Marilyn and Me

Det var ett tag sedan jag läste min bok, har haft "fullt upp". Men igår när jag kom tillbaka så läste jag tills jag somnade och jag har läst hela morgonen/dagen och har nu läst ut den :( jag kommer sakna studerna med Marilyn!!


Jao

Helgen har satt sina spår på kroppen... Ja, blåmärken och ömnade leder, höhö man vet hur man gör i arvids. Men men, nu blir det inte att konsumera alkohol försten 19mars.

Men helgen har iallfall varit awesome, varit med dom bästa.

Hinder - Born To Be Wild


From that to this


vad brukar ni göra på bussen?


Jag tvivlar att ni brukar ha lika roligt som vi kan ha på en buss! (förutom när vi då for hem för då hamnade jag i kÅma)

söndag

nu har jag och lisse tagit oss upp och gått till "snigel"skolan och väntar på att matilda ska komma tillbaka så vi kan gå och ÄTA!!! jag har ett fett blåmärke btw

Evanescence - Everybody´s Fool


Buss

Hujj usch fy blä, sitter på bussen och längtar till älvsbyn då Lisse kommer på. Snart är trion tillbaka!

Alex C Feat. Y-Ass - Sweetest Ass In The World


Spin my head right round


Go kväll

Jag och Sara gick på stan och kollade marknade, det var nog den sämsta marknaden eva! Men men... Dom hade ju rätt munkar iallfall? Sen blev de sys och efter det fixa coopkort åt Sara.

Nu är jag i Heden och har ätit gudomlig mat, amnomnomnom. Så ska smälta maten lite och snart bege mig mot Stina :)


Vackraste kissebäbisen i världen


Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain


Humm, kanske har en liten talang iallfall?


Och jag sa LITEN, men jag är nöjd med han :) Han heter Daniel :)

Nu

Nu ska jag rita och tycka synd om mig själv!

Justede

Jag hinner nog inte blogga så mycket i morgon på dagen så jag kan ju skriva vad som händer i morgon. Först ska jag vakna och göra mina morgonrutiner. Sen ska jag kolla vad jag ska ha med till arvids, gå på systemet och sen kolla min tur på triss, jag har en att lösa in och kanske jag får miljonen? Hahahah nu hoppas vi kanske lite väl mycket ;) blir antagligen två nitlotter som vanligt.
Sen blir det att dricka mycket te under dagen för jag håller på att bli sjuk, vilket inte är så passande för helgen. Sen så ska jag ringa alla jävla samtal. Åhå ORKA!! + att min nacke håller på att barka totalt! Senare på kvällen ska jag nog förbi hos Stina efter att ha ätit sjukt god mat med sjukt många kalorier. Fast... Å andra sidan är jag fan inte sugen på att fara till heden i morgon. Jävla joykillers!

Btw, tack Lisse ♥


Tankarna snurrar runt runt runt

Jag vet faktist inte riktigt vad jag egentligen ska skriva, för jag tänker inte berätta vad allting handlar om. Eller ja en del är ju självklart Miami, men sen har jag lite funderingar på två-tre andra saker också. Och lixom ska jag skita i Miami och göra den tredje saken? Eller först göra Miami och sen kanske göra de? Och innan jag dra, kommer jag hinna göra en annan sak? Kommer jag kunna få den saken betald? Hur många läkarundersköningar måste jag inte på då? Räknas jag som överviktig? Vad är mitt BMI? Är mitt BMI bra så kan jag nog få det betalt? Men hur går jag till vägs? Vart vänder jag mig? Varför börjar jag?
Vågar jag fara till Miami själv? Det kommer ju vara massa andra som jag delar rum med men dom kommer ju säkert resa med någon annan? Kommer dom hata mig? Kommer jag hata dom? Kommer jag vara för awesome för dom? Eller ska jag helt enkelt vänta och se? Se vad som händer med den tredje grejen? Men jag tycker att jag har väntat nog länge nu?
Men å andra sidan så vill jag ju ha en sån? Men jag kan inte sakffa det om jag ska hålla på att fara runt hela tiden? Det mår ju inte den av så varför ska jag vara så elak mot den och skaffa den? Jag menar, är det inte bättre att vänta med de? Men varför ska jag vänta med allting? Varför ska jag alltid behöva vänta? Har jag inte väntat nog länge nu?
Och som gröten på moset eller hur man nu säger, hur fan ska jag ha råd med allting? Om jag inte får den ena grejen betald kommer jag aldrig ha råd att göra den eller något annat. För den grejen vill jag göra för MIG! Kan jag få bidrag till Miami? Måste jag ringa 24445 samtal? Varför måste jag alltid ringa samtal? Jag hatar att prata i telefonen!

Fuck!


P-stav!!!



Jag har nu haft p-stav i 6 år!! Och jag ska byta nu igen. Eller ja, JAG SKA REDAN HA BYTT!? Men jag har kommit och funderat och snokat lite och jag tror faktist jag ska ta ut den! För jag läste att vanliga biverkningar är viktökning och jag har gått upp jätte mycket i vikt sen jag tog den, alltså under dom sex åren som har gått. Vilket jag nästan började med direkt efter jag hede in den. Och när jag pratade med barnmorskan så sa hon att de inte var pga den. Men jag tror annat, varför har jag så svårt att gå ner i vikt då? Så jag ska nog ta bort den.

Innan jag tog p-staven vägde jag 56! Det gör jag inte nu, det är långt ifrån 56 och min målvikt är kring 60! Jag menar det skadar ju inte att prova ta ut den och se om det funkar!? Jag menar jag har ingen pojkvänn eller så vilket är tur för jag kommer nog inte börjar med piller eller så nu, dels är jag sjukt dålig på att komma ihåg att knapra dem. Men det finns ju andra lösningar.

Visst det där med vikten kan ju ha och göra med att man blir äldre, men det skadar ju somsagt inte att prova. För innan kunde jag äta jävlart allt! Åhå jag blir arg.

Sushi

Justja, vi gjorde ju sushi till middag igår, blev fett nice och jag måste säga att det blir godare och godare efter varje gång man äter de.


God morgon torsdag

Torsdag torsda torsdag, varför finns du?  Näämen nu skojja jag bara. Har just klivit upp typ, ovanligt va? Och ska dricka min shakis, ännu ovanligare va? Och sen röra på döfläsket lite, mer ovanligt? Men men, måste få in de i rutinerna att röra på döflärret! SPECIELLT OM JAG SKA TILL MIAMI!!!

Det händer nog inte så mycket idag. Ska försöka pallra mig till gymmet senare. Men jag vet inte om jag orkar och sen ta en lång promenad. Usch så skönt!

Imorgon börjar helgen. Yey, så jag ska till heden i morgon och prata med mina päron om Miami och om vad som är bäst and so on. Äta sjuuukt god mat ska jag också göra där. Sen måste jag ringa ett samtal -.- och på lördag blir det arvids :)

Drängarna - jag är en idiot


komplikationer i wonderland

Duuude, alltså... Min mami fick mig att inse att jag är gode bra på att slösa pengar. Så det skulle nog inte vara ett undantag i miami! Och sen så skulle det kanske bli mer än en onykter helg och då slösar jag ännu mer! DUUUDE!
Så först måste jag ha till utbildningen + flyg och transfor. Och sedan min vänner måste jag ha gode mycket pengar ut över detta. SHIT ALLTSÅ! Men jag får alltid ihop de, på nått vänster och jag ska fan lyckas nu också!

Hinder - Lips Of An Angel


OMG!!!

SKA JAG TILL MIAMI??????




DINOSARIER I MAGEN!!! T-REX GÖR VOLTER BIG TIME!

Christina Berg ♥

Jag hoppas att du får ett underbart år i USA och förhoppningvis längre om det är det du vill! Jag kommer sakna dig så otroligt mycket att det inte finns några ord, men det är nog inte det som jag säger till dig. Även om det är så jag känner, men jag vill inte säga det för att det ska bli jobbigt för dig att fara. Istället så säger jag hur glad jag är för din skull och hur roligt du kommer ha and so on, vilket jag SJÄLVKLART HOPPAS! Men jag hade nog helst kidnappat dig och kedjat fast dig i garderoben.



Jag hoppas att dit år blir som du har tänkt dig om inte bättre och jag kan inte riktigt förstå att du tar det stora steget ut i världen. Jag är så stolt över dig för att du inte gav upp när det kändes tungt. Men när du far, så är det som att en del av mig också far. Du har alltid funnits där och varit en klippa. Jag vet faktist inte hur jag ska klara mig ett år utan dig. Men det löser sig, det gör det alltid.



Det är faktist bara ett år det handlar om (från början iallfall) och det är bara 365 dagar dit! Och 365 dagar går fort och jag har ju planerat en USA tripp och hälsa på. När du kommer hem kommer jag nog: Men va FAN!? Du for ju igår?? Hehe eller nå ;)



Anyways älskling, jag är så otroligt glad för din skull satt det finns inget slut. Jag hoppas att allting går bra och att familjen är underbar. Att vädret är awesom och barnen är snälla! Jag tror inte att du kommer ha så mycket hemlängtan, jag tror det blir värre när du kommer tillbaka. Tiden kommer gå så fort så ta vara på tiden och lev livet.



Så älskling, det jag vill säga är nog att jag kommer sakan dig nå så sjukt mycket att jag inte kan formulera det på något sätt som kommer vara i närheten av hur mycket det är. Men jag hoppas att det blir mycket skypande och kanske ett BREV! Hihihi

Eftersom jag inte är bra på att prata känslor och så, så valde jag att förmedla det på ett sätt jag är bra på...

Jao

Ja idag har jag faktist gjort ganska mycket för att vara jag.

Jag ringde först ett samtal som resulterade med att jag var tvungen att posta ett brev. Så jag gick till stan och postade det satans brevet och får svar om det i slutet av veckan. Sen gick jag och köpte mitt block och pennor så jag har hunnit rita lite. Sen köpte min mami mig nå saker som jag ska försöka virka, wish me luck ;) Jag har även varit in och sökt jobb på två ställen, så nu är det bara att hoppas alla folk blir sjuka så jag får jobban, heheh. Och jag har även köpt ett ben till Sally :)

Så, blir nog inge gym ikväll men det blir att träna lite till sen ;) Anyways, BB och röra nu!

Tisdag

Nu ska jag ta och dricka en shakey och sen göra plankan och lite andra grejjor som kommer vara sjukt jobbigt. Sen tror jag att jag ska gå en sväng till stan och köpa mig ett nytt block (då jag inte vet vart mitt andra är) och sen göra lite äranden osv. + köpa en ny nagelfil!!!!!

Sen ikväll ska jag nog ta och dra röven till gymmet och köra stenhårt där och en timmes promenad. Så ser nog min dag ut. Men jag måste ju börja någonstans och egentligen borde jag kanske klä på mig innan jag dricker shaken?

Well well, anyways. Är det någon som vet när sportlovet är? Har det typ varit eller är det typ nu? Alltså shit jag vet fan inte....


:O


Vad finns under täcket???


GUSSE!!! HIHIHIHI

Dead by April - Sorry For Everything


Humpf!

Jag måste säga att min vän Lisse har ställt till det för sig nu... Hon hede upp en låt på sin blogg och jag lyssnade då på den och jag har haft den i mitt huvud sen dess, jag sjunger på den och ja... jag tror jag måste nog ta och säga de... Det är nog en av dem finaste låtarna jag har hört. Eller ja, för att vara lite estetisk. Den talar till mig... Jag får så många känslor när jag lyssnar på den.



Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya 
You know I'd do anything for ya 

Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

Vad har jag nu gjort?




Men jag vet inte ännu hur det blir, måste fundera på det och sen om jag blir antagen and so on! Sen tar vi mer om det! Men, jag har en plan ;) just saying bitches! Jag har inte gett upp på att hitta mitt äventyr! HAHAHAH! IN YOUR FACE! Som sagt, det kommer mer om det om jag väljer att fara :) hihi

Sally


Njuuuuter i solen :D

Heehehe


Ni ska bara veta ;)

Cecilia mugg :)


Not okey!

Alltså. Matilda har ju nu fyllt 20 och hon ska ju då ha sitt kalas i helgen. Vilket innebär alkhol and shit. Men... DUUUDE!!! ALKOHOL??? Jag har ju slutat med sånt!!! Aja, blir att träna stenhårt i veckan då. Tack gullet ;)

Vad tycker Cecilia om Big Brother deltagarna?

Hujja... Ojj... Det var mig en sarligt gäng människor där inne. Och helt seriöst. Jag är gode glad att jag inte sökte. För jag skulle inte klara av fem min med dom där deltagarna.


Christian Lundgren

- Ja helt ärligt kunde jag nästan inte sluta skratta då jag såg han. Och sa han att brudarna älskar han? Öhöö att le mycket är nog ingenting för han. Usch nefy nej. Creepy kille. Nej tack, nästa!


Cilla Domstad

- 39? Trebarnsmnamma? Helt seriöst, vad fan ska du in i huset att göra? Värkar dock vara ypperligt blåst så hon kommer nog bli rolig att titta på! Men iallfall... 39???


Niklas Frantassiev

- Bisexuell. sexmissbrukare och egenkär! + en halvklar tatuering? Vad var de lixom? Han är nog en person jag kommer störa mig på ypperligt mycket.


Sonia Kamau

- Öhöö, inte för att jag är rassist eller så. Men jag skulle reta henne var eviga dag. Säga att det blev solförmörkelse så fort hon kom i närheten. Och sen eftersom jag är smalare än henne så skulle jag gömma mig under ett bort när den där kom.


Peter Orrmyr

- Tjiiia, han var nog den som gav mint intryck... Men jag gillar hans taktik med att vara i kylen, thumbs upp for that!


Ebba Berglund

- Varför är hon tillsammans med han? Tråkig brud


Rikard Andersson

- Christian Lundgrens homie? Big Brother, house of geeks


Jessica Karlén

- Nej du är inte snygg att titta på och jag hoppas du åker ut på söndag.


Tobias Holm

- Som Emma sa: det ser ut som att han har glasögon med en näsa på. Det är det jag kommer ihåg om han


Katerina Kazelis

- Kristen? Går i kyrka? No-lärare? Behöver jag säga mer?


Simon Danielsson

- Hehe, kanintänder. Hoppas han blir bunden naken för han var ju ganska awesome från halsen och ner ;) If u know what I'm talking abaout!


Sanna Redsäter

- Så... blåst... brud... O-M-G!


Annie Almén

- Vem?



Rodney Da Silva

- Smink? Jaja, hade funkat om du var hårdrockstjärna! Men nu är du inte de, du är en fucking säljare. JK!


Sara Jönsson

- B-O-R-I-G-! Alltså, ja.. Hon är ju glad iallfall?


Martin Granetoft

- Now were talking! Ögongodis ;)


Vanessa Lopez

- Hehe, kommer bli kul när hon släpper bomben!


God morgon

Nu shitter jag här med min dagliga shake och har en nysattack. Mina vänner som känner mig vet hur jag är när jag har en och ni som inte vet. Taskigt!

Igår kväll bestod kvällen av att se the dark hours och the grudge. Vad alla än säger så blir jag faktist lika rädd av den varje gång, lixom... finns det någonting läskigare än en japan med svart hår för ansiktet och gör konstiga ljud? Nja, eller mjo... Penny! Matilda u know what I'm talking abaout!
Och the dark hours, skulle varit barnförbjuden å allt. Men då kan jag inte sluta undra... VART FAN ÄR DEN BARNFÖRBJUDEN??? Icket att rekomendera. Fatta besviken jag vart... Jag stod och hoppade inne på godisarenan just för att den var barnförbjuden och hoppades på mycket blod och splatter. Men... Nje....

Vart ju även så klart att se BB, hahahhahahah INTE OKEJ FOLKGRUPP! Oho my gooood!!

Caitlin Crosby - Flawz


- 4 och ut ska jag ;)


Edguy - Fairytale


Och en liten promenad med Sally



true

" I like to have my money where I can see them - In the closet"

Ett nyktert liv är ett tråkigt liv!

Shit alltså vad tråkigt man kan ha när man är nykter på helgerna. Jag funderar på att gå och sova och klockan är inte ens 00.00... Shit alltså. Fan inte okej!!! Aja, bara för att jag inte ha nå att göra kan jag ju alltid dra till gymmet och få ut lite frustration, det låter som en plan. Men ids jag?

Aja, vi får se. Hörs säkert senare...

Hehe, bra jobbat ;)

Så nu har jag varit ute med Sally nästan en timme, hihi hon kan nu sit-ligg-sit, ute iallfall... Gick inte lika bra när jag skulle visa Emma -.- Sen har jag även hittat Sara, hon låg i sin säng och det såg inte jag! Hehehehhehehehe

Nä nu ska jag käka lite lunch och sen smälta maten och gå och gymma, vad som händer sen är en anna femma ^^, hiih

Gooood Morgon

Fast jag har faktist varit vaken sen 08.00 :) klev upp och drack en shake sen la jag mig och läste lite och glodde tv. Funderade på att gå tidigt till gymmet idag men då jag kollade termometern så visade den -31 och jag sköt upp de. Tur de för nu är det typ -12 :)
Anyways, är på min andra shake nu och har gett Sally mat så jag ska nog ut med henne ny på en strax en stund och träna lite lydnad med henne också :) Jag kommer vara expert på det när jag skaffar egen hund, dels då har jag ju också min personliga hund/djur-rådgivare Stina, så tacka gudarna för skype när jag skaffat mitt månster och hon är i USA! Hihi

Jaja, mitt mellanmålssällskap var då Sally :)



Och vart är Sara?
Och ringer Emmas telefon? Eller är det larm?
What do I know lixom?

Flo-Rida - Turn Around 54321


Och lite myyys


Cupcakes


He, he



Ibland saknar jag detta liv


Undrar vart...

min plutt kamera är... humm

Uppdate, 19.40
jag hitta den... hihi

Ohooo Glad Cecilia

Min bror är i stan och ska skjuts hem mamma till heden, iiii :) vad glad jag blir :) det är inte varje dag jag får träffa världens bästa bror juuuu!!!!!!!!!

Jeremih x 50 Cent - Down On Me


Tur...

Åhå tur att jag blev helt besatt av ett halsband just... TUR att det BARA kostar 3000 -.-

och Gusse


Myyyyyyyyyyyyys, bejbi!

Saker som gör mig glad

är saker som kostar.


Done and done, bye bye America

Så, idag ringde jag och skrev ut mig. Dom frågade varför och jag sa helt enkelt som det var! Fick ju självklart prata med "Caroline", men men. Nu vet ni, jag ska komma på nått nytt att göra, ett nytt äventyr. Men just nu ska jag leva ett svensson liv och hata det till fullo!!! Iallfall tills jag kommer på mitt nya äventyr, undra vad det ska bli!?

Hej då USA! :'(

Uti Heden

Just nu är jag i heden, jag har hjälpt mamma nästan hela dagen och då jag nästan inte har sovit någonting så är jag ypperligt trött, vilket innebär att jag for hem med min papi när han slutade, han skulle beställa pizza och frågade om jag ville ha en. Jag var jääävligt sugen men det blev en kyckling sallad. Stolt är jag! Och jag och Gusse delade på kycklingen ;)
Sen kom mina paket igår, men min mami glömde dem när hon for till stan så dom lågt fint och prydligt när jag in på mitt rum. KUUUL, kommer bilder sen :)

Edguy - Vain Glory Opera


funderingar

jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra. ligger och försöker sova men tankarna bara snurrar. jag tror jag kom i en deppfas just. jag borde sova för jag ska ringa ett samtal klockan 08.01, vem vet... det kanske leder till en ny start? anyways så tror jag inte att jag kommer fara som au pair. dom har fått mig att tappa suget. men finns suget att vara jvar här? här bland alla som väntar på att jag ska misslyckas? dom lär nog få uppleva de. jag får nog helt enkelt ge upp och leva ett vanligt tråkuigt svensson liv. sluta drömma, sluta hoppas och inse att under faktist inte sker. jag får helt enkelt nöjja mig med det så många andra strävar efter, som egentligen inte duger för mig. men what to do? jag orkar inte med att ständigt bli besviken så varför då hoppas på saker som aldrig sker? samma visa, varje gång. men jag vet att detta är ett beslut jag kommer ångra. men... jag orkar inte bry mig mer. anywas, ska sluta va emo... ska ju faktist snart ringa mitt samtal och sen ska jag hjälpa mamma hela dagen kul att jag ens kommer orka

GRATTIS HJÄRTAT!


Harry Potter maraton

Har just nu Harry maraton med världens bästa Stina, hihi. Har inget mer att säga så tjarrå ;)

Alice Cooper - Poison


Gym-Bok-Nörd

När jag sa att jag skulle spela gh så ändrades mina planer när jag la mig i sängen, jag fortsatte att läsa ur min bok som jag började läsa inatt och har läst hela morgonen. Jag har börjat bli värsta bok nörden!? Jag är på min andra bok i år och jag brukar typ läsa en halv per år! Och det har gått snabbt när jag har läst dom, va fan? Kanske kan berätta vad jag läser, jag läser Marilyn Mansons självbiografi Den långa vägen ut ur helvetet. Helt fängslande bok.

Men iallfal. Jag fick skjuts till das gym och det var skönt när det är så kallt ute och sen fick jag skjuts hem. Men när jag var på gymmet så var det jag och smaksika karlar, som jag nämnde tidigare. Men när jag tränar så tycker jag inte om när folk tittar på mig speciellt inte när jag är i maskiner jag hatar. Så sitter jag i den jag hatar mest av allt i hela världen. Så kommer en kille som jag har spanat in mer än en gång och ska använd grejen som är fem centimeter från mina fötter!!!! Vilket innebär att jag ser hans rumpa hela tiden vilket distraherar mig gode mycket. Så jag körde min sista gång och böt maskin. Tror ni inte att han kommer till maskninen mitt emot mig och ska träna på den??? DET ÄR INTE MÖJLIGT!!! tänkte jag. Men jag tänkte att han står med kroppen mot spegeln så det är ju chill. Men NAE!!! HAN VÄNDER SIG SÅ HAN STÅR MED HUVUDET MOT MIG OCH HAN STÅR PRECIS DÄR JAG KOLLAR NÄR JAG TRÄNAR I DEN MASKINEN!!! ÅHÅÅÅÅÅÅÅ!!! Det var hemskt! Sen att jag är jätte fager när jag tränar är en anna femma ;) NOT!

Anyways, blir att duscha av kroppen nu och krypa ner i sängen med Marilyn. Har fullt upp onsdag och torsdag och jag ska hinna träna. Så jag tänkte försöka kliva upp tidigt imorgon så jag tar mig till gymmet innan 12 iallfall, wish me luck bitches ;)


Ursäkta om jag är känslokall

Nu har tydligen en man/kille dött i Luleå. Det är alltid tragiskt när det händer, när människor dör och speciellt när dom är unga. Men i det här fallet så kan jag inte göra mer än en axelryckning. Visst... Jag kände han inte. Men när folk hedrar en jävla knarkare så kan jag inte annat än att undra vart fan världen är påväg!?

Helt seriöst, denna man/kille andvände då droger och vad jag antar är att han lyckats ta en överdos. Jag vet inte säkert, men vad jag antar från vad alla skriver, för jag är ju faktist inte född igår! Han var en knarkare och umgicks med knarkare. Men helt seriöst, vad fan väntade dom?

Droger leder till döden, det gör de
. Och under en väldigt kort tid så har tre person, Luleå, Piteå & Älvsbyn lyckats ta överdos. Jag tycker ju att dom i närheten av dom som dött borde vakna upp, dels då det är ur samma umgängeskrets. Men det kanske bara är jag?

Jag tycker nästan att det är bra, han har det bättre där han är och familjen behöver inte längre oroa sig för någonting som dom säkert har gjort dom senaste åren. Så med hans död har inte bara människor i hans närhet blivit ledssen, pga droger, men hans familj får en stor börda lyft från deras axlar. Dom behöver inte oroa sig nå mer. Det dom oroade sig för har ju hänt. Men dom saknar en son.

Jag tycker att knarkare inte är värd lika mycket som andra människor, jag gör inte de. För dom är så jävla egoistisk. Det är sjuk, dom tänker bara på sig själv och sitt nästa rus och gör vad som helst för att få de. Helt jävla sick. Jag vet, jag har tittat på i 3år. Sen vaknade jag upp ur min bubbla om att allting var som det skulle och bad person dra åt helvete!

Inte nog med att dom skadar sig själv, dom manipulerar alla och jag måste säga. Knarkare är mästare på att ljuga. Dom skadar precis alla och sen säger dom: men bry dig inte, det är mitt liv! Jojo, visst det är ditt liv.. Men tänk på alla som är i ditt liv.

Nej uff, kan babla på i timmar om detta. Men jag måste säga att det är starkt gjort av alla som lyckas ta sig ur sitt beroende och tar tag i sitt liv. Det är ingen livsstil och man kan inte hålla på hur länge som helst. Då slutar det så här. Man dör. Visst man dör iallfall, men... Då är man gammal. Och ni som inte lyckas, ni som säger att ni inte bryr er. Jävla kräck, hoppas ni möter samma öde. Stäng in er i ett jävla rum, stanna och dö där era parasiter.

uppdate från das gym

jag tycker helt ärligt att det är svin tråkigt att träna själv och näst intill pinsamt. därför älskar jag stället jag tränar på! men det blir så tråkigt att träna själv så jag kommer alltid på andra saker jag gör, skickar sms, fejjan och nu blogg. haha. men eftersom jag tränar för min skull går jag hit iallafall. och jag må säga attt det fimns fagar karlar här just nu, raaaw 7 män och 1 cecilia, kan det bli bättre? ;)

- 27, yey

Nu ska jag ta och käka lite mat, som jag hade så roligt att göra... JAG SHAAKADE ASS!! HAHA tur att det bara var jag och Sally hemma ;) men sen blir det att vila en stund, dvs GH! Sen om inte Sara och Emma har kommit tillbaka så göder jag Sally går ut med henne och sen går jag mot das gym! Och jag må ju säga att det är GO VÄRME UTE! VART FAN ÄR BIKININ?

Nu blir det att lyssna på avantasia - runaway train och njuuuuuta... (och äta då)


För att få någonting gjort denna kalla dag

Så ska jag strax gå ut med Sally en snärt och sen bege mig mot gymet och biffa mig. Yeah bitches ;)

Uppdate:
Sally är läskig och reser ragg mot en påse. Jag tar gymet senare för om jag går nu är jag där vid tre och sen börjar det komma mycket folk. Så jag tar det senare, men jag ska dit och träna iallfall.

All Time Low - Painting flowers


Stiiiilig kille


Undra vad jag just har bestället hem?


Humm, kan det vara dessa saker? Fast det kanske inte är alla cupcakelipgloss då, bara dom jag gillar. Jag menar jag avskyr ju hallon så varför ska jag lixom beställa de? Jaaa ni fattar ;) Men kan det vara så att jag har varit så busig och tyckte att jag förtjänade de? Joohoo nog är det så ;)

Och nu... ska jag ta och städa min säng. Hihi

Valentines Day


Ja, idag är det tydligen alla ♥ dag. En sjukt överskattad dag om ni frågar mig, men ett tillfälle att dricka alkohol. Nej, justja. Jag bantar ju så det där med tomma kalorier struntar vi i... eller? ;)
Jag har kommit till att hata denna dag. Det finns en speciell anledning som mitt kära ex är inblandat i. Det var en useless dag kan jag lova. Inte nu för att jag ska gå in mer på de,
Men, men. Jag är ju gift så det blir nog en romantisk middag sen min Sara ;)

Så alla fucker, happy fucking valentines day!

Det börjar likna någonting

Det börjar bli lite varmare nu när solen lyser. Det är helt klart min melodi och jag ska ta och gå till gymet medans solen lyser iallfall.

Men nu ska jag strax till att äta mig lite lunch och sen göra situps. Sen vettefan vad jag ska göra... Jag borde gå och söka jobb och så. Men jag orkar inte... Borde kontakta af, men jag orkart inte. Mycket jag borde göra och lite jag göra. Jag borde även köpa en ny loka.

Ähäää, nu är jag hungriii...

Amorphis - From The Heaven Of My Heart


Bättre avslutning?

Finns det en bättre avslutning av veckan eller bra början på en ny än att göra en ansiktsmask och dricka loka? Jag tror inte de, börjar veckan med att vara helt fräsh ;) Jag vet jag vet, hur kan jag vara fräshar än förut? Bra fråga men det går tydligen ;) FNIZZ


Och detta får mig då att tänka på när jag och Niklas gick på ica med ansiksmasker och när jag for på skolan utan att ha hunnit sköja ur håret från min hårinpackning. Alla fick sig ett gott skratt, hehe :)

Anyways, det blev inget gym idag, egentligen har jag som gräns typ - 12,7 då går jag inte ut. Men sen insåg jag ju att man kan ju klä sig efter väder. Men fan då det närmar sig -30 där är gränsen nådd ;) just saying ;) så ska göra situps och sånt efter masken. Känns som jag har sten i ansiktet och jag undrar om det är så här det känns att plastikoperar sig i ansiktet?

Söndag

Hej alla glada eller mindre glada :) mår ni bra idag? mår ni lite bättre om ni tänker på alkohol kanske? ;) jag tror nästan att mitt liv som alkohlist är slut, jag trivs ganska bra med att vara nykter och så (har varit det i en vecka?), visst kanske ta ett glas vin eller en jäger ibland eller nån gång då och då, inte lika ofta iallfall :) ja jag vet... jag är festen/krogens höjdpunkt men det blir ju bara mer att se fram emot då ;) och sen finns det ju undantag och det närmsta undantaget är ju då den 26!

Men, what ever... Ofta ni ens bryr er ;) Men det är ju söndag idag och jämför vi hur jag mådde förra söndagen så mår jag som en prinsessa idag, vilken jag gör varje dag men iallfall. Ni fattar. Och det är fint väder och snor kallt ute och jag vill göra någonting av denna dag. Jag vet dock inte vad... Solen hinner antagligen gå ner innan jag kommer på vad jag skall göra... hihi :) Så jag ska ta och göra alla mina sortes situps nu (skriver om de i nästa inlägg)

Stone Sour - Through Glass


Lördagkväll med loka i handen


Jag är på jättebra humör och jag kidnappade Sara och drog raggen en sväng och kollade på polisen, hehedet var kyl men Sara tyckte jag var feg då jag inte ville fara runt på samma satälle 78gånger ;) hehe, men jag har inte blivit stoppad av polisen och jag tänker inte börja bli det nu! Mwihii :) Kvällens dryck var loka och det kändes bra i själen :)
När Sara dissade mig för hon inte mådde nå bra (humpf) så for jag och snackade lite skit med en fyllkaja som var lika söt som vanligt ;) tihii och nu är jag hemma och ska dricka mer loka och vänta på att min päron ringer och jag ska hämta dem, sen en p-nap kanske för att sedan kämta Stina och sjuktsa hem henne :)

Hehe


Kvalitetstid med GusseGull ;) han ser ju dock inte lika nöjd ut som jag ;)

Uti Heden


Nu ska och skjutsa min päron till Roland och Anita, sen ska jag fara och lämna tillbaka filmerna som jag och Sara hyrde igår. Dom kommer kanske bli någon minut sen men det får dom leva med :) hihi, sen ska jag hem och käka och tänka över vad jag sak göra av med kvällen. Så vi hörs sen Bitches, eller kanske inte? who knows lixom? Jag menar jag kan ju inte sitta och skriva att jag ska skriva sen och sen gör jag inte de? Dålig stil av anorektiern/ankan tycker jag.

God morgon

Idag är det lördag, vilket innebär att det var fredag igår. Och jag kan inte påstå att det är en party helg i helgen, tomma kalorier är ingeting jag håller på med ;) eller? nää skämt å sido så tog jag och Sara en långpormenad med Sally igår kväll och hyrde film, vi var ute i ca 1timme och 30min. Det kändes inte som de :) Och sen blev det att titta på hip hip hora. Åhå så GUUUUDOMLIG FILM!!!!

Idag händer det nog inte allt för mycket, ska skjutsa min föräldrar ikväll så jag sover uti Heden inatt, skönt att sova i sin egen säng. Men idag är det ju lördag och lördag innte bär kalorier. Vi har som att man får äta vad man vill på lördagar annars kommer det aldrig att funka för oss. Men sen finns det ju den där lilla detaljer, i en viss mängd.... En viss mängd finns inte hos mig! ;) Talk to ya later

Twisted Sister - Were Not Gona Take It


Tappar suget helt!!!

Jag skickade ju min Medical Form i början av veckan, så dom har ju garanterat fått den vid det här laget. Och jag tycker ju att dom faktist kan ta tummen ur och öppna sin post, eller hur? Eller vad tycker ni? Det kanske bara är jag...
Men om dom nu i sthlm (örebro eller vart fan dom nu sitter som jag inte kunde bry mig mindre i) sitter och tjatar på mig, nästintill trakaserar mig och säger att jag gör självdiagnoser och sen då jag skickar in dessa satans papren och dom läser dem inte?

Dom verkar ju tro att jag kan dö om jag äter nötter eller om någon sitter brevid mig och äter nöttre. Visst sanningen är ju kanske som så, men fatta vilka groteska mängder vi pratar om nu. När jag hamnade på sjukhus pga min nötallergi så var det inte så farligt som det egentligen låter.

Jag och Ramona var och käkade på ett thai/assiat ställe på en festival och jag kände att dom hade någonting med nötter i maten på en gång, alltså typ groteska mängder jordnössmör... Ramona tyckte då att vi skulle söka efter någon som skulle hjälpa oss, jag ville äta klart? Men sen drack jag upp min öl och vi gick till en vakt som visade oss till röda korset som tillkallade ambulansen. När dom kom stack dom in denna i min hand


Sprutade in nå skit (inte bokstavligt talat då) och gav mig nå upplösta tabletter (som jag nu har utskrivet?) att dricka och då var jag redo att gå och åka karrusar, men ambulsansmänniskorna insesterade på att jag skulle följa till Sunderbyn och jag tror jag frågade vad Ramona tyckte. Det slutade med att vi då for dit...

Så nu har jag en fråga, ser det här ut som någon som håller på att dö pga av nötallergi?

Jag sitter ju förfan och spelar och skickar sms... Ojj... Nämen shit nu håller jag på att dö... Ser ni???

Och skulle ens kompis sitta såhär på akuten om hennes vän håller på att dö?


Jag skulle inte tro de, eller vad säger ni? Är det ett normalt beteende av någon som håller på att dö och dens kompis? Jag vet inte.... Tydligen?

Så när dom inte ens kan ta tagi i detta som dom har sagt att dom skulle göra kan jag säga att jag tappar suget helt, jag blir bara arg. Och sen hon som jag skickade mejl med först, att hennes kollegor tycker att det hon har skrivit till mig är okej, det kan jag inte förstå!? Jävla "Caroline", hon heter inte så men jag kallar hon alltid för det just för jag alltid får för mig att det är så hon heter.....
Men jag är så jävla otaggad för detta, och det är deras fel. Yes, jag skyller på dem. För dom gör detta till en så mycket större grej än vad det egentligen är... Och sen att bli mer eller mindre trakasserad av en av dem som ska hjälpa mig gör inte saken bättre och att dem sen inte tar tag i det när jag väl har gjort som dom har sagt. Alltså vad fan är det för stil? Ska det vara så jälva svårt att komma iväg? Har jag valt att vara allergisk, nja skulle inte tro de. Men det ger ju inte dem rätten att hålla på som dom håller på. Och dom säger att dom gör det pga att dem är rädd om min hälsa... Jojo, men fan dra en gräns ni med och sluta hålla på?

Jag hoppas att dom nu gör allting satt jag kommer iväg så fort som möjligt, när dom väl tar tag i det. Om jag nu inte har hunnit skriva ur mig från dem. För jag kan ju lova en sak, det är inte långt ifrån att jag skrivier ut mig från SI... Skiter i detta och söker jobb utomlans.... För jag har tappat suget helt!

Flipsyde - When It Was Good


Kyla, vad är de?

Har just varit ute med Sara och Sally, hahahha det där låter ypperligt roligt tycker jag ;) Men jag drog på mig leggins och två par mjukisar så jag frös inte, men det gjorde Sara, ihiiii hihihi :) anyways så ska jag duscha nu en snärt, har ju dansat och gjort situps och ryggups så det är behövligt ;)

Rubrik

Ohoo, lyckliga jag ;) nytt liv och ett paket som har kommit, kan det bli mer awesome? yey :)) hihi, Sara försöker dock få sympati av alla angående vårat nya liv, hoppas det inte går så bra för henne och hon får då inget av mig ;) här ska det bli slim fit fett tight till beachen 2011, BOOJA!

Anyways så ska jag och Sara das Astronaut gå ut och gå med Sally nu och sen ska vi och handla lite käääk, hihihiihhi.


Pixie Lott- Apologize


Min stiliga kille


Undra om det är någon som har fattat hur mycket jag älskar han?

nä dra en gräns

god natt

Måånzter, Sara & Cecilia den 28 oktober 2007



Long time no see, nu finns hon i rummet brevid ♥ (sara då för de puckot som inte fattar)

Just nu...

Mina vänner... Ska jag berätta hur glad jag är av att min tröja luktar karl!!! Åhåååå kan lixom sitta här och sniffa i mig lukten och den är gudomlig (saknas bara att han är brevid mig då?) Men det jag vill säga är att det luktar fan inte rosor på andra sidan tröjan!!!

Snus

Sist jag var hos Jennifer så skulle hon göra lite hemma snus. Och jag tänkte visa den lilla proseduren. Hehe, bara för jag har lite att göra!


Först så tar man då denna burk med snusar i. Häller upp dem på en plåt.


Ungefär typ så här... Och sen sprayar man vatten på dem och blandar om dem.


Ungefär typ så här! Efter man har gjort de så her man tillbaka dem i burken.


Ungefär typ så här! Och låter de stå nån dag, redo att använda. Men det luktar JÄVEL då man fixar de.

Då vet ni!

Snus

Sist jag var hos Jennifer så skulle hon göra lite hemma snus. Och jag tänkte visa den lilla proseduren. Hehe, bara för jag har lite att göra!


Först så tar man då denna burk med snusar i. Häller upp dem på en plåt.


Ungefär typ så här... Och sen sprayar man vatten på dem och blandar om dem.


Ungefär typ så här! Efter man har gjort de så her man tillbaka dem i burken.


Ungefär typ så här! Och låter de stå nån dag, redo att använda. Men det luktar JÄVEL då man fixar de.

Då vet ni!

A point of view


I know the way you're thinking, you think I'm always drinking
You got to find another one
I know I'm not that sober do you really think I'm colder
I know you're looking for someone

I'm only getting older and my visions getting nowhere
I got to change my point of view
I'm no different from you, you like to drink all night too
I'm just getting drunker that's all

My life, I choose to live another way that's not in your eyes, my life

But I'm still here, I know you care, this fear in me
I'm coming around, sometimes, on the way

I know my head is achin of all the drinks I've taken
I know you won't get along
I have waited so long for something to come along
I won't find it in this town

Att bli kliad, det är Gusses melodi


Åhåå sikken stilig kille :) Måste ju bara få säga att jag faktist har fått pussa och krama på han och klia han under hakan, det gillar han. Åhå min kissebäbis! Hihi

Är Sara en astronaut?

Ja om inte annat börjar man ju fundera då hon lyssnar på "Jag är en astronaut" hela tiden och sjunger just den biten. Hihi, kan nog inte annat än att tycka att hon är söt just nu. Men jag måste ju få säga... Det är en huvvens dålig låt.

PsykoCat!!!


Soet tjej hej! :)


Fint väder och en glad Cecilia



Det här med fint väder, det får mig på ypperligt bra humör lixom! Det är helt sick! SKa ut med Sally strax och sen kommer kanske Stina ner till stan och vi ska kanske gå ut och fota en snärt, ohoo längesen jag var ute och fotade, lovely!
Dagar som dessa känner jag mig sjukt inspererad!

Silverstein - My Heroine


Heheheeeee

Ett vinnande konsept för att få Cecilia att må bra är att köpa kläder ;) Så inte nog med att jag köpte mig en ny jacka bara sådär när jag och Sara var på stan så har jag nu beställt lite kläder ;) Hihihiih åhåå lyckliga jag! :)

Postat brev, rätt beslut?

Jag vet att jag sa att jag skulle posta mitt brev igår. Men helt ärligt blev det postat idag. Jag kände mig lite febrig igår så jag bad min mami kopiera dem idag istället då hon jobbade så jag slapp göra mer än vad jag behövde.

Så jag fick dem idag på dagen och efter att jag och Sara hade varit på vårdcentralen med hennes överkörda fot så gick vi till Coop och fixade brevet och sen var det bara att skicka iväg de. Det pirrade faktist i magen när jag stoppade ner de, för nu är det pågång, jag ska bara skanna in min sista referens och sen är det bara att vänta och se. Eller ja... Dom måste ju självklart först få mitt brev.

Efteråt undrade jag om det är det här jag vill, och självklart vill jag ju de. Jag har lagt ner så mycket tid och energi på detta. Men är det det här jag vill just nu? Är det de? Har ju så många planer på att göra saker med mina vänner. Fara ut och resa och fara på kryssningar. Jag kan ju säga att man får en klackspark i baken då alla säger ifrån allting på samma dag att det inte blir någonting, ingen kryssning i april och ingen resa i maj.

Jag kan säga det som så. Jag insåg då och började fundera på varför jag funderar på att skjuta upp mitt livs äventyr bara för att jag vill resa och umgås med mina vänner. Som endå aldrig kan följa. Säger att dom ska med men sen när det närmar sig kritan så skiter dem i det. Så varför ska jag alltid planera en massa saker, få upp hoppet och sen struntar alla i det? Jag orkar inte med att hela tiden bli besviken. Så varför struntar jag inte i dem och helt enkelt far asp. Eller ja... Då jag hittar en familj jag vill ha!

Så jag tar mitt pirr i magen som ett tecken. Jag tänker inte planera någonting mer med mina vänner, dom struntar ju alltid i det. Jag har gjort detta så många gånger och jag orkar inge mer. Och sen att ingen kan fara med mig när jag behöver det som mest? Vad fan är det för stil egentligen? Så nu får mina vänner ta och planera någonting som jag kan följa med på. Men justja, vänta nu!!! Haha, jag ska ju till USA! HAHA IN YOUR FACE BITCHES!


Cecilia says: GÅ OCH ÄT EN GET!

Sally

Alltså ni skulle se gulle Sally när hon hoppade på min mami, det var FETT KUL!!! AHHAHAHAHAH JAG DÖR AV ATT BARA TÄNKA PÅ DE...  hehe meeeeen hon är söt iallfall :)


EDGUY - Superheroes


Tigern Gusse

Hihi, min tiger åt en spindel idag. Jag är stolt över han :)


Hahahah

Jag vet vad jag ska göra... Jag ska skriva en bok/novell :) hehehe, wish me luck ;)

Jag blir gaaalen

Det finns så mycket jag vill göra och jag vet inte vad jag ska prioritera först! Åhåå, grrrr jag blir TOOOOKIG!

God morgon

Idag ska jag ta tummen ur eller hela handen om ni vill säga så och skickat mina pappren till London... Grrrr

Nomy - You better die young


Hehe

God kväll mina kära bloggläsare! Har haft fullt upp med att vara bakis idag. Ganska ovanligt för mig, men med tanke på mängden alkohol jag drack igår så mådde jag garanterat som jag förtjänade! Haha

Snabb uppdate om vad som har hänt sen sist! Jag tog mig till Piteå, en kompis var på Jokkmokksmarknaden med sin mamma så jag kunde åka hem med dem, sen var det bara att duscha, fara till lägenheten och sminka mig för att sedan bege mig till mitt kära Piteå där jag välkomnades med en välkomsdrink på kalles!

Sen for vi på förfest och det var riktigt nice må jag säga. Sen drog vi till kalles, challengs, kalles och Lena hängde inte med i hur mycket jag han dricka på krogen ;) hahahahahahah. Fick även en snubbe efter mig. Han ville ha mig, han ville ha mig baaaadly. Men jag ville inte ha han. Men nog om de...

Vaknade JÄTTE bakis och blev tvingad till nibis(?)värld där jag blev mobbad av dom vi var med som jobbar på kalles... Hahahaha... Ja, jo...

For förbi hos Lisse när jag var påväg hem och kollade lite bilder, pratade USA och lite sånt! Hihi, nu är jag i Heden och far till stan imorgon. Kände att jag vill sova i min säng en snärt ;)


AIRBOURNE - No Way But The Hard Way


Lordi - Would You Love A Monsterman


Hur fan...

Hur fan ska jag få ihop morgondagen? Den enda bussen som går, den går 08.00 och den tänker jag jävlart i mig inte ta! Men jag måste hem till Heden, sen lägenheten och sen Piteå? Hur fan ska detta gå om jag INTE ENS TAR MIG FRÅN JOKKMOKK!!! ÅHåhååhåhå jag får psyk! Aja, det blir morgondagens problem, men en sak ska ni ha jävligt klart för er och det är att JAG SKA TILL PITEÅ IMORGON! (idag)

Jag gillar min nya filt ;)


Tööööt


Gusse gillar att vara i Jokkmokk ;)

yey

tror det blir piteå imorgon och leva rövarn ;) hell yeah!!!

Jokkmokksmarknaden

Har varit på Jokkmokksmarkanden idag, typ -10 så det var helt okej. Köpte en filt med renar på, fett söööt och jag skulle ha munkar men mitt munkstånd var inte där, det var ett annat men det dög inte.......

Nu fryser jag och vill sova en snärt...

Plan Three - Still Broken


åhå

jag hade världens underbaraste dröm... och jag vakna. det är fan inte rättvist

Chacha

tänkte ta en snabb uppdate från Jokkmokk, det här med jäger, det är min melodi ;)och min mamma blir nästan förstörd när hon ser hur mycket jag kan dricka ;) hon sluddrar när hon pratar. hahah sööt

Itchy Daze - Monster


true

"Kärleken är egoismens höjdpunkt. Vi älskar inte våra partner utan deras förmåga att älska oss." Gabriel Laub 

Jokkmokk


Sitter i Jokkmokk och läser om kalorier, jag vill iprincip ta mitt liv... -.-

humm

ganska less så där lite på sidan. samma visa varje gång... jag blir glad, hoppas lika mycket varje gång oxh blir alltid lika besviken. jag undrar... ska det vara så? är det så folk ska bete sig? inte fan är det så och nu fan ska jag berätta för er era fuck faces... nu är det dags för förändring och förändrong ska det bli. jävlart på allt. ni ska få se era jävla töntar att jag kommer klara det. så vem kommer skratta åt vem? jo jag åt era äckliga patetiska tvivlare. HAHA

min säng är awesome


Jag skulle kunna somna jävlart nu!!!!

ChaCha bloggen

Nu ska jag packa lite, ska fara till Jokkmokk idag, vet inte om jag är så taggad på att fara men jag får ju vara med min kissebäbis ♥ Om vi kommer ha kul :))))))

Ja, men iallfall så har jag diskat klar det Sara inte hann diska och plockat undan kakan and so on, ska nu ta och packa min väska vilket är sjukt jobbigt och sen är det bara att vänta på att tiden ska gå. Hade nog helst velat sova en snärt, kanske... jag ska... göra de??? Eller? nja ska kolla bussar nu

Tjarrå

Gary Jules - Mad World


ohoo snääääp

stalker hittar mig överallt... INTE OKEJ!

Omg

åhåå satt och glodde igenom mina olidsh bloggar och matildas och jag måste bara göra en ny kategori,
2007 - 2010 Tiden i Piteå, oooommmggg

Tisdag

Hujj, klev upp gode sent kan jag tycka, skulle gjort en massa saker men he blev it, får fixa det imorgon. Men annars så har jag varit på systemet (ovanligt va?) och käkat på dagobert och handlat lite andra saker så har jag gjort en liten kaka i en allderlens förstor plåt, haha. Men men... Jag hoppas den blev bra och går att äta, vilket Sara då får kolla, hahah ;)

Nu hade jag tänkt beställa lite grejor, bara för jag kan :)

fast å andra sidan...

så får jag ju vara med min kissbäbis i fem dagar :)

Jokkmokk i morgon?

WTF? Inte orkar jag fara till Jokkmokk i morgon, HALLÅ? ska jag vara med dom där i 5 fagar? HAHAHAHAHA driver dem med mig? Kanske tar bussen upp på torsdag eller fredag? Eller kanske hem på fredag? För jag vet fan inte om jag orkar vara med dem i 5dagar. Njaaa he känns it som de va?

Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla


BTW

så har jag myyyyyst med min kissebäbis idag, aaaawwwwiii hihihihihihihihihi lyckliga jag!


Tankarna snurrar runt runt runt

Jag är en sådan person... Har jag mycket att tänka på så föredrar jag att vara runt folk, för då sjukter jag upp på sakerna jag annars tänker på. Jag mår bra och slipper ta tag i min problem. Problem och problem. Men ni fattar iallfall...

Och då när jagskjuter upp dem så kommer dem som på kvällen då jag ska sova, men då brukar jag kunna somna iallfall, men när det är en kväll som denna. När jag är helt ensamen, bara jag och jag hör mina egna tankar... Shit jag vet inte hur jag ska kunna somna. Men det blir nog bra iallfall...

You haunt me, chase me like a beast
And with a taste so bittersweet
You love me, grieve me till I'm mad
Now is the moment


RSS 2.0