men ne! Dom tyckte att jag skulle följa till Sunderbyn och ville dom de så vem är jag att säga emot? Men då trodde jag att det inte skulle ta så länge. Tjiii fick ja!

Min bror kom dit och Ramona följde med i ambulansen, det var ganska kul, för hon är ju åksjuk så hon fick en fin spysak som hon kunde spy i (antagligen!?) hehe ^^,

Men nåväl, nya tabletter, igen och jag kom hem halv fem. Det är så roligt att spendera kvällar på sjukhus!

Men än är det inte över, nu ska lagar kollas och ringa KO i morgon... Det är länge kvar innan det här slut!

Och TACK Ramona och Jimmie för att ni står ut med mitt dramatiska liv <3

humörsvängningar ab

 Haha, för fem minuter sen så hade jag inte en tanke på att gå upp, det fanns inte på världskartan alltså. Hahah, men, jag var så jävla trött och ides inte göra nå. Låg och var olycklig i min snuskigt sköna säng!



Men sen, så kom jag på att jag ska sola, gå på sytstemet och kolla lite kläder innan jag börjar jobba! Haha och systemet stänger två så det är bara att kliva upp nu wtf! Och jag börjar ju tre så jag har mycket att göra ;) så jalla jalla ;)



Och jag känner dock att min förkylning inte blev bättre av igår ;(

Sängen

Det har varit en fin kväll, men eftersom jag har en vana att aldrig ha betteri på telefonen då vi är ute så slutade det med att jag lyckades ta mig hem, eller ja jag han ringa min mor innan telefon helvetet dog.

Sen har jag en vana att bli "bort tappad", men nu skulle jag faktist leta en vi hade tappat bort och tappade bort alla andra. So, well well...

Och så fort jag kom hem ringde Ramona, medans jag pratade med henne så ringde fler olika numren till mig, vilka? Till och med numren från Piteå? Alltså va? Aja, sen hörde jag av mig till Sara, som jag egentligen skulle sova hos, och hon var lite smått missnöjd.

Men det har varit trevligt iallfall, och lika bra att vara hemma, jobbar ju i morgon så. Så efter jobbet blir det att ta igen ikvälln, óch jag hoppas det blir en awesome kväll i morgon! Känner att jag är så hatisk just nu mot allting så jag behöver ha SNUSKIGT roligt! Och det hoppas jag att jag kommer ha i morgon, det tror jag :)

Och jag var faktist den som var nyktrast, eller ja, skötsam, jag visste mitt mål! Hämta pengar - åka karuseller! Men eftersom allting tog så lång tid så blev det som det blev, en, men det kommer imorgon ;d

Aja, jag lovade faktist Ramona att jag skulle sova, så det är bäst de ;) med tanke på att jag inte sovit nå inatt... Aja, nu ska jag ta mitt hörrburr (hår) och sova ;d hörs i morgon(idag)! Puss


Alltså, humm



Är du en karl jag har lyckats få runt mitt lillfinger? Är jag ditt oavslutade kappitel? Många tankar som snurrar och jag inser, baby, det kommer aldrig hända. Jag är för bra för dig! Dessutom, du var roligare förr!


Räkan Cecilia

Jag ser just nu ut som en räka, var och solade och solade kanske lite längre än jag borde ;) men det var skönt och jag har inte soooolat på år! Okej nu ljög ja!

Annars har jag och Sara varit till Luleå och jag tvingade henne köpa lite kläder, själv hittade inte de jag letade efter men det blev ett rosa martinii glas som jag ska ha i morgon ;d vi var på systemet också och jag köpte jätte gulliga öl :) ÖVERLYCKLIG! Sen for vi hem och for och solade och sen drog vi och åkte en karusell, åhåå jag längtar till i morgon, ska åka alla då! SÅ JÄVLA KUL!



Osminkad, ser ut som en räka och trött som tusan!

Sov gott, för det hade jag tänk... as I told u, trött som tusan.  Och ska upp och jobba snart känns det som, fast jag börjar 09.00, hörs i morgon :) sov gott!

Rubrik


När kan folkt ta ut sitt öronvax?

Och ta bort sömnen ur ögonen?

Eller är det bara så att folk är så jävla tröga att dom inte förstår rikssvenska? Jag förstår inte vad som har varit så otydligt i de saker jag säger? Jag tycker dom är ganska självklara... För det står precis vad jag vill få fram, men jag får bara svar på allting annat. Vad är dealen med det liksom? Aja, what ever nu är jag förbannad på jävlart alla och jag hatar alla och alla kan fara åt helvete...

och när fan kommer äckelsatansjävlaäckelsatansspyfanhelvetessnorjävlapatetiskahorjävlaposten?

Ska sluta planera

för det blir aldrig som jag tänkt, jag har precis klivit upp... Ojj det var ju det som var meningen? Det var inte så att jag hade tänkt att jag skulle vara i luleå nu? nej nej nej inte var mina planer så... Nej nej nej, inte de... Haha FAIL! ;(

Eeey man

Äntligen hemma i min säng och hade tänkt sova, men vad gör jag? Jo jag slår på datorn, IDIOT! Hahah varför ska jag he på den om jag ska sova? Och varför skriver jag då min PLAN är att sova? hahah, ojjojj nu blir det nog inte att sova på ett tag ;) bra att jag inte slår på den andra och spelar lite, som var min plan i smyg, hehehe :)

Nåväl, det fanns inga marsiar att köpa, alla andra affärer hade stängt förutom dom som inte säljer de, så det blev en polkachoklad istället :) men det blev att fara och grilla en sväng iallfall, eller ja elda för vi grillade ju ingenting! Haahah just de ;)

Hoppas på att mitt paket kommer imorgon :) och jag måste boka tid på vårdcentralen pga min förkylning och sen blir det Luleå imorgon, antagligen inte med Ramona som planen var utan med Sara, vi ska på monki och sen ska vi sola lite och se bio, där någerst ska det in ett systembolag också, måste ju ladda för helgens bravader ;) muwhhehee :) Ska också försöka få Johanna att komma hit på fredagen :) hihi då skulle jag bli glad :)

Hoppas att jag hittar mig ett par skor och en "topp" imorgon, det skulle vara awesome ;d ska nog kolla om jag hittar nå underkläder... joo det låter som en plan :)


RSS 2.0