Är domedagen den 21 maj?

Jag tvivlar.

Armageddon, Ragnarök, Domedagen, Världens ände, Jordens undergång
...  U name it!

För det första så vet jag inte om median
skulle gå ut med de om det var sant, och om dom skulle göra det varför skulle dom gå ut med de så sent? Och varför finns det så lite om de? Det finns 100 gånger med om 2012.

Sen en gammal gubbe som säger sig studerat bibeln
och fått ut det datumet o matt domedagen är den 21 maj och världen går under 28 oktober?

”No one know about that day of hour, not even the angels in heaven, nor the son, but only the Father.” – Matthew 24:36

Humm, vänta nu. Missade han den delen I bibeln? Han motsäger alltså sin egen religion. Bra ledare (applåder). Trovärdig? Jag är inte övertygad.

Han säger att det kommer bli en stor jordbävning
och om man läser runt lite på internet hittar man ”the dead will walk on earth” Vilket dem då menar är att det kommer vara en sådan stor jordbävning att lik kommer kastas upp till ytan. (coolt)

Jag säger absolut inte att det inte kommer att bli en naturkatastrof
, det vet jag ingenting om. Men, det känns som att vi har så pass bra utrustning satt vi skulle veta om det skulle komma en (som vi alltid annars vetat?) Men jag tvivlar att det är pga domedagen. Men naturkatastrof kan jag gå med på, eftersom det händer så mycket just nu, vulkanutbrott, jordbävningar, tsunamis, orkaner osv. Tvivlar på att snubben med det vita skägget har nå att göra med det.

Därför så många tror att jorden går under 2012 är för Mayakalendern tar slut då.

Vi kan ta lite snabbt om Mayakalender
. Det är inte bara en kalender utan ett system av flera kalendrar som är synkroniserade med varandra som då visar olika tidsperioder. Den räknar dagarna i 13-stycken 20-dagars veckor och den används än idag av vissa folk. Kalendern består av 13 tidsperioder blablablba.

Det finns 13 himlar och 9 undervärdlar, varför nämner jag allt det här i detta inlägg om 2011? Det ska ni få reda på nu!
Vissa säger att man har missräknat mayakalendern och att den slutar den 28 oktober 2011. FEEEL! Den 28 oktober 2011 har vi genomgått alla undervärdlar och det är ett mer händelsefullt dessutom än den 21 december 2012!

Det betyder inte slutet för jorden eller mänskligheten utan en ny tid och ett nytt medvetande eftersom vi inte längre följer himlarnas eller undervärldanas planering utan vi kommer vara helt fria. Vi kommer att kunna ha mer eller mindre kontroll över vårt eget öde!

Sen har det varit så huvvens månda domedagar under åren, ni ska få några exempel på vad som har varit förutspått:

1957, april

Armageddon - enligt Mihran Ask, pastor i Kalifornien (januari 1957)
"Sometime between April 16 and 23, 1957, Armageddon will sweep the world! Millions of persons will perish in its flames and the land will be scorched."
- Vakttornet –

1975

Det definitiva slutet på människans 6000-åriga historia - enligt Jehovas Vittnen, Frederick W. Franz (1966)

"...according to this trustworthy Bible chronology six thousand years from man's creation will end in 1975, and the seventh period of a thousand years of human history will begin in the fall of 1975 C.E."
- Frederick W. Franz -

Året baseras på 6000-års jubiléet av Adams skapelse i lustgården, år 4026 f.Kr.
(att Jehovas Vitten nu har typ 1000 armageddon i historien är en annan femma)

1996, 23 oktober

Jordens undergång - enligt James Ussher, irländsk biskop (1658)
Datumet baseras på antagandet att jorden skapades 23 oktober 4004 f.Kr. och att jorden ska vara i 6000 år.

2000

Tredje världskriget - enligt Michael Drosnin, författare till "The Bible code"

Han har hittat en gömt meddelande i Pentateuch (de fem första böckerna i bibeln) som förutspår tredje världskriget vilket inkluderar ett världsomfattande kärnvapenkrig.

Och några år att se fram emot:

2016

Allt liv utrotat p.g.a. biologisk krigföring - enligt professor Lloyd Cunningdale

Under utgrävningar efter "the Donner party disaster" (en grupp nybyggare som blev insnöade i Sierra Nevada bergen 1847) hittade professorn och hans studenter en tidskapsel med förutspåelser om framtiden. Traditionell krigföring kommer att överges till förmån för biologisk krigföring. År 2016 kommer en sjukdom att sprida sig och ta död på alla människor på jorden.

2047, 14 september

Mänskligheten utrotas - enligt The church of !BLAIR!

Hela mänskligheten kommer förmodligen att utrotas kl. 03:28 GMT (04:28 svensk tid). Gudarna kommer att dra tillbaka sin skyddande hand över människorna om vi inte slutar vara så "normala" och "konformistiska". Om vi inte skärper till oss kommer Astro-lemurer (rymdvarelser i form av lemurer med regnbågsfärgade kroppar) att attackera människosläktet och klubba oss alla till döds med gigantiska burritos...
(coolt)

2239

Jordens undergång

...om man använder biskop Ussher's metod men utgår från den judiska kalendern (där jorden skapas år 1 vilket motsvarar år 3761 f.Kr.)


Sist men inte minst, snubben heter ju då Harold Camping. Samma snubbe som sa att jorden skulle gå under 1994. Så vitt jag vet så lever jag än idag!

Och om Jesus kommer tillbaka vill jag ta bild med hans och få hans autograf. 

Jag är ganska säker att jag kommer pussa på min katt 18.01 på lördag. Och jag vill ha en bild på snubbens ansiktsuttryck.

Men det hade varit ganska kul om det hade varit en jordbävning… Fatta hur många kristna som kommer ta självmord då. hehe

Men iallfall, vad tror ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0