Trött

jag är så trött nu efter jobbet, men eftersom jag är ledig i morgon så ska jag fara och umgås lite med Sara :) yeah, vi ska kolla om det finns marshmallows på statoil, och finns det de har jag planerat att grilla marsisar ;) hell yeha bitches!

Så ruggigt less allt prat om kärlek!

Jag orkar inte höra ett ord om hur lyckliga alla människor är med sina "respektive". Jag SPRY! "Åhåå jag är så lycklig blablablabla", JAAA JAG FATTADE DE DOM FÖRSTA 200234,50 gångerna du sa de! "Jag ska gifta mig med karl" Jaha, men snälla nån... Kan du snälla fråga om jag bryr mig! Jag kunde inte bry mig mindre! Visst jag är jätte glad för mina vänner som har hittat en jävla karljävel, men helvete DRA EN GRÄNS! Och nej, jag tycker inte att det är roligt att höra när ni pratar om er jävla pojkvänner med era kompisar och berättar om vad ni gjort, jag tycker inte att det är ett dugg interssant att höra hur många gånger ni knulla, hur länge, osv eller att ni hade det så mysigt och att ni är så glada att ni har varandra, jag BRYR MIG INTE! Helt seriöst, fine i början men ni måste LÄRA ER ATT DRA EN GRÄNS!
Visst jag kan stå ut i början, men va fan... Helt seriöst, är det enda du har att prata om behöver jag inte vara med dig, snälla! Jag bryr mig inte, as I told u, jag är glad för dig skulle, men jag kunde inte bry mig mindre!



Och ja, jag tycker att ni förändras, och ja, jag tycker att ni blir tråkiga, och det blir inte lika som ni säger att det blir. nej, he blir it! Bara för att jag inte tar första bästa karljävel att bli tillsammans med, och bara för att jag klarar av att vara själv så ska inte jag behöva lida för att ni hela tiden kärar ner er. När det tog slut mellan mig och mitt ex så kände jag att jag ville vara själv, leva singel livet och jag sa det till mina vänner, and guess what, jag har gjort de, jag har varit singel över ett över. Medansn alla andra som säger de har en ny inom en vecka typ. Varför är folk så rädd att vara själv?

Och varför? varför? varför? varför? varför? SKA alla gå och bli på tjocken, jag menar hälften av alla tonnårsmammor klarar knappt av att ta hand om sig själv, varför ska man då ta ett barn till jorden? Seriöst? De om nå är ju barnmisshandel! Nu säger jag inte att det är så för alla!!!
Men sen då dessa mammor, dom klarar ju knappt av att vara ifrån barnet och pratar bara om barnet, seriöst, jag kunde faktist inte bry mig mindre om de också! Visst det är roligt att se bilder och prata lite om de först, men seriöst varje gång? Dra en gräns.

Jag förstår inte, för kärlek äcklar mig!

Morgon mys med pusse

¨

min lurvboll <3

Yes

har beställt ett par shorts och en tröja till moi från nelly, och en tröja till min mor, ni får se när de kommer ;) jag längtar :) det brukar ju vara snabb leverans så jag hoppas jag kan ha dom på fredag inder alive ;d yeah, måste bara köpa en bh/topp och ett par awesome skor. Men men, nu ska jag kolla om jag ska beställa nå mer ;)

Ingen lägenhet kvar

Var och lämnade nycklarna igår och träffade några homisar in P-town ;) haha blev en sväng på stan och köpte ett halsband åt min mor, hon fyllde år i söndags så jag tyckte hon kunde få en present av moi :) så köpte jag ett par örhängen åt mig själv (och ett par som jag redan har men ett par backisar ^^,)


Humm

Någonting jag inte förstår är när invandrare ska handla... Dom märker saker och säger att de är till de priset, dom drar kort utan pengar och tror att man kan klicka bort de, dom säger att kvist tomater inte är kvist tomater osv. Och sen köper dom saker och lämnar tillbaka de, som idag, då kom det en och handlade bananer och sen försökte han tränga sig i kön för att lämna tillbaka dessa bananer, men tillslut så ställer han sig längst bak i kön och väntar på sin tur, efter att jag ignorera han för jag tycke inte att han ska få förtur bara för att han är invandrare! När han väl kommer framså vill han göra ett återköp på dessa jävla bananer och sen säger han att han kan ta påsen med bananer och jag säger: hörru, he blir it! Tar påsen baki kassan och tittar på han för att han inte flyttar på sig... och då säger han: jag ska köpa nya bananer!

SERIÖST??? hahahha, alltså så jävla sjukt!

Komplimanger

är allitd roligt att få, speciellt då det är random människor!



Jag kan ju inte annat än att bli glad! :)

Yeah

Nu ska jag strax fara mot Piteå från Jokkmokk, så jag ska ta mina sönderhostade rebensspjäll som gör sjukt ont och lämna lägenhetsnyckeln ;( men efter vägen ska jag hämta upp en fisk (johanna) hihihih :) så ska vi sen fara förbi viking och träffa metin och hämta lena och fara och fika :) åhåå saknar mina älsklingar i piteå!



Åhåå lång resa framför moi, det kommer typ ta 2timmar och jag ids inte köra förfort, åhåå, jobbiga liv ;( men det är det värt då jag får träffa älsklingarna :) måste dock snart fara till arvidsjaur känner jag och träffa min fru :) saknar henne ;(

Inga piercingar = vuxen?

Läste på en blogg att hon har börjat ta ut sina piercingar och att hon fick vuxenpoäng för de... Men då vet jag inte om det är uppmärksamheten eller om hon tycker det helt seriöst? Hon berättade då att hon tagit ut sin vaginapiercing (? för det skriver man ju på sin blogg?? tydligen) Och sen att hon tagit ut den i bröstvårtan, det var den som gav henne vuxenpoäng då. Och det var ju som pga jobbet... Vilket jobb???? Hahah, hon skrev typ: Ja men då klienterna är 40+ så känns det lite barnsligt att ha piercingar då dom inte tar en seriöst.
Vad för jobb har hon då 40+are sitter och tittar på hennes små nakna bröst? hahahaha?`Seriöst? Dessutom har hon kvar den i käften? Vad tänker hon med liksom? Vaddå vill ha uppmärksamhet för att hon har haft en piercing på klittan och i bröstvårtan? Aja men what eva. Om det nu hade varit för jobbet så borde hon kanske tagit ut den i käften?

Varför skulle man få vuxenpoäng för att ta ut sina piercingar? Då ligger jag då minus i vuxenpoängsvärlden! Då jag dock tror att jag har fler vuxenpoäng än hon. Men är man vuxen bara för att man inte har piercingar? Jag tycker att det är ett konstigt sätt att kolla om man är vuxen, jag tycker att det är mer hur man beter än utseendet. Vad tycker ni? Vad är det som är så ovuxet med piercingar?

Pluss i kassan

Är du som jag och gillar att beställa hem kläder hela tiden? Tänk om duplusikassan.se kunde tjäna pengar på att beställa kläder? Det kan du! Du kan tjäna upp till 300 kronor utan att det kostar dig ett korvöre! Och sen då du beställer kläder så får du en viss procent! Kan inte bli mer awesome ;)

Bli medlem nu ;)

 


Tlött tjej hej ;|

Jag är trött och jag har hostat hela dagen, fattar inte att min förkylning inte dööööör... Åhååå! Jag kommer inte orka jobba i morgon om jag hostar som jag gjort i dag och under natten! Jag har inte sovit mycket dom senaste dagarna och jag håller på att avlida!

Och jag blir så irriterad på min mosters karl! Han fattar ju noll! Vi har två dörrar innan man kommer in i stor stugan! Ena dörren ska alltid vara stängd för jag har min katt här, så han inte ska smit! Fattar han de? Nej! Kollar han om den andra dörren är öppen då han går in? Nej! Ser man de utifrån? Ja! Jag blir så arg! Jävla retaderade offer från södra Sverige!  Vad är det som är så svårt att förstå? Jag har en innekatt, vilket innebär att katten är inne, inte ute! CP! Han hör inte hemma i dom norrländska skogarna!


Humm

nä vet nån vad, nu blir det dags att tänka på refrängen! Imorgon ska jag hjälpa min far att ta ut bryggan och sen ska jag sola och glo lite kläder har hittat flera märken jag är kär i just nu, men jag kan inte beställa allting så jag måste gå igenom allting och jag måste välja från vilken av alla sidor jag ska beställa, hujj så jobbigt ;) hahah :) nåväl, hoppas morgondagen blir awesome med mycket sol för jag ska steeek! ;)


så söt (ehm) är jag nu ;) sov gott bitches <3

Ni vet

när man vill vara själv? man sitter lungt och lyssnar på musik och blir störd? det är bland det värsta som finns och man kan bli så irriterad!!!

Jag sitter lungt, kollar på kläder och lyssnar på musik i stugan som jag sover i då vi är i Jokkmokk... Så kommer först min mor och skall duscha, fine inga problem, hon gick och duscha sen drog hon. Men sen kommer min moster, hennes karl och min kusin in... Och då skulle då min moster och hennes karl duscha och basta och frågade om min kusin skulle basta med dom osv... Sen gick hon från stugan och så ropar min moster på min kussin och jag säger att hon gick. Så kom hon tillbaka så börjar dom skrika åt varandra, inte surt, bara satt dom skulle höra av dom sa... Sen gick hon igen och då sticker min moster ut huvudet och frågar vart hon är och ber mig att be henne komma och då säger jag : men inte fan vet jag vart hon är! Men då var jag tvungen att flytta på mig för att kolla vart hon är som inte intresserade mig för 5öre. Räcker mer att hon sover i samma rum som mig, och jag tycker om att sova SJÄLV i rummet, om jag nu inte ligger och gosar med en pojk då ;) men det var ju huvvens längesen, men, det är ju mitt val! :)

Men, jag kan bli så irriterad. Och inatt så skulle jag ju se Prinsessan och Grodan, så ber hon mig sänka! Seriöst? JAG KAN SOVA HÄR SJÄLV DU KAN LÄGGA DIG BREVID DIN MAMMA! Så sänker jag lite så somnar hon. Så ringer hennes telefon så skriker jag: CP, DET RINGER! Så säger hon att det är jag som ringer och blir skitsur för att hon inte svarar, HALLÅ JAG SER FIIILM??? Och sen så bha: Det var tomas, vad vill han mig???  Jamen älskling, hur fan ska jag veta? Han ringer till DIG PUCKO! Och sen då filmen är slut så kan jag inte he på musik, det är aldrig tyst då jag ska sova, jag hatar det, jag kan inte sova då. Men hon kan ju inte sova med ljud och gissa vad som gäller då? Men då ligger puckonyllet och smsar hela natten och det hörs då hon klickar på knapparna och jag blir bara mer och mer irriterad... Åhåå fuck her!

Jag älskar min kussin, men jag hatar allting hon gör! Och jag ska acceptera allt som hon gör, tex, min kusin hade plötsligt blivit laktosintollerant, så vi kunde inte ha glass med laktos, gräddtårta, sen vart hon allergisk mot kött? Alltså kött!??!?! Seriöst? Så då var vi tvungen att göra fisk ekomt för henne, och hela tiden håller det på nya saker hon är allergisk mot... Men tänker en jävel på att jag är nötallergiker? Nej! Sitter det folk brevid mig och käkar nötter så kan min hals svälla igen!?!? HALLÅ???? lite värre än en hypokondriker som blir allergisk mot precis allting när det passar henne!!! Jag är 70 gånger mer allergisk än vad hon är, hon är tydligen allergisk mot allting jag är allergisk mot, men vem av oss är det som har superallergipiller som man inte får köra bil på? Som knappt ger resultat? Vem är det som sitter i en trästugen och gnuggar sig i ögonen för att hon reagerar på trädet i stugan, för att hon är allergisk mot träd? Inte fan är det då hon! Min allergi är 70gånger värre men alla tar hänsyn till henne? Är det rätt? Mjaaa, och säger jag nå om det så är det alltid: men låt henne...

Men helvete hon är en efterbliven hypokondriker!?!?! Alltså seriöst så är hon lite efter och det märks mer och mer med åren, hon betersig som jagh gjorde då jag var 17/18 och vi är båda 20... Har alltid varit så och kommer alltid vara så... Men varför måste hon spec behandlas för de? Tänk på den som kommer att bli nå i familjen/släkten!?

Trädets sista hämd!






Tur att det ens syns, jag ser ut som ett jävla emo på mina armar då jag har plockat upp varor ur kartonger, hahaha, så visade jag en arbetskolega de och han skrattade och frågade: Men ska inte du jobba här hela sommaren?
*SUCK*

Jag har iallfall sönder cuttade armar... lagomt fint mot under midsommar, tur att jag bara ska vara i urskogen då ;)

Skog och Mygg

Hujj, jag tycker inte om mygg, absolut inte! Har dock varit i skogen med min mor och letat murklor, haha murkla, vilket ord! Aja, tydligen är jag jätte bra på att hitta dom, ojj lyckliga jag! Jag som alltid velat vara bra på att hitta svamp! Hahahaha eller hur var det nu? ;) Nu ska jag vila lite innan maten, blev så slut av att vandra in das skooog ;)


Prinsessan och Grodan



Nu är det så här, jag älskar tecknade filmer, av alla dess slag. Men nu är det ju så här att denna disney film är ju tecknad på det traditonella sättet, ritad. Jag älskar dom glammla klassikerna som är tecknade, inte illusterarade, och så gjordes den här 2009. Kan det bli mer underbart? Hade tänkt se den tidigare men det har inte blivit av, men nu hyrade jag två filmer från LoveFilm och det här var en av dom!

Filmen handlar då om en prins som blir förvandlad till groda av en voodopräst och för att bryta förtrollning så måste han ju självklart bli pussad av en prinsessa! Men då misstar han sig att Tiana är en prinsessa och då blir båda grodor. Under tiden dom är groder träffar dom den gulliga jazzspelande alligatorn Louis som vill spela med dom stora grabbarn och den ubersöta eldflugan Ray. Den var bättre än jag trodde och jag blev jätte glad av den. En hel mysig film!



Jokkmokk

Nu sitter jag i Jokkmokk med min mor och katt i mygghuset, dom andra vettetusan vart dom är... Lika bra för vi har det trevligt vi tre :) mwihihiih :)

Tror jag väntar

med att beställa tills det är 14dagar kvar tills jag får lön... Men jag vill ju ha dom nästa helg.. Darnit! Sen kanske det hinner komma tillbaka på nelly, hoppas... Men men, jaa jag kanske inte kan vänta ;D fniss :) Men dom ska bli mina! Och nu har jag även hittat en ny sida med samma märke som har mer utbud av kläderna... Kanske beställer därifrån istället, men då finns ju inte just dom mjukisarna jag vill ha, bara andra, darnit! Ilandsproblem ;)

Hahah måste berätta mitt epic fail

Jag sitter och smsar med Matilda och sen smsar jag med Jennifer på Emelys telefon.

M: Händer det nå annat nytt då?
C: mjaa att jag måste dras med ett efterblivet fläskberg som jag inte vill vara med
M: Haha, mums X)

undertiden skriver jag med Jennifer på Emelys telefon as I told u

E/J: Okej :) nu åker vi hem till mig och hämtar badkläder!
C: Jag skulle vara med Jennifer och självklart ska hon me, jag ids it!

FAIL! DET SKULLE TILL MATILDA!
Så för att fixa situationen så fortsätter jag så här:

C: jag vill vara med henne själv, har inte varit med henne själv på svinlänge
C: Ojj det där blev ju lite pinsamt

Hahahahahaha, endå snygg räddning ;D men ärligt talat så bryr jag mig inte... :s tur bara att det första kom rätt ;)

Så skönt

Har varit med Jennifer under kvällen, vi skulle fara och bada med det var folk som fiskade där så vi sket i it. Så vi drog en sväng på stan och sen for vi till henne och satt där och pratade. Åhå det var så skönt att få vara med henne själv utan nått stömmel, var så längesen, jag har saknat henne jätte mycket och det märktes då jag träffade henne! Jag blir så glad då jag är med hon :) Puss på dig!

Näää vet nån vad!

Man måste lära sig att dra en gräns! Så nu ska jag ta en powernap för jag håller på att avlida! Sen ska jag beställa mjukisarna <33


Sitter och funderar

... på om jag ska... beställa... två par mjukisar... det kommer att gå på 1500... Ska jag de? Ska jag? Ska jag inte? Men varför inte? Jag vill ju ha dem... Eller ja... Jag vill ju ha de ena... Som kostar mer... Humm... Alltså... Jag vet inte.

Igår då jag tänkte beställa de var dom slut på nelly, men nu har jag hittat en annan sida... Så, ska jag eller ska jag inte?


Renast garderoben

eller ja, börjat iallfall blir mer i morgon... Så jag hede upp lite på bubbleroom i hopp om att nån kanske vill ha de ;) hahaha :D Värt ett försök iallfall :)



Fniss, ska forstätta i morgon ;d då jag även ska beställa lite klääääder, hihihihiihih :)

Suburban Tribe - Now and Ever After


Undra om jag ska...

Ta och göra nå vettigt ur min lediga dag... Jag borde kanske göra de, men jag vill inte... Jag är fortfarande i min säng och den är så gudomligt skön! Okej jag har ätit. Men kanske ska ta och göra nå annat också? Humm, fara och sola låter som en plan... För inte fan har jag kunna sola nå ute, dels så har jag jobbat och nu har vädret varit bajs.

Men jag orkar inte, jag borde packa upp mina saker, ränsa mina kläder och fixa till.. Men jag orkar inte. Jag borde bestämma mig hur jag ska göra under midsommar... Men jag orkar inte. Jävla väder! Vädret gör mig deprimerad typ.


What to do? What to do?

Fuck yeah




NU SKA JAG ÄTA KÖTTBULLAR OCH STUVADE MAKARONER! <3

Leeeeskigt

Idag när jag jobbade kom det en skit otrevlig karl och var bitter och undrade vart vi hade ciggen osv, så jag förklarade var han skulle göra för att få ciggen så började han svära och hålla på och be mig dra åt helvete typ och sa att det inte fungerade för nån. Men jag försökte vara trevlig och sa att det kanske funkade för han, för det vet man ju aldrig. Sen då han står framför mig så stannar han som upp, tittar på mig och säger: Men GUD så SÖT du är! Och jag blir ju själkvlart glad av en komplimang och säger artigt tack. Men sen, då börjar han: Vilka bröst! Vad stora och fina dom är!!! Och jag helt panikslagen, visste ju inte vad jag skulle göra eller säga så jag ba: Jojo jaja mmm.. Och han forstastte: Jätte fina, jaa men det har du säkert hört Ofta? Och jag fortafarande jaaa mmmm visst jooo och sen så säger han: Dom ska du leva på länge!

Alltså va? Kan inte folk bete sig? Fy fan så obehagligt det var!!! Jag tycker fortfarande att det är de... Hujjjjj jag började nästan gråta... Alltså vad ska man göra i en sån situation? Vad hade ni gjort? Jag blev helt paralyserad och undrade om jag skulle kalla på vakten..


Ny riiing

IGEN! ;D

Fast en stressring blev det nu, känner att jag behöver en och den hjälper faktist ;)


- Silverbox

Den på tummen då ;)

No life yo!

Hahah, när jag jobbar så har jag inget liv, jag jobbar minder timmar än jag gick i skolan och jag gjorde mer då. Kanske är för att jag tar jobbet mer seriöst än skolan? Kanske för att jag alltid ha velat jobba? Humm jaa, jag vet inte. Men jag är typ inte med mina vänner och jag lägger mig i sängen jätte tidigt, kanske inte alltid för att sova men jag är där vid tio tiden. Humm, aja, det blir nog bättre sen. ;)



Mina supercooolabrills - Primark

Oho noo

Håret  blev för ljust!!! Inte okej!

Före


Efter


Men jag ska ju i med mörkbruna och röda slingor också ;D hoppas bara att det blir bra, annars vet ja en Cecilia som gråter blod. Men tillsvidare får jag nöja mig med att vara lite smått blond då...

Woooopsi, jobbigt schema jag har ;)

Måndag: 15.00 - 21.05
Tisdag: Ledig
Onsdag: 09.00 - 16.30
Torsdag: 15.00 - 21.05
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: 15.00 - 21.05

Måndag: Ledig
Tisdag: 09.00 - 16.30
Onsdag: 15.00 - 21.05
Torsdag: Ledig
Fredag: 09.00 - 16.30
Lördag: 15.00 - 21.05
Söndag: Ledig

Måndag: 09.00 - 16.30
Tisdag: Ledig
Onsdag: 15.00 - 21.30
Torsdag: 09.00 - 16.30
Fredag: 15.00 - 21.30
Lördag: Ledig
Söndag: 09.00 - 16.30

Och så går det runt hela tiden :D Sweeeet eller SWEEEET? ;)

Ojjojj

Hur ska detta sluta?


Haha, just de

Ohooo noooo! Inte ännu ett inlägg om fanta och rose skiten med kissie ;) Hahah, JOOORÅ!

Men jag vill bara påpeka detta:

Låten är inte bra
Mössorna på huvudet därför?
Dansen är inte så jävla awesome
Jag får typ epilepsi av videon
Och Fanta och Rose?



Jag skulle aldrig ställt upp på nå sånt, haha. Aldrig. Men det känns som att det här kommer bli en låt man hör mer än en gång nu under sommaren, typsikt. Den och Skaka Rumpa. Sämta låtarna ever -10. Haha jaja, men man kan ju alltid ha roligt åt dom. ;)

Och jag undrar om det gav nå för kissie att vara med, jag menar, hon har ju en mössa på huvudet!?

Inte kan jag komma från den här staden?

I fredags på jobbet så var det en som kom fram till mig och sa : Men gud så söt du är! Vart kommer du ifrån?`
Då förklarade jag att jag kom härifrån och han tyckte att det var omöjligt att jag kom härifrån, jag var ju så söt! Naaaw, jag blev jätte glad :)

Som förra året, då jag jobbade på samma ställe, så sa en man till mig: Du är den vackraste jag någonsin sett!
Naaaaw, jag blir som glad av komplimanger och jag lever fortfarande på den här ;)

Och igår på farmen så stod jag och väntade på Ramona, som gick det en killa förbi flera gånger och sa att jag skulle le osv, men jag var ju lite bitter för jag inte visste vart Ramona var just då X) men sen efter ett tag så kommer han tillbaka med en kompis så ställer han sig framför mig och säger : Så här har du! Till hans kompis då. Jag tittade ypperligt konstigt på han och då förklarade han att hans kompis ville se en snygg tjej och eftersom jag var så snygg ville han då visa mig... Naaaaw :)

Och jag börjar ju fundera... Inte fan kan jag komma härifrån ;)

Råne, Western Farm och Drängarna

I fredags efter jobbet blev det att fara till Råne och så fort jag kom dit var det bara att börja dricka, lätter sagt än gjort! Eller? Haha :P Nåväl, det var trevligt på för festen och sen skulle vi ut på byakrogen, det var trevligt där också. Men jag brukar ha den tendensen till att bli borttappad. Vilket hände där också... Och jag hade då aldrig varit där tidigare men på nå vänster lyckades jag hitta tillbaka till lägenheten... Men inte tack vare dom jag var med. Sen blev jag less på idioterna där så jag ringde min bror som kom och hämtade mig. Puss på han!

Lördag så blev det att jag och Ramona drog till Råne och hämtade min alkohol som jag hade kvar där och jag trodde mitt pass och kort var där, men neee det var i min brors bil. Tur var ju DE! Sen for vi till mig och jag lagade mat! Vi grillade inne ;) Hahah :) Sen fixade vi oss lite och for till Ronny och Malin för att sen dra till Farmen och Drängarna. Det var roligt och leriga skor har man nu också, darnit ;) Men det var en trevlig kväll, var inte för full eller för nykter... Utan sådär ypperligt lagomt :)


YEEEES!

Jag har mitt pass, jag har mitt kort och jag har min kamera! Jag trodde jag tappat dom sakerna i fredags! Men dom var bara i min brors bil! YES!

Cheers mate

Jag och Ramona har hunnit med mycket, vi har farit till råne fram och tillbaka, grillat inne, börja dricka och fixat oss på 6 timmar, varav om man kör som Ramona tar det en timme till Råne ;) heheh skojja :)

Men nu ser man ut så här iallfall



Bara spets på ryggen och jag ska ha skyhöga skor på mig ;) Hur ska detta sluta?


Men nu blir det att tagga till Drängarna lite, Cheers mate!


Jag är lika hungrig som ett vilddjur!

Men nu ska Ramona komma och vi ska fara till Råne och hämta mina saker, för vissa är så invalida och kan inte förstå när det står: Kan du kolla om mitt pass är där? Hahaha, svaret jag fick var: Jag förstår inte! Jag vill ha maaat

Mwihihihih eeevil

Alltså jag måste bara säga det här: HAHAHA! LOOOOSER!

En tjej vars blogg jag läser har skrivet så här : mina bröst växer. big surprise, eller inte. Men jag vill inte det, jag tycker inte att det är snyggt med två stora fettklumpar på bröstkorgen, för det är det enda bröst är, jag förstår inte tjejers hysteri över att ha fat boobs och inte heller att killar blir så hypnotiserade av dom. 

Haha, är det nu jag ska påpeka att hennes kille älskar stora bröst och är snor kåt på mig och han vill ha sex med mig hela tiden? Är det nu jag ska nämna det lite smått? Hahaha, och hon vet om att han tycker om att jag har stora bröst, heheheheh. Känns som att det ligger någonting i det hela, men jag vet inte X) hahahahhahahaha, IN YOUR FACE!´Avundsjuuuuk ;) För det är sjukt snyggt med stora bröst ;)

Fuck

Den här gången var det ren klantighet, vart fan är passet och kortet?

Hahah just de ;d

Ska och jobba på en timme, eller jaa, jag ska fara och handla med min mamma nu :) och efter de, då jag slutyar 21.05, ska jag tydligen till Råne?! haha alltså va? Så jag har då varit på sys och handlat lite för rånekvällen ;D haha det är marknad eller nå :P Så ikväll blir det Råne och i morgon blir det Farmen med Drängarna, sweeet ;d

Sweeet

Jag har hunnit köpa två ringar på morgonen :)



- Silverbox

Disneyfantast? nej då ;)

Är du en Disneyfantast?
Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 är en ett riktigt Disneyfreak.


[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 9

[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[ ] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[ ] Bernard och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[ ] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 6

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Skönheten och odjuret
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 10

[x] Atlantis
[x] Lilo & Stitch
[x] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[x] Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 8

Otecknat



x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the djugel
[x]  Flubber
[x] The Mighty Ducks
[x] Isprinsessan
Antal: 9

[ ] The pacifier
[ ] Miracle
[x] The Kid
[x] Joe - Jättegorillan
[ ] Mary Poppins
[ ] Remember the titans
[x] National treasure
Antal: 2

Animerat:
[x] Bilar
[x] Superhjältarna
[x] Monsters Inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[ ] Dinosaurier
Antal: 7

Resultat: 51/63.  
Borde kanske skaffa mig ett liv ;)

Hahahah :D

Jag måste ju berätta! Min katt är som han blev!

Vi har ett mygghus på gården som min bejbis brukar få sitta i, eller ja brukade. Eftersom han är en inne katt och jag vill inte att han ska bli en ute katt eftersom han kommer ju bo i en lägenhet sen. Ja men iallfall... Förut har det gått jätte bra när han har varit där. Men...

Då kom den dagen han upptäkte en fågel! För er som inte vet hur ett mygghus så är det ett hus med när och massa lister typ. Mmm, då fick min katt en snilleblixt och ville attakera fågeln! Så han smällde igenom ena väggen ut på gräsmattan och satt där, yeeey min katt smet! Haha, men då var han inte så svår att fånga, då hede jag bara buren brevid han så gick han in.

Men nästa gång! Vi försökte igen efter de, men då kom grannens katt, och den katten brukar sitta på våran bro och glo på Gusse då han sitter inne, så Gusse ville ha hämd! Så då tog han en annan vägg, small igenom och jagade katten hem till sig, hahah min mesiga innomhus katt X) hahah :D men då var han inte lika lätt att fånga... Dels för att få han från grannens tomt till våran tomt och sen få in han, haha han sprang runt huset, fram och tillbaka på gräsmattan runt runt runt, ojj jag trodde jag hade en katt mindre där, men tillslut så fick jag fast han. Hehehe det måste varit en rolig syn då jag kasta mig efter han på gräsmattan X)


bäjbis <3

Ibland hatar jag

min mina laptop, ÅHÅÅÅ jävla skit alltså! Jag menar, jag kan inte ens föra över bilder från min jävla telefon för att jag inte kan installera de på datorna för jag inte kan använda skivan, jag HATAR DET! Och den läser inte min omvandlare så jag kan inte använda minneskortet, JAG HATAR DET! JAG BLIR SÅ ARG!



Just nu gillar jag inget av dessa saker, grrrr


Flyg dumma fluga flyg, och den dumma flugan flög.

Hahah va? Har absolut inget med någonting att göra!? haha, nåväl, nått bra får jag säkert ut av det hela ;) Ähää nu ordbajsar jag märker jag, och inte på det bra sättet! Grr på mig.

Well what eva! Det jag vill säga är att jag är sjuuuk! Och det är groteskt jobbigt!!! Alltså jag har feber, ont i lederna, världens slem hosta och i måndagas spydde jag som en gris! Jag får allergiska utslag, FRÅN VAAAAAAD? Åhåå jag orkar it, mina händer sväller typ upp och jag får inte på mig min älskade norrbottens ring ;(

Jag äter, ipren, tavegyl, aerius, noskapin, nå konstigt från gran canaria(?) och cocillana. Jag känner mig som en junky och tycker inte att jag är i skick för att jobba, med tanke på cocillanan och tavegylen! Hahah, just de...

Haha, alltså två av tabletterna jag räknade upp är mina allergitabletter, bara så ni vet, varför räknar jag ens upp vad jag äter? Ähää brist på annat, vem läser så här långt iallfall? hehe :) Hoppas iallfall att min sjukdom försvinner innan lördag. Annars blir det sjukhuset för mig tydligen på måndag, enligt mina päron som tycker att jag borde farit dit redan i måndags, hehe men näää :) jag håller inte på med sånt :)

Wooopsi, sry

Har varit konstiga två dagar och jag har börjat jobba så jag har inte hunnit blogga nå, fy mig ;)

Alltså, seriöst

Nu kommer jag framstå som världens dummaste brud. Men då man betalar räkningar, betalar man för månaden man bott eller månaden man kommer att bo? Jag har ingen aning, även fast jag bott hemmifrån i tre år så vet jag inte. Hahah, fatta STUPID!

Men seriöst, jag kan ju laga mat, vad mer begärs de? Jag kan på ett hummm hur tvättmaskinen fungerar. Det är mer än vad många andra kan!!! Just de!


Jag har hittat en lägnhet som jag vill fara och kolla på osv och ber min mor om hjälp, för jag håller inte på med sånt och gör saker själv. Jag tycker om att ha med mig folk osv. Men nu ville jag ha hjälp av min mor vad jag skulle ställa för frågor, för det är av en privatperson så det stod inte så mycket fakta, och jag har frågat hela dagen och hon har bara ignornerat mig. Jag har bara blivit argare och argare noch hon påpekar om jobb. Men helvete å kärringjävel jag börjar jobba på MÅNDAG!? IDIOT I FRÅN HELVETE! Och då hade jag tänkt lägga undan så att jag har råd att betala hyran hela året. Men det fattar inte hon, för hon är en ärthjärna!

Så vad ska man ställa för frågor? Vad vill man veta? jag vet att elen inågr i hyran och vad hyra ligger på och hur stor den är... Men jag vet inte planlösningen. Eftersom att jag inte får nån hjälp av mina puckon till föräldrar så måste jag ju fråga!

Jag måste ut härifrån fort som fan! Annars blir det ett tredje världskrig, stockholmsblodbad over again! Osv, allting ni kommer att läsa om är då jag GNÄLLER på min mor och far! Tro mig, det finns mycket och jag PALLAR INTE AV ATT BO MED DOM! Och jag vill inte bo med dom! Åhååå hatar att bo HÄR med DOM!

Jag vill ut och prova på vuxenlivet på riktigt, inte på som förut, utan på riktigt, då jag gör allting själv¨. Men hur fan gör man? Vill jag ens bli vuxen? Jooo, lite iallfall, men hur fan gör man? Hur får man vuxen poäng? Får man de av att dricka kaffe? Men då jag dricker kaffe så är det hotshots, räknas de?


Kääär

Jag längtar tills jag får min första lön för det finns så mycket saker som jag har hittat som jag vill ha, som dessa bälten är totally in löve i, men  jag ska dock bara ha ett men jag vet inte vilket. Åhåå jag vill ha båda, men jag ska vara ekonomisk! Men snart så är nått av dom kring mina höfter! Booooja, så jävla snyggt!
Bälte-Patron-BronsBälte-Patron-Silver
689 kronor på http://xplosion.nu/ 

Studentveckan

Måndag:



Tisdag:




Onsdag:


Den här kvällen blev min plånbok stulen och jag blev buren hem från krogen!

Torsdag:

Tyckte att jag skulle ta det lite lungt då jag även lyckades stuka handleden onsdagen, so no pics

Fredag:




Sen fick inte kameran följa nå mer X)


Heido mp3, lav ya ;*



Någonting positivt med flytten

Är att jag har hittat min kära laddare till min kamera, den försvann då jag flyttade sist och nu kom den tillbaka. Lycklig jag, tänkte köpa en ny laddare då jag får min första lön, nen det behövs inte! Åhåå nu vill jag bara ut och fota! Men, det regnar ju.


Kommer ni ihåg????







Oho shiiit, känner ni igen de? Känner ni nostalgin alltså? Shiiiit så jävla länges sen det var! När var det? Slutet av 90-talet till början av 20-talet? Shit alltså. Minns jag rätt så handlade de om olika personer och deras familj och nå sjukhus med en huvvens massa intriger. Så jävla roligt!
Det känns som evigheter sen jag såg de, vilket det också är! Åhåå jag kommer ihåg att jag inte fick se det för min mamma för jag var för liten, men jag älskade vita lögner när jag var mindre. Missade inte ett avsnitt alltså. Och min mamma tyckte att jag gjorde som dom och trotsade allting och fick allting därifrån.
Kan dom inte sända det igen? Vad hände med serien egentligen? Åhåå älska DRAMAN! Shiiit vilken nostalgi alltså!

Btw, varför jag valden den låten och det introt är för att det är vita lögner för MIG! Finns flera olika, men det är det där jag minns mest! :D

Nä nu ska jag kolla lite på vita lögner på tuben ;d

Hehehe

Vem var mest party på flaket? ;D


Flytta = inget för mig

Då jag flyttade hemmifrån så var det ju lätt, bara ta sakerna jag skulle ha och ta dit. Sen då jag bytte lägenhet så jobbade jag så lämpligt att mina föräldrar packade alla mina saker och flyttade åt mig, med tanke på att jag jobbade två jobb med 12 mil emellan (hehe), men nu! Nu efter studenten så var jag ju tvugen att packa själv och hjälpa till.
Alltså hujj, finns fan inget värre!(kan dock nämna tio saker som är värre, men...) Usch fy blä! När jag flyttar till en ny lägenhet snart ska jag bara ha med mig min stora sköna säng, min soffa, bord, mitt andra bord, tv, datorna och plutt datorn... Självklart tallrikar osv och kläder men inge jävla tjafs!
Jag fattar inte hur fan jag kan ha så mycket saker!?!?!? Vad har jag haft för nytta av dessa saker? Har jag RÖRT DESSA SAKER? NÄÄÄ! Hujj, men nu vet jag iallfall, mindre saker = mindre saker att flytta, logiken där va ;)
Well well, man blir ju klokare med åren ;) mwihihiih.

Nä nu ska jag sova en sluring har typ tuuuusen saker att göra i morgon. Pussochkram Sov gott


Jag vänder aldrig blicken bakom mig

Så brinn historia brinn.

Hujj så less jag blir. Vad är det han inte förstår? Det är liksom ett år sen jag dumpade mitt x och han vill fortfarande ha tillbaka mig. "Mitt liv var bättre då, allting går utför... Du var bra för mig" Jaja, du skulle kanske tänkt på det från dag 1? "Men jag älskar fortfarande dig" Men lilla vän, jag älskar inte dig, när ska du fatta de?

och svaret på din fråga blir alltid nej
du betyder ingenting

Och det sjuka är... Att han inte kan erkänna allting han gjort, jag har liksom fått allting bekräftat, av HENNE! Blir besviken så fort jag ba tänker på ditt namn, alla jävla rykten så stämmer skiten allt var sant. Och sen några veckor efter det så pratar jag med henne igen och då säger hon att han har varit skit sur på henne för hon har "tjallat" osv, alltså va? Seriöst? Sen hur dum tror han att jag är? Jag vet att det är fler!?

Sen lilla vän, jag tänker inte ens vara i din närhet, samma kommun som dig, försten du har slutat punda. Vilket han självklart skyller på mig att han håller på.

Alltså ursäkta inlägget men jag måste få skriva av mig, måste få ut allting. Jag blir så arg, varför kan han inte lämna mig ifred? Varför? Jag menar, jag blocker han från min värld men han lyckas alltid få tag på mig. Jag fattar it! Och sen då jag pratat med han nån gång så har jag frågat varför han inte ringer och gnäller och är ledssen till hans brud, som jag vet han är tillsammans med, men enligt han är dom inte de!? Och sen säger han att han älskar mig och ska sluta med droger om det blir vi igen.

Dra den med rödluvan och vargen också... Jag kunde inte bry mig, ärligt talat så är du död för mig, eller ja... kanske en ytlig bekant mer? Haha, jag mår så jävla mycket bättre UTAN DIG! Men det fattar ju inte han. Och sen om han får reda på att jag hållt på med nån, blir han skit sur och säger att jag varit OTROGEN? Ehe va? Det är SLUT!? Han har ingenting med mitt liv att göra!?

Du ska veta att jag inte behöver dig
min väg var aldrig din
och i spåren som jag lämnar efter mig
så finns ingenting
jag vänder aldrig blicken bakom mig
så brinn historia brinn
och svaret på din fråga blir alltid nej
du betyder
ingenting




As I told u, ett år sen det tog slut? Ehe seriöst? Vad fan är det frågan om? Dessutom har jag faktist träffat mannen i mitt liv i London så ;)

Men då är ju frågan, hur fan ska det gå till då jag bor i Sverige? Humm, får nog ta och flytta till London ;)

Svarta strumpbyxor på sommaren




Jag tycker på sommaren ska man visa sina bruna ben, inte nå svarta jävla strumpbyxor, känns så på klätt, så vintrigt. Enligt mitt tycke så ska dom svarta nylonisarna bort under sommaren och om man vill ha strumpbyxor så ha ett par solbruna istället! Mer hud åt folket ;)

Ångest

Det här är inte rätt, jag vill inte flytta. Det är hit man har kommit då man har kommit hem! Varför ska jag då flytta? Varför? Jag vill inte, jag vill inte bo den stad jag är uppvuxen i. Jag vill stanna här.

Jag trivs här, jag har mina vänner här, visst jag har mina vänner där också, och på senare tid har jag lärt känna ännu fler folk och så ska jag bara flytta? Sen så har man tappat så många "vänner" sen man flyttat, det är då man märker vilka som betyder nå och hänger kvar. Men det är som att starta på 0, lära känna nytt folk man redan känner? Jag har ingen pojkvän att komma tillbaka till. Jag har ingenting att komma tillbaka till! Ingenting!

Hur fan ska jag kunna packa mitt liv i några sketna banankartonger?

Och mina vanor? Flytta hem till mor och far, oho herregud, det kommer bli ett tredje världskrig. Jag vill ha det tyst på morgonen så jag kan ta allting i MIN takt, men dom vill prata och blablabla. Jag ork it. Och sen att dom alltid ska veta vart jag är och så fort jag har lägnehet så kommer det vara iprincip samma. Jag ork it!

Det som är skönt med att flytta hem är att jag får maten serverad och någon som tvättar mina kläder.

Jag är van att vara själv, ta hand om mig själv, kliva upp då det passar mig, gå och lägga mig då det passar mig, lyssna på hög musik då det passar mig, kunna gå hur jag vill utan att någon bryr sig. Allt de är slut från och med imorgon. Jag tycker om att vara själv!

Finns inget gott utav att flytta tillbaka, mitt liv rasade samman där och nu är frågan... Är det de jag ska tillbaka till? Men om vi ska se det på det viset så... Håller mitt liv på att rasa samman här också.

Aja, några månader sen ska jag ut och resa och bort från allting!

Hej då kära klass


Kanske borde...

Packa ihop alla saker, jag flyttar som imorgon har inte packa nåååååå! ÅHÅÅ JOBBIGA LIIIIIV! alla kartonger försvinner i morgon, om det är någonting i dom är ju en annan femma... och möblerna försvinner på måndag. Måste börja leta en ny lägenhet så jag har en i mitten av juni kanske, om jag har tur. Hoppas

London


I brist på annat

så kan jag lägga upp lite london bilder :)

Hehe

Har äntligen tagit på min nå kläder... haha så nu har jag gått från att vara denna


trötta jäveln som inte tänkte göra nå åt livet och hatade livet för att hon inte fick nå chips.

Till denna:



Som kom på att chipsen lösersig utan ett kort iallfall, för hon hade vänner som var skylldig henne pengar så hon får chips! Nomnomnom :) Eller ja jag måste gå och hämta pengarna och handla först, men hon är lycklig :) och påklädd.

Hehe

tycker om att gör quizar, hehe, och jag måste visa det här





Det räknas då ut typ såhär:

1 stor stark (40 cl) = 50 kcal/dl x 4dl = 200 kcal
1 glas vin (20 cl) = 70 kcal/dl x 2 dl = 140 kcal
1 drink (6cl sprit och 20 cl läsk) = 225 kcal/dl x 0,6 dl= 135 kcal (sprit) + 72 kcal (200g läsk) = 212 kcal

Inte nu för att det säger mig så mycket, ville bara visa de, eller nå :S

Men 3136 kalorier, bara igår X) shit mannen, hur mycket har jag inte fått i mig påsenare tid då? X)


Humm

Undra om jag ska göra en kategori för studentveckan??



Humm, jag kommer ju likså berätta om allting då jag ids, alltså senare idag/inatt, mwihiihh :)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!



Och nu ska jag sova en sväng, fixa frillan och dra på sys! Borde kanske klämma in en dusch då jag har champange på hela mig typ... PussHej

Charmig


En charmig bild, eller hur var det nu, från den överskattade balen. Vi drog efter maten X)

Från London



några småsaker som jag köpte i London :)

Så har jag gjort

en polisanmälan, då har jag gjort en av alla saker... Måste hitta mig ett bandage också och sen börja packa allting för jag flyttar ju till mor och far på söndag. Men en sak i tagen nu va ;)

Hehe

Har sår lite överallt, supit bort en näspicering (igen), min plånbok är vart? och mn handled är stukad... Yeeey, jag tar studenten i morgon! Hahahahah

Tror

Eliten har fått nog...



Under mer än två veckor så är det här min andra nyktra dag.

Och så här taggad var jag på balen i tisdags...



Och jag smygglade in jäger och nu vill jag aldrig mer dricka jäger... Gick dock i balklänning på sys ;)

Nänu

Ska jag gosa med min bäbis lite, sova, vakna, packa upp, fara till mitt hem, packa saker, få naglarna fixade, festa!

London 6/6

Söndag

The doooomsday!

Jag älskar London
jag ville stanna men jag fick inte. Åhåå, en dag! En dag ska jag bo där!

Men nå väl, chekade ut kring tio och drog till flyget, eller ja vi väntade i ca tre timmar.. För att flyga i ca två timmar... För att vänta på arlanda i ca fyra timma... Jag är slut just nu kan jag lova!


London 5/6

Lördag

På lördagen så shoppade vi det sista, och käkade på pizzahut, nomnomnom och sen så for vi och vilade för vi skulle käka med folket senare och sen skulle vi på ministry of sound? Ja men eftersom det blev komplikationer så blev det inte det för mig. Jag vart irriterad på vissa som tjatade på att jag skulle festa och sen gjorde satt vi missade bussen. Jag var inte nöjd. Men det var en härlig kväll iallfall, tog det chill och drack lite i ett rum och sen packade jag och sov. Så jävla skönt!

Ojj glömde säga att det blev pizzahut x2 på lördagen ;)


London 4/6

Fredag

Ja det blev typ bara shopping på dagen på fredagen, eller ja vi sov ut som fan, jag och Lena då! Heheh och vi upptäkte fina blåmärken från torsdgens bravader! Hahaha, alltså jag fick en pinne i skinkan och har ett sår, hahahah det är inte fagert! Nåväl, vi drog och käkade på subway och sen bar det av till Bond Street och Oxford och sen till hemmet och börja dricka igen ;d

På kvällen så blev det att dra till Camden på nån klubb! SÅ JÄVLA ROLIGT! Det strippor, och strippstångar och allting, bartenderna dansade i underkläder på baren! LOVVE IT! Hahaha :P Så sjukt roligt :P

Sen att ta sig från Camden, jag och Lena själva. HAHAHAHAHHAHAH! Jadu jag har ingen aning om vart vi hamnade men tillslut hamnade vi rätt, och kom hem kring halv sex på morgonen! Hahahahaha. Shit alltså. Vi kunde typ varit lost i London fortfarande om det inte var för busschaffören. Puss på han!


London 3/6

Torsdag

Torsdagen tog jag en sjukdag eftersom att jag inte hade någon röst och min feber var åt fan. Kanske glömt att säga att jag har varit sjuk hela resan! Haha, well well..

Men kvällen var awesome. Vi drog ut och käkade jag och brudsen och sen blev det fest på vårat rum(?) haha jaja. Men nå väl, det var bästa kvällen på hela resan.

Så låt mig börja, as i told u, fest på vårat rum, sen skulle vi till oxford och försöka hitta någonstans att dra ut, men det visade sig att oxford är Londons stureplan. Skit kul. Så Jag Lena, Erik, Jocke, Gabbe och Adrian drog till Gate där Erik dissade oss ganska snart.

Men vi hade lika roligt för de, vi tog shot efter shot efter shot och öl efter öl efter öl efter öl. Alltså vi drack så jäääävla mycket och det var så rooooligt. Jag tror att jag drack 10 shottar alltså.

Sen var det ju stängings dags, men kvällen var långt ifrån slut! hahahah :) Så vi drog och rökte vattenpipa, dom hade enkomt öppet för oss. Fatta sweeet. Så vi gick ner till källaren, eller ja vi blev visade ner till källaren, och så drack några nå grogg och sen fick vi tre vattenpipor. Efter en stund fattade vi att det inte bara var tobak. (Dagen efter fick jag reda på att dom hade bett om de) Hahah. Men eftersom att ingeting hända så var det ingen fara.

Sen stängde dom och vi drog till hemmet, men vi ville inte sluta dricka då juuu!!! Sååå, då raggar jag upp en av killarna som jobbade där när vi var ute och rökte. Det hela slutade med att vi var drygt tio pers som klättrade över staketet till Hydepark vid tre tiden på natten. Och parken är ju då stäng på kvällarna. Men vi gick ner till vattnet och det var hel mysigt, helt underbart. Ville att tidens skulle stå still...

Sen skulle vi dra därifrån då men jag och han ville inte riktigt dra, så vi gick och höll varandra i handen och pussades lite och det var hel mysigt. Tills Lena kom!

Då var det
bara att dra tillbaka... Suck, jag hatar henne just nu! Och våra rumskompisar hatade oss! Hehe






London 2/6

Torsdag

Onsdagen for vi och kollade på scintific museum, men för att ta oss dit så var vi tvugna att gå genom hydepark, vilket var jätte mysigt. Kan inte påstå att museumet var nå för mig, men what eva!
Sen hittade jag Lisse, Johanna, Bella, Frida, Lena och Jessika ett mysigt matställe med världens godaste milkshake. Nomnomnom

Vi for och glodde på London Eye, Big Ben och lite runt i det området. Vakterna där är snuskiga. Hahah X)

Sen vart det BBC och det vart GALET roligt där, och Jennifer Lopez är portad därifrån, hon får inte komma dit. Hahahahhaha.

Blev ofc att dricka den kvällen också! Då drog vi till Gate och eftersom att vi väntade på folk som var på toa medans alla andra drog blev det också en tidig kväll.


London 1/6

Tisdag

Sov ingenting på natten, for kring fyra till kallax, sen var vi på arlanda i en huvvens många timmar, typ tre alltså. Så jävla roligt är det inte på arlanda.

Sen då vi väl beger oss mot Heathrow så blir det en liten tupplur på planet. Sen då vi kom till vandrar hemmet så insåg vi att det inte fanns någon hiss... Rummet som jag hade var numer 51... Alltså femte våningen... Med resväska... Alltså ja det är dom jobbigaste trapporna jag varit med om.
Vi hade tydligen det bästa rummet också. Det var sweet :P

Sen så blev det ju självklart att dra ut och dricka lite och sen slutade med att jag Lena Lalla och Terese for och letade struppklubbar... Haha, det gick inte som planerat så det blev taxi hem vid midnatt.


Nu gör vi så här.

Jag har varit i london dom senaste dagarna. Så jag gör så här!

Jag tror

att jag är kär i London... Och jag tror att mannen i mina drömmar kommer från austratlien och bor i London. Jag tror det... Fuck...

Ska bli skönt

Känner att det kommer bli sjukt skönt att åka till london nu nom nån timme, känner att jag behöver de. Visst jag har ett skit roligt liv men ibland kommer det gammla upp...



Nåväl, kirrar naglarna nu så dom är resfina :) ska upp om en och en halv timme och fixa mig, äta och sen dra till kallax ;d är i london vid lunch! Så jävla sweeet :)

RSS 2.0